2010 Ağustos Anneleri

canım benimde belim ilk günden beri belim ara ara ağrıyor son üç gündür sürekli ağrıyor doktora sordum normal dedi her hamilelinin haftaları ilerledikçe farklı yerlerine ağrı olabilir dedi kanama yada akıntı olmadığı sürece korkulacak birşey yok dedi kasılmaları ayırt etmek lazım tabiki düzenli ağrılar girip çıkan ağrılar sorun olabiliyor özellikle bele yük bindikçe ağrıması normal dedi benim regli dönemlerimdede en çok belim ağrırdı zaten hamileliktede en çok ağrıyan yerim belim valla

Benim 3. randevum 2'li test için şubat 6'da onun için şaşırdım...

sen daha geç gitmişsindir ilk randevuna 2 li test içinde uygun zaman 3. randevuna denk gelince öyle olmuştur canım benim 5. randevum 2 li test olacak hepimizn farklı canım ben 15 günde bir gittiğim için

yok allahtan benim öyle çok ve sık ağırmıyo.işte dün arkadaşım gelmişti yurt dışından bir alışveriş merkezine gittik .nekadar otursakta oturmaktan yorulduk gezdik kendime tayt aradım hep kotla rahat etmiyorum hiç..malesefde bulamadım hep incecik taytlar vede yeni sezon bile gelmiş çok komik..
bencede hamileliğin ilk blirtilerinden bel ağrısıdır dediğin gibi kanama olmadıktan sonra çok normal.göbeğimiz ağırlaşınca heralde belimiz kıvrılmaya başlıyo rahim büyüyo tabi..
gene de dikkatli olmak lazım özellikle evdeysek uzankam lazım..çünkü doktorum ha oturmuşsun ha ayaktaymışsın aynı dedi..a.s

Kızlar ben artık çıkıyorum. Başım çok dönüyor. Kendinize ve bebişlerinize iyi bakın... Öpüldünüz...

:))
bende aynı şeyleri düşünüyorum ama sabredicem 7.aya kadar rapor hakkımı kazanayım hoppp ayrılcam :)
evde oturcam bebeğime bakıcam inşallah:Saruboceq:

günaydın canım
ah keşke bende evde olsam anneciğimin yanında kahvaltılar yapsak beraber
neyse yaz başında çok ağırlaşmadan taşınıcam zaten annemin yakınına inşallahopuyorumnanaktan

teşekkür ederim canım iyiyim allahıma şükürler olsun sen nasılsın tatlım ???

bende iyiyim tatlım
2 de çıkıcam kan sonuçlarını alıcaz bakalım hayırlısı
inşallah sorunsuz çıkar herşey:Saruboceq:

güzel anneler ve bebişleri günaydın

günaydın çilekçim nasılsın

Kızlar ben artık çıkıyorum. Başım çok dönüyor. Kendinize ve bebişlerinize iyi bakın... Öpüldünüz...

tamam canım dikkattet kendine uzan biraz ama yan yat..dinlen şu bilgisayarda az radyasyon yüklemiyo bize yaa(

biz çok acıktık eve gidiyoruz babayla yemek yemeye öptük hepinizi

affiyet olsuuuuncokacimcoook yarasın bebişee

görüşürüz canımopuyorumnanaktan
iyi bak kendine

bende çok acıktım ama yemeğe 1 saat var daha
sana afiyet olsun canımmopuyorumnanaktan

Kızlar Günaydınnnnnnnn...çok güzel bir gün olsun hepimize inşallah...Biraz geçmişi okiyim ben bakayım neler kaynattınız :))

günaydın canımm
inşallah hepimiz için güzel bir gün oluropuyorumnanaktan

ya bu çızelgenn aynından bırı bana yapsın delı oldum olmuyo lütfeeennnnCüvCüv:
tatlım yaz bilgilerini yapalım
güzel anneler ve bebişleri günaydın
günaydın cnm
yat dinlen cnm biraz
oh afiyet olsun
Kızlar Günaydınnnnnnnn...çok güzel bir gün olsun hepimize inşallah...Biraz geçmişi okiyim ben bakayım neler kaynattınız :))

günaydın tatlım

günaydın hepinize güzel anneler nasılsınız bakalım
doktora gidicek arkadaşlar inş. güzel haberlerle dönerler

kıslar midem çok fena ben çıkıyorum biraz masaya kafamı koyayım sinirden midem de zıpladı valla. neyse kendinize iyi bakın arkadaşlar görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…