2010 Ağustos Anneleri

Ya valla bana neler oluyor anlamıyorum hiç bir şeyim yoktu ama özellikle göbek deliğimin etrafı ağrıyor ya üffff.

ayy o bendede oluyor cok kotu bır hıs bır acı hem korkutuyor hem canını acıtıyorr.. ama gecıyor gerı kendılıgınden allahtan uzun surmuyor yoksa daynılmaz cnm send panık yapma normalmiş..

evaa cım 7+6 olmuşsunuz rahat rahat duyarsınız inş. canım bize de hemen haber ver emi....

bu arada dün kontrolu olan çok kişi vardı onlardan haber yok galiba demet noldu acaba kalp atışını duycaktı o da

evet dr. keseden sonra 15 gün sonra gel dedi.. nasıl gelcek derken geldi işte..
demeti bende merak ediyorum.. herhalde pazartesi alırız haberlerii..

evet azda yesek yediklerim yanıma kar kalıyoo.. bide çıkarsakk iice halsiz oluruz.

burdayız canım ama bugün pek kalabalık yok..biz iyiz bebişimle sen nasılsın

teşekurlerrr bende ıyım bıraz mıde bulantım bas agrım war onun dısında ıyıyım.. işteyım cok cıkıcı gelıyor calısma sıcacık ewımde yaaklarımı uzatıp tw ızlemek bebısımle basbasa olmak ıstıyorumm bu arada bebegımın cınsıyetını cok merak edıyorumm ıcımden gecen bıseyde yokkk? sızde warmı hısseden fılan..kızım olsun cok ısıtyorumm

aaaa sen duydun mu angel ben okudum ama görmemişim hayırlı olsun çok sevindim canım sositososito

allahım korusun meleklerimizi :Saruboceq:

evet canım çarşamba günü duyduk çok şükür yani dr gördü bana söyledi:)
amin canım inşallah Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin:Saruboceq:

merhaba kızlar ben geldımmmm nasılsınız bakalım annee adaylarıı umarım hepınız cok ıyısınızdırrrr...kuzularınzzz nasılllll? kımse yokmuu yaaaaaaaaa?

merhaba canım hoşgeldin
ben iyiyim kendi adıma meleğim de iyi şu an çok şükür inşallah hep iyi olurlar bırakmazlar anneleriniopuyorumnanaktan

sen nasılsın canım

hoşgeldiinn canım.. idare edyoz işte.. midem bulanıyo arada bunuda şükürr sen iimisin?

benmde aynen oyle ama allaha sukur kı cıkarmıyorum bi defa cıkardım sadece. gercı belkı cıkarınca rahatlarım bılmıyorumda boylesıde kotu ama dayanıcaz mecburen..

merhaba kızlar uzun süre bu siteye girmemiştim ara vermiştim.... böyle hamişleri okudukça çok üzülüyodum benim neden bebişim olmuyo dsiyeee..... SONUNDA RABBİM BANA DA BU MUTLULUĞU YAŞATTI :)tesadüf eseri yaptığım teste bi baktım kiiiiii pozitiff hemen kan testi yaptırdım HCG 611,39 çıktı 4 haftalık kadar dedi acilin doktoruna sordum....

İlk muayeneye gelecek hafta cuma gitmeyi düşünüyorum artık kese görülür değilmi ??
eğer kese görülmezse vajinal yoldan mı bakıyorlar ???

tebrikler canım evet canım beş haftalıkken görünür karından görülmezse vajinal görünür canım hayırlısıyla kucaklarsın bebişini inş. :CüvCüv:

tebrıklerrr hndcyln hoşgeldın aramıza.. buyuk ıhtımal gorunur kesen ama gorunmesede problem yapma 6 haftaya kadar gorunenlerde war. ınş gorurusun allah saglıklı sıhhatlı kucagına almayıda nasıp etsın..

Kızlar günaydın umarım herkess ve bebişleri çok iyidir..ay dün aklam kabus gibiydi..bağırsaklarım bir tıkandı..satlerce tuvaletteydim ..çok ıkınmakta iyi değil diye okumuştum bir yerde..en sonunda sabah eşim gitti hamilelerinde kullanabileceği bir fitil aldı geldi..yoksa ben ölüyorum falan dedim eşime abartarak :))) bugün de midem çarşamba pazarı gibi..az biraz çorba içtim ama başka hiçbirşey istemiyor canım..iştahı açık olan arkadaşlara özeniyorum valla ...

çok güzel bir haber allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..aramıza hoşgeldin :))

canım Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah:Saruboceq:

mrb canım geçmiş olsun bu bağısak sorunlarını hepimiz yaşıyoruz ve çook zor gerçektenmafoldumben
ama napalım hep dediğimiz şey katlanıcaz meleklerimiz için:kedi:

ben iyiyim canım bebişimde iyidir inşallah Allah a emanet
ama kan sonuçları falan iyi çıktıüı için mutluyum:)

teşekkür ederim arkadaşlar ya varya yaşadığım yerde kimsem yok ailemden eşimin tarafından da kimse yok çok zor bi durum ne yemek yapabiliyorum ne de tek başıma bişey yiyebiliyorum ((( iyiki burdakiler var yalnız olmak çok zor!

evet canım yalnızlık çok zor ama senin ve bebeğinin sağlığın yerinde olsun eşinde mutlu olda varsın yalnız ol:)

Angelcim çokkkkkkkkkkkkkk sevindim adına canım :)))) ben de salı günü gideceğim konrtrole şimdiden herycan yapıyorum ...

sağol bitanem :)
inşallah hepimiz güzel sonuçları göreceğiz:)
heycan normal tabi ben hastaneye girer girmez kalbim o kadar hızlı atıyor ki anlatamam sana sonra sonuçları alınca iyice ayaklarım yerden kesiliyorbayanssulusmile

kızlar saat 5te dr.a gitcez uuff çok heycanlıyım yaa pıtpıtları duyarız inşallahh ya

canım benim Allah yardımcın olsun güzel haberlerini bekliyoruz inşallah

ben de bugün doktora gitim Mesanemin dolu olması gerekiyormuş bebek çok belirsizdi Dokror cenaze namazına katılacakmış acele etti iki dakika o da hiç net olmayan bi görüntü ile gördüm kalbi atıyodu çok şükür bebişim 26.12mm olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…