günaydın kızlar nasılsınız???zemuszemus
:lepi: maşallah canım, çok sevindim adına :)
Günaydın, eşine Allah kavuşturur inşallah. Umarım hiçbir problem olmaz ve bu bebişinide sağlıkla kucaklarsın!
Merhabaaa! Çok saol güzel dileklerin için, amin:Saruboceq: Bebişini sağlıkla büyütmeni dilerim bende canım:)
Günaydın!
günaydın kızlar geç kalkınca insan bu saatte günaydın diyor ancak :)hoş ne uyuduğumu anlıyorum ne uyandığımı paramparça uykum
umarım herkes iyidir bebişlerimizde tabi opuyorumnanaktan
günaydın canımm
evet genelde bende öyleyim bu aralar tilki uykusundakaydirigubbakcemile3
sürekli tuvalete kalıyorum uyanıp duruyorum :))
sen nasılsın canım
teşekkrler canım midem bulanmaya başladı onunla uğraşıyorum,yumurtamı zor bla yedikten sonra başka bişi yiyemeyeceğime karar verip salatalık ve yoğurt aldım yanıma şimdi onları yiicem :bbo:
bu arada tuvalet meselesi geçen gece kalkıp tuvalete gitmişim sonra yatağa yatmışım eşim beni sevmek istemiş izin vermemişim bu arada ben uyuyorum tabi sabah eşim söylei sana kızdım diye farketmemiş uykuda olduğumu ohaoldumsmile şok oldum cidden ilk defa yaşadım böyle bişi:1shok:
var mı böyle bişi yaşayan bilmiyorumkismile
teşekkrler canım midem bulanmaya başladı onunla uğraşıyorum,yumurtamı zor bla yedikten sonra başka bişi yiyemeyeceğime karar verip salatalık ve yoğurt aldım yanıma şimdi onları yiicem :bbo:
bu arada tuvalet meselesi geçen gece kalkıp tuvalete gitmişim sonra yatağa yatmışım eşim beni sevmek istemiş izin vermemişim bu arada ben uyuyorum tabi sabah eşim söylei sana kızdım diye farketmemiş uykuda olduğumu ohaoldumsmile şok oldum cidden ilk defa yaşadım böyle bişi:1shok:
var mı böyle bişi yaşayan bilmiyorumkismile
Ya canım sorma bana da oldu eşim akşam yanıma yatmış sarılmış uykumda sen kimsin git demişim o da dalga geçmiş "köyün imamı diye" normalde tık olsa uyanırdım
günaydın güzel anneler ve bebişleri
kaydirigubbakcemile3
günaydın çilekcim
nasılsın canım
günaydın canım benim bende uyumuşum 11:30 kadar şimdi kahvaltı ediyorum ama canım hiçbirşey istemiyor ne yesem içim kalkıyor o yüzden çorba ısıttım onu içiyorum. :CüvCüv:
günaydın annelerrr çok heycanlıyım bugün kalp atışlarını dinlemeye gideceğiz..
bende hiçbişi yiyemiyorum benim canım bişi de çekmiyo.. aklımdan neler geçiriyorum yok hiçbişi istemiyorum ya..
aşerme olayı oldu mu sizdee? bu arada anneler iyisiniz demi .)??
bende hiçbişi yiyemiyorum benim canım bişi de çekmiyo.. aklımdan neler geçiriyorum yok hiçbişi istemiyorum ya..
günaydın canım bebişini görmeye gideceksin demek hadi hayırlısı. canım bende yiyemiyorum bişey ne yesem içim kalkıyor. bazı gıdaların adını duymak bile yetiyor. am geçecek bebişlerimizi kucağımıza aldığımızda hepsi geride kalacak.
Canım işallah hayırlı haberlerle gelirsin. Dualarımız seninle. Kaçta randevun?Gelince mutlaka hemen haber ver bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?