aranızda dsmartı olan varsa cumartesi saat 22.00'da yeni bir program başlıyor travel&living kanalında "hamile olduğumda bilmiyordum " diye acaip 9 aylık olmuşlar falan hamile olduklarını bilmiyorlar evde doğum yapıyorlar v.s. reklamları geçti şimdi çok enteresana benziyor inşallah evde olursak seyredecem . Size de söyleyeyim dedim
Ben aile paketi almamıştım bende baby tv kapalı. john&kate +8 'i seyrediyor musun ? Kadınn bir ikiz bir de altızları var ev tam bir curcina , hele 6zları taşırken ki karnı davul gibi çok acaipti.
evet canım çok şükür ama inan bu bile uzun geldi bana insan düşünmeye başladıktan sonra hemen olcağını sanıyor ama yanılıyor neyse çok şükür Rabbime inşallah sağlıkla eli ayağı düzgün alırız kucağımıza meleklerimizi:Saruboceq:
sende bahsetsene kendinden :kedi:
ama şimdi bi sıkıntın yok dimi canım hamilesin zaten:CüvCüv:
Tabii tabii şimdi hamileyim yeniden..36 yaşındayım..34'ümde evlendim..senelerce bende bir kongre firmasında yönetici olarak çalıştım..Yoğunluktan evlenmeye vakitte olmadı desem yeridir..En sonunda şimdiki eşim dediki ya evleniriz ya da ayrılırız..kolay karar olmadı benim için hem işimi hem yurdumu hem ailemi herşeyi bırakıp buraya gelecektim..Ve geldim..iyiki de gelmişim ve evlenmişim diyorum..Mayıs 2008 de evlendik Ekim 2008 de ilk hamileliğimi öğrendim..hemde gece gündüz kongrede çalışırken hiç beklenmedik zamanda..ama düşük oldu ve kaybettim..sonra onun üstüne 2 düşük daha..en sonuncusu geçen ağustosda oldu ve aralıkta hamile olduğumu öğrendim..yine hiç beklemiyorduk..sürpriz yaptı bana meleğim :)) şimdi tek dileğimiz ağustos ayında bebeğimize kavuşmak ..
eşin iyi yapmış :kedi:canına tak etmiş demek:kedi:
inşallah bu meleğin seni bırakmaz canım herşey yolunda gider merak etme opuyorumnanaktan
Ne kadar güzel, allah ağızlarımızın tadımızı bozmasın, hem koca bebeklerimizi hem de minik bebeklerimizi hiç yanımızdan ayırmasın. Allah nazardan saklasın , hepimizin mutluluğu daim olsun inşallah.
amin canımmŞeniz
İyi akşamlar canım , sen ve bebişin de allaha emanet olun. opuyorumnanaktan
Şeniz
Kızlar bu gün hiçç kanamam lekelenmem olmadı.Yarın sabah sizin saaatle 10 da doktora gidicem.Kızla ne olursunuz dua edin bebeklerimin kalp atışlarını duyayımmm..Bence atlattım kızlar.Ha bir de bir şey diyeyim.Benim göyüslerde hiç hassasiyet yok kızlar aslında var ama çok az.Şişkinlikte yok.Ucları da koyu reng olmadı henüz.Ama bulantılarım yerindee.Yemek yiyemiyorum.Yemek yedikten sonra bulantılarım artıyor..Bir de ne kadar yesemde midem kazınıyor sanki hiç bir şey yemedim gibi..
dualarımız seninle canım
güzel haberlerini bekliyoruz
Allah hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq:
günaydın canlarrrropuyorumnanaktan
hepinize güzel bir gün ve hayırlı cumalar dilerimm
şu mübarek günlerin hürmetine inşallah sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla alırız bebeklerimizi kucağımıza:Saruboceq:
günaydın cnm sana da hayırlı cumalar nasılsın? bizden başka kimse yok sanırım
günaydın canım iyiyim ben çok şükür bu sabah ilk defa arabada gelirken midem bulandı :)
umarım ilk ve son olur berbat bişey :)
bende öğlden sonra çıkıcam kan sonuçlarımı alıp doktora göstericez bakalım hayırlı sonuçlar alırım inşallah
sen nasılsın bu sabah biraz daha iyimisin canım?
