2010 Ağustos Anneleri

herkese ii kşamlar nasılsınız bugün? ben maşallah bugün daha bi iyim sanki bulantım olmadı sabah dışında. sadece nedendir b,lmem bugün karnım şişkin kusmadığım içinmi yoksa bebişlerim ben buradyım demeyemi başladı anlamadım .....artık onları güzelce beslmek istiyorum tiksinmeden canım istiyerek yemek yemek istiyorum .... sizlerde beslenmenize çokkkk dikkat edin emi güzel annişler.....

Merhabaaa! Çok saol güzel dileklerin için, amin:Saruboceq: Bebişini sağlıkla büyütmeni dilerim bende canım:)

Çok teşekkürler canım. ınşallah çok kolay bir hamilelik geçirirsin.Eğer biraz zorluklarla sorunlarla karşılaşırsan canını sıkma inan onlar için her şeye değer.Sağlıcakla kal

MERHABA
ben bebeğimi kaybettim kızlar.perşembe muayene oldum.meğer karnımda ölmüş,ilaçla düşürmeye çlşyrm.cuma büyük bi parça düştü.bi süre aranızda olamam.heğinizi öpüyırm. adresini ekleyin.görüşlm.ebru,demet ve diğerleri...

Son düzenleyen: Moderatör:
slm kızlar ben uzun zamandır giremiyorum bulantıdan kusmadan.çok zor geçio ama allah bebeğime sağlık versin.ben çekerim... hallisnacım eklermisin bebeğimin pıtpıtlarını duyudum bende. cnm ya. bana sıkı sıkı tutunmuş. dr güldü çok komik durmuş. resmen sana tutunmuş diye.yavrum bnm.

Çok üzüldüm canım..allah sabırlar versin ..en kısa zamanda yeniden düşürsün karnına inşallah ...

Son düzenleyen: Moderatör:
canım çok çok geçmiş olsun.. RABBıM sağlık versin sana ve eşine.. hayırlı-sağlıklı olanı nasip etsin inş en yakın zamanda..

Son düzenleme:
maşallahh ekledim canım listeye..

teyzesi unutmuşmu onların pıtpıtlarını yazmayıııı
ekledim canım hemen.. sağlıkla vakitlice büyüsünler gelsinler inşş :Saruboceq:

aminnnnn cümlemizinki inşallah......allahım korusun hepsini

teyzesi unutmuşmu onların pıtpıtlarını yazmayıııı
ekledim canım hemen.. sağlıkla vakitlice büyüsünler gelsinler inşş :Saruboceq:

HALLİSNA rica etsem bende 6+1 haftalık hamileyim o listeye benide ekleme şansın varmı şimdiden tşk.........

canım tabikide eklerim
yaş?
son adet tarihi?
beklenen doğum tarihi?
kilo?
bilgilerini yazarsan eklerim tatlım hoşgeldin aramıza..

kizlar masallahimiz var..yakinda agustos anneleri 100 kisi olacagiz herhalde..allah hepimize saglikli hayirli bebisler kucagimiza almayi nasip etsin...

Çok teşekkürler canım. İnşallah çok kolay bir hamilelik geçirirsin.Eğer biraz zorluklarla sorunlarla karşılaşırsan canını sıkma inan onlar için her şeye değer.Sağlıcakla kal

İnşallah canım, amin güzel duana, tüm arkadaşlarımla birlikte inşallah.

Merve, çok geçmiş olsun. Benimde iki gündür günde bir kere kahverengi lekem geliyor. Zaten kalp atışınıda duyamamıştık gittiğimizde, korkarak bekliyorum bakalım hayırlısı.
Rabbim herşeyin hayırlısını versin hepimize inşallah.

İşte hayat böyle, bir acı haber bir tatlı haberkaydirigubbakcemile5 Maşallah arkadaşım, Allah daha güzel haberlerde duymak nasip etsin:Saruboceq:

Canım çok geçmiş olsun gerçