Tatlım bu bakla tarifi de nerden çıktı durup dururken ben mi birşeyleri kaçırdım :)) Baklayı çook severim, kurusunu da tazesini de. Burda yemek konuşmak yasaklanmamışmıydı şimdi arkadaşlar kızacak :roflol:
Sevgili Adaşım ben de acaip severim baklayı ama inanır mısın ben burada bulamıyorum(
Çokkkkk iyi yaptın canım hatta ben not bile aldım nasıl yapıldığını :))) olur ya belki bulurum burada..aslında ben baklalı pilavı da çokkkkk severim..annem pek güzel yapar dereotlu falan ....gecmısı okuyodum kızlar bırbırlerıne ne yemelıyız dıye sormus ıtalyadan[pınar] arkadasımızda faydalı olan seylerı yazmıs bende yazmak ıstedım ben mı yanlıs okudum anlamadım ben belkı faydası olur dıye dusunmustum
Ya hangi sayfada adlar yazıyor hepsi ya kimin adı ne üfff çok yorgunum kızlar çok işim var müsait olan bir liste yapsın ne olur?
gecmısı okuyodum kızlar bırbırlerıne ne yemelıyız dıye sormus ıtalyadan[pınar] arkadasımızda faydalı olan seylerı yazmıs bende yazmak ıstedım ben mı yanlıs okudum anlamadım ben belkı faydası olur dıye dusunmustum
Ya isimleri ben hayatta aklımda tutamam, isim yazmak isteyen nickini değiştirsekafamçokkarıştı
İyi yaptın hayatım ben şaka yaptım, dün yemek konuşulunca canı çekenler olmuştu yasaklanmıştı ya ona dem vurdum :)) Bak arkadaşın canı çekti italyada da bakla yokmuş :)) Bakla çıktı mı buarada yarın pazara bakayım
ben ıkı hafdadır alıyorum subat mart basına kadar bulunur,, tazesı yoksa 12 ay kurusunu marketlerde bulanılırsınız..tatlı bıle yapılıyomus..corba salata her sey ,,vıtamın olarak gercekten cok yararlı bı sebze ,,bulunmucak bısey degıl tam mevsımı kurusuda var.
Canım hayırlı olsun süper bir duygu mucize di mi? Benim karnım ağrıyor sanırım gaz kapladı içimi...Ama senin adına çoook sevi,ndim canım. Teyzesinin gülü canlanmış :sm_cool:kızlaaaaaarr.....biz dün doktora gittik pıt pıt atıyor kalbimiz :ecrin_bebek:
allahım nasıl bi duygu bu yaaaaaaa
ee sizler nasılsınız?bu arada benim mide bulantım yeni başladı galiba iki gündür midem bulanıyooooooooo opuyorumnanaktan
Canımmmmm çok sevindim..hadi gözün aydın :)))kızlaaaaaarr.....biz dün doktora gittik pıt pıt atıyor kalbimiz :ecrin_bebek:
ee sizler nasılsınız?bu arada benim mide bulantım yeni başladı galiba iki gündür midem bulanıyooooooooo opuyorumnanaktan
kızlaaaaaarr.....biz dün doktora gittik pıt pıt atıyor kalbimiz :ecrin_bebek:
kızlaaaaaarr.....biz dün doktora gittik pıt pıt atıyor kalbimiz :ecrin_bebek:
Sen nasıl oldun ? iyi misin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?