2010 Ağustos Anneleri

bulantılardan daha şimdi kahvaltı ediyorum

afiyet olsun canım
bugün benim ilk defa midem bulanıyor

günaydın hepinize güzel anneler nasılsınız bakalım
doktora gidicek arkadaşlar inş. güzel haberlerle dönerler

günaydın meralcim nasılsın
ben gidicem dr hayırlı sonuçlar alırız inşallah hepimizopuyorumna
naktan

kıslar midem çok fena ben çıkıyorum biraz masaya kafamı koyayım sinirden midem de zıpladı valla. neyse kendinize iyi bakın arkadaşlar görüşürüz

kraker yada ayran iç bak sinirlendin gördünmü keskin sirek küpüne zarar yapmaaaa bak bebişinde hisseti galiba.deymez bırak başka şey düşün.hadi sen dinlen dikkali ol:1hug:a.s.

kızlar geçen gün hamile kilodu aldım o kadar rahatki

güle güle kullan canım
bende alıcam ama daha sonra
çok güzel bluzler falan gördüm hemen alasım var da sabredicemopuyorumnanaktan

kıslar midem çok fena ben çıkıyorum biraz masaya kafamı koyayım sinirden midem de zıpladı valla. neyse kendinize iyi bakın arkadaşlar görüşürüz

canım sakin ol lütfen
dinlen biraz sakinleş

kızlar selam 2 gun okuyamadım 40 sayfa birikmis :)

ben bugun evdeyim kanamam oldu dr işe gitme yat dedi
ilaçlar verdi dinleniyorum

Ayyyyyyyyyy bahçeden kocaman bir sipsiyah eşşek arısı girdi içeriye ödüm patladı resmennnnnn

camları açtım dikkatlice kovaladım çıkarttım ama yüreğim hopladı birara üstüme doğru geldiiiiiiii

Geçmiş olsun canım, bu kanamalar durup dururken mi oluyor ? Hamileliğin normal mi yoksa tedavi ile mi gerçekleşti ?

canım benim geçmiş olsuuuuuun..yat güzelce dinlen kötü bişey düşünmee..allah korusuun seni bebişiniii..:1hug::Saruboceq:

kraker yada ayran iç bak sinirlendin gördünmü keskin sirek küpüne zarar yapmaaaa bak bebişinde hisseti galiba.deymez bırak başka şey düşün.hadi sen dinlen dikkali ol:1hug:a.s.

saol cnm teşekkürler. dinlendim sinirim geçmedi henüz uyuz olduğum insan benim odamda ama sırnaşmaya çalışıyor uyuz. neyse takmıyorum eşim de kızdı zaten yemek de yiyemedim off...

Canım ya 10. haftaya girmişsin kanaman oldu demek. Bu ne böyle yaaa, benimde 3 kere kanamam oldu 9. haftaya girdim daha olmaz diyordum. Allah bebişini sana bağışlasın inşallah. Bol bol yat dinlen hiçbirşey olmaz Allahın izniyle.

Eşimin banyosunu temizledim ya sanki evde köpek besliyoruz çok kıllı da değil ama ne kıl döküyor bu adam yaaa :roflol: Çamaşırları topladım yerleştirdim, makineye yenilerini attım, çorbamı içtimmmm ve geldimmmmm. Evde hiç sıkılınmıyor walla bir sürü iş var, üstelik ben evde olmayı hiç bilmediğimden bana çok değişik geliyor hiç dışarı çıkmak bile istemiyorum.

merhaba kızlar.nasılsınız_ben dün gece bir kabusla uyandım.ıççamaşırım kanlar içindeydi.yine kanamam olmuş.doktor geldi eve karından ultrasonda baktı.2 kese var 3 sm dedi.ama keseler boş dedi.zaten sen şimdi 4 buçuk haftasın görünmez dedi.keselerden birinin plasentasının arkasında hemotom varmış kanama ondanmış.hemen jinekologumu aradım.korkma dedi abdominal göremez duyamaz dedi.ilaç verdi.dinlen bol bol su iç 1 hafta sonra bana türkiyeye gel dedi.kızlar hamilelik haftası tüp bebekte transfer gününden hesaplanıyormuş o zaman biz 4+1 olduk.abdominal gözükmemesi normalmıı?çok korkuyorum kızlarrrr...

:1hug: Ne kadar güzel. Ben de istiyorum ama.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…