2010 Ağustos Anneleri

gecmısı okuyodum kızlar bırbırlerıne ne yemelıyız dıye sormus ıtalyadan[pınar] arkadasımızda faydalı olan seylerı yazmıs bende yazmak ıstedım ben mı yanlıs okudum anlamadım ben belkı faydası olur dıye dusunmustum

Ya kızlar herkes adını yazmış ben toparlayamadım hepsini en ön sayfaya yazsak unutunca bakarız ben de didem

Sevgili Adaşım ben de acaip severim baklayı ama inanır mısın ben burada bulamıyorum (

mıımm kızlar evet yapmayıınn :)) nerden bulucaz şimdi baklayı yap et, uzun iş ama sanki canım da istedi.. ben de severim özellikle de suyunuuu.... bilmiyorumkismile

Çokkkkk iyi yaptın canım hatta ben not bile aldım nasıl yapıldığını :))) olur ya belki bulurum burada..aslında ben baklalı pilavı da çokkkkk severim..annem pek güzel yapar dereotlu falan ....

Ya hangi sayfada adlar yazıyor hepsi ya kimin adı ne üfff çok yorgunum kızlar çok işim var müsait olan bir liste yapsın ne olur?

kızlar yapmayın baklanın tam mevsımı yoksada kurusu var cok ta ucuz... yazıyo tarıflerde corbası bıle yapılabılır ayrıca burda yemek konusmak yasaklanmıs..bence yanlıs bırbırımıze yararlı olan seyler hakkında hıc bılgı veremıcekmıyız..o zaman reklam tv falanda ızlemeyelım her dızıde her programda yemek sofraları gosterılıyo..sokaklar yemek satan bufe restoran lokantalarla dolu eger yasaksada ıyı oldu bılmem ben bılmıyodum

İyi yaptın hayatım ben şaka yaptım, dün yemek konuşulunca canı çekenler olmuştu yasaklanmıştı ya ona dem vurdum :)) Bak arkadaşın canı çekti italyada da bakla yokmuş :)) Bakla çıktı mı buarada yarın pazara bakayım

ben ıkı hafdadır alıyorum subat mart basına kadar bulunur,, tazesı yoksa 12 ay kurusunu marketlerde bulanılırsınız..tatlı bıle yapılıyomus..corba salata her sey ,,vıtamın olarak gercekten cok yararlı bı sebze ,,bulunmucak bısey degıl tam mevsımı kurusuda var.

Nick değiştirmek de olmaz ki siz tanımazsınız benim ki kolay serdem oldu didem eşimle adımızın birleşimi serdem...

Sen nasıl oldun ? iyi misin ?

kızlaaaaaarr.....biz dün doktora gittik pıt pıt atıyor kalbimiz :ecrin_bebek:

allahım nasıl bi duygu bu yaaaaaaa

ee sizler nasılsınız?bu arada benim mide bulantım yeni başladı galiba iki gündür midem bulanıyooooooooo opuyorumnanaktan

Çok yoğun haftasonu planım var kızlar. Birazdan eşim alıcak ark.larla buluşucaz ark. da hamile benden 1 ay önce onun SAT'ı. Neyse işte yarın sabah işe gelicem çıkınca üniversiteden 2 senedir görmediğimiz arkadaşlarla buluşucaz akşamüstü annemin misafirleri var(akrabalar) oraya uğrıycam. Pazar alışverişe gidicem(artık pantalonlarım olmuyor da ) Bu arada viaport'a giden var mı?Ben oraya gidicem Kurtköy'e...

Canım hayırlı olsun süper bir duygu mucize di mi? Benim karnım ağrıyor sanırım gaz kapladı içimi...Ama senin adına çoook sevi,ndim canım. Teyzesinin gülü canlanmış :sm_cool:

Gözünaydın canım , allah tamamına erdirsin. İnşallah bugün dr'a gidecek arkadaşlarımızın da güzel haberleri gelsin.

Ayyy maşallah canım benim, çook sevindimkaydirigubbakcemile5

Kızlar eşim geldi ben yavaş yavaş toparlanıp çıkıyorum hepinizi çok öpüyorum tabii bebişleri de haftasonu fırsat bulursam gelirim ama en kötü p.tesi görüşürüz.

Sen nasıl oldun ? iyi misin ?

ebrucum ben dun butun gun hastanedeydım,,serum yedım yıne ,,cunku ıdrar tahlılımde kreton hıc kalmamıs bobrekle karacıgerden yıyo dedı doktor..zor gecıyo,,az kaldı ıkı uc hafta sonra gececek ınsallah gecen haftadan berı hersey yıyorum ama mıgdede durmuyo..yapcak bısey yok senın nasıl gıdıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…