2010 Ağustos Anneleri

Yine geldim kızlar. Başımın dönmesi geçti. Kendimi salmışım iyice, bıcıbıcı yapıp güzel bir fön çektim. Akşam da hafif bir makyaj yapayım da kendime geleyim...
Canlarım yaa.. Benim k.validem de çok hevesli ama 6. aydan önce bir şey yapmak istemiyor; uğursuzlukmuş.
K.pederim geçen annemle (k.validem yani) konuşurken duymuş beni. Ben tahta şiş ile yün istemiştim örgü öreyim diye.. Adam yemek saatinde Konak'ın altını üstüne getirmiş bana tahta şiş bulabilmek için. Akşam elinde istediğim şiş ve süper yünlerle gelince nasıl sevindim anlatamam. Ben bebek battaniyesi örmek istiyordum -malum uğursuzluk ya- o yüzden atkı başladım kendime... Bugün hastaneye gidecek olan tüm arkadaşlarımızdan hayırlı haberler bekliyorum ayrıca...
boshayallersmile

bu teori doğru değil cnm,çünkü kızıma hamilyeken haifi bulantım oldu geçti,hiç kusmadım,beni rahatsız etmedi yani kızım
cnm ben 8 ay dolana kadar bişey almamıştım
ilk gebeliğim düşük olmuştu
2.sinde de 8 ayı doldurdum doyasıya alışveriş yaptım
onada bişey olsa dayanmazdım doğrusu,hele ki evde eşyaları da aolacaktı
biraz sabır edip geç alışveriş yapmak güzel oluyor

cnm endişe etme,normal tabi içi boş olacak başta heleki 4+1 miş çok yeni daha
sen bol bol dinlen başka kanaman olmasın ne güzel ikizlerin olacak

Benim kayınvalide, peder çok yaşlılar, onlar kendilerine baksınlar yeter hiçbirşey istemiyorum. Eşim diyor doğum yapınca annem gelir bakar ; ayol dedim istemem onun kendine bakmaya takati yok benim ona bakmam lazım :)) Çok iyiler allahtan çok seviyorum onları , yaşlı tontoşlar.

ayyy cnm kayınpederin düşünmesi ayrı bir güzel gerçekten. ya uğursuzluk olduğuna inanmıyorum ben. o allahtan gelen birşey yani. herşey allahtan. sen birşeyler yaptın diye sıkı tutunan bebeğimiz mi düşecek allah korusun. ben saçma buluyorum olacağı varsa zaten olur allah korusun. allahım onalrı bize bağışlasın.

cnm uğursuzluk değil benimde bildiğim kadarıyla bende inanmıyorum
ama olurda Allah göstremesin bişey olursa evde eşyaları olacak,oyuncakları falan dayanma gücü hiç olmaz insanın,ben onu düşünerek alışveriş yapmamıştımalsanaalsanasmile
kıssslar biz geldik

hoşgeldiniz

Ben de inanmam uğursuzluğa ama kırmamak için ses etmedim. Zaten pembeydi yün, "Cinsiyeti belli olsun, ona uygun renk alırım" dedi babam (k.pederim). Babam beni çok düşünür. Acile gittiğim gün annem geç gelmişti eve 7'ye doğru. Babam da hemen hemen aynı saatte gelmişti. Akşam akşam adam ilaç aramaya gitti. Hatta biz dedik ona: "Yarın alırdık olsun" vs. Babam da "anne baba olmak kolay mı?" demişti bana ithafen. Neredeyse ağlayacaktım... Allah başımızdan eksik etmesin ikisini de. :gitme:

Günaycım lütfen üzme kendini..bende 6+3 tüm vajinal ultrasonda bebeğimin kalp atışlarını gördüm..karından gözükmez dedi doktorum. Hele sen şimdi daha 4+1 sen hiçççç mümkün değil görmek. benim kese 5 haftalıktım nasıl minikti zar zor gördük..yani canım üzme kendini yat dinlen herşey güzel olacak bak göreceksin..

amin tatlım amin.

kıssslar biz geldik

hoşgeldin canımmmm

Ya kızlar bu benim malum artık biliyorsunuz 4. hamilelik ya bırakın ben birşeyler almayı daha hayalini bile kuramıyorum..öyle korkuyorum ki meleğime birşey olursa hayallerim yıkılırsa diye..yani diyeceğim dediğiniz gibi herşey allahtan ama ben Beyaza katılıyorum bir süre beklemekte fayda var birşeyler alıp koymak için...

sende haklısın canım. allahım bir dah ao acıyı yaşatmasın tatlım. kimseye yaşatmasın inşallah...

Çilekçimmmm hoşgeldin ne yaptın ne ettin ? sesin çıkmadı bekliyoruz

ne kadar düşünceliler valla takdir ettim doğrusu Allah herkese böyle k.valide ve k.peder nasip etsin

inş cnm bu sefer meğeini kollarına almak nasip olur
kızlar bu arada adımı söylememişim özlemopuyorumnanaktan

memnun olduk özlemcim. ya aslında herkes ismi ile açsa nickleri ne güzel olur yaa...

Amin canım, amin... :Saruboceq:

memnun olduk özlemcim. ya aslında herkes ismi ile açsa nickleri ne güzel olur yaa...
aslında haklısın cnm ama bazen tanıdık biri denk geliyor sen eşinin ailesinden bahsetmiş oluyorsun falan hoş olmuyor
geçenlerde arkadaşımın başına gelkdi
kadın karşı komşusu çıktı
Ah ben de söyliyim bari adımı Pınar ben arkadaşlar ..Özlemcim memnun oldum :))

bende mem nun oldum pınarolumunekankayizsmile
kızlar zeynebim kalktı
hava çok güzel kızımla başlbaşa gezelim şöyle biraz
herkese iyi günlera.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…