2010 Ağustos Anneleri

cnm allah kolaylık versin ama sende kendini çok yorma emi. yavaş yavaş dinlene dinlene yap hayatım. çok da yorulmamak lazım. ben eşime asla yap demem. kalkar kendisi yapar. dün süpürge açmış bende yemek yapıyordum. bütün evi süpürdü yarın da silerim dedi hihihi.. aman maşallah oğlum da olsa kızım da olsa babasına benzesinler inşallah. bana benzerse felaket. ben çok inadım yaa hiç sevmiyorum bu huyumu ama öle guclubacismile

aman ilaçlarını ihmal etme tatlım dikkat et. iyiyiz canım çok şükür saat 4.30 da randevumuz var. 4 gibi babamız gelir alır bizi inşallah pıtpıtlarımıza du:dance:yarız tatlım.

keşke benim de bgün randevum olsaaa... ağlamak istiyorumm.. pazartesiye kadar nasıl bekleyeceğim... mafoldumben

aaaaaaaaaaaaa çiğdem neden öyle diyorsun yaaaa döverimmklava:klava:
olumlu düşüneceğiz bebeklerimiz iyi çok sükür ve iyi olacaklar inşallahh.lmaz:

geçer cnm az kalmış ne kalmış ki senin 3. mü kontrol olacak cnm bu?

evet cnm 3. kontrolüm olacak aslında 2. de 15 gün sonra gel dedi o da geçen salıya denk geliyordu.. eşim yurtdışında olduğundan ( onun da gelmek istemesinden) cumartesiye erteledim... dün randevu almak için tüm randevular dolu dediler.. bişey olmaz dimi cnm yaa hani geç kalmışssın 1 hafta önce test yaptırman lazımdı senin gibi bişeyle karşılaşmaktan korkuyorummm eyvahedigeldismile

Benim de öyle korkularım vardı. Özellikle 8.haftada dr'uma gittiğim zaman elim ayağım titriyordu, adamın karşısında bayılacaktım neredeyse. Hatta foruma da "gelirim, tabi kürtaja alınmazsam" gibi bir şeyler yazmıştım. Sebepsiz korkular işte... Annelik hepimizde Aşil'in topuğu oluyor, en ölümcül korkular tek oralardan geliyor maalesef...

Demetcim haydi hayırlı haberler bekliyoruz senden. Ayrıca ne derli toplu kocan varmış. Benim kocam çok dağınıktır, hiçbir şeyi aldığı yere koymaz, sonra bana sorar. Suyunu bile benden ister. Kime çekmiş anlamadım... kaydirigubbakcemile

Benim daha 8 gün var kontrolüme

canım benim kalp atışını duymamdan beri 3 hafta geçmiş olacak... çok merak ediyorum.. sağlıklı mı gelişimi nasıl herşey düzgün ilerliyor mu?? yoksa tabii ki haklısınız 3 gün uzun bir süre değil.. ama bana zor geliyor... mafoldumben

dimi canım yaa korkacak ne var ki?? Dua etmeliyim ki sağlıklı sağlıklı kucağıma alabileyim.. insanlar ne şartlarda doğum yapıyorlar.. kocasından dayak yiyen bile var... Allah korusun.. bir görsem.. bir duysam herşeyin normal olduğunu ondan sonra 1 ay da olsa beklerim .. tabi yine zor olur ama :))))

Ben eşime tanıştığımızın 2. günü ; Evlenmek niyetinde değilsen hiç seni tanımama gerrek yok uğraşamam o kadar enerjim yok dedim. Evlenirsek de ütü yapmam , çocuk doğurmam dedim :)) Ütü için ben yaparım ama çocuk işini ileri de konuşuruz dedi. Kuzudur maşallah kısmet işte, walla bıkmıştım daha önce de ilişkilerim olmuştu tanış dolaş et ayrıl... Yatılı okullarda okuduğundan , görev icabı ailesinden ayrı yaşadığından eli yatkındır, eve temizliğe gelen kadına da ütü yapmayı o öğretti... Benim sağ kolumdur , işleri çok yoğun olduğundan ve kadın geliyor diye pek elini sürmüyor ama işten gelir gelmez kirlisini temizini düzgün düzgün yerlerine yerleştirir, çok düzenlidir benden daha düzenlidir allah için :))

