Merhabaaa! Çok saol güzel dileklerin için, amin:Saruboceq: Bebişini sağlıkla büyütmeni dilerim bende canım:)
Çok üzüldüm canım..allah sabırlar versin ..en kısa zamanda yeniden düşürsün karnına inşallah ...MERHABA
ben bebeğimi kaybettim kızlar.perşembe muayene oldum.meğer karnımda ölmüş,ilaçla düşürmeye çlşyrm.cuma büyük bi parça düştü.bi süre aranızda olamam.heğinizi öpüyırm............ adresini ekleyin.görüşlm.ebru,demet ve diğerleri...
maşallahhslm kızlar ben uzun zamandır giremiyorum bulantıdan kusmadan.çok zor geçio ama allah bebeğime sağlık versin.ben çekerim... hallisnacım eklermisin bebeğimin pıtpıtlarını duyudum bende. cnm ya. bana sıkı sıkı tutunmuş. dr güldü çok komik durmuş. resmen sana tutunmuş diye.yavrum bnm.
maşallahhekledim canım listeye..
teyzesi unutmuşmu onların pıtpıtlarınıhallisnacım canım benim meleklerimin pıtpıtları nerde unutmuşun bizi yaaa
teyzesi unutmuşmu onların pıtpıtlarınıyazmayıııı
ekledim canım hemen.. sağlıkla vakitlice büyüsünler gelsinler inşş :Saruboceq:
teyzesi unutmuşmu onların pıtpıtlarınıyazmayıııı
ekledim canım hemen.. sağlıkla vakitlice büyüsünler gelsinler inşş :Saruboceq:
Çok teşekkürler canım. İnşallah çok kolay bir hamilelik geçirirsin.Eğer biraz zorluklarla sorunlarla karşılaşırsan canını sıkma inan onlar için her şeye değer.Sağlıcakla kal
MERHABA
ben bebeğimi kaybettim kızlar.perşembe muayene oldum.meğer karnımda ölmüş,ilaçla düşürmeye çlşyrm.cuma büyük bi parça düştü.bi süre aranızda olamam.heğinizi öpüyırm.aysemerveavar@hotmail.com adresini ekleyin.görüşlm.ebru,demet ve diğerleri...
slm kızlar ben uzun zamandır giremiyorum bulantıdan kusmadan.çok zor geçio ama allah bebeğime sağlık versin.ben çekerim... hallisnacım eklermisin bebeğimin pıtpıtlarını duyudum bende. cnm ya. bana sıkı sıkı tutunmuş. dr güldü çok komik durmuş. resmen sana tutunmuş diye.yavrum bnm.
MERHABA
ben bebeğimi kaybettim kızlar.perşembe muayene oldum.meğer karnımda ölmüş,ilaçla düşürmeye çlşyrm.cuma büyük bi parça düştü.bi süre aranızda olamam.heğinizi öpüyırm.aysemerveavar@hotmail.com adresini ekleyin.görüşlm.ebru,demet ve diğerleri...
Günaydın annecikler..Nasıl geçiyor hamilelikk?*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?