aylinda benimde dr.um arkun bey.. arkadaşım tavsiye etti.. şimdilik çok memnunum..
Allah korusun kızlaaarr.. ne konuşuldu... kötü şeyler düşünmek yok... kötü anıları silip atıyoruz... onlar sağlıklı mutlu bizimiçimizdeler ve sağlıklılar çok şükür.. Allahım hepimize sağlıklı sağlıklı kucağımıza nasip etsin.. kötü düşünceler yok :ecrin_bebek:
Ya diye diye benim de midemi bulandırdınız yaws. Ben de evimde olmak uyumak istiyorum bıktım artık çalışmaktan. üfff. Rapor alsam özel hastane oluyor mu kızlar kaç gün rapor alabiliyorum sonra o zamanki paramı nasıl alıyorum?Doğum iznimi etkiliyor mu?Lütfen akıl verin
Akıl veriyorumşakkıdı, boşuna rapor alma arkadaşım. Maşallah ne güzel işin gücün var çalış, iş arayan bulamayan insanlarda var.
Hem sağlıklısın, izinlerini ve rapor hakkını bebişin doğumuna sakla. O zaman bol bol alırsın daha çok vakit geçirirsiniz birlikte inşallaahhkaydirigubbakcemile5
Off offf, benim 7+6 günlük ama bende kalp atışını daha göremedim. Bakalım Allah tan hayırlısı olur inşallah.
Canım inşallah bu sefer sağlıklı bir bebişin olur, Allah hepimizi sağlıkla bebişlerimize kavuşturur inşallaahhh:Saruboceq:
çok teşekkür ederim cnm inanın sizin bu sözleriniz sayesinde doktora gitmiş kadar oluyorum... gerçekten çok teşekkür ederim... bence de ağustos annelerinde kalmalısın.. ağustos daha yakın geldi bana senin için :))) bşr de ne güzel bişeydir bu böyle hemencecik bir tane daha yapmak ayyy tebrik ederim cnmm :)))zemuszemus
Kızlar bir tek size itiraf ediyorum.
Ben 18 yaşımdan beri 1 paket sigara içiyordum hamile kalınca tabii bırakmaya çalıştım ama günde 1 yada 2 tane içiyorum yoksa duramıyorum ya çok içim huzursuz. Gerçi 3-4 taneye kadar bir şey olmaz diyorlar ama korkuyorum. İçmeyince çok asebi oluyorum başım ağrıyor üffff
Ben 18 yaşımdan beri 1 paket sigara içiyordum hamile kalınca tabii bırakmaya çalıştım ama günde 1 yada 2 tane içiyorum yoksa duramıyorum ya çok içim huzursuz. Gerçi 3-4 taneye kadar bir şey olmaz diyorlar ama korkuyorum. İçmeyince çok asebi oluyorum başım ağrıyor üffff
selam kızlar.. herkess iyidirr inşallah.. geçmişi okuyamadım baya kaynatmışsınız.. mide bulantılara azalacağına sanki artıyoo..
arkadaşlar bende şu takvimden istiyorum ama nasıl yapıcam bana anlatırmısınız?
Ben de hep onun için sabrediyorumzaten hayırlısıyla doğsun gerisi önemli değil. Tam iş değiştirecektim bu mutlu haberi aldım artık doğumdan sonra başka iş bakacağım, iş yerimde şartlar çok ağır ve maaş az. Neyse artık başka kim iş verir hamişken bize di mi ama?
Canım bence hiç endişelenme en kısa zamanda duyarsın inşallah Ne zaman doktor randevun muhtemelen erken gittin ondan duyulmadı daha 7 haftalıkken yeni yeni başlıyor atmaya minik yürekleri
kızlar hepinize iyi akşamlar
Ya kızlar ben de düşünüyorum ama dayanamıyorum kimseye yanımda içirmiyorum. Ama benim derdim akşam eve gidince eşim gelmeden. O da çok içiyor ama yanımda içmiyor beni de hiç içmiyorum sanıyor üfff ya hiç de tiksinmiyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?