2010 Ağustos Anneleri

Çilekçimmmm hoşgeldin ne yaptın ne ettin ? sesin çıkmadı bekliyoruz

canım giyindim süslendim eşimi bekliyorum kayınvaldeme gidicez akşamda yemekte ordayız. İnanırmısın yemek yapmayı o kadar seven biriyim ama mutfağa girmek istemiyorum. o nedenle annem , kayınvaldem yemek işini idare ediyoruz. sen neler yapıyorsun

Ufak ufak temizlik yapıyorum , alt katı süpürdüm çöpleri çıkarttım şimdi mola verdim bilgisayara oturdum :)) Birazdan yukarı çıkacam oraları supürüp çamaşırları asacam :)) Aslında yarın kadını çağıracaktım ama kadın gelince de hertaraf kalkıyor sıkıntılar basıyor :)) Hava çok güzel dışarı çıkıp biraz dolanmayı planlıyorum ama tek başımayım tek başına hiç keyifli olmuyor. Keşke burada çalışmayan arkadaşım olsa kahve falan içer beraber takılırdık. Şehiriçine taşınırsak kızkardeşim çalışmıyor onunla bağdata falan takılabiliriz. Çocuk olunca da beraber bakarız onunkiler büyüdü küçüğü 4 yaşında oldu.

canım benim annemde uzak manisada oturuyorlar bende eşimin ailesi var yanımda yan yana dairelerimiz allah razı olsun kayınvalidem çok yardımcı oluyor evimin işi konusunda değilde yemek konusunda annemii daha çok arıyorum ama 26 ocakta gelicek annem 10 gün kalıcak yanımda o bile yetiyor insana

kızlar selam 2 gun okuyamadım 40 sayfa birikmis :)

ben bugun evdeyim kanamam oldu dr işe gitme yat dedi
ilaçlar verdi dinleniyorum

canım geçmiş olsun baya ilerlemişken kanaman olmuş heran herşey olabiliyor yani 3 ay dolunca rahatız diye birşey yok her zaman dikkatli olmalıyız kendimizi yormayacağız bana doktorumun sık sık tembih ettiği herşeyi ertele sadece dinlen uzan ağır kaldırma uzanma sende yat dinlen canım allahın izniyle bebişlerimiz bizlerle birlikte 9 ayı tamamlıyacaklar ve sağlıcakla kucağımıza gelecekler canım

canım geçmiş olsun allahım seni ve bebeklerini korusun görünmemesi normal canım türkiyeye gelmen zor olmayacakmı yolculuk yapmana izin veriyorlarmı canım sen şimdi bol bol dinlen canım ikiz hamileliklerde kanama olayı daha sık rastlanıyor galiba

hadi bakalım canım iyi sonuçlarla gelirsin inşallah test sonuçların iyi çıksın inşallah hayırlı haberler alalım canım

canım benim ilk gebeliğimde bulantım çok fazlaydı haatta serum falan yemek zorunda kaldım vucudum susuz kaldığı için ama erkekti şimdide bulantım fazla bakalım cinsiyeti ne olacak o biraz kadının hormonal yapısıyla alakalı birde benim bir yakınımın söylediği hareketleri erkenden hissedilirse erkek geç hissedilirse kız oluyormuş allahım elleri ayakları düzgün sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinde kız erken farketmez yeterki sağlıcakla dünyaya gelsinler

Ah ben de söyliyim bari adımı Pınar ben arkadaşlar ..Özlemcim memnun oldum :))

benimde adım canan bende çok memnun oldum canlarım

benimde adım da canan adaşiz vereliniortakvereliniortak

merhabalar tatlı anne adaylarıı :)))

benim de ismim Özlem :))) heryder olduğu gibi burada bir adaş buldum kendime kikii opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3

Enee herkes gerçek adını söylüyor... Ben de söyleyeyim bari (kambersiz düğün olur mu hiç?). Benim adım da Çiğdem....

akşam ütüm var biyığın.
gözümde büyüyor
hiç sevmediğim bişey ütü yapmak.

üstün körü yapıver cnm çizgileri tutturcam diye uğraşma sen de kocalar bu durumdan pek memnun olmuyorlar ama napalım.. hamileyiz uzun süre ayakta kalamıyoruzz değil mi ama kaydirigubbakcemile3bayanssulusmile

akşam ütüm var biyığın.
gözümde büyüyor
hiç sevmediğim bişey ütü yapmak.

ben ütü yapmıyorum eşim yapıyo.. hihih diyeceksiniz ki sen ne yapıyorsun?
valla ev işlerinden en sevdiğim temizlikti ama onu da durumdan dolayı fazla yapamıyorum.eşim süpürüyor siliyor. ben banyo ve tuvaletten sorumlu devlet bakanıyım..

demetcim helaaaalll :hooray: süpersin .. ben nerdeee bırak gömlek pantolonları ütülemeyi hem giysileri yakar hem kendini yazık günah denemem bile ütü yaptırmayı :))) :dance:

demetcim helaaaalll :hooray: süpersin .. ben nerdeee bırak gömlek pantolonları ütülemeyi hem giysileri yakar hem kendini yazık günah denemem bile ütü yaptırmayı :))) :dance:

haklısın cnm çok zor. allahtan benimki bekarken ev işleri ile çok ilgili idi. annesi hasta olurdu inanır mısın görümcem gezerdi benimki cam siklerdi ya. aynı sokakta oturuyorduk. bi bakardım cama çıkmış başında başörtü asla da gocunmaz utanmaz. annem hasta der çıkardı işin içinden yani. allah razı olsun çok derli topludur hakkını ödeyemem valla.. bana da bir iş yaptırmıyor hamile olduğumdan beri.:icecream::icecream:

Ben de herkeşlerle memnun oldum. ıyiyim kızlar nolsun, bebişimle sözlükte birşeyler okuyoruz, ben gülüyorum o da gülüyordur herhalde...
Sancım günde 1 - 2 kere ancak oluyor. ılaçlarımı böyle düzenli alırsam atlatacağım tehlikeyi. Uyku saatimiz geliyor yavaş yavaş. Saat ne zaman 4 olsa uykum geliyor. Hiç adetim değildi, hamile kalınca acayip uykum gelmeye başladı...
Sizler de daha daha iyisinizdir inşallah...
boshayallersmile

maşallah maşallahh nazar değmesin.. kayınvalideme bunu okutmak istiyorum... çok kötü büyütmüş.. her dediğini yapmış.. utanmasa yemeğide kaşıkla ağzına verecekmiş okadar yani... yemek bile ısıtamıyor eşim.. elini yakıyor :bbo: benim oğlum olursa ben inş. öyle yetiştirmeyeceğim... diyorum ki hayatım evi temizlemem lazım nasıl halledicem bilmiyorum. bana dio ki boşver yapma ben yaparım yok yani.. boşver yapma evii.. götürsün :)))bilmiyorumkismile:dance:

aman ilaçlarını ihmal etme tatlım dikkat et. iyiyiz canım çok şükür saat 4.30 da randevumuz var. 4 gibi babamız gelir alır bizi inşallah pıtpıtlarımıza du:dance:yarız tatlım.

ben kendi adıma konuşayım cnm iyiyim gibi görünüyor.. ama insanın aklına olmadık şeyler geliyor... ya gittiğimde kalbi durmuşsa falan diyorum durup dururken yaa :S:S herşeyi bilmekte kötü yaww.. bazen cahil kalmak daha iyi geliyor insana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…