merhaba arkadaşlar yazıları takip ediyorum ama çok aktif katılamıyorum çünkü hala hamileliğime inanamıyorum desem yeridir.
ben de size hikayemi anlatayım.
5 yıllık evliyim. evliliğimizin 2 yılında çocuk istemedik sonra karar verdik. pko , insülin direnci, endometrıum gelişmemesi sorunlarım vardı. uzun bir dönem ilaç tedavisi aldım olmadı. 2 kez tüp bebek yaptık olmadı. en son gittiğim tüp bebek yapan doktorum sana yapabileceğim her şeyi yaptım. olmadı yapacak başka birşey yok senin çocuğun olmuyor dedi. endometrıum bir türlü gelişmiyor ve bebeği rahim tutmuyordu. sonra tekrar fakültede tedavi olmaya karar verdim. testlerim tekrar yapıldı. tekrar folikül takibi yapılacaktıki hamile olduğumu öğrendim. inanmadım tabi tekrar terkar 3 kez test yaptırdım evet sonuç pozitifti. sonra keseyi ve kalp atışlarını duyduk. şu an 8+5 olduk ama hala inanamıyorum şaka gibi. inşallah allahım kucağıma sağlıklı alabilmeyide nasip eder.
merhaba arkadaşlar yazıları takip ediyorum ama çok aktif katılamıyorum çünkü hala hamileliğime inanamıyorum desem yeridir.
5 yıllık evliyim. evliliğimizin 2 yılında çocuk istemedik sonra karar verdik. pko , insülin direnci, endometrıum gelişmemesi sorunlarım vardı. uzun bir dönem ilaç tedavisi aldım olmadı. 2 kez tüp bebek yaptık olmadı. en son gittiğim tüp bebek yapan doktorum sana yapabileceğim her şeyi yaptım. olmadı yapacak başka birşey yok senin çocuğun olmuyor dedi. endometrıum bir türlü gelişmiyor ve bebeği rahim tutmuyordu. sonra tekrar fakültede tedavi olmaya karar verdim. testlerim tekrar yapıldı. tekrar folikül takibi yapılacaktıki hamile olduğumu öğrendim. inanmadım tabi tekrar terkar 3 kez test yaptırdım evet sonuç pozitifti. sonra keseyi ve kalp atışlarını duyduk. şu an 8+5 olduk ama hala inanamıyorum şaka gibi. inşallah allahım kucağıma sağlıklı alabilmeyide nasip eder.
kızlar siz hiç kokmuyormusunuz ay ben dün bi sürü ağladım eşim sağolsun destek oldu ama zavallım şoka girdi noldunu anlamadı. size olmuyor mu böyle şeyler?
inş cnmay cnm ya üzüldüm inşallah almazlar bebeğini ve inşallah riski yoktur canm hakkında hayırlısı olsun inşallah..:Saruboceq:
ay canım benim 8 aylık bebişin varken tekrar mı hamile kaldın:kedi:
hayırlısı olsun inşallah
ama sezeryandan sonra zor olur tabi
Allah yardımcın olsun hayırlısı ne ise o olsun canım
kaydirigubbakcemile3ÇOOK ESKİDEN GELİN VE KAYNANA BİRARDA YAŞARMIŞ VE KAYNANA ÇOK CADIYMIŞ GELİNE YAPMADIGINI BIRAKMAMIŞ.BİRGÜN GELİNDE KOCASININ AİLESİNE SİNİRLENİP BEBEĞİNİDE ALIP ÇIKMIŞ AVLUYA VE NİNNİYE BAŞLAMIŞ................
AMAN NE GÜZEL ANNEANNESİ VAR BABALAR TUTASICA BABANNESİ VAR,
PATLICAN BURUNLU BÜYÜK BABASI PAMUK SAKALLI DEDESİ VAR,
E E E E E EEEEEEEEEEE
NALLIDA BEYGİR(EŞŞEK) HALALARI VAR,CİCİLİBİCİLİ TEYZELERİ VAR,
SIÇAN BIYIKLI AMCALARI VAR,ZEYTİN GÖZLÜ DAYILARI VAR,
E E E EEEEEE
ben bu nınnıyı duydugumda koptum :roflol:
annen de benim gibi mi hamile kalmış sanırımd eğil 10 yaş varmış aranızdahiç bişey olmaz canım korkma benım kardesımde 8 aylık dogmustu en kotu ıhtımalle dogsa bıle cok ıyı oluyorlar hıc bı sorun yasanmıyor kardesım suan 10 yaşında
tatlım ilk gebelğimde ben folbiol kullanıyordum dr. gerek yok dedi,ailede kalıtsal bir hastalık yoksa çünkü fazla miktarda varmış bu da hamileler zararlı olabiliyormuşben içtim ondan sonra hafif başdönmem oluyor sanki içim kalkıyor gibi ya
ben folic plus kullanıyordum günde 2 tane doktor ona devam et güzel dedi ama adedini sormadım bugün gidince bi sorayım birde başım çok ağrıyro bugünlerde sinüzüt var bende ilaçta kullanamıyorum bugün onu sorcam napayım diye?
siz günde kaç tane içiyorsunuz?
hangisini kullanıyorsunuz?
hiç ağrı kesici alıyormusunuz?
