İş yerinde bir kız var 10.11.12. ayları kontrol etmemiş işini bize yıkmaya çalışıyorlar. kızda bütün gün tavla oynuyor yaaa bende bağırdım sinir oldum yaa.. şimdi mozart dinliyorum ama hala sakinleşemedim dövecem birilerini yaaadelikafadulden
Sakın ha şekerim, izah etmeye çalış. Hem onun işini sen niye yapıyorsun. Kalksın yapsın kendisi. Sen kendi görevini yap boşver. Patron sorar nasılsa "kim yapacaktı" diye. Sonra anlar öğrenir tavla oynamayı... alsanaalsanasmile
yaaa sinirden yazdıklarınızı bile okuyamıyorum. boş bakıyorum yaaa dövecemmmmmmmmmmmmmmm
canim icindeki melegi dusun ve onun icin sakin ol annesi .. stres sinir yok ... seni kim kizdirdiysa icine atma git sinirini bosalt inan daha cabuk sakinlesiyo insan ...
işte bu yüzden çalışmak istemiyerum yaa... bebeğim de stres küpü olacak yaa...
odasını alacağım bu ay inşallah hemen çıkacağım sonra ya offf bunaldım valla
Sakın ha şekerim, izah etmeye çalış. Hem onun işini sen niye yapıyorsun. Kalksın yapsın kendisi. Sen kendi görevini yap boşver. Patron sorar nasılsa "kim yapacaktı" diye. Sonra anlar öğrenir tavla oynamayı... alsanaalsanasmile
ben niye böyleyim peki. iyi beslenemezsem bebeğime bi şey olursa maddi durumumuz bunların hepsini karşılamaya yetermi çok mu kilo alırım bebeğimi etkiler mi bu falan gibi abuk subuk düşünüp ağlıyorum size olmuyor mU?
Günaydın annecikler... Herkeşler nasıl? İyisinizdir umarım... boshayallersmile Şu ilaçlar çok fena yaptı beni... Folibiolle ilgili konuşmuşsunuz sanırım. Bana dr'um FoliC Plus verdi, günde 3 defa. İlaç yutamıyorum, bir kere boğazımda kaldı, o akşamdan beri çiğneyerek zor yutuyorum. Allah'tan progesteron ilacım minicik, kayıp gidiyor.
Care80, aramıza hoşgeldin canım... Şaşkınlığını anlıyorum. Ben nişanlıyken 6 ay hormon tedavisi gördüm (malum d. kontrol ilacı ile görüyorsun tedavi), evlendikten sonra da korundum, bana "6aydan önce çocuk olmaz istersen bırak ilacı" dediler. Ben de bıraktım. 2. ayda hamile kaldım. Seni çok iyi anlıyorum, yakında alışacağını ve ona deli gibi bağlanacağını garanti ediyorum... :asigim:
Günaydın arkadaşlarrrr ve güzel minik bebişleriiiii,
Biz de yeni uyandık, biraz baktık teyzeleri neler konuşmuşlar diye;
Care80 bizim arkadaş da tedavi oldu v.s. 3'zleri oldu yarımşar kilodan aylarca hastanede kaldılar v.s. toparladılar, ardından kendi kendine bir daha hamile kalmasın mı o da erkek 4 tane erkek oldu:)) Bazen stresten de tedavi bırakılınca kendiliğinden oluyormuş. Senin ki de bir mucize hayırlı olsun allah tamamına erdirsin.
Ben solgar 400 alıyorum dr bunu tavsiye etti günde 1 adet minicikde. Bu arada süt ile almayın .
Bugün 2 arkadaşımızın randevusu vardı galiba, İnşallah güzel haberlerle gelirsiniz. Dualarımız sizlerle.
Şimdi kahvaltı edeceğiz, görüşürüz. Sevgiler
offf kıslar çok sinirliyim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Çok üzgünüm çoook
canlarım hepinize günaydınlar herkesler iyilerdir umarım kafamıza hiçbirşeyi takmıyoruz sıkıntılarımız olacak tabiki ama allahın izni ile atlatacağız ve bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza alacağız buna inanalım allahtan hayırlısını isteyelim cuma mübarek günde allahım evlat hasreti ile yanan herkesi hayırlı sağlıklı evlat sahibi yapsın hamile olanlarında sağlıcakla kucaklarına almalarını nasip etsin
hayatta mucizelere inanmak lazım ne kadar güzel allahım bir mucizede sana göndermiş allahım tamamına erdirsin sorunsuz sıkıntız bir hamilelik geçirmen ve sağlıcakla hayırla bebeğini kucağına almayı nasip etsin canım darısı tüm isteyenlerin başına
selam cici anne adaylari
1 saat sonra randevum var bu ucuncu randevum olucak ilkinde kese ikincisindede kalp atislarini ve 2 mm lik melegimi gormustuk en son bes hafta once gitmistim
bu sefer baya bi buyumustur umarim
sanki karnimda degilde doktor teyzesinin ordaymisda bende onu gormeye gidiyormusum gibi hissediyorum cok heycanliyim surekli gozlerim dolu dolu oluyo onu gorucegimi dusu nunce
daha dogmadan nasil bi sevgi verdi allah icimize inanamiyorum icim kipir kipir onu dusununce ..
