bulantılardan daha şimdi kahvaltı ediyorum
günaydın hepinize güzel anneler nasılsınız bakalım
doktora gidicek arkadaşlar inş. güzel haberlerle dönerler
kıslar midem çok fena ben çıkıyorum biraz masaya kafamı koyayım sinirden midem de zıpladı valla. neyse kendinize iyi bakın arkadaşlar görüşürüz
kızlar geçen gün hamile kilodu aldım o kadar rahatki
kıslar midem çok fena ben çıkıyorum biraz masaya kafamı koyayım sinirden midem de zıpladı valla. neyse kendinize iyi bakın arkadaşlar görüşürüz
anne gibisi varmı yaaa..:umursamaz: benim annm teee yurt dışında.napalım gurbetteyiz canı sağolsun ..allaha şükürler olsunki kayınvalde aratmıyo yanlız değilim hiç..seni çok iyi anlıyorum ..gittinmi yanına dizinin dibinden kalkma hiç tadını çıkar..
evet canım anne gibisi yok
ama olsun senin annen uzakta olsada kayınvaliden olmuş ne güzel o destek herşeyine
benim kimsem yok yakınımda
gidicem eski mahalleme eski komşularım arkadaşlarıma akrabalarıma kavuşcam inş.
kızlar selam 2 gun okuyamadım 40 sayfa birikmis :)
ben bugun evdeyim kanamam oldu dr işe gitme yat dedi
ilaçlar verdi dinleniyorum
Esteryacım çokkkkk geçmiş olsun umarım en kısa zamanda düzelirsin....kızlar selam 2 gun okuyamadım 40 sayfa birikmis :)
kraker yada ayran iç bak sinirlendin gördünmü keskin sirek küpüne zarar yapmaaaa bak bebişinde hisseti galiba.deymez bırak başka şey düşün.hadi sen dinlen dikkali ol:1hug:a.s.
güle güle kullan canım
bende alıcam ama daha sonra
çok güzel bluzler falan gördüm hemen alasım var da sabredicemopuyorumnanaktan
canım sakin ol lütfen
dinlen biraz sakinleş
saol cnmm
evet canım anne gibisi yok
ama olsun senin annen uzakta olsada kayınvaliden olmuş ne güzel o destek herşeyine
benim kimsem yok yakınımda
gidicem eski mahalleme eski komşularım arkadaşlarıma akrabalarıma kavuşcam inş.
ay cnm çok geçmiş olsun. kendine ve bebişe de iyi bak. şimdi nasılsın iyi misin canım esteryacım?
Ayyyyyyyyyy bahçeden kocaman bir sipsiyah eşşek arısı girdi içeriye ödüm patladı resmennnnnn
camları açtım dikkatlice kovaladım çıkarttım ama yüreğim hopladı birara üstüme doğru geldiiiiiiii
ayyy aman canım hızlı hareket etme dikkatli ol. mikrop yuvası o hayvanlarda yaa...
ara ara kasıklarım ağrıyor bugün normalmi sizce
canım normaldir benim de çok ağrıyor ara ara bugün.
ara ara kasıklarım ağrıyor bugün normalmi sizce
Eşimin banyosunu temizledim ya sanki evde köpek besliyoruz çok kıllı da değil ama ne kıl döküyor bu adam yaaa :roflol: Çamaşırları topladım yerleştirdim, makineye yenilerini attım, çorbamı içtimmmm ve geldimmmmm. Evde hiç sıkılınmıyor walla bir sürü iş var, üstelik ben evde olmayı hiç bilmediğimden bana çok değişik geliyor hiç dışarı çıkmak bile istemiyorum.
neden canım biz burdayız ya a.s.ben burdayım ama kimsecikler yazmıyoo:sm_confused:/COLOR]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?