günaydın cnm
iyiyim ne olsun kaklıp evi toplıycam birazdan
kızım kucağımda
diğer miniğimde iyidir umarım karnını doyurdk
daha kontrole gitmedik eşimden haber bekliyorum bugün dr.umla konuşacak
kızım 8 aylık daha ve sezeryan olduğu için bu gebelik benim için riskli olacakmış
belki bebeğimi benden alırlar bugün neleşecek
kıslar içtiniz mi folikleri bakalım?
ÇOOK ESKİDEN GELİN VE KAYNANA BİRARDA YAŞARMIŞ VE KAYNANA ÇOK CADIYMIŞ GELİNE YAPMADIGINI BIRAKMAMIŞ.BİRGÜN GELİNDE KOCASININ AİLESİNE SİNİRLENİP BEBEĞİNİDE ALIP ÇIKMIŞ AVLUYA VE NİNNİYE BAŞLAMIŞ................
AMAN NE GÜZEL ANNEANNESİ VAR BABALAR TUTASICA BABANNESİ VAR,
PATLICAN BURUNLU BÜYÜK BABASI PAMUK SAKALLI DEDESİ VAR,
E E E E E EEEEEEEEEEE
NALLIDA BEYGİR(EŞŞEK) HALALARI VAR,CİCİLİBİCİLİ TEYZELERİ VAR,
SIÇAN BIYIKLI AMCALARI VAR,ZEYTİN GÖZLÜ DAYILARI VAR,
E E E EEEEEE
ben bu nınnıyı duydugumda koptum :roflol:
günaydın cnm
iyiyim ne olsun kaklıp evi toplıycam birazdan
kızım kucağımda
diğer miniğimde iyidir umarım karnını doyurdk
daha kontrole gitmedik eşimden haber bekliyorum bugün dr.umla konuşacak
kızım 8 aylık daha ve sezeryan olduğu için bu gebelik benim için riskli olacakmış
belki bebeğimi benden alırlar bugün neleşecek
Bayanlar ve bebişler günaydınlar,
Nasılsınız bakalım?Biz iyiyiz ama biraz son kasık karın arasında kalkıp otururken batma var sanırım bebiş büyüyor yani ben kötüye yormak istemiyorum gaz da olabilir gerçi. Siz de de böyle şeyler oluyor mu?
ben içtim ondan sonra hafif başdönmem oluyor sanki içim kalkıyor gibi ya
ben folic plus kullanıyordum günde 2 tane doktor ona devam et güzel dedi ama adedini sormadım bugün gidince bi sorayım birde başım çok ağrıyro bugünlerde sinüzüt var bende ilaçta kullanamıyorum bugün onu sorcam napayım diye?
siz günde kaç tane içiyorsunuz?
hangisini kullanıyorsunuz?
hiç ağrı kesici alıyormusunuz?
ne çok sordum dimi ama ben daha yeni hamileyim ya tecrübelerinize ihtiyacım var:kedi:
günaydın cnm. ben ters tarafıma yatınca oluyor genelde. merak etme cnm kötü bişry yoktur allahın izni ile.:dance:Bayanlar ve bebişler günaydınlar,
Nasılsınız bakalım?Biz iyiyiz ama biraz son kasık karın arasında kalkıp otururken batma var sanırım bebiş büyüyor yani ben kötüye yormak istemiyorum gaz da olabilir gerçi. Siz de de böyle şeyler oluyor mu?
Bayanlar ve bebişler günaydınlar,
cnm hiç ağrı kesici kullnamadım. ben hamileliğimden 2 ay öncesinden hep folicplus kullandım ama 1 tane. bebeğim gelince doktor günde 3 tane dedi. sabah öğle akiam içiyorum şu anda. bazen unutuyorum 1 tanesini ya sabahı ya akşamı ama 3 tane. ağrı kesici de doktor söylemeden içme bence cnm. ama bende mide bulantısı baş dönmedsi yapmıyor zaten hep olduğu için ....
ben içtim ondan sonra hafif başdönmem oluyor sanki içim kalkıyor gibi ya
ben folic plus kullanıyordum günde 2 tane doktor ona devam et güzel dedi ama adedini sormadım bugün gidince bi sorayım birde başım çok ağrıyro bugünlerde sinüzüt var bende ilaçta kullanamıyorum bugün onu sorcam napayım diye?
siz günde kaç tane içiyorsunuz?
hangisini kullanıyorsunuz?
hiç ağrı kesici alıyormusunuz?
ne çok sordum dimi ama ben daha yeni hamileyim ya tecrübelerinize ihtiyacım var:kedi:
Günaydın güzeller,
Ben yeni kalktım, kahvaltı hazırlamam lazım bebişime, bi uğrayayım dedim:) Herkese hayırlı cumalara.s.a.s.
Günaydın güzeller,
Ben yeni kalktım, kahvaltı hazırlamam lazım bebişime, bi uğrayayım dedim:) Herkese hayırlı cumalara.s.a.s.
bende folibol kullanıyorum günde 1 tane sanırım biraz ağırmış o yüzden fazla içmemem gerekiyormuş. bana kesinlikle ilaç içme dedi drum hatta mide bulantısı için gidip ilaç falan alayım deme dedi çok bulanırsa yatırırım serum veririm dedi bende peki tamam dedim
canım agrı kesıcı ılac kullanımını cok ıyı bılmıyorum ama basta bende folık plus kullanıyordum gunde 3 tane tok karnına sonra doktorum degıstırdı ve gunde bı tane almam gereken bı folık asıt verdı onu ıcıyorum folık plus gunde 3 tane ama sen yınede doktoruna sor.bendede eskıden sunızıt vardı ve cok agrıyordu durdurmaz edıyordu benı ben hep ılac kullanırdım esım kızdı ılac ıcmeyeceksın artık dedı hep elma yıyordum basım agrıdıgında bıde su no sterıl edıvenler varya naylon beyazlar ona esım su doldurup buzluga koymustu basım cok agrırsa onu agrıyan yere koyuyordum ve bunu uzun bı sure yaptım allaha sukur 2 yıldır gectı agrım falan yok
Günaydın güzeller,
bende folibol kullanıyorum günde 1 tane sanırım biraz ağırmış o yüzden fazla içmemem gerekiyormuş. bana kesinlikle ilaç içme dedi drum hatta mide bulantısı için gidip ilaç falan alayım deme dedi çok bulanırsa yatırırım serum veririm dedi bende peki tamam dedim
kızlar siz hiç kokmuyormusunuz ay ben dün bi sürü ağladım eşim sağolsun destek oldu ama zavallım şoka girdi noldunu anlamadı. size olmuyor mu böyle şeyler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?