2010 Ağustos Anneleri

Ya diye diye benim de midemi bulandırdınız yaws. Ben de evimde olmak uyumak istiyorum bıktım artık çalışmaktan. üfff. Rapor alsam özel hastane oluyor mu kızlar kaç gün rapor alabiliyorum sonra o zamanki paramı nasıl alıyorum?Doğum iznimi etkiliyor mu?Lütfen akıl verin

aylinda benimde dr.um arkun bey.. arkadaşım tavsiye etti.. şimdilik çok memnunum..

Aaaa gerçektenmi bana da arkadaşım tavsiye etti. Ben Arkun beye ilk geçen haziranda gittim beni tedavi için anka da Dr. Ayşe hn. a yönlendirdi. Hamile kalınca şimdi bugün tekrar Arkun beye gitmeye başlıycam hamilelik takibim için. Gerçekten çok pozitif bir insan. Belki seninle karşılaşırız kontrollerde, ne güzel :))

ONAT: bence şimdiden bişey alma cinsiyeti belli olunca alırsın canım ben o zaman almayı düşünüyorum.

Yok yok kötü düşünmüyorum, sadece hayırlısı olur inşallah dedim canım:)) Saolasın. Herşey için şükürler olsun. Duana da tüm kalbimle amiiiiiiiinnnnnn:Saruboceq:

Akıl veriyorumşakkıdı, boşuna rapor alma arkadaşım. Maşallah ne güzel işin gücün var çalış, iş arayan bulamayan insanlarda var.
Hem sağlıklısın, izinlerini ve rapor hakkını bebişin doğumuna sakla. O zaman bol bol alırsın daha çok vakit geçirirsiniz birlikte inşallaahhkaydirigubbakcemile5

Ben de hep onun için sabrediyorumzaten hayırlısıyla doğsun gerisi önemli değil. Tam iş değiştirecektim bu mutlu haberi aldım artık doğumdan sonra başka iş bakacağım, iş yerimde şartlar çok ağır ve maaş az. Neyse artık başka kim iş verir hamişken bize di mi ama?

Canım bence hiç endişelenme en kısa zamanda duyarsın inşallah Ne zaman doktor randevun muhtemelen erken gittin ondan duyulmadı daha 7 haftalıkken yeni yeni başlıyor atmaya minik yürekleri

teşekkürler cnm,arka arkaya hem güzel bi o kadar da zor olacak bakalım hayırlııs olsun inş
bundan sonra burdayım o zamanopuyorumnanaktan

Kızlar bir tek size itiraf ediyorum.

Ben 18 yaşımdan beri 1 paket sigara içiyordum hamile kalınca tabii bırakmaya çalıştım ama günde 1 yada 2 tane içiyorum yoksa duramıyorum ya çok içim huzursuz. Gerçi 3-4 taneye kadar bir şey olmaz diyorlar ama korkuyorum. ıçmeyince çok asebi oluyorum başım ağrıyor üffff

alsanaalsanasmile
neden içiyosun yaa içme ama
bende önceden içiyordum. bebek yapmayakarar verdik günde 1 tane içiyordum akşam yemeğinden sonra o kadar. sonra bebişimiz oldu asla içmedim içemedim zaten şimdi kokusu bile midemi altüst ediyor bir daha asla içmeyi de düşünmüyorum asla. eşim de içmiyor bana kızıyordu. bir sigara içerdim ama dişleri fırçala naneli sakız çiğne yüzünü sabunla yıka ellerini yıka işkence gibiydi ama şimdi çok rahatım cnm...kaydirigubbakcemile2bayanssulusmile

canım biz ne desek de ne yapsak da sen iradenin yettiği yere kadar bizi dinleyebileceksin... ama o küçücük şeyi düşün... başka biri içtiğinde yanındaki içmeyen insan nasıl içeden daha fazla etkileniyorsa bebeğine de sana olan zararından daha çok zararı oluyor

cnm cok kotu ama bebısın oksıjen alanını daraltıyorsun o mınıcık cıgerleri dusunsene dumanaltı oldugunu çok kotu ona kıyamassssın degılmı..onun ıcın bıraz daha ıradelı olmalısın hadı 1 tane ıc hıc duramıyorsan ama 1 i gecersen helekı ılk 3 aylık donem cok onemli beyın we tum organ gelısımı aşamasıı allah korusun.. senı çok ıyı anlaıyorum ama bebegımızıde dusunmelıyız..