insallah hayirli haberlerler donerim kendinize iyi bakin .. hepinizi opuyorum ...
gcik kaptigim tek sey burdaki doktorlar ilk 4 ay daha net goruncdugu icin vajinal ultrasonla bakiyorlar sinir oluyorum o alete ...
bu sefer karnimdan bakmasini istiycem ama kesin net gorunmez bahanesini one surucek ..
icimden dedigim tek sey bebisim icin her seye deger :))))
Canım yaa, kıyamam :sinifsinif: en doğru kararı sen verirsin, ne diyelim??
İşleri kendi kendinize mi paylaşıyorsunuz ? Müdürü vs. yok mu bunu kontrol eden ? O yapması gerekiyorsa bırak yapsın. Tabi tam olarak sen daha iyi biliyorsun aahhh ahhhh seni okuyunca benim yaşadıklarım da geldi aklıma .... Ben raporumu işimi yapacam diye 5 kişinin işini yapması gerekiyordu , yanlış yapıyorlardı eksik yapıyorlardı ben yapacağım işi 40 kere sil baştan yapıyordum. Bazen benim işim bitsin diye onların yapması gerekeni de yapıyordum......... Allah sabır versin , kimse doğru dürüst çalışmıyor, poposuyla iş yapıyorlar sonra da maaşlarını beğenmiyorlar mız mızlanıyorlar sanki çok super çalışıyorlar da... İnşallah herşey gönlüne göre olsun, ben kurtuldum allah evde oturmak isteyenleri de tez zamanda güzel bir şekilde kurtarsın. Sevgiler
kimsenin kahrını çekeme valla 26 yaşındayım 17 yaşımdan beri çalışıyorum yeter artık. evimde oturmak yemek yapmak film zilemek temizlik yapmak istiyorum artık. kendime evime vakit ayırmak istiyorum artık. cahil insanlarla hiç işim olmaz hele ki iki yüzlü insanlarla asla mı alsa işim olmaz. ama görecekler onların hesaplarını karıştırıp gitmeyen demet eşek olsun....
selam cici anne adaylari
1 saat sonra randevum var bu ucuncu randevum olucak ilkinde kese ikincisindede kalp atislarini ve 2 mm lik melegimi gormustuk en son bes hafta once gitmistim
Merhaba canım, inşallah güzel haberlerle gelirsin. Bu randevu ne için 2'li test için mi ?
günaydın canzi nasılsın canım
amin canım inşallah hepimiz kucağımıza alırız bebeğimizi:)
cnm müdürü de var ama müdürüaslında bizimde müdürümüz ama ayrımcılık yapıyor. ben göstereceğim onlara. bugüne gideceğim diyorum doktora hafta sonu almaya çalış izin diyor. sana sorcaktım haspam. görecek o ben bir rapor alayım da bi kafa izni yapayım o zmaan nasıl olurmuş bakalım görsünler pislikler. hepsini öldürmek istiyorum inan....
selam cici anne adaylari
Merhaba canım, inşallah güzel haberlerle gelirsin. Bu randevu ne için 2'li test için mi ?
2 li test değildir herhalde canım çünkü daha erken 11-14 haftalar arası yapılıyor canım rutin kontrolü sanırım hayırlı haberlerle gelir inşallah arkadaşımız
cnm müdürü de var ama müdürüaslında bizimde müdürümüz ama ayrımcılık yapıyor. ben göstereceğim onlara. bugüne gideceğim diyorum doktora hafta sonu almaya çalış izin diyor. sana sorcaktım haspam. görecek o ben bir rapor alayım da bi kafa izni yapayım o zmaan nasıl olurmuş bakalım görsünler pislikler. hepsini öldürmek istiyorum inan....
2 li test değildir herhalde canım çünkü daha erken 11-14 haftalar arası yapılıyor canım rutin kontrolü sanırım hayırlı haberlerle gelir inşallah arkadaşımız
Benim 3. randevum 2'li test için şubat 6'da onun için şaşırdım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?