2010 Ağustos Anneleri

hayırlı olsun mucizelere inanmak lazım rabbim hepimizin yüzünü güldürdü ummadığımız zamanlarda inşallah sağlıkla alırız bebişlerimizi kucaklarımıza :ecrin_bebek:

Canım tebrik ederim. Onca uğraştan sonra bu masal gibi gelmiştir. İnan senin adına çok sevindim. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın tatlım.Sevgiler,

kızlar siz hiç kokmuyormusunuz ay ben dün bi sürü ağladım eşim sağolsun destek oldu ama zavallım şoka girdi noldunu anlamadı. size olmuyor mu böyle şeyler?

ben çok hassaslaştım vara yoğa küsüp ağlıyorum
ama korkmuyorum yani çok rahatım içimde öle bi huzur var ki anlatamam kendime ben bile inanamıyorum
Allah a emanet herşeyimiz o yüzden bol dua et göreceksin bak için nasıl ferahlıyor:)

hoşgeldin canım sende benim gibi inanamayanlardasın demek
çok üzüldüm yaşadıklarına ama bak hiç umut kaybetmemek lazım Allah çok büyük oldurmazı oldurur çok şükür ki sende hamilesin
Allah ım hepimizin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:Saruboceq:

ay cnm ya üzüldüm inşallah almazlar bebeğini ve inşallah riski yoktur canm hakkında hayırlısı olsun inşallah..:Saruboceq:
inş cnm

ay canım benim 8 aylık bebişin varken tekrar mı hamile kaldın:kedi:
hayırlısı olsun inşallah
ama sezeryandan sonra zor olur tabi
Allah yardımcın olsun hayırlısı ne ise o olsun canım

evet cnm ya isterek olmadı,korunduğumuz halde oldu,bende aldırmak istemedim onun ne suçu vardı ki,bi de hiç beklemiyordum inan,benim rahmimde bölme var,tam değil ama yarıya kadar falan bu yüzden diğer bayanlara oranla hamile kalmam daha zor ve kalsamda gebelği devam ettiirmem zor,bir kez düşük yaptım 2.ye kızımı doğurdum şimdi bunda da sorun yok sanırım,
kaydirigubbakcemile3
hiç bişey olmaz canım korkma benım kardesımde 8 aylık dogmustu en kotu ıhtımalle dogsa bıle cok ıyı oluyorlar hıc bı sorun yasanmıyor kardesım suan 10 yaşında
annen de benim gibi mi hamile kalmış sanırımd eğil 10 yaş varmış aranızda
tatlım ilk gebelğimde ben folbiol kullanıyordum dr. gerek yok dedi,ailede kalıtsal bir hastalık yoksa çünkü fazla miktarda varmış bu da hamileler zararlı olabiliyormuş
ağrı kesici deçok mecbur kalınca parol alıyorum cnm hatta emziriirknen bile kullnadım dr.um onu öneriyor
canım kusura bakma hala uykum acılmamıs anlayamamıstım sımdı anladım ınsallh bebısıne bısey olmaz almazlar bence bugun cuma hepmmız senın ıcın dua edelım allah yardımcın olsun
cnm sağol,inş hayırlısı olur benim için
bulantı için metpamid vermişti dr.um ben hiç kullanmadım

sağlıcakla kucağına alırsın inş cnm

çok teşekkür ederim arkadaşlar umarım hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız.
yaşananlar çok sıkıntılı gerçekten inşallah allahım her isteyene nasip eder.

inşallah sorun yoktur canım merak etme alırsın 2.bebeğini sağlıkla kucağına ama sonra sıkı korunman lazım ona göre:kedi::kedi:

evet parolun hamilelikte ve emzirikende kullanıldığını biliyorum soracağım bakalım çünkü bu ağrılar dünyayı zindan edici şekildemafoldumben

çok teşekkür ederim arkadaşlar umarım hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız.
yaşananlar çok sıkıntılı gerçekten inşallah allahım her isteyene nasip eder.

amin canım inşallah:Saruboceq:

ben niye böyleyim peki. iyi beslenemezsem bebeğime bi şey olursa maddi durumumuz bunların hepsini karşılamaya yetermi çok mu kilo alırım bebeğimi etkiler mi bu falan gibi abuk subuk düşünüp ağlıyorum size olmuyor mU?

