2010 Ağustos Anneleri

yok canım niye öyle diyeyim geçmiş olsun arkadaşım...

gideyimde bi damla versin banada yoksa uymak imkansız oldu:)

evet cnm.. ana rahmine düştüğünde başlıyo değişimler sonrada bebek telaşıı.. anneler herşeye razı, sağlıklı bebişlerimiz olsun.. onları kucaklayalım herşeye değer dicez inşallahh.. ben bütün gün ayaktayım yatmıyorum.. sanki yattıkça daha da ağrıyo gb geliyoo..

aynen katılıyorum canım anne olmak bu işte. o iyi olsun sağlıklı olsun mutlu olsun huzurlu olsun da biz iyi oluruz onlar iyi olunca. annemle konuşurduk bekarken,
"ya anne sen neden biz mutlu olunca ağlıyorsun_?" derdim. o da derdi kızım bunu çocuğun olunca anlarsın inan senin mutlu olman beni o kadar mutlu huzurlu kılıyor ki o anı dünyalara değişmem derdi. gerçekten de öyle. şimdi bebeğimi keseyi gördük evde hep ağladım. cuma kalp atışımızı inşallah duyarsak o zmana ne hale geliriz bilmiyorum

yok canım niye öyle diyeyim geçmiş olsun arkadaşım...

gideyimde bi damla versin banada yoksa uymak imkansız oldu:)

ıhmal etme cunku gebelık ılerledıkce daha da tıkanabılır..mutlaka denız suyu falan verır once ama benı hıc kesmedı mecburen baska seyler kullandım

ya ben tam hamile olduğunu anlayamaadım.. keseyi gördüm küçücük bişii, çok duygulandım fakat eminim kalp atışı daha başkadırr.. bi yandan karın büyücek hissetmeye başlıcaksın ay çok heycanlı .))

İnşallah onu da duyarsın da mutluluktan bir kez daha ağlarsın canım.

kıslar bende çıkıyorum kendinize ve mercimeklere iyi bakın. ıYı AKŞAMLARRRR

bı de allahın ıznıyle saglıkla kucagına aldınmı senı kımse tutamıcak o zaman..

Bu benim ikinsi hamileliğim canım.İlkinde de aynı manzarafdı.5 haftadan kanamalarıım başladı.6+3 de kalp atışını gördüm.O zaman tek bebekti.Ama kanama lekelenmelerim durmadı.10 haftam dolmamış kayb ettim.Klp atışları durdu.O zaman ufak tefek şeyler almıtım bebeğim için hatta odasını nasıl yapıcaz falan her saniye onu düşünüyordum.Şimdi yiine aynı manzaralarla karşılaşınca kanama falan inan o kadar umutsuzum ki hayal etmeye bile korkuyorum.Sonumuz ne olucak bilmiyorum.Hamileliğimin her ikisi tüp bebekle olmuşmuştu.
Rabbim her ikimize ve bekleyen her birimize onu duymayı nasib etsin inşallah..

buhar makinesi tıkanmalar için çok iyi diyolar canım..

ben her gece uc tane tefalın buhar makınasıyla uyuyom gece esım kalkıp bu ne hal pınar her yer duman olmus dıyo,,ayrıca toz alerjımde oldugu ıcın hamılelıkte de sagolsun hep fazlalasır..ama burun tıkanıklıgımı spreyden baska bısey gecırmıyo

cnm elinden geldiğinde kendini motive etmeye çalış.. inşallahh bebeğin sana sımsıkı tutunur.. gerçekten zor bişi yaşamışsın allahım bi daha yaşatmaz inşallah.. hep derler ya zaten 7 ay olmadan bişi almayın.. ilk 3 ay her zaman riskli dikkat edin.. ama insan düşmeden edemiyo işte.. bende bazen hayallere fazla dalıyorum aman saçmalama çok var daha diyomm.. gerçekten 9 ay nasıl geçicek bilmiyorum.. burda okuduğum kadarıyla annelerin hepsi heycanlı endişeli sürekli bebeklerimizde akıllarımız.. allah hepsini korusun..

bişi sorcam cnm, bebeğin kalbi durduğunda anne bunu hisseder mi yani vucüt tepki veriyo mu? kanama vs.. yoksa kontrolde mi ögreniyosun??

en azından sprey geçiyomuş canım.. hamilelikte zaten varolan rahatsızlar kendini daha çok gösteriyo sanırım.. benimde çok olmasa tıkanıklık var.. buhar makinesi almayı düşünüyoruz..

Canım lekelenmelerim devam ediyordu sürekli yatıyordum.Doktorum 12 haftanı doldur sonra her şey güzel olucak dedi.( haftamda kontrole gitmişdim doktorum riskli gebelik yaşıyorsunn dedi.Mümkün oldukca yataktan kalkma dedi.Bir gün gece sabaha kadar kabus gördüm.Sabah uyanır uyanmaz eşime hemen doktora gidelim dedim.Annem sinir oldu bu sıklıkta ultrasona girilirmi diye.ıçimde bir şey bana kçtü şeyler olucak diyordu sanki.Neyse gittik doktora her şey güzel dedi.Bebek haftasına da uygunmuş.Kalp atışlarını dinleyelim derkekn kalp atışlarının olmadığını dedi.Nasıl yani 2 hafta çnce vardı dedim .Durmuş dedi.Ve hemen kurtaja aldılar beni canım.Yani aslında vücud bir tepki vermiyor.Muayene zamnaı görüşüyor canım.Rabbim kimseye yaşatmasın canım.Manyak kötü bir duygu..

ben kaybettıgım ıkı gebelıkte kontrolde ogrendım kalbı durmus..hıssetmedım haberımde olmadı bulantılarım bıle devam edıyodu...bırındede kanama oldu kurtajla alındı..yanlıs hatırlamıyosam 5. aydan once bebegın kalbının durmasını yada olmesını anne hıssedemıyo.5 ayda hareketlerı baslıyo sen hereketlılıgınden tahmın edebılıyosundur sanırım..

evet gerçekten zor.. hele onu bir kez duydun mu eminim daha da zordur.. allah kimseye yaşatmasın..

bebişlerimiz önce allaha sonra bize emanet..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…