Günaydın kızlaaaar günaydın küçük prens ve prenses mercimekleeer..
nasılsınııız?ben herzamanki gibi kayınvaldem kaldırıyo kahvaltıya yanına gidiyorum.bir güzel kahvaltı yapıp eve çıkıyorum evimi topluyorum sonra portokal sıkıyorum kendimee..biraz geçtikten sonrada MEGADİN VİTAMİNİMİ ALICAM.oda maşallah silgi gibi kocaman:)))
dün biraz belim ağırdı heralde çıktım gezdim diye gece boyunca eşim masaj yaptı belime çok kötüydüü..
DEMETÇİM CANIM SİNİRLENME SAKİN OL YAPMAAA biliyorum kolay değil herkişinin ağız kokusunu çekmek amam bebişini düşün..
canım sağlıkla gelsin bebişlerimiz de inşallahh bulantı olsun ben razıyım annecim bir an önce gelsin kucuşumaaaa
Benim 3. randevum 2'li test için şubat 6'da onun için şaşırdım...
canım benimde belim ilk günden beri belim ara ara ağrıyor son üç gündür sürekli ağrıyor doktora sordum normal dedi her hamilelinin haftaları ilerledikçe farklı yerlerine ağrı olabilir dedi kanama yada akıntı olmadığı sürece korkulacak birşey yok dedi kasılmaları ayırt etmek lazım tabiki düzenli ağrılar girip çıkan ağrılar sorun olabiliyor özellikle bele yük bindikçe ağrıması normal dedi benim regli dönemlerimdede en çok belim ağrırdı zaten hamileliktede en çok ağrıyan yerim belim valla
kimsenin kahrını çekeme valla 26 yaşındayım 17 yaşımdan beri çalışıyorum yeter artık. evimde oturmak yemek yapmak film zilemek temizlik yapmak istiyorum artık. kendime evime vakit ayırmak istiyorum artık. cahil insanlarla hiç işim olmaz hele ki iki yüzlü insanlarla asla mı alsa işim olmaz. ama görecekler onların hesaplarını karıştırıp gitmeyen demet eşek olsun....
Günaydın kızlaaaar günaydın küçük prens ve prenses mercimekleeer..
nasılsınııız?ben herzamanki gibi kayınvaldem kaldırıyo kahvaltıya yanına gidiyorum.bir güzel kahvaltı yapıp eve çıkıyorum evimi topluyorum sonra portokal sıkıyorum kendimee..biraz geçtikten sonrada MEGADİN VİTAMİNİMİ ALICAM.oda maşallah silgi gibi kocaman:)))
dün biraz belim ağırdı heralde çıktım gezdim diye gece boyunca eşim masaj yaptı belime çok kötüydüü..
DEMETÇİM CANIM SİNİRLENME SAKİN OL YAPMAAA biliyorum kolay değil herkişinin ağız kokusunu çekmek amam bebişini düşün..
teşekkür ederim canım iyiyim allahıma şükürler olsun sen nasılsın tatlım ???
güzel anneler ve bebişleri günaydın
Kızlar ben artık çıkıyorum. Başım çok dönüyor. Kendinize ve bebişlerinize iyi bakın... Öpüldünüz...
biz çok acıktık eve gidiyoruz babayla yemek yemeye öptük hepinizi
Kızlar ben artık çıkıyorum. Başım çok dönüyor. Kendinize ve bebişlerinize iyi bakın... Öpüldünüz...
biz çok acıktık eve gidiyoruz babayla yemek yemeye öptük hepinizi
Kızlar Günaydınnnnnnnn...çok güzel bir gün olsun hepimize inşallah...Biraz geçmişi okiyim ben bakayım neler kaynattınız :))
tatlım yaz bilgilerini yapalımya bu çızelgenn aynından bırı bana yapsın delı oldum olmuyo lütfeeennnnCüvCüv:
günaydın cnmgüzel anneler ve bebişleri günaydın
yat dinlen cnm birazKızlar ben artık çıkıyorum. Başım çok dönüyor. Kendinize ve bebişlerinize iyi bakın... Öpüldünüz...
oh afiyet olsunbiz çok acıktık eve gidiyoruz babayla yemek yemeye öptük hepinizi
Kızlar Günaydınnnnnnnn...çok güzel bir gün olsun hepimize inşallah...Biraz geçmişi okiyim ben bakayım neler kaynattınız :))
:))
günaydın canım
ah keşke bende evde olsam anneciğimin yanında kahvaltılar yapsak beraber
neyse yaz başında çok ağırlaşmadan taşınıcam zaten annemin yakınına inşallahopuyorumnanaktan
evet ya evde olmak çok güzel.23 ay önce marketimiz vardı devrettik hep dua ediyodum allahım eve geçince beni bebişle müjdele diye çok şükür öyle oldu..çalışıyo olsaydım çok zorlanıcaktım...her şerde bir hayırvardııııır..bunu sakın unutmayın ben çok yaşadım bu örneği..
inşallah sende anneciğine yakın eve taşınırsın ozaman görürsün nekadar kolay olucak herşey..
ben kahvaltımı orda yapıyorum ayrıca akşam yemeğinide orda yiğoruz kayınvaldem annemden ötee bir bardak bile yıkkatmıyo sağolsuuuun:asigim::1hug:
:))
günaydın canım
ah keşke bende evde olsam anneciğimin yanında kahvaltılar yapsak beraber
neyse yaz başında çok ağırlaşmadan taşınıcam zaten annemin yakınına inşallahopuyorumnanaktan
evet ya evde olmak çok güzel.23 ay önce marketimiz vardı devrettik hep dua ediyodum allahım eve geçince beni bebişle müjdele diye çok şükür öyle oldu..çalışıyo olsaydım çok zorlanıcaktım...her şerde bir hayırvardııııır..bunu sakın unutmayın ben çok yaşadım bu örneği..
inşallah sende anneciğine yakın eve taşınırsın ozaman görürsün nekadar kolay olucak herşey..
ben kahvaltımı orda yapıyorum ayrıca akşam yemeğinide orda yiğoruz kayınvaldem annemden ötee bir bardak bile yıkkatmıyo sağolsuuuun:asigim::1hug:
inşallah canım bende istiyorum hele de bebek olunca en çok anneme ihtiyacım olcak çünkü hep beraber vakit geçiririm hem bekarken de çalıştığım için annemi akşamdan akşama görüyordum şimdi haftada bir görüşüyoruz ama yetmiyor kaydirigubbakcemile3
inşallah canım bende istiyorum hele de bebek olunca en çok anneme ihtiyacım olcak çünkü hep beraber vakit geçiririm hem bekarken de çalıştığım için annemi akşamdan akşama görüyordum şimdi haftada bir görüşüyoruz ama yetmiyor kaydirigubbakcemile3
anne gibisi varmı yaaa..:umursamaz: benim annm teee yurt dışında.napalım gurbetteyiz canı sağolsun ..allaha şükürler olsunki kayınvalde aratmıyo yanlız değilim hiç..seni çok iyi anlıyorum ..gittinmi yanına dizinin dibinden kalkma hiç tadını çıkar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?