Ya valla bana neler oluyor anlamıyorum hiç bir şeyim yoktu ama özellikle göbek deliğimin etrafı ağrıyor ya üffff.
evaa cım 7+6 olmuşsunuz rahat rahat duyarsınız inş. canım bize de hemen haber ver emi....
bu arada dün kontrolu olan çok kişi vardı onlardan haber yok galiba demet noldu acaba kalp atışını duycaktı o da
merhaba kızlar ben geldımmmm nasılsınız bakalım annee adaylarıı umarım hepınız cok ıyısınızdırrrr...kuzularınzzz nasılllll? kımse yokmuu yaaaaaaaaa?
serdem eşin de alemmiş yani kaydirigubbakcemile3
neyse yalnız değilim demek ki benim uykum da normalde çok hafiftir ama artık öyle değil :)
cilekw afiyet olsun canım yarasın bebişlere,evaa biraz zorlamak gerek bence kusturmuyosa geri zorla biraz bende bulantı var ama zorla yiyiorum hemen çıkarmıyoruz çok şükür :)
burdayız canım ama bugün pek kalabalık yok..biz iyiz bebişimle sen nasılsın
aaaa sen duydun mu angel ben okudum ama görmemişim hayırlı olsun çok sevindim canım sositososito
allahım korusun meleklerimizi :Saruboceq:
merhaba kızlar ben geldımmmm nasılsınız bakalım annee adaylarıı umarım hepınız cok ıyısınızdırrrr...kuzularınzzz nasılllll? kımse yokmuu yaaaaaaaaa?
hoşgeldiinn canım.. idare edyoz işte.. midem bulanıyo arada bunuda şükürr sen iimisin?
merhaba kızlar uzun süre bu siteye girmemiştim ara vermiştim.... böyle hamişleri okudukça çok üzülüyodum benim neden bebişim olmuyo dsiyeee..... SONUNDA RABBİM BANA DA BU MUTLULUĞU YAŞATTI :)tesadüf eseri yaptığım teste bi baktım kiiiiii pozitiff hemen kan testi yaptırdım HCG 611,39 çıktı 4 haftalık kadar dedi acilin doktoruna sordum....
İlk muayeneye gelecek hafta cuma gitmeyi düşünüyorum artık kese görülür değilmi ??
eğer kese görülmezse vajinal yoldan mı bakıyorlar ???
merhaba kızlar uzun süre bu siteye girmemiştim ara vermiştim.... böyle hamişleri okudukça çok üzülüyodum benim neden bebişim olmuyo dsiyeee..... SONUNDA RABBİM BANA DA BU MUTLULUĞU YAŞATTI :)tesadüf eseri yaptığım teste bi baktım kiiiiii pozitiff hemen kan testi yaptırdım HCG 611,39 çıktı 4 haftalık kadar dedi acilin doktoruna sordum....
İlk muayeneye gelecek hafta cuma gitmeyi düşünüyorum artık kese görülür değilmi ??
çok güzel bir haber allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..aramıza hoşgeldin :))merhaba kızlar uzun süre bu siteye girmemiştim ara vermiştim.... böyle hamişleri okudukça çok üzülüyodum benim neden bebişim olmuyo dsiyeee..... SONUNDA RABBİM BANA DA BU MUTLULUĞU YAŞATTI :)tesadüf eseri yaptığım teste bi baktım kiiiiii pozitiff hemen kan testi yaptırdım HCG 611,39 çıktı 4 haftalık kadar dedi acilin doktoruna sordum....
Kızlar günaydın umarım herkess ve bebişleri çok iyidir..ay dün aklam kabus gibiydi..bağırsaklarım bir tıkandı..satlerce tuvaletteydim ..çok ıkınmakta iyi değil diye okumuştum bir yerde..en sonunda sabah eşim gitti hamilelerinde kullanabileceği bir fitil aldı geldi..yoksa ben ölüyorum falan dedim eşime abartarak :))) bugün de midem çarşamba pazarı gibi..az biraz çorba içtim ama başka hiçbirşey istemiyor canım..iştahı açık olan arkadaşlara özeniyorum valla ...
teşekkür ederim arkadaşlar ya varya yaşadığım yerde kimsem yok ailemden eşimin tarafından da kimse yok çok zor bi durum ne yemek yapabiliyorum ne de tek başıma bişey yiyebiliyorum((( iyiki burdakiler var yalnız olmak çok zor!
Angelcim çokkkkkkkkkkkkkk sevindim adına canım :)))) ben de salı günü gideceğim konrtrole şimdiden herycan yapıyorum ...
kızlar saat 5te dr.a gitcez uuff çok heycanlıyım yaa pıtpıtları duyarız inşallahh ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?