2010 Ağustos Anneleri

yaaa sinirden yazdıklarınızı bile okuyamıyorum. boş bakıyorum yaaa dövecemmmmmmmmmmmmmmm

selam cici anne adaylari
1 saat sonra randevum var bu ucuncu randevum olucak ilkinde kese ikincisindede kalp atislarini ve 2 mm lik melegimi gormustuk en son bes hafta once gitmistim
bu sefer baya bi buyumustur umarim
sanki karnimda degilde doktor teyzesinin ordaymisda bende onu gormeye gidiyormusum gibi hissediyorum cok heycanliyim surekli gozlerim dolu dolu oluyo onu gorucegimi dusu nunce
daha dogmadan nasil bi sevgi verdi allah icimize inanamiyorum icim kipir kipir onu dusununce ..
insallah hayirli haberlerler donerim kendinize iyi bakin .. hepinizi opuyorum ...
gcik kaptigim tek sey burdaki doktorlar ilk 4 ay daha net goruncdugu icin vajinal ultrasonla bakiyorlar sinir oluyorum o alete ...
bu sefer karnimdan bakmasini istiycem ama kesin net gorunmez bahanesini one surucek ..
icimden dedigim tek sey bebisim icin her seye deger :))))

Sakın ha şekerim, izah etmeye çalış. Hem onun işini sen niye yapıyorsun. Kalksın yapsın kendisi. Sen kendi görevini yap boşver. Patron sorar nasılsa "kim yapacaktı" diye. Sonra anlar öğrenir tavla oynamayı...
alsanaalsanasmile

işte bu yüzden çalışmak istemiyerum yaa... bebeğim de stres küpü olacak yaa...
odasını alacağım bu ay inşallah hemen çıkacağım sonra ya offf bunaldım valla

yaaa sinirden yazdıklarınızı bile okuyamıyorum. boş bakıyorum yaaa dövecemmmmmmmmmmmmmmm

canim icindeki melegi dusun ve onun icin sakin ol annesi .. stres sinir yok ... seni kim kizdirdiysa icine atma git sinirini bosalt inan daha cabuk sakinlesiyo insan ...

canim icindeki melegi dusun ve onun icin sakin ol annesi .. stres sinir yok ... seni kim kizdirdiysa icine atma git sinirini bosalt inan daha cabuk sakinlesiyo insan ...

onu yaptım zaten yüzüme bakamıyor. ama dahanda fazlasını yapacağım görecek o gününü. guclubacismile

işte bu yüzden çalışmak istemiyerum yaa... bebeğim de stres küpü olacak yaa...
odasını alacağım bu ay inşallah hemen çıkacağım sonra ya offf bunaldım valla

Canım yaa, kıyamam :sinifsinif: en doğru kararı sen verirsin, ne diyelim??

İşleri kendi kendinize mi paylaşıyorsunuz ? Müdürü vs. yok mu bunu kontrol eden ? O yapması gerekiyorsa bırak yapsın. Tabi tam olarak sen daha iyi biliyorsun aahhh ahhhh seni okuyunca benim yaşadıklarım da geldi aklıma .... Ben raporumu işimi yapacam diye 5 kişinin işini yapması gerekiyordu , yanlış yapıyorlardı eksik yapıyorlardı ben yapacağım işi 40 kere sil baştan yapıyordum. Bazen benim işim bitsin diye onların yapması gerekeni de yapıyordum......... Allah sabır versin , kimse doğru dürüst çalışmıyor, poposuyla iş yapıyorlar sonra da maaşlarını beğenmiyorlar mız mızlanıyorlar sanki çok super çalışıyorlar da... İnşallah herşey gönlüne göre olsun, ben kurtuldum allah evde oturmak isteyenleri de tez zamanda güzel bir şekilde kurtarsın. Sevgiler

canımcım sakin olmaya çalış stres iyi değil işte
çok kg alsakta veririz napalım hayırlısı meleklerimiz gelsinde hayırlısıyla:))
maddi durumda Allah ne gösterirse o şekild eolcak canım
bende düşünüyorum şimdi 7 ay çalışıcam 5.aydan sonra oda alalım dedi yavaş yavaş yaparım alışverişi ki işten çıkınca herşey eşime kalmasın zorlanmayalım diye
bakalım hayırlısı canım

günaydın canım hoşgeldin nasılsın bende folik plus içiyorum ama günde 2 tane bugün dr sorayım da olmazsa 3 içeyim bende :)

günaydın ebrucum hoşgeldin sen nasılsın

afiyet olsun bu arada :)

offf kıslar çok sinirliyim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Çok üzgünüm çoook

sinirlenme demetcim sakin ol anlatırsın bi şekilde derdini çok gerilme canımmm

günaydın canzi nasılsın canım
amin canım inşallah hepimiz kucağımıza alırız bebeğimizi:)

elifcim sende hayırlı haberlerle dönersin inş.
bebişin kocaman olmuştur :kedi:

