- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
maşallah maşallahh nazar değmesin.. kayınvalideme bunu okutmak istiyorum... çok kötü büyütmüş.. her dediğini yapmış.. utanmasa yemeğide kaşıkla ağzına verecekmiş okadar yani... yemek bile ısıtamıyor eşim.. elini yakıyor :bbo: benim oğlum olursa ben inş. öyle yetiştirmeyeceğim... diyorum ki hayatım evi temizlemem lazım nasıl halledicem bilmiyorum. bana dio ki boşver yapmaben yaparım yok yani.. boşver yapma evii.. götürsün :)))bilmiyorumkismile:dance:
aman ilaçlarını ihmal etme tatlım dikkat et. iyiyiz canım çok şükür saat 4.30 da randevumuz var. 4 gibi babamız gelir alır bizi inşallah pıtpıtlarımıza du:dance:yarız tatlım.
ben kendi adıma konuşayım cnm iyiyim gibi görünüyor.. ama insanın aklına olmadık şeyler geliyor... ya gittiğimde kalbi durmuşsa falan diyorum durup dururken yaa :S:S herşeyi bilmekte kötü yaww.. bazen cahil kalmak daha iyi geliyor insana...
keşke benim de bgün randevum olsaaa... ağlamak istiyorumm.. pazartesiye kadar nasıl bekleyeceğim... mafoldumben
geçer cnm az kalmış ne kalmış ki senin 3. mü kontrol olacak cnm bu?
ben kendi adıma konuşayım cnm iyiyim gibi görünüyor.. ama insanın aklına olmadık şeyler geliyor... ya gittiğimde kalbi durmuşsa falan diyorum durup dururken yaa :S:S herşeyi bilmekte kötü yaww.. bazen cahil kalmak daha iyi geliyor insana...
Benim daha 8 gün var kontrolüme
Benim de öyle korkularım vardı. Özellikle 8.haftada dr'uma gittiğim zaman elim ayağım titriyordu, adamın karşısında bayılacaktım neredeyse. Hatta foruma da "gelirim, tabi kürtaja alınmazsam" gibi bir şeyler yazmıştım. Sebepsiz korkular işte... Annelik hepimizde Aşil'in topuğu oluyor, en ölümcül korkular tek oralardan geliyor maalesef...
Demetcim haydi hayırlı haberler bekliyoruz senden. Ayrıca ne derli toplu kocan varmış. Benim kocam çok dağınıktır, hiçbir şeyi aldığı yere koymaz, sonra bana sorar. Suyunu bile benden ister. Kime çekmiş anlamadım... kaydirigubbakcemile
benimde korkularım çok ilk gebeligim boştu boş gebelik geçirdim buda öyle olacak diye korkuyorum. onun için doktora bile gitmek istemiyorum biraz keyfini çıkarayım diyorum.:CüvCüv:Benim de öyle korkularım vardı. Özellikle 8.haftada dr'uma gittiğim zaman elim ayağım titriyordu, adamın karşısında bayılacaktım neredeyse. Hatta foruma da "gelirim, tabi kürtaja alınmazsam" gibi bir şeyler yazmıştım. Sebepsiz korkular işte... Annelik hepimizde Aşil'in topuğu oluyor, en ölümcül korkular tek oralardan geliyor maalesef...
Demetcim haydi hayırlı haberler bekliyoruz senden. Ayrıca ne derli toplu kocan varmış. Benim kocam çok dağınıktır, hiçbir şeyi aldığı yere koymaz, sonra bana sorar. Suyunu bile benden ister. Kime çekmiş anlamadım... kaydirigubbakcemile
evet cnm 3. kontrolüm olacak aslında 2. de 15 gün sonra gel dedi o da geçen salıya denk geliyordu.. eşim yurtdışında olduğundan ( onun da gelmek istemesinden) cumartesiye erteledim... dün randevu almak için tüm randevular dolu dediler.. bişey olmaz dimi cnm yaa hani geç kalmışssın 1 hafta önce test yaptırman lazımdı senin gibi bişeyle karşılaşmaktan korkuyorummm eyvahedigeldismile
dimi canım yaa korkacak ne var ki?? Dua etmeliyim ki sağlıklı sağlıklı kucağıma alabileyim.. insanlar ne şartlarda doğum yapıyorlar.. kocasından dayak yiyen bile var... Allah korusun.. bir görsem.. bir duysam herşeyin normal olduğunu ondan sonra 1 ay da olsa beklerim .. tabi yine zor olur ama :))))
Ben 10.haftadayım ve 12.haftada çağırdı beni doktorum. Pat diye de mide bulantılarım kesildi. Meğer bir yandan midenin bulanması iyiymiş, orda olduğundan emin oluyorsun ama şimdi insanın aklına herşey geliobir de sağ kasığım ağrıyor ... 2 hafta daha nasıl bekliycem ya... İkili test yapılcak tabi gittiğimde bir de ufak bir ihtimal cinsiyeti belki görülür dedi. Ama ben meraktan ölücem
Cnm tam anlamadım ne demek istediğini ama. ben test yaptırdım doktor istedi çünkü normalde de et balık yemem ben. b12 eksikliğim de var diye söyledim doktor ondan hemen yaptırdı bana testleri canım. bakalım inşallah kötü bir sonuç çıkmaz. ama endişelenme düzenli yiyebiliyorsan sorun yok.
Ben 10.haftadayım ve 12.haftada çağırdı beni doktorum. Pat diye de mide bulantılarım kesildi. Meğer bir yandan midenin bulanması iyiymiş, orda olduğundan emin oluyorsun ama şimdi insanın aklına herşey geliobir de sağ kasığım ağrıyor ... 2 hafta daha nasıl bekliycem ya... İkili test yapılcak tabi gittiğimde bir de ufak bir ihtimal cinsiyeti belki görülür dedi. Ama ben meraktan ölücem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?