Kızlar eşim geldi ben yavaş yavaş toparlanıp çıkıyorum hepinizi çok öpüyorum tabii bebişleri de haftasonu fırsat bulursam gelirim ama en kötü p.tesi görüşürüz.
kızlaaaaaarr.....biz dün doktora gittik pıt pıt atıyor kalbimiz :ecrin_bebek:
allahım nasıl bi duygu bu yaaaaaaa
ee sizler nasılsınız?bu arada benim mide bulantım yeni başladı galiba iki gündür midem bulanıyooooooooo opuyorumnanaktan
ebrucum ben dun butun gun hastanedeydım,,serum yedım yıne ,,cunku ıdrar tahlılımde kreton hıc kalmamıs bobrekle karacıgerden yıyo dedı doktor..zor gecıyo,,az kaldı ıkı uc hafta sonra gececek ınsallah gecen haftadan berı hersey yıyorum ama mıgdede durmuyo..yapcak bısey yok senın nasıl gıdıyo
kızlar swlam uzun bir aradan sonra bebğimin kalp atışlarını gördük çok mutluyım
Hay allahhh, çok geçmiş olsun arkadaşım inşallah en kısa sürede iyileşirsin. Ben iyiyim ne yapayım takılıyorum , hamile değilmişim gibi göbeğim şiş bir tek :)) Uslu duruyor bizim minnoşş anneyi üzmüyor... Hep böyle olur inşallahh. Şimdi ilaç almaya devam ediyor musun ? Serumla gerekli şeyleri verip bitirdiler mi tedaviyi ?
Senin de gözünaydın arkadaşımmmmmmm, diğer arkadaşlarımın güzel haberlerini de bekliyoruz.
Hallisnaya da mesaj ataranız hemen listeyi günceller, bir sürü yazışma yaptık işini kolaylaştırmış oluruz.
çok öptümmm
kızlar swlam uzun bir aradan sonra bebğimin kalp atışlarını gördük çok mutluyım
sagol ebrucum vucudumdakı vıtamınler depolanana kadar almaya devam etcegımı soyledı doktor..troıd tahlıllerımde kotu cıktı 4,56 olan normal degerım 9 a cıkmıs doktor 3 e cıkardı ılacı..neden boyle oldu bılmıyorum ama ınsallah cabucak atlatırım,,doktor dun ultrasonla baktı yıne valla yasıyo bu vatandas dedı..cok ta guzel yerlesmıs keyfı yerınde sanı o yasamadı butun bunları dedı..belkıde moral vermeye calıstı..cunku demorolıze olmus durumdyım..esım yanımda degıl bakıcımızla problemlerımız var,,kızımın dıslerı cıkıyo..offf neyse ıcını kararttım allah beterınden saklasın
sağol tatlım ; çok güzel bir mutlulukmuş bu ya tarifi imkansız
minnoşş yaa sen dışarı da neler yaşıyorsun o içerde keyif çatıyor :)) Ultrasondan bir bakıyormuşsunuz ki ayak ayak üstüne atmış ipod kulağında müzik dinliyor :)) Moralini bozma hayatım biraz senin olayların üst üste gelmiş ama allah dağına göre kar verir sen bunların hepsinin üstünden gelirsin, minnoşun da öyle .... Sevgiler
sagol şekerim sanada iyi akşamlar sende bebişine cici bakkızlar iyi akşamlar herkese
bebişlere iyi bakın yarın görüşürüz
opuyorumnanaktan
kızlar cıkıyorum yemek vaktı gorusuruz
iyi akşamlar güzel annişşler bugün bebişlerimi gördümmmm koca adamolmuşlar yavsssbriri mşallah haftasından önde gidiyo. biri tam haftasında. 2 hafta sonra serklaj ameliyatı olcaz.. durumumuz şimdilik iyi maşallah... ben kilo vermişim yine. ama drum önemli değil geri alırsın dedi.
umarım bebişler ve sizlerde iyisinizdir.....öpüyorum hepinizi
Ne güzel haber maşallah hepinize. Kanaman var mı ? Onun için mi serklaj yapacaklar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?