Canım yaa, kıyamam :sinifsinif: en doğru kararı sen verirsin, ne diyelim??

kimsenin kahrını çekeme valla 26 yaşındayım 17 yaşımdan beri çalışıyorum yeter artık. evimde oturmak yemek yapmak film zilemek temizlik yapmak istiyorum artık. kendime evime vakit ayırmak istiyorum artık. cahil insanlarla hiç işim olmaz hele ki iki yüzlü insanlarla asla mı alsa işim olmaz. ama görecekler onların hesaplarını karıştırıp gitmeyen demet eşek olsun....

Günaydın kızlaaaar günaydın küçük prens ve prenses mercimekleeer..
nasılsınııız?ben herzamanki gibi kayınvaldem kaldırıyo kahvaltıya yanına gidiyorum.bir güzel kahvaltı yapıp eve çıkıyorum evimi topluyorum sonra portokal sıkıyorum kendimee..biraz geçtikten sonrada MEGADıN VıTAMıNıMı ALICAM.oda maşallah silgi gibi kocaman:)))
dün biraz belim ağırdı heralde çıktım gezdim diye gece boyunca eşim masaj yaptı belime çok kötüydüü..

DEMETÇıM CANIM SıNıRLENME SAKıN OL YAPMAAA biliyorum kolay değil herkişinin ağız kokusunu çekmek amam bebişini düşün..

cnm müdürü de var ama müdürüaslında bizimde müdürümüz ama ayrımcılık yapıyor. ben göstereceğim onlara. bugüne gideceğim diyorum doktora hafta sonu almaya çalış izin diyor. sana sorcaktım haspam. görecek o ben bir rapor alayım da bi kafa izni yapayım o zmaan nasıl olurmuş bakalım görsünler pislikler. hepsini öldürmek istiyorum inan....

Tatlım intikam alacaksın ama kimi cezalandıracaksın önce onu düşün. Patronunu mu yoksa işçiyi mi? İşten çıkma isteğine tabi ki saygı duyuyoruz ancak, intikam konusunu sakinleşince bir kere daha gözden geçirmeni salık veririm...

canım fevri kararlar verme canım şuanda evde oturmak sana daha iyi hissettirebilir ama belli bir zaman geçtikten sonra sıkılıyor insan canım evde ne yapacağını şaırıyor canım bence hamileliğin izin verdiği sürece çalışmak lazım rapor haklarını kullanırsın onlar çıkarırsa işsizlik parası hakkını kazandıysan eğer onu alabilirsin en azından kendin çıkarsan hiçbirşey alamıyorsun canım sabır et bence ve sakince çözmeye çalış sorunu

Hayatım iş hayatı üç aşağı beş yukarı aynı. Hep böyle manyaklar insanın karşısına çıkıyor. İş hayatında bunu hiçbir zaman aklından çıkartmıyacaksın ; Ben buraya amaçlarıma ulaşmak için geliyorum, işimi yapacam , paramı kazanacağım, minimum sinir harbiyle , paramı biriktirecem ve basıp gidecem" Para benim için amaç değil araç... Millet kendi işyeri gibi kazandığını yiyiyor, kartlara yükleniyor devamlı bir borç sarmanı içinde köleleşiyor. Ben paramı biriktirdim , doğru yatırımlar yaptım, yıpranmadım mı yıprandım da ... Benim yerime başka biri olsa zannetmiyorum ki ayrılsın işinden , ayıptır söylemesi 10 tane asgari ücretli insan kadar para da kazanıyordum, statümde vardı. ama amaçlarıma ulaştığımda koydum noktayı. Kimseyle de papaz olmadan , güzellikle , hadi bana eywallahhh dedim herkes şoktaydı.... Darısı başına arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…