Selammm annelerin en güzelleriiiiiiii
Selam canım nasılsın ?
yarın bize güzel haberler vereceksin inşallah..pıt pıtlarını göreceksin..ay ben şaşkınlıktan iyice bakamadım..bir de çok soru sorunca doktorumda bir güzel kızdı bana :)) yeter amma vesvese yapıyorsun sen diye...dualarmız seninle Günaycım inşallah güzel haberler ile gel bize...Kızlar bu gün hiçç kanamam lekelenmem olmadı.Yarın sabah sizin saaatle 10 da doktora gidicem.Kızla ne olursunuz dua edin bebeklerimin kalp atışlarını duyayımmm..Bence atlattım kızlar.Ha bir de bir şey diyeyim.Benim göyüslerde hiç hassasiyet yok kızlar aslında var ama çok az.Şişkinlikte yok.Ucları da koyu reng olmadı henüz.Ama bulantılarım yerindee.Yemek yiyemiyorum.Yemek yedikten sonra bulantılarım artıyor..Bir de ne kadar yesemde midem kazınıyor sanki hiç bir şey yemedim gibi..
Kızlar bu gün hiçç kanamam lekelenmem olmadı.Yarın sabah sizin saaatle 10 da doktora gidicem.Kızla ne olursunuz dua edin bebeklerimin kalp atışlarını duyayımmm..Bence atlattım kızlar.Ha bir de bir şey diyeyim.Benim göyüslerde hiç hassasiyet yok kızlar aslında var ama çok az.Şişkinlikte yok.Ucları da koyu reng olmadı henüz.Ama bulantılarım yerindee.Yemek yiyemiyorum.Yemek yedikten sonra bulantılarım artıyor..Bir de ne kadar yesemde midem kazınıyor sanki hiç bir şey yemedim gibi..
Hanımlar biraz önce gazetede gördüm, daha önce paylaşan oldumu bilmiyorum ama buyrun:
'Sezaryene müsade etmeyeceğiz'
Sağlık Bakanı Recep Akdağ, yüzde 40 olan sezaryenle doğum oranının kabul edilemez olduğunu, bunu mutlaka azaltacaklarını belirtti.Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Bu işi yapan kuruluş ve hekimlere, halkımıza açıkça ifade ediyorum; buna müsaade etmeyeceğiz. Bunun için çok daha ciddi tedbirleri önümüzdeki aylarda almaya devam edeceğiz dedi.
Starda da birazdan verecekler, ceza geliyormuş hatta keyfi sezeryana öyle ufak bir tanıtım geçti, birazdan haber başlayacak
Gereksiz sezeryan yapan doktorlara ceza vereceklermiş..
iyi akşamlar güzel annişler... yarın bebişlerimle randevumuz var... iki gündür kasıklarımda batmalar oluyo sanki ani sancılar giriyo gibi.umarım önemli bişi değildir... sizler nasılsınız bakalım?
herkes kaçtı galibaaa ben ve bebişim yanlız kaldı :)) Babacık da geç gelecek deli behlüle bakıyorum bir yandan.......
aranızda dsmartı olan varsa cumartesi saat 22.00'da yeni bir program başlıyor travel&living kanalında "hamile olduğumda bilmiyordum " diye acaip 9 aylık olmuşlar falan hamile olduklarını bilmiyorlar evde doğum yapıyorlar v.s. reklamları geçti şimdi çok enteresana benziyor inşallah evde olursak seyredecem . Size de söyleyeyim dedim
Canım benim ben sürekli izliyorum..KANAL 60 TA BEBEĞİM TV VAR oraya bas 24 saat doğumlar var.bebişinle nasıl ilgilenmen gerek
beslenme,bakım v.s çok güzel mutlaka izle ..bulamazsan haber ver ben yardımcı olurum..süper bir kanal kızlar sizde mutlaka bakın varsa d-smart
Dr'lar uykusuz kalacaklar, sezeryan olunca randevu ile gidiliyordu operasyona , böyle olunca gecenin bir yarısı kalkıp gelmeleri gerekecek ya da onlar gelene kadar acı içinde bağırttıracaklar sabaha kadar. Daha az para kazanacaklar, maliyeti aynı diyor haberde ama aynı değilki değil mi ? Ebeler var mı halen ?
iyi akşamlar güzel annişler... yarın bebişlerimle randevumuz var... iki gündür kasıklarımda batmalar oluyo sanki ani sancılar giriyo gibi.umarım önemli bişi değildir... sizler nasılsınız bakalım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?