2010 Ağustos Anneleri

günaydın kızlar nasılsınız???zemuszemus

günaydın cnm
ben iyiyim kendi adıma herşey yolunda çok şükür inşallah hep böyle devam eder hepimiz için hamieliğimiz sıkıntısız dertsiz tasasız geçer sonrasında sağlıkla meleklerimizi kucağımıza alırız inşallah

sen nasılsın cnm?

sağol canım bende çok sevindim:kedi:

sen nasılsın cnm

günaydın kızlar geç kalkınca insan bu saatte günaydın diyor ancak :)hoş ne uyuduğumu anlıyorum ne uyandığımı paramparça uykum

umarım herkes iyidir bebişlerimizde tabi opuyorumnanaktan

günaydın kızlar geç kalkınca insan bu saatte günaydın diyor ancak :)hoş ne uyuduğumu anlıyorum ne uyandığımı paramparça uykum

umarım herkes iyidir bebişlerimizde tabi opuyorumnanaktan

günaydın canımm
evet genelde bende öyleyim bu aralar tilki uykusundakaydirigubbakcemile3
sürekli tuvalete kalıyorum uyanıp duruyorum :))

sen nasılsın canım

günaydın canımm
evet genelde bende öyleyim bu aralar tilki uykusundakaydirigubbakcemile3
sürekli tuvalete kalıyorum uyanıp duruyorum :))

sen nasılsın canım

teşekkrler canım midem bulanmaya başladı onunla uğraşıyorum,yumurtamı zor bla yedikten sonra başka bişi yiyemeyeceğime karar verip salatalık ve yoğurt aldım yanıma şimdi onları yiicem :bbo:

bu arada tuvalet meselesi geçen gece kalkıp tuvalete gitmişim sonra yatağa yatmışım eşim beni sevmek istemiş izin vermemişim bu arada ben uyuyorum tabi sabah eşim söylei sana kızdım diye farketmemiş uykuda olduğumu ohaoldumsmile şok oldum cidden ilk defa yaşadım böyle bişi:1shok:

var mı böyle bişi yaşayan bilmiyorumkismile

Ya canım sorma bana da oldu eşim akşam yanıma yatmış sarılmış uykumda sen kimsin git demişim o da dalga geçmiş "köyün imamı diye" normalde tık olsa uyanırdım

ya benimde yemem lazım yumurta drlar günde 1 tane mutlaka yiyin diyor ama işe geldiğim için zor geliyor ama alışmam lazım artık afiyet olsun canım sana:)
uykulu olduğumuz için gecede o kadar çok gidiyoruz ki kendimizi bilmiyoruz:)normal yani
önceden çok olurdu bana eşim derdi gece böyle oldu sarıldım arkanı döndün falan diye hiç hatırlamazdım:kedi::kedi:

kaydirigubbakcemile3

günaydın çilekcim
nasılsın canım

günaydın canım benim bende uyumuşum 11:30 kadar şimdi kahvaltı ediyorum ama canım hiçbirşey istemiyor ne yesem içim kalkıyor o yüzden çorba ısıttım onu içiyorum. :CüvCüv:

günaydın canım benim bende uyumuşum 11:30 kadar şimdi kahvaltı ediyorum ama canım hiçbirşey istemiyor ne yesem içim kalkıyor o yüzden çorba ısıttım onu içiyorum. :CüvCüv:

ohh ne güzel uyumuşsun yaaa
çok imreniyorum uyuyan annelere:kedi: ben mecburen geliyorum buraya sabah sabahmafoldumben
neyse haziran sonunda ayrılırım inşallah

afiyet olsun canım çorbada güzel sıcak sıcak yarasın sana ve bebişine canımopuyorumnanaktan

günaydın annelerrr çok heycanlıyım bugün kalp atışlarını dinlemeye gideceğiz..
bende hiçbişi yiyemiyorum benim canım bişi de çekmiyo.. aklımdan neler geçiriyorum yok hiçbişi istemiyorum ya..
aşerme olayı oldu mu sizdee? bu arada anneler iyisiniz demi .)??

günaydın canım bebişini görmeye gideceksin demek hadi hayırlısı. canım bende yiyemiyorum bişey ne yesem içim kalkıyor. bazı gıdaların adını duymak bile yetiyor. am geçecek bebişlerimizi kucağımıza aldığımızda hepsi geride kalacak.

Canım işallah hayırlı haberlerle gelirsin. Dualarımız seninle. Kaçta randevun?Gelince mutlaka hemen haber ver bize

serdem eşin de alemmiş yani kaydirigubbakcemile3

neyse yalnız değilim demek ki benim uykum da normalde çok hafiftir ama artık öyle değil :)

cilekw afiyet olsun canım yarasın bebişlere,evaa biraz zorlamak gerek bence kusturmuyosa geri zorla biraz bende bulantı var ama zorla yiyiorum hemen çıkarmıyoruz çok şükür :)

günaydın canım
ay ne güzel heycan Allah yardımcınız olsun canım hiç aklına kötü şeyler getirme canım duyarsın meleğinin pıtpılarını :) sen duymasanda dr görür duyar canım Allah ın izniyle:)

ben iyiyim canım bende gördüm pıtpıtları dün de kan sonuçları problemsiz çıktı çok şükür darısı hem 9 ay hamileliğimiz boyunca olsun inşallah hemde bütün meleklerini bekleyen annelere:)

evaa cım 7+6 olmuşsunuz rahat rahat duyarsınız inş. canım bize de hemen haber ver emi....

bu arada dün kontrolu olan çok kişi vardı onlardan haber yok galiba demet noldu acaba kalp atışını duycaktı o da

aaaa sen duydun mu angel ben okudum ama görmemişim hayırlı olsun çok sevindim canım sositososito

allahım korusun meleklerimizi :Saruboceq:

evet herhalde artık ufacık dahi olsa bişi görünür daha önce sadece kese vardı.. heycanlıyım .))) yiyecek konusu ne olcak bilmiyorum dün gece rüyamda erik ağacı gördüm kocamann saldırdım nası yediim.. uyandım canım hiç istemiyoo.. inşallahh 3. ayda biter bu iştahsızlık..

merhaba kızlar ben geldımmmm nasılsınız bakalım annee adaylarıı umarım hepınız cok ıyısınızdırrrr...kuzularınzzz nasılllll? kımse yokmuu yaaaaaaaaa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…