ne çok sordum dimi ama ben daha yeni hamileyim ya tecrübelerinize ihtiyacım var:kedi:
cnm sağol,inş hayırlısı olur benim içincanım kusura bakma hala uykum acılmamıs anlayamamıstım sımdı anladım ınsallh bebısıne bısey olmaz almazlar bence bugun cuma hepmmız senın ıcın dua edelım allah yardımcın olsun
bulantı için metpamid vermişti dr.um ben hiç kullanmadımbende folibol kullanıyorum günde 1 tane sanırım biraz ağırmış o yüzden fazla içmemem gerekiyormuş. bana kesinlikle ilaç içme dedi drum hatta mide bulantısı için gidip ilaç falan alayım deme dedi çok bulanırsa yatırırım serum veririm dedi bende peki tamam dedim
inş cnm
evet cnm ya isterek olmadı,korunduğumuz halde oldu,bende aldırmak istemedim onun ne suçu vardı ki,bi de hiç beklemiyordum inan,benim rahmimde bölme var,tam değil ama yarıya kadar falan bu yüzden diğer bayanlara oranla hamile kalmam daha zor ve kalsamda gebelği devam ettiirmem zor,bir kez düşük yaptım 2.ye kızımı doğurdum şimdi bunda da sorun yok sanırım,
kaydirigubbakcemile3
annen de benim gibi mi hamile kalmış sanırımd eğil 10 yaş varmış aranızda
tatlım ilk gebelğimde ben folbiol kullanıyordum dr. gerek yok dedi,ailede kalıtsal bir hastalık yoksa çünkü fazla miktarda varmış bu da hamileler zararlı olabiliyormuş
ağrı kesici deçok mecbur kalınca parol alıyorum cnm hatta emziriirknen bile kullnadım dr.um onu öneriyor
cnm sağol,inş hayırlısı olur benim için
bulantı için metpamid vermişti dr.um ben hiç kullanmadım
sağlıcakla kucağına alırsın inş cnm
çok teşekkür ederim arkadaşlar umarım hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız.
yaşananlar çok sıkıntılı gerçekten inşallah allahım her isteyene nasip eder.
ben niye böyleyim peki. iyi beslenemezsem bebeğime bi şey olursa maddi durumumuz bunların hepsini karşılamaya yetermi çok mu kilo alırım bebeğimi etkiler mi bu falan gibi abuk subuk düşünüp ağlıyorum size olmuyor mU?
Canım sıkma canını bu kadar üzülecek birşey yok. Herşey olacağına varır. Allahımdan hayırlısını dile her zaman. Ben hiç ağlamıyorum üzülmüyorum da. Bugün kalp atışını duymaya gideceğiz inşallah. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah....
Kızlar bu gün hiçç kanamam lekelenmem olmadı.Yarın sabah sizin saaatle 10 da doktora gidicem.Kızla ne olursunuz dua edin bebeklerimin kalp atışlarını duyayımmm..Bence atlattım kızlar.Ha bir de bir şey diyeyim.Benim göyüslerde hiç hassasiyet yok kızlar aslında var ama çok az.Şişkinlikte yok.Ucları da koyu reng olmadı henüz.Ama bulantılarım yerindee.Yemek yiyemiyorum.Yemek yedikten sonra bulantılarım artıyor..Bir de ne kadar yesemde midem kazınıyor sanki hiç bir şey yemedim gibi..
Günaydın demetçimmm, Saat kaçta randevun ? İnşallah pıt pıtları duyarsın güzel haberlerini bekliyoruz. Allaha emanet olsun. Sevgiler
Canım tüm dualar seninle olsun.canım bu aylarda zaten gögüs ucları koyu renk olmuyo daha sonraki aylarda oluyo.mide bulantının olması iyi bana doktorum öyle dedi mide bulantısı olan annelerin bebekleri daha saglıklı oluyomuş.bol bol ye sık sık az az miden daha rahat eder çok da bulanmaz.kendine iyi bak hayırlı haberlerini bekliyoruz.Kızlar bu gün hiçç kanamam lekelenmem olmadı.Yarın sabah sizin saaatle 10 da doktora gidicem.Kızla ne olursunuz dua edin bebeklerimin kalp atışlarını duyayımmm..Bence atlattım kızlar.Ha bir de bir şey diyeyim.Benim göyüslerde hiç hassasiyet yok kızlar aslında var ama çok az.Şişkinlikte yok.Ucları da koyu reng olmadı henüz.Ama bulantılarım yerindee.Yemek yiyemiyorum.Yemek yedikten sonra bulantılarım artıyor..Bir de ne kadar yesemde midem kazınıyor sanki hiç bir şey yemedim gibi..
offf kıslar çok sinirliyim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Çok üzgünüm çoook
normal cnm bunlar,hormonlar vişte bize neler yaptırıyor:hulya:ben niye böyleyim peki. iyi beslenemezsem bebeğime bi şey olursa maddi durumumuz bunların hepsini karşılamaya yetermi çok mu kilo alırım bebeğimi etkiler mi bu falan gibi abuk subuk düşünüp ağlıyorum size olmuyor mU?
offf kıslar çok sinirliyim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Çok üzgünüm çoook
Noldu canım benim, kim kızdırdı seni???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?