- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
merhaba kızlar.nasılsınız_ben dün gece bir kabusla uyandım.İççamaşırım kanlar içindeydi.yine kanamam olmuş.doktor geldi eve karından ultrasonda baktı.2 kese var 3 sm dedi.ama keseler boş dedi.zaten sen şimdi 4 buçuk haftasın görünmez dedi.keselerden birinin plasentasının arkasında hemotom varmış kanama ondanmış.hemen jinekologumu aradım.korkma dedi abdominal göremez duyamaz dedi.ilaç verdi.dinlen bol bol su iç 1 hafta sonra bana türkiyeye gel dedi.kızlar hamilelik haftası tüp bebekte transfer gününden hesaplanıyormuş o zaman biz 4+1 olduk.abdominal gözükmemesi normalmıı?çok korkuyorum kızlarrrr...
merhaba kızlar.nasılsınız_ben dün gece bir kabusla uyandım.İççamaşırım kanlar içindeydi.yine kanamam olmuş.doktor geldi eve karından ultrasonda baktı.2 kese var 3 sm dedi.ama keseler boş dedi.zaten sen şimdi 4 buçuk haftasın görünmez dedi.keselerden birinin plasentasının arkasında hemotom varmış kanama ondanmış.hemen jinekologumu aradım.korkma dedi abdominal göremez duyamaz dedi.ilaç verdi.dinlen bol bol su iç 1 hafta sonra bana türkiyeye gel dedi.kızlar hamilelik haftası tüp bebekte transfer gününden hesaplanıyormuş o zaman biz 4+1 olduk.abdominal gözükmemesi normalmıı?çok korkuyorum kızlarrrr...
canım gözükmemesi normal olabilir.canını sıkma korkocak bişey yok sen güzel düşün herşey güzel olsun canım. kendini de bu kadar üzme herşeyin hayırlısını iste allahtan.merhaba kızlar.nasılsınız_ben dün gece bir kabusla uyandım.İççamaşırım kanlar içindeydi.yine kanamam olmuş.doktor geldi eve karından ultrasonda baktı.2 kese var 3 sm dedi.ama keseler boş dedi.zaten sen şimdi 4 buçuk haftasın görünmez dedi.keselerden birinin plasentasının arkasında hemotom varmış kanama ondanmış.hemen jinekologumu aradım.korkma dedi abdominal göremez duyamaz dedi.ilaç verdi.dinlen bol bol su iç 1 hafta sonra bana türkiyeye gel dedi.kızlar hamilelik haftası tüp bebekte transfer gününden hesaplanıyormuş o zaman biz 4+1 olduk.abdominal gözükmemesi normalmıı?çok korkuyorum kızlarrrr...
yani karından bakmak ultrasonla canım
kızlar selam 2 gun okuyamadım 40 sayfa birikmis :)
ben bugun evdeyim kanamam oldu dr işe gitme yat dedi
ilaçlar verdi dinleniyorum
saol cnm teşekkürler. dinlendim sinirim geçmedi henüz uyuz olduğum insan benim odamda ama sırnaşmaya çalışıyor uyuz. neyse takmıyorum eşim de kızdı zaten yemek de yiyemedim off...
güle güle kullan canım
bende alıcam ama daha sonra
çok güzel bluzler falan gördüm hemen alasım var da sabredicemopuyorumnanaktan
canım sakin ol lütfen
dinlen biraz sakinleş
saol cnmm
ay cnm çok geçmiş olsun. kendine ve bebişe de iyi bak. şimdi nasılsın iyi misin canım esteryacım?
ayyy aman canım hızlı hareket etme dikkatli ol. mikrop yuvası o hayvanlarda yaa...
canım normaldir benim de çok ağrıyor ara ara bugün.
canım boşver sakinleşmişsin zaten yemeğini de ye
hiçbişey bebeklerimizden daha önemli değil inan banaopuyorumnanaktan
günaycım çok geçmiş olsun canım
gözükmemesi normal bence
sabret dinlen bol bol
Allah yardımcın olsun canım
teşekkür ederim kızlar.canım kanama olduğu için evden dışarı çıkmıyorum hep yatıyorum.bu gün doktorun eve getirdiyi cihazşla da bir tek karından bakılıyodu..
