canım güzel annelerim. benim çıkış vaktim evime gideceğim hemen yatacağım çok uykum var. eşim gelince birşeyler atıştırırz inşallah. allahım cümlenizi ve bebişlerimizi korusun annecikler. hepinizi kucaklıyor öpüyorummmmmmopuyorumnanaktan
burdayız canım ...buyrunnnnnnnnnkızlar herkes nerde
neden kimse konuşmuyor
burdayız canım ...buyrunnnnnnnnn
Prenses ebru ve mercimeği uyandı :)) Bu sigaradan ben de tiksinmek isterdim ama hiçbirşeyden tiksinmediğim gibi bundan da tiksinemedim. Orta 2'den beri içiyorum, azalttım bırakamıyorum ne yazık ki ama eşim bıraktı, benim yerime keşke o hamile olsaydı ... İnşallah bebişim de Babasının gibi Yengeç olur...
:kedi:
inş bırakırsın dicem ama zor galiba:kedi:
artık az içersin sende üstüne hemen süt yoğurt gider zehiri:))
benim kuzenim öle yapıyorduda:kedi:
yoğurtsuz salatasız yemek yiyemem ben zaten , bayılıyorum yoğurda.
Sen de kendinden bahsetsene nasıl gidiyor hamilelik ?
Akşama star haberi seyredin , sezeryan ile ilgili röportaj varmış bakanlığın sezeryana dur kampanyası ile ilgili, şimdi de sezeryan olmamız gerekirken normal diye paralamasınlar bizi....
sevgili Angel ne güzel bebek seni çok bekletmemiş hemen geldim annecim demiş :)) benim bebekler annecim ben sonra gelicem diyip diyip gittiler..melek oldular..inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız...sende ben gibisin demek salatasız yemek yiyemem hayatta :)
yarasın o zaman bebişlerimize:)
canım ben ankarada oturuyorum 2,5 senelik evliyim evliliğimin ilk 1,5 senesinde bebek düşünmedik korunduk geçen sene bu zamanlar istemeye başladık sonra ben dr kontrole gittim şaka gibi rahimde ve yumurtalıkta kist var acil ameliyat dedi dr. tabi ben şokk apar topar 15 gün içinde ameliyat oldum hemde açık ameliyat sezeryan gibi
sonra 6 ayda vücut ancak toparlandı ameliyattan sonrada 4 ay kadar doğum kontrol hapı kullandım kist için haziran ayında dr hapı bırak çalışmalara başla zaman kaybetmeyelim dedi veee çok şükür ki 6.ayımda hamile kaldım
yani ilk 1 hafta geçene kadar kimseye söylemedim sonra eşimle test aldık yaptık inanamadık derken dr gittim geçen hafta öğrendim ki kese oluşmuş dünde kalp atışlarını gördük çok şükür:Saruboceq:
yarın öğleden sonra tekrar dr gidicez kan sonuçlarını alıcaz
hamilelik güzel ve benim için inanılamaz bişey hiçbir sıkıntım yok mide bulantısı baş dönmesi vs. hiçbişey yok sadece karnımda bi his var fazlalık hissediyorum :kedi:
ve birde wc ye çok çıkıyorum o kadar:):kedi:
yanınızda olmaktanda çok mutluyummm
sevgili Angel ne güzel bebek seni çok bekletmemiş hemen geldim annecim demiş :)) benim bebekler annecim ben sonra gelicem diyip diyip gittiler..melek oldular..inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız...
Ben de 8 senelik evliyim, hiç çocuk düşünmedik. Zaten çocuğa bakabilmek için vaktim de yoktu . Yabancı bir şirketin finans şefliğini yapıyordum yoğun stresli bir hayat. Regl bile olamıyordum, zaten ilk adet olduğumdan beri düzensizdi yıllarda doğum kontrol hapları kullandım polikistik over teşhisi konulmuştu. Şubat ayında bir fırsatım oldu ve yeteri kadar gelirimiz olduğuna karar vererek işten ayrıldım. Ve bütün herşeyim düzene girdi, kasım ayında eşim ile bir kere denemeye karar verdik. Ailelerimiz çok istiyordu devamlı dile getiriyorlardı. Ben de evdeydim hazır eşimde çalışıyorken denemeye karar verdik. Eğer olmaz ise tedaviye dr'a gitmemek kaydı ile. Pek olacağından da umudum yoktu. Ben 35 eşim 42 yaşında polikistik var sigara var v.s. Ama ilk kontrolsüz birlikteliğimizde hamile kaldım. 2-3 sene sonra İstanbuldan ayrılmayı planlıyoruz , Kazdağlarında ev yaptırıyoruz bebek de biraz büyümüş olur, onu stressiz hırssız büyütmeyi planlıyoruz. İnşallah herşey düşündüğümüz gibi olur. Umarım sizlerin de hayalleriniz gerçek olur, herşey gönlünüzce olsun.
Ebrucum ne kadar güzel hemen hamile kalmışsın..arkadaşlar valla halimize şükretmeliyiz. Bazen başka siteleri okuyorum da ne arkadaşlar var zorluklarla karşılaşan..onları okudukça gerçekten insan şaşırıp kalıyor..çünkü çevremizden de duymayınca sanıyoruzki hiç böyle şeyler yok..O yüzden bizler çok şanslıyız..
günaydınlar güzel anne adayları herkesler iyiler maşallah bulantılar var ama merak etmeyin benim biraz azalmaya başladı sabah biraz akşam biraz oluyor o kadar bir hafta sonra hiçbirşeyin kalmaz diyor doktorum dün doktordaydım kontrol için herşey yolunda elleri ayakları kafası belli artık göz çukurları bile oluşmuş kalbide atmaya devam ediyor 25 ocak ikili teste giricem 26 ocakta da serklaj (rahim ağzı dikişi) yapılacak tedbir amaçlı 10 gün rapor verecek doktorum ondan sonra inşallah allahım izin verirse yolumuza devam
evet canım çok şükür ama inan bu bile uzun geldi bana insan düşünmeye başladıktan sonra hemen olcağını sanıyor ama yanılıyor neyse çok şükür Rabbime inşallah sağlıkla eli ayağı düzgün alırız kucağımıza meleklerimizi:Saruboceq:
sende bahsetsene kendinden :kedi:
ama şimdi bi sıkıntın yok dimi canım hamilesin zaten:CüvCüv:
Tabii tabii şimdi hamileyim yeniden..36 yaşındayım..34'ümde evlendim..senelerce bende bir kongre firmasında yönetici olarak çalıştım..Yoğunluktan evlenmeye vakitte olmadı desem yeridir..En sonunda şimdiki eşim dediki ya evleniriz ya da ayrılırız..kolay karar olmadı benim için hem işimi hem yurdumu hem ailemi herşeyi bırakıp buraya gelecektim..Ve geldim..iyiki de gelmişim ve evlenmişim diyorum..Mayıs 2008 de evlendik Ekim 2008 de ilk hamileliğimi öğrendim..hemde gece gündüz kongrede çalışırken hiç beklenmedik zamanda..ama düşük oldu ve kaybettim..sonra onun üstüne 2 düşük daha..en sonuncusu geçen ağustosda oldu ve aralıkta hamile olduğumu öğrendim..yine hiç beklemiyorduk..sürpriz yaptı bana meleğim :)) şimdi tek dileğimiz ağustos ayında bebeğimize kavuşmak ..
iyi akşamlar melek anneler ve melek bebekleri
Allah a emanet olun geceniz güzel geçsin inşallahopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?