Çilekçimmmm hoşgeldin ne yaptın ne ettin ? sesin çıkmadı bekliyoruz
anne gibisi varmı yaaa..:umursamaz: benim annm teee yurt dışında.napalım gurbetteyiz canı sağolsun ..allaha şükürler olsunki kayınvalde aratmıyo yanlız değilim hiç..seni çok iyi anlıyorum ..gittinmi yanına dizinin dibinden kalkma hiç tadını çıkar..
kızlar selam 2 gun okuyamadım 40 sayfa birikmis :)
ben bugun evdeyim kanamam oldu dr işe gitme yat dedi
ilaçlar verdi dinleniyorum
merhaba kızlar.nasılsınız_ben dün gece bir kabusla uyandım.İççamaşırım kanlar içindeydi.yine kanamam olmuş.doktor geldi eve karından ultrasonda baktı.2 kese var 3 sm dedi.ama keseler boş dedi.zaten sen şimdi 4 buçuk haftasın görünmez dedi.keselerden birinin plasentasının arkasında hemotom varmış kanama ondanmış.hemen jinekologumu aradım.korkma dedi abdominal göremez duyamaz dedi.ilaç verdi.dinlen bol bol su iç 1 hafta sonra bana türkiyeye gel dedi.kızlar hamilelik haftası tüp bebekte transfer gününden hesaplanıyormuş o zaman biz 4+1 olduk.abdominal gözükmemesi normalmıı?çok korkuyorum kızlarrrr...
canlarım bende çıkıyorum
doktora gidiyorum
inşallah hayırlı haberler alırım
Allah hepimizin yardımcısı olsun sancılarımızı bulantılarımızı geçirsin
meleklerimizi bize bağışlasın
o güzel duygudan bizi mahrum bırakmasın inşallah
öpüyorum hepinizi
dikkat edin kendineopuyorumnanaktan
Hamilelik rahat geçiyorsa, bulantı v.s. herhangi bir rahatsızlık olmuyorsa erkek diyorlar etrafımdakiler. Tabiki en önemlisi sağlıklı eli yüzü düzgün olsun. Bakalım cinsiyetleri öğrendiğimizde bu teori tutacak mı ? Benim içime pek birşey doğmuyor, rüyamda bir kere erkek olduğunu görmüştüm, herhangi bir rahatsızlığım v.s. de yok bu teoriye göre "erkek" gibi duruyor. Bakalım öğrenince ne çıkacak ?
Ah ben de söyliyim bari adımı Pınar ben arkadaşlar ..Özlemcim memnun oldum :))
benimde adım da canan adaşiz vereliniortakvereliniortakcanım benim annemde uzak manisada oturuyorlar bende eşimin ailesi var yanımda yan yana dairelerimiz allah razı olsun kayınvalidem çok yardımcı oluyor evimin işi konusunda değilde yemek konusunda annemii daha çok arıyorum ama 26 ocakta gelicek annem 10 gün kalıcak yanımda o bile yetiyor insana
canım geçmiş olsun baya ilerlemişken kanaman olmuş heran herşey olabiliyor yani 3 ay dolunca rahatız diye birşey yok her zaman dikkatli olmalıyız kendimizi yormayacağız bana doktorumun sık sık tembih ettiği herşeyi ertele sadece dinlen uzan ağır kaldırma uzanma sende yat dinlen canım allahın izniyle bebişlerimiz bizlerle birlikte 9 ayı tamamlıyacaklar ve sağlıcakla kucağımıza gelecekler canım
canım geçmiş olsun allahım seni ve bebeklerini korusun görünmemesi normal canım türkiyeye gelmen zor olmayacakmı yolculuk yapmana izin veriyorlarmı canım sen şimdi bol bol dinlen canım ikiz hamileliklerde kanama olayı daha sık rastlanıyor galiba
hadi bakalım canım iyi sonuçlarla gelirsin inşallah test sonuçların iyi çıksın inşallah hayırlı haberler alalım canım
canım benim ilk gebeliğimde bulantım çok fazlaydı haatta serum falan yemek zorunda kaldım vucudum susuz kaldığı için ama erkekti şimdide bulantım fazla bakalım cinsiyeti ne olacak o biraz kadının hormonal yapısıyla alakalı birde benim bir yakınımın söylediği hareketleri erkenden hissedilirse erkek geç hissedilirse kız oluyormuş allahım elleri ayakları düzgün sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinde kız erken farketmez yeterki sağlıcakla dünyaya gelsinler
benimde adım canan bende çok memnun oldum canlarım
ne kadar düşünceliler valla takdir ettim doğrusu Allah herkese böyle k.valide ve k.peder nasip etsin
inş cnm bu sefer meğeini kollarına almak nasip olur
kızlar bu arada adımı söylememişim özlemopuyorumnanaktan
akşam ütüm var biyığın.
gözümde büyüyor
hiç sevmediğim bişey ütü yapmak.
akşam ütüm var biyığın.
gözümde büyüyor
hiç sevmediğim bişey ütü yapmak.
Enee herkes gerçek adını söylüyor... Ben de söyleyeyim bari (kambersiz düğün olur mu hiç?). Benim adım da Çiğdem....
Enee herkes gerçek adını söylüyor... Ben de söyleyeyim bari (kambersiz düğün olur mu hiç?). Benim adım da Çiğdem....
ben ütü yapmıyorum eşim yapıyo.. hihih diyeceksiniz ki sen ne yapıyorsun?
valla ev işlerinden en sevdiğim temizlikti ama onu da durumdan dolayı fazla yapamıyorum.eşim süpürüyor siliyor. ben banyo ve tuvaletten sorumlu devlet bakanıyım..
demetcim helaaaalll :hooray: süpersin .. ben nerdeee bırak gömlek pantolonları ütülemeyi hem giysileri yakar hem kendini yazık günah denemem bile ütü yaptırmayı :))) :dance:
haklısın cnm çok zor. allahtan benimki bekarken ev işleri ile çok ilgili idi. annesi hasta olurdu inanır mısın görümcem gezerdi benimki cam siklerdi ya. aynı sokakta oturuyorduk. bi bakardım cama çıkmış başında başörtü asla da gocunmaz utanmaz. annem hasta der çıkardı işin içinden yani. allah razı olsun çok derli topludur hakkını ödeyemem valla.. bana da bir iş yaptırmıyor hamile olduğumdan beri.:icecream::icecream:
Ben de herkeşlerle memnun oldum. İyiyim kızlar nolsun, bebişimle sözlükte birşeyler okuyoruz, ben gülüyorum o da gülüyordur herhalde...
Sancım günde 1 - 2 kere ancak oluyor. İlaçlarımı böyle düzenli alırsam atlatacağım tehlikeyi. Uyku saatimiz geliyor yavaş yavaş. Saat ne zaman 4 olsa uykum geliyor. Hiç adetim değildi, hamile kalınca acayip uykum gelmeye başladı...
Sizler de daha daha iyisinizdir inşallah... boshayallersmile
Ben de herkeşlerle memnun oldum. İyiyim kızlar nolsun, bebişimle sözlükte birşeyler okuyoruz, ben gülüyorum o da gülüyordur herhalde...
Sancım günde 1 - 2 kere ancak oluyor. İlaçlarımı böyle düzenli alırsam atlatacağım tehlikeyi. Uyku saatimiz geliyor yavaş yavaş. Saat ne zaman 4 olsa uykum geliyor. Hiç adetim değildi, hamile kalınca acayip uykum gelmeye başladı...
Sizler de daha daha iyisinizdir inşallah... boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?