2010 Ağustos Anneleri

İyi olur inşallah, Allah yardımcınız olsun canım.

dorukk merhaba, bene de bir haftadır oluyor dr um yatak istirahati verdi ama ilaç vermedi, son iki gün iyi gibi yarın kontrole gideceğim bugün 7+2 oldum . Pazartesi 6+5 de baktı USG ile kesede ve bebekte bir şey yok, kalp atışlarını duydum. Ama ben çalışıyorum bu hafta raporluydum. Ayağa kalkıp çok dolanınca açık renkte az geliyor bugün mesela bir kez oldu. Çalışmasam haftaya da yatardım ama gerekirse dr um uygun görürse haftaya da rapor isteyeceğim.

canım neden ilaç vermdiki ben anlamdım şimdi... ben günde 4 tane progesteron hap haftada bir proluton depot iğne oluyorum bunlar düşük önleyici ilaçlar. doktoruna danış bence yani bi sakıncası yok bu ilaçların benim lekelenmem öle çok değil mesele bi damla geliyoki oda çok nadir haftada bir belki onun için bile bu kadar ilaç kullanıyorum.harektelerinde kısıtlama oluyo tabiki bende öleyim evdeyim sürekli sadece doktor için evden çıkıyorum. ama evin için de rahatım yani oturuyoarum yatıyorum iş yapmıyorum asla annem sağolsun yardım ediyo bana... benden sana tavsiye dikkate al bu lekeleri nolur nolmaz... gerekirse başka bi dr a danış... allahım hepimizin bebeklerini korusun....

Bu benim ilk gebeliğimde kızımı takip eden iyi bir doktor. Ben doğal yolla hamile kaldım, dr um kesede ve bebekte problem yok, her kahverengi lekelenmeye ilaç verilmez dedi, düşük olacaksa ne kadar ilaç alırsan al düşer dedi. Pazartesiden buyana azaldı aslında ama pazartesi işe başlasam bence gelir , yarın dr a soracağım. Eğer o ilacı verirsem olacak bir düşüğü maskeler dedi. Ne bileyim üff ..ayağa kalkıp normal ev hareketlerimde olmuyor ama dışarı çıkınca az da olsa açık renkte geliyor. Bir de bugün istifra ettim sonra gidip kızmı yuvadan aldım geldim ve az da olsa açık renkte gelmişti. Kafam çok karışık bakalım yarın ne diyecek. Çalışmıyor olsam hep dinlenirim. Gerekirse haftaya da rapor alırım.

waterscim bende de aynı durum var fazla dolasıp yoruldugumda hemen lekelenmem baslıyor.. dinlenince geciyor, bende gunde uc defa progestan alıyorum ve haftada bir pruloton depot vurulacagım. Dr kesede ve bebekte bişi yok dedi ama işte tedbir .. ama ben sana katılıyoırum eger dusecekse ki genelde saglıklı olmadıgı icin düşüyor bebekler bu ilaçların durdurabilecegini sanmıyorum..
Umarım bugun cok guzel haberler duyarsın canım

Kızlar günaydın,

Dün çok kötü sancım vardı karnımda herhalde gazdır diyorum sabah biraz rahat kalktım. Ya düşük tehlikesi ne zaman atlatılıyor bilen var mı?

Kızlar günaydın,

Dün çok kötü sancım vardı karnımda herhalde gazdır diyorum sabah biraz rahat kalktım. Ya düşük tehlikesi ne zaman atlatılıyor bilen var mı?

Günaydın canım, geçmiş olsun. İlk 3 son 3 ay çok dikkat edilmeliymiş. Sevgiler

Günaydın büyülü bahçeler!!

Benim mide bulantıları ile başım iyiden iyiye derde girmeye başladı, dün akşam yediğimi tutamadım. Bu sabahta kraker yedim. Şimdi bebişlerimize Yasin okuyacağım inşallah, Allah kabul ederse.

Hepinizi öpüyoruuummmm, Sevgilerimleeeea.s.

Esterya, gerçi aksatmıyorsun ama ilaçlarını kullanmalısın. Çünkü bebekte hiçbişey olmasa bile annede progesterone hormonu yetersiz ise vücut bebeği tutamıyor ve kaybediliyor. Kanaması olan arkadaşlara hormon tahliline gerek duymaksızın veriliyor çünkü bu hormonun azı zararlı ama çoğu değil.

Kızlar günaydın,

Günaydın Serdemm, Düşük tehlikesi inşallah ilk trimesterdan sonra çok azalıyor, ikinci trimesterdan sonra olanlarada erken doğum deniyor diye biliyorumm..

Ya valla bana neler oluyor anlamıyorum hiç bir şeyim yoktu ama özellikle göbek deliğimin etrafı ağrıyor ya üffff.

günaydın güzel annelerrrropuyorumnanaktan
nasılsınız
ben çok iyiyim dün kan sonuçlarını aldım ve çok şükür ki hiç bir sorun yokmuş
15 gün sonra kontrol dedi

merhabalar tatlı anne adaylarıı :)))

benim de ismim Özlem :))) heryder olduğu gibi burada bir adaş buldum kendime kikii opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3
aaa merhaba o zaman özlem
bak ilk sana mesaj yazmıştım ,ismin çekmiş demekki beni
ne güzel cnm hayırlı olsun
nasılsınız

çok s evindim cnm

günaydın hepinize kılzar
evi toplayıp anneme gidiyorum ben bugün
eşim iş için Ankaraya gitti
bi kaç gün orda kalıcaz
dün belli olmadı benim meselem bilen bilir
sanırım bu salı belli olacak ama güzel bir haber duydum ilk sezeryandan sonra 2 ay geçince hamile kalmış birini buldum hiç sorun olmamılş ve doğurmuş meşeğini bu da demekktir ki bende doğururum Allah izin veririse
herkes hkendine ve miniklerine iyi baksın
görüşmek üzre

Merhaba.
Bende 2009 ağustos annelerindenim gerçi benim sıpam 2 hafta erken geldi temmuz annesi oldum :) Hepinize kolaylıklar diliyorum. Allah yardımcınız olsun. ınşallah hepiniz sağsalim alırsınız yavrularınızı kucağınıza.

aaa merhaba o zaman özlem
bak ilk sana mesaj yazmıştım ,ismin çekmiş demekki beni

ne güzel cnm hayırlı olsun

çok s evindim cnm

sağol canım benim opuyorumnanaktan

günaydın canımcım
git anneciğinin sıcak kollarına o size iyi bakar
eşine de Allah kavuştursun canım
dikkat et kendine
Allah izin verirse inşallah gelicek 2.meleğin merak etme senopuyorumnanaktan

sağol cnm,içim rahatladı biraz,neyse kız uyurken ben hzırlanayım sonra işimiz çok uzun sürüyor
kendinize iyi bakınopuyorumnanaktan

nasılsınız

:lepi: maşallah canım, çok sevindim adına :)

Günaydın, eşine Allah kavuşturur inşallah. Umarım hiçbir problem olmaz ve bu bebişinide sağlıkla kucaklarsın!

Merhabaaa! Çok saol güzel dileklerin için, amin:Saruboceq: Bebişini sağlıkla büyütmeni dilerim bende canım:)

günaydın kızlar nasılsınız???zemuszemus

Günaydın!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…