selam kızlar.. herkess iyidirr inşallah.. geçmişi okuyamadım baya kaynatmışsınız.. mide bulantılara azalacağına sanki artıyoo..

merhaba evaa
Allah yardımcın olsun
genelde herkeste var mşde bulantısı zor

arkadaşlar bende şu takvimden istiyorum ama nasıl yapıcam bana anlatırmısınız?

selam dileğim sende hoşgeldin aramıza
hayırlı olsun bebeğin Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

Tabi canım, şu hamilelik hayırlısıyla geçsin, bebişini doğur, o kadar zor şartlarda çalıştın madem bütün haklarını sonuna kadar kullan. Sonra İnşallah yeni bir işle yeni bir başlangıç yaparsın.

Canım bence hiç endişelenme en kısa zamanda duyarsın inşallah Ne zaman doktor randevun muhtemelen erken gittin ondan duyulmadı daha 7 haftalıkken yeni yeni başlıyor atmaya minik yürekleri

İnşallah canım, bakalım sabırla bekliyorum:)

kızlar hepinize iyi akşamlar

Merhaba beyaz, hoşgeldin:)

Serdem, aman diyeyim bişey olmaz deme ve ne olur içme. Bak iki tane akrabamız içiyordu günde iki tane bişey olmaz diye, ikisinin de çoook güzel kızları var ama ses telleri zedelenmiş erkek gibi çıkıyor güzelim kızların sesleri( Yani hiçbişey olmaz deme, başka bişey olsa da kendini suçlarsın, keşke içmeseydim dersin ama iş işten geçmiş olur. Allah korusun canımmmm, dün bi arkadaş belgesel göndermişti, hamile kadının yanında sigara içiliyorda bebek mahvoluyor karnında

Canım şu nikotini 0,1 olan sigaralar varya ismi aklıma gelmiyor şimdi içtiğinde de ondan iç bence, ne kadar az nikotin o kadar iyi bebiş için canım.

serdemcım avrupalılar bu konuda cok rahatlar sokaklarda bıle hamıle ınsanların rahatlıkla sıgara ıctıgını gordum yakın bı arkadasımında gunde 5 tane sıgara ıctıgıne sahıt oldum..tabıkı ben yararlı bısey demıyorum,,keske bırakabılsen ben hergun burun spreyı kullanıyodum gebelıgımde doktor sıgaradanda zararlı kullanmıcaksın dedı..ama nefes alamıyodum en fazla ıkı gun dayandım ve hamılelıgım bozyunca kullandım cok sukur kızım saglıklı dogdu hıcbı sakatlıgı olmadı..ama olabılırdıde ,elınden geldıgınce ıcme gercekten zararlı bırakırsan ancak sımdı bırakırsın cunku uc ayda bulantılar tıksınmeler cok oluyo..sonra gecıyo hıc bırakamazsın

Ya kızlar ben de düşünüyorum ama dayanamıyorum kimseye yanımda içirmiyorum. Ama benim derdim akşam eve gidince eşim gelmeden. O da çok içiyor ama yanımda içmiyor beni de hiç içmiyorum sanıyor üfff ya hiç de tiksinmiyorum ya

Bari sonuna kadar içme, sonları daha tehlikeli ne bileyim yakıp iki nefes alıp hemen at gitsin. İnşallah tiksinirsinde bırakırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…