Günaydın annecikler... Herkeşler nasıl? İyisinizdir umarım... boshayallersmile Şu ilaçlar çok fena yaptı beni... Folibiolle ilgili konuşmuşsunuz sanırım. Bana dr'um FoliC Plus verdi, günde 3 defa. İlaç yutamıyorum, bir kere boğazımda kaldı, o akşamdan beri çiğneyerek zor yutuyorum. Allah'tan progesteron ilacım minicik, kayıp gidiyor.
Care80, aramıza hoşgeldin canım... Şaşkınlığını anlıyorum. Ben nişanlıyken 6 ay hormon tedavisi gördüm (malum d. kontrol ilacı ile görüyorsun tedavi), evlendikten sonra da korundum, bana "6aydan önce çocuk olmaz istersen bırak ilacı" dediler. Ben de bıraktım. 2. ayda hamile kaldım. Seni çok iyi anlıyorum, yakında alışacağını ve ona deli gibi bağlanacağını garanti ediyorum... :asigim:

Şekerim, öğrendiğim kadarıyla sen ne kadar iyi beslenirsen beslen bebek senin yediklerinden çok vücudundan alıyor herşeyi. Örneğin kalsiyum için ne alıyorsan al, bil ki kendine alıyorsun; çünkü bebek kalsium ihtiyacını senin kemiklerinden alıyor... Üzülme derim, önünde çok uzun yıllar olacak Allah'ın izni ile. Neler neler değişir o zamana kadar. Kilo konusunda da sakın rejim yapayım deme... Emzirdikçe kilo veriyormuşsun çünkü. Hem o kilonun yarısı doğumla gidecek... Ben de abuk subuk şeylere ağlıyordum ama bebeğimi düşünmeden, en ufak bir şeye alıyordum. Hamilelikte oluyor böyle şeyler. Önce Allah'a dua et sonra klasik müzik dinle, iyi gelir.şakkıdı

Günaydın arkadaşlarrrr ve güzel minik bebişleriiiii,

Biz de yeni uyandık, biraz baktık teyzeleri neler konuşmuşlar diye;

Care80 bizim arkadaş da tedavi oldu v.s. 3'zleri oldu yarımşar kilodan aylarca hastanede kaldılar v.s. toparladılar, ardından kendi kendine bir daha hamile kalmasın mı o da erkek 4 tane erkek oldu:)) Bazen stresten de tedavi bırakılınca kendiliğinden oluyormuş. Senin ki de bir mucize hayırlı olsun allah tamamına erdirsin.

Ben solgar 400 alıyorum dr bunu tavsiye etti günde 1 adet minicikde. Bu arada süt ile almayın .

Bugün 2 arkadaşımızın randevusu vardı galiba, ınşallah güzel haberlerle gelirsiniz. Dualarımız sizlerle.

Şimdi kahvaltı edeceğiz, görüşürüz. Sevgiler

Günaydın demetçimmm, Saat kaçta randevun ? İnşallah pıt pıtları duyarsın güzel haberlerini bekliyoruz. Allaha emanet olsun. Sevgiler

Nerdesin canım ? Güzel haberlerini bekliyoruz. Dualarımız seninle....

Canım tüm dualar seninle olsun.canım bu aylarda zaten gögüs ucları koyu renk olmuyo daha sonraki aylarda oluyo.mide bulantının olması iyi bana doktorum öyle dedi mide bulantısı olan annelerin bebekleri daha saglıklı oluyomuş.bol bol ye sık sık az az miden daha rahat eder çok da bulanmaz.kendine iyi bak hayırlı haberlerini bekliyoruz.

normal cnm bunlar,hormonlar vişte bize neler yaptırıyor:hulya:
offf kıslar çok sinirliyim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Çok üzgünüm çoook

ne oldu kieyvahedigeldismile

canlarım hepinize günaydınlar herkesler iyilerdir umarım kafamıza hiçbirşeyi takmıyoruz sıkıntılarımız olacak tabiki ama allahın izni ile atlatacağız ve bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza alacağız buna inanalım allahtan hayırlısını isteyelim cuma mübarek günde allahım evlat hasreti ile yanan herkesi hayırlı sağlıklı evlat sahibi yapsın hamile olanlarında sağlıcakla kucaklarına almalarını nasip etsin

hayatta mucizelere inanmak lazım ne kadar güzel allahım bir mucizede sana göndermiş allahım tamamına erdirsin sorunsuz sıkıntız bir hamilelik geçirmen ve sağlıcakla hayırla bebeğini kucağına almayı nasip etsin canım darısı tüm isteyenlerin başına

Noldu canım benim, kim kızdırdı seni???

İş yerinde bir kız var 10.11.12. ayları kontrol etmemiş işini bize yıkmaya çalışıyorlar. kızda bütün gün tavla oynuyor yaaa bende bağırdım sinir oldum yaa.. şimdi mozart dinliyorum ama hala sakinleşemedim dövecem birilerini yaaadelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…