hayırlı sonuçlar olur inşallah canım. ben yaptırdım geçen cumartesi protein ve kan eksikliğimiz var. bu sabah herşeyi çıkarttığım için çok şükür tansiyonum düşmedi. ama çıkartıığın zaman daha rahat oluyorsun daha dinç oluyorsun ne alakaysa....
bebişlerimiz iyi olsun de canm gerisi boş inan.. inşallah bir daha olmaz ama hafifi hafif başlıyor onra daha da fenalaşıyor canım dikkat et. benim de öyle öyle başladı sonrası hüsran =)delikafadulden
inşallah canım hepimize güzel haberler gelir inşallah:Saruboceq:
olmaz inşallah canım ama olursada dediğin gibi meleklerimiz için katlanıcağız onlar sağlıklı olsun annelerine sımsıkı tutunsunlarda varsın midemizi bulandırsınlar ( ama azcıkkaydirigubbakcemile3)
cnm zaten sen zararlarını biliyorsunKızlar bir tek size itiraf ediyorum.
Ben 18 yaşımdan beri 1 paket sigara içiyordum hamile kalınca tabii bırakmaya çalıştım ama günde 1 yada 2 tane içiyorum yoksa duramıyorum ya çok içim huzursuz. Gerçi 3-4 taneye kadar bir şey olmaz diyorlar ama korkuyorum. İçmeyince çok asebi oluyorum başım ağrıyor üffff
merhaba cnm hoşbuldkMerhaba beyaz, hoşgeldin:)
(
evet cnm dr.lar özellikle yoğurt,balık,et,cviz tavsiye ediyorlar,bide bol bol su,idrar yolu iltihabı olmasın diyecanım esım veterıner hekım dalıda jınekolojı o bana hergun yogurt yemelısın dıyor 1 bardak sut ten cok cok daha yararlıymıs ama kesınlıkle evde yaptıgımız yogurtlardan degıl
hazır yogurtlar daha guvenılırmış.ben hergun yogurt yıyorum cok sukur bulantım cok degıl haftada bır mutlaka balık yemelıyız ama nekadar guvenılır balıklarda onu bızde bılemıyoruz cunku cogu denızlerde metal atıklar var ama ben yınede balıkta yıyorum haftada 2 kere et kesın yemelıyız ada cayı falan ıcme ben bı yerde okudum hamıleler kullanmasın yazıyordu.benım bı arkadasımda hamıleyken baklanın boyle ot gıbısı var salatalarda kullanılan ondan yemıs bebege cok faydalıymıs bende bulursam alcam onun oglu oldu sımdı cokta saglıklı ve zekı masallah şimdilik bu kadar canım kendıne ııı bak
bende cnm ilk bebğim sezeryanla oldu çünküboshayallersmileben zaten mecburen sezeryan olucam ameliyattan dolayı:)
ne güzel kanamn olmamış cnm,hadi bakalım dr.dan hayırlı haberlerler gel inş.Kızlar bu gün hiçç kanamam lekelenmem olmadı.Yarın sabah sizin saaatle 10 da doktora gidicem.Kızla ne olursunuz dua edin bebeklerimin kalp atışlarını duyayımmm..Bence atlattım kızlar.Ha bir de bir şey diyeyim.Benim göyüslerde hiç hassasiyet yok kızlar aslında var ama çok az.Şişkinlikte yok.Ucları da koyu reng olmadı henüz.Ama bulantılarım yerindee.Yemek yiyemiyorum.Yemek yedikten sonra bulantılarım artıyor..Bir de ne kadar yesemde midem kazınıyor sanki hiç bir şey yemedim gibi..
cnm yaren kız ismi diye biliyorum ama erkek için de kullnılıyor mu?erkek olursa adını "yaren" koymak aklıma geldi şimdi birden, yemek hazırlıyordum :))
iyi haberlerle gel inş cnm dr.daniyi akşamlar güzel annişler... yarın bebişlerimle randevumuz var... iki gündür kasıklarımda batmalar oluyo sanki ani sancılar giriyo gibi.umarım önemli bişi değildir... sizler nasılsınız bakalım?
günaydın canlarrrropuyorumnanaktan
hepinize güzel bir gün ve hayırlı cumalar dilerimm
şu mübarek günlerin hürmetine inşallah sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla alırız bebeklerimizi kucağımıza:Saruboceq:
günaydın ağustos anne adaylar,
hayırlı cumalar diliyorum cümlenize. allahım bebişlerinizi sizden ayırmasın onları sağsağlim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah...
