2010 Ağustos Anneleri

Canım çok çok geçmiş olsun. İnşallah bebeişlerinde çok iyidir sende. Allahım sağlık verisn inşallah. o dediğin ne bilmiyorum ama hemen araştırıyorum tatlım. :1hug:a.s.

gerçek olan hangisi? kafam karıştı. abdominal ne demek?

canım gözükmemesi normal olabilir.canını sıkma korkocak bişey yok sen güzel düşün herşey güzel olsun canım. kendini de bu kadar üzme herşeyin hayırlısını iste allahtan.

teşekkür ederim kızlar.canım kanama olduğu için evden dışarı çıkmıyorum hep yatıyorum.bu gün doktorun eve getirdiyi cihazşla da bir tek karından bakılıyodu..

kızlar selam 2 gun okuyamadım 40 sayfa birikmis :)

ben bugun evdeyim kanamam oldu dr işe gitme yat dedi
ilaçlar verdi dinleniyorum

geçmiş olsun esteryacım inş bi sıkıntı olmaz

teşekkür ederim kızlar.canım kanama olduğu için evden dışarı çıkmıyorum hep yatıyorum.bu gün doktorun eve getirdiyi cihazşla da bir tek karından bakılıyodu..

Çok geçmiş olsun canım çok korkmuşsundur kanlar içinde uyanınca allah yardımcın olsun. Yat dinlen de yakınlarda gidebileceğin kadın doğumcu yokmu türkiyeye gelmen de zor olmaz mı bu şartlarda ? Allaha emanet olun, öptüm geçmiş olsun tekrar

canlarım bende çıkıyorum
doktora gidiyorum
inşallah hayırlı haberler alırım
Allah hepimizin yardımcısı olsun sancılarımızı bulantılarımızı geçirsin
meleklerimizi bize bağışlasın
o güzel duygudan bizi mahrum bırakmasın inşallah
öpüyorum hepinizi
dikkat edin kendineopuyorumnanaktan

Günaydın canım

Bu arada kızlar sizce bebişler kız mı erkek mi ben erkek hissediyorum. Rüyamda da erkek görmüştüm ama ben hwariç herkes(eşim bile) kız hissediyor

serdemcım ben 5ay önce 2aylık bebegımı kalbı durdugu için aldırmıştım o zmn hamıleyken kız bebek görürdüm rüyamda şimdide erkek bebek emzırdıgımı gördüm 2kez bılmem eşimde kız olcak gıbı gelıyo dıyo hayırlısıyla kucagımıza alalım da kız erkek allahın takdırı artık:):CüvCüv:

Pıt pıtları duymaya mı gidiyorsun ? Güzel haberlerle gelirsin inşallah tatlım. Çok öptüm

Hamilelik rahat geçiyorsa, bulantı v.s. herhangi bir rahatsızlık olmuyorsa erkek diyorlar etrafımdakiler. Tabiki en önemlisi sağlıklı eli yüzü düzgün olsun. Bakalım cinsiyetleri öğrendiğimizde bu teori tutacak mı ? Benim içime pek birşey doğmuyor, rüyamda bir kere erkek olduğunu görmüştüm, herhangi bir rahatsızlığım v.s. de yok bu teoriye göre "erkek" gibi duruyor. Bakalım öğrenince ne çıkacak ?

cnm hadi bakalım inşallah güzel haberlerle bekliyoruz seni. allahım yardımcın olsun. bebeğini de seni de korusun inşallah. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ayyy bu teoriye göre benim kzım olacak çünkü hayatımı zindan ediyor zilli. inşallah kız olur kayınvalidem de kız diyor ama bilmiyorum. bu arada dün elinde poşetlerle gelmiş bize.
torunumun ilk çeyizi benden dedi hastane çıkışını almış bir de battaniye seti almış ama çok şirindi yaa ağladım bakarken. cinsiyeti belli olmadığı için sarı almayı tercih etmiş saolsun.

Pıt pıtları duymaya mı gidiyorsun ? Güzel haberlerle gelirsin inşallah tatlım. Çok öptüm

yok canım pıtpıtları gördük çarş çok şükür
şimdi çarş kan vermiştim ve idrar onların sonuçlarını alıp doktora göstericez
hayırlısı bakalım
bende öpüyorum canımm

( bu arada eşimi beklediğim için çıkamadım hala:ecrin_bebek:)

cnm hadi bakalım inşallah güzel haberlerle bekliyoruz seni. allahım yardımcın olsun. bebeğini de seni de korusun inşallah. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

inşallah canım
amin inşallah Rabbim hepimizin bebeklerini korur:Saruboceq:

Senin kayınvalide cadı değilmiydi ? Ben mi karıştırdım... Bir ara imana gelmişti galiba :)) Aman hep böyle olsunlar, benim kayınvalideden pek birşey çıkacağını sanmam belki kendi birşeyler örer. Annem 7 ay olmadan birşey almamı yasakladı, daha bir donu yok yavrumunnnnn :ecrin_bebek: Güle güle giysin inşallahhhhhh allah daha da çoğaltsın çeyizini opuyorumnanaktan

G]zel annec'kler her b'r'n'ze ''y' d'lekler'n'z '.'n te;ekk]r eder'm/Kizlar durumum malum her b'r'n'ze ayri ayri yazamiyorum/Her b'r'n'z' .ok ,p]yorum ben'm '.'n dua ed'n her ;ey yolunda g'ts'n kizlarrr//

G]zel annec'kler her b'r'n'ze ''y' d'lekler'n'z '.'n te;ekk]r eder'm/Kizlar durumum malum her b'r'n'ze ayri ayri yazamiyorum/Her b'r'n'z' .ok ,p]yorum ben'm '.'n dua ed'n her ;ey yolunda g'ts'n kizlarrr//

ok ok sen yat dinlen tatlım, yorma kendini. Dualarımız seninle

Canım ne cadılığına inan ne melekliğine. ben sevdiğinden değil torununu düşündüğünden almıştır o. aman neyse ne mübarek cuma günü kötülük düşünmeyeceğim. :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…