Ben 10.haftadayım ve 12.haftada çağırdı beni doktorum. Pat diye de mide bulantılarım kesildi. Meğer bir yandan midenin bulanması iyiymiş, orda olduğundan emin oluyorsun ama şimdi insanın aklına herşey gelio bir de sağ kasığım ağrıyor ... 2 hafta daha nasıl bekliycem ya... ıkili test yapılcak tabi gittiğimde bir de ufak bir ihtimal cinsiyeti belki görülür dedi. Ama ben meraktan ölücem

benimde korkularım çok ilk gebeligim boştu boş gebelik geçirdim buda öyle olacak diye korkuyorum. onun için doktora bile gitmek istemiyorum biraz keyfini çıkarayım diyorum.:CüvCüv:

Cnm tam anlamadım ne demek istediğini ama. ben test yaptırdım doktor istedi çünkü normalde de et balık yemem ben. b12 eksikliğim de var diye söyledim doktor ondan hemen yaptırdı bana testleri canım. bakalım inşallah kötü bir sonuç çıkmaz. ama endişelenme düzenli yiyebiliyorsan sorun yok.

Dua etmekten ve kendimize iyi bakmaktan başka elimizden bir şey gelmez. İçimizdeki bebek yaşamak için herşeyi yapıyor şükür ki...

Durun ben de anlatayım. Ben eşimle sevgili aşamasına geldikten (daha önce arkadaştık, o ara göz koymuş bana) 3 hafta sonra evlenme konularını açtı. Ben de istemiyordum evlenmek, ne bileyim korkuyordum evlenmekten. Sonra bir gün bana "Senin elinden 7 katlı pasta yemek istiyorum" dedi. Ben de "Buluştuğumuz zaman pastaneye gideriz, ben sana ısmarlarım 7 katlı pasta" demiştim. Ama o uğraşmaya devam etti. Bir gün "Korkuyorum ben evlenmekten" dediğimde, "beraber atlatacağız, merak etme meleğim" demişti. Atlattık çok şükür. Eşim 1 sömestır turizm otelcilik, 4 yıl da maliye okudu. İsterse kralını yapıyor yemeğin; ama nedense yapmamayı tercih ediyor. Ütüden anlamaz fakat herşeye karışır sağolsun. Kusurmatik diyorum ben ona bazen. Herşeye kusur buluyor çünkü...

ay canım ne güzel ya kesilmiş bulantıların benim ne zaman kesilecek yaaa merakla bekliyorum o günleri. inşallah cinsiyetini de öğrenirsin canım sabret yeter ki bebişler iyi olsunlar dimi

şöyle demek istediimm :)) aslında doktor bana 15 gün sonra gel dedi o da geçtiğimiz salıya denk geliyordu.. ben de o gün gidemedim... bu cumartesi eşimle birlikte gidebilmek için.. cumartesi randevu almak için aradığımda dolu olduğunu söylediler ben de pazartesiye randevu almaya mecbur kaldım yani doktorun çağırdığı tarihten yaklaşık 1 hafta sonrasına denk geliyor anlatabildim mi cnm?

Ben de 10. haftadayım, 2 gün süreyle benim de bulantım kesildi, sürekli yedim. Şimdi hafif hafif başladı tekrar. Yalnız şunu hatırlatmakta fayda var: Her hamilelik bulantılı olmaz. Benim annem hiç bulantı çekmemiş. Sadece çay içemiyormuş. İnşallah cinsiyetini de görürsünüz. Ben 4. aydan önce öğrenmeye pek hevesli değilim, sonra biz kız beklerken erkek olmasın. Düşünsenize biz kız olcak diye herşeyi pembe alıyoruz, bi çıkıyor masmavi... akannehir

Bugün cuma olduğu için çok mutluyummmmm, haftasonu geldi. Ev işlerini bitirdim , yemeğim de hazır rahatladım. Akşama arkadaşlara king oynamaya gideceğiz. Yarın da kısmetse birkaç ev beğendim onlara bakar , alışverişimizi yapar evimize geliriz. Pazar da belki dışarı çıkarız ya da evimizde dinleriz. Şimdi dinleniyorum minnoşumla yorulduk bugün teyzeleri. Bu hafta yemekteyiz çok kötüydü, şimdi önümüzdeki hafta tanıtımı dönüyor o da kötü gözüküyor. Bu ara tv ile kavga ediyorum ; Salı günleri Canım ailemi seyrediyordum yayınlanmadı nurgül yeşilçayın dizini koymuşlar, çarşamba yaprak dökümü yoktu, yemekteyiz kötü sinir bastı :)) Ev hanımlarının da dertleri var görüyorsunuz ahhh ahhh

kıslar ben gidiyorum. inşallah hayırlı haberler veririm size cnalarım kendinize ve bebişlere cici bakın.. hepinizi kocaman öpüyorumm muuckkk

Bebişimin mışılı geldi sanırım, herşeyi çift görüyorum. Hadi kendinize iyi bakın. Yarın görüşürüz inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…