günaydınnnnn güzel anneler ve tatlı bebişlerrrr... bugün kendimi düne göre daha iyi hissediyorum güzelce kahvaltımı yaptım tabi kahvaltı hazırlayıncaya kadar ölüp ölüp diriliyorum ama olsun yarım saat sabrediyor bebişim yatıyor tekrar kalkıp yapıyorum kahvaltımı.. sizler nasılsınız?
günaydın kızlar,hayırlı cumalaropuyorumnanaktan
günaydın cnm hayırlı cumalar inşalalh. nasılsın? bebiş nasıl kızın nasıl bakalım?
günaydın cnm
iyiyim ne olsun kaklıp evi toplıycam birazdan
kızım kucağımda
diğer miniğimde iyidir umarım karnını doyurdk
daha kontrole gitmedik eşimden haber bekliyorum bugün dr.umla konuşacak
kızım 8 aylık daha ve sezeryan olduğu için bu gebelik benim için riskli olacakmış
belki bebeğimi benden alırlar bugün neleşecek
ya seni çok iyi anlıyorum cnm çok kötü oluyor yaa.. normal bir mide bulantısı dğeil çünkü... haklısın ne diim..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
günaydınnnnn güzel anneler ve tatlı bebişlerrrr... bugün kendimi düne göre daha iyi hissediyorum güzelce kahvaltımı yaptım tabi kahvaltı hazırlayıncaya kadar ölüp ölüp diriliyorum ama olsun yarım saat sabrediyor bebişim yatıyor tekrar kalkıp yapıyorum kahvaltımı.. sizler nasılsınız?
cnm zaten sen zararlarını biliyorsun
benim yengemde paket paket içedi sigarayı çocuklarda bişey olacak diye bekledik 3 tane doğurdu hiç bişey olmadı,ama herkeste bir olmuyor işte
dikkat etmelisin ben içenlerin yanında bile bulunmuyorum
merhaba cnm hoşbuldk
evet cnm dr.lar özellikle yoğurt,balık,et,cviz tavsiye ediyorlar,bide bol bol su,idrar yolu iltihabı olmasın diye
bende cnm ilk bebğim sezeryanla oldu çünküboshayallersmile
ne güzel kanamn olmamış cnm,hadi bakalım dr.dan hayırlı haberlerler gel inş.
cnm yaren kız ismi diye biliyorum ama erkek için de kullnılıyor mu?
iyi haberlerle gel inş cnm dr.dan
bu kasılma ve batmalar olacak tabi rahim genişliyor çünkü
günaydın kızlar,hayırlı cumalaropuyorumnanaktan
günaydın cnm
iyiyim ne olsun kaklıp evi toplıycam birazdan
kızım kucağımda
diğer miniğimde iyidir umarım karnını doyurdk
daha kontrole gitmedik eşimden haber bekliyorum bugün dr.umla konuşacak
kızım 8 aylık daha ve sezeryan olduğu için bu gebelik benim için riskli olacakmış
belki bebeğimi benden alırlar bugün neleşecek
kıslar içtiniz mi folikleri bakalım?
ÇOOK ESKİDEN GELİN VE KAYNANA BİRARDA YAŞARMIŞ VE KAYNANA ÇOK CADIYMIŞ GELİNE YAPMADIGINI BIRAKMAMIŞ.BİRGÜN GELİNDE KOCASININ AİLESİNE SİNİRLENİP BEBEĞİNİDE ALIP ÇIKMIŞ AVLUYA VE NİNNİYE BAŞLAMIŞ................
AMAN NE GÜZEL ANNEANNESİ VAR BABALAR TUTASICA BABANNESİ VAR,
PATLICAN BURUNLU BÜYÜK BABASI PAMUK SAKALLI DEDESİ VAR,
E E E E E EEEEEEEEEEE
NALLIDA BEYGİR(EŞŞEK) HALALARI VAR,CİCİLİBİCİLİ TEYZELERİ VAR,
SIÇAN BIYIKLI AMCALARI VAR,ZEYTİN GÖZLÜ DAYILARI VAR,
E E E EEEEEE
ben bu nınnıyı duydugumda koptum :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?