Günaydın canım
Bu arada kızlar sizce bebişler kız mı erkek mi ben erkek hissediyorum. Rüyamda da erkek görmüştüm ama ben hwariç herkes(eşim bile) kız hissediyor
canlarım bende çıkıyorum
doktora gidiyorum
inşallah hayırlı haberler alırım
Allah hepimizin yardımcısı olsun sancılarımızı bulantılarımızı geçirsin
meleklerimizi bize bağışlasın
o güzel duygudan bizi mahrum bırakmasın inşallah
öpüyorum hepinizi
dikkat edin kendineopuyorumnanaktan
serdemcım ben 5ay önce 2aylık bebegımı kalbı durdugu için aldırmıştım o zmn hamıleyken kız bebek görürdüm rüyamda şimdide erkek bebek emzırdıgımı gördüm 2kez bılmem eşimde kız olcak gıbı gelıyo dıyo hayırlısıyla kucagımıza alalım da kız erkek allahın takdırı artık:):CüvCüv:
canlarım bende çıkıyorum
doktora gidiyorum
inşallah hayırlı haberler alırım
Allah hepimizin yardımcısı olsun sancılarımızı bulantılarımızı geçirsin
meleklerimizi bize bağışlasın
o güzel duygudan bizi mahrum bırakmasın inşallah
öpüyorum hepinizi
dikkat edin kendineopuyorumnanaktan
Hamilelik rahat geçiyorsa, bulantı v.s. herhangi bir rahatsızlık olmuyorsa erkek diyorlar etrafımdakiler. Tabiki en önemlisi sağlıklı eli yüzü düzgün olsun. Bakalım cinsiyetleri öğrendiğimizde bu teori tutacak mı ? Benim içime pek birşey doğmuyor, rüyamda bir kere erkek olduğunu görmüştüm, herhangi bir rahatsızlığım v.s. de yok bu teoriye göre "erkek" gibi duruyor. Bakalım öğrenince ne çıkacak ?
Pıt pıtları duymaya mı gidiyorsun ? Güzel haberlerle gelirsin inşallah tatlım. Çok öptüm
cnm hadi bakalım inşallah güzel haberlerle bekliyoruz seni. allahım yardımcın olsun. bebeğini de seni de korusun inşallah. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ayyy bu teoriye göre benim kzım olacak çünkü hayatımı zindan ediyor zilli. inşallah kız olur kayınvalidem de kız diyor ama bilmiyorum. bu arada dün elinde poşetlerle gelmiş bize.
torunumun ilk çeyizi benden dedi hastane çıkışını almış bir de battaniye seti almış ama çok şirindi yaa ağladım bakarken. cinsiyeti belli olmadığı için sarı almayı tercih etmiş saolsun.
yok canım pıtpıtları gördük çarş çok şükür
şimdi çarş kan vermiştim ve idrar onların sonuçlarını alıp doktora göstericez
hayırlısı bakalım
bende öpüyorum canımm
Hee tamam şimdi anladım , ben tahlillerimi mail olarak almıştım , dr'un da bilgisayarına düştüğü için gitmemiştim telefonla konuşmuştuk. Lokasit az yüksek çıkmıştı o da hamilelerde normalmiş biz ona bakmıyoruz dedi. Kan değerleri v.s. iyiymiş toxiplazmamı ne o negatif çıktı çiğ et yemem yasak. İdrar tahlili yaptırmadı bana 4-5 tüp kan verdim yanlızca. İnşallah seninkiler de iyi çıkar tatlım. Eşin trafiğe takıldı herhalde , neyse biz laflarken vakit geçer :))
G]zel annec'kler her b'r'n'ze ''y' d'lekler'n'z '.'n te;ekk]r eder'm/Kizlar durumum malum her b'r'n'ze ayri ayri yazamiyorum/Her b'r'n'z' .ok ,p]yorum ben'm '.'n dua ed'n her ;ey yolunda g'ts'n kizlarrr//
Senin kayınvalide cadı değilmiydi ? Ben mi karıştırdım... Bir ara imana gelmişti galiba :)) Aman hep böyle olsunlar, benim kayınvalideden pek birşey çıkacağını sanmam belki kendi birşeyler örer. Annem 7 ay olmadan birşey almamı yasakladı, daha bir donu yok yavrumunnnnn :ecrin_bebek: Güle güle giysin inşallahhhhhh allah daha da çoğaltsın çeyizini opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?