ayyy bu teoriye göre benim kzım olacak çünkü hayatımı zindan ediyor zilli. inşallah kız olur kayınvalidem de kız diyor ama bilmiyorum. bu arada dün elinde poşetlerle gelmiş bize.
torunumun ilk çeyizi benden dedi hastane çıkışını almış bir de battaniye seti almış ama çok şirindi yaa ağladım bakarken. cinsiyeti belli olmadığı için sarı almayı tercih etmiş saolsun.
bu teori doğru değil cnm,çünkü kızıma hamilyeken haifi bulantım oldu geçti,hiç kusmadım,beni rahatsız etmedi yani kızımHamilelik rahat geçiyorsa, bulantı v.s. herhangi bir rahatsızlık olmuyorsa erkek diyorlar etrafımdakiler. Tabiki en önemlisi sağlıklı eli yüzü düzgün olsun. Bakalım cinsiyetleri öğrendiğimizde bu teori tutacak mı ? Benim içime pek birşey doğmuyor, rüyamda bir kere erkek olduğunu görmüştüm, herhangi bir rahatsızlığım v.s. de yok bu teoriye göre "erkek" gibi duruyor. Bakalım öğrenince ne çıkacak ?
cnm ben 8 ay dolana kadar bişey almamıştımSenin kayınvalide cadı değilmiydi ? Ben mi karıştırdım... Bir ara imana gelmişti galiba :)) Aman hep böyle olsunlar, benim kayınvalideden pek birşey çıkacağını sanmam belki kendi birşeyler örer. Annem 7 ay olmadan birşey almamı yasakladı, daha bir donu yok yavrumunnnnn :ecrin_bebek: Güle güle giysin inşallahhhhhh allah daha da çoğaltsın çeyizini opuyorumnanaktan
merhaba kızlar.nasılsınız_ben dün gece bir kabusla uyandım.İççamaşırım kanlar içindeydi.yine kanamam olmuş.doktor geldi eve karından ultrasonda baktı.2 kese var 3 sm dedi.ama keseler boş dedi.zaten sen şimdi 4 buçuk haftasın görünmez dedi.keselerden birinin plasentasının arkasında hemotom varmış kanama ondanmış.hemen jinekologumu aradım.korkma dedi abdominal göremez duyamaz dedi.ilaç verdi.dinlen bol bol su iç 1 hafta sonra bana türkiyeye gel dedi.kızlar hamilelik haftası tüp bebekte transfer gününden hesaplanıyormuş o zaman biz 4+1 olduk.abdominal gözükmemesi normalmıı?çok korkuyorum kızlarrrr...
Yine geldim kızlar. Başımın dönmesi geçti. Kendimi salmışım iyice, bıcıbıcı yapıp güzel bir fön çektim. Akşam da hafif bir makyaj yapayım da kendime geleyim...
Canlarım yaa.. Benim k.validem de çok hevesli ama 6. aydan önce bir şey yapmak istemiyor; uğursuzlukmuş.
K.pederim geçen annemle (k.validem yani) konuşurken duymuş beni. Ben tahta şiş ile yün istemiştim örgü öreyim diye.. Adam yemek saatinde Konak'ın altını üstüne getirmiş bana tahta şiş bulabilmek için. Akşam elinde istediğim şiş ve süper yünlerle gelince nasıl sevindim anlatamam. Ben bebek battaniyesi örmek istiyordum -malum uğursuzluk ya- o yüzden atkı başladım kendime... Bugün hastaneye gidecek olan tüm arkadaşlarımızdan hayırlı haberler bekliyorum ayrıca... boshayallersmile
Yine geldim kızlar. Başımın dönmesi geçti. Kendimi salmışım iyice, bıcıbıcı yapıp güzel bir fön çektim. Akşam da hafif bir makyaj yapayım da kendime geleyim...
Ohh mis mis, fönler çekilmiş , makyajlar yapılacak. Sıhhatler olsun tatlım
cnm uğursuzluk değil benimde bildiğim kadarıyla bende inanmıyorumayyy cnm kayınpederin düşünmesi ayrı bir güzel gerçekten. ya uğursuzluk olduğuna inanmıyorum ben. o allahtan gelen birşey yani. herşey allahtan. sen birşeyler yaptın diye sıkı tutunan bebeğimiz mi düşecek allah korusun. ben saçma buluyorum olacağı varsa zaten olur allah korusun. allahım onalrı bize bağışlasın.
kıssslar biz geldik
ayyy cnm kayınpederin düşünmesi ayrı bir güzel gerçekten. ya uğursuzluk olduğuna inanmıyorum ben. o allahtan gelen birşey yani. herşey allahtan. sen birşeyler yaptın diye sıkı tutunan bebeğimiz mi düşecek allah korusun. ben saçma buluyorum olacağı varsa zaten olur allah korusun. allahım onalrı bize bağışlasın.
Ohh mis mis, fönler çekilmiş , makyajlar yapılacak. Sıhhatler olsun tatlım
Teşekkür ederim lokumum... Biraz açılayım, toparlanayım dedim. İzmir'de hava çok güzel bugün, tabi ben de kapalıyım ama inşallah haftaya dışarı çıkabileceğim.
Ben de inanmam uğursuzluğa ama kırmamak için ses etmedim. Zaten pembeydi yün, "Cinsiyeti belli olsun, ona uygun renk alırım" dedi babam (k.pederim). Babam beni çok düşünür. Acile gittiğim gün annem geç gelmişti eve 7'ye doğru. Babam da hemen hemen aynı saatte gelmişti. Akşam akşam adam ilaç aramaya gitti. Hatta biz dedik ona: "Yarın alırdık olsun" vs. Babam da "anne baba olmak kolay mı?" demişti bana ithafen. Neredeyse ağlayacaktım... Allah başımızdan eksik etmesin ikisini de. :gitme:
kıssslar biz geldik
Ya kızlar bu benim malum artık biliyorsunuz 4. hamilelik ya bırakın ben birşeyler almayı daha hayalini bile kuramıyorum..öyle korkuyorum ki meleğime birşey olursa hayallerim yıkılırsa diye..yani diyeceğim dediğiniz gibi herşey allahtan ama ben Beyaza katılıyorum bir süre beklemekte fayda var birşeyler alıp koymak için...
Amin Demetçim hepimizinkini allahım korusun...sende haklısın canım. allahım bir dah ao acıyı yaşatmasın tatlım. kimseye yaşatmasın inşallah...
ne kadar düşünceliler valla takdir ettim doğrusu Allah herkese böyle k.valide ve k.peder nasip etsinBen de inanmam uğursuzluğa ama kırmamak için ses etmedim. Zaten pembeydi yün, "Cinsiyeti belli olsun, ona uygun renk alırım" dedi babam (k.pederim). Babam beni çok düşünür. Acile gittiğim gün annem geç gelmişti eve 7'ye doğru. Babam da hemen hemen aynı saatte gelmişti. Akşam akşam adam ilaç aramaya gitti. Hatta biz dedik ona: "Yarın alırdık olsun" vs. Babam da "anne baba olmak kolay mı?" demişti bana ithafen. Neredeyse ağlayacaktım... Allah başımızdan eksik etmesin ikisini de. :gitme:
Ya kızlar bu benim malum artık biliyorsunuz 4. hamilelik ya bırakın ben birşeyler almayı daha hayalini bile kuramıyorum..öyle korkuyorum ki meleğime birşey olursa hayallerim yıkılırsa diye..yani diyeceğim dediğiniz gibi herşey allahtan ama ben Beyaza katılıyorum bir süre beklemekte fayda var birşeyler alıp koymak için...
ne kadar düşünceliler valla takdir ettim doğrusu Allah herkese böyle k.valide ve k.peder nasip etsin
inş cnm bu sefer meğeini kollarına almak nasip olur
kızlar bu arada adımı söylememişim özlemopuyorumnanaktan
ne kadar düşünceliler valla takdir ettim doğrusu Allah herkese böyle k.valide ve k.peder nasip etsin
inş cnm bu sefer meğeini kollarına almak nasip olur
kızlar bu arada adımı söylememişim özlemopuyorumnanaktan
aslında haklısın cnm ama bazen tanıdık biri denk geliyor sen eşinin ailesinden bahsetmiş oluyorsun falan hoş olmuyormemnun olduk özlemcim. ya aslında herkes ismi ile açsa nickleri ne güzel olur yaa...
Ah ben de söyliyim bari adımı Pınar ben arkadaşlar ..Özlemcim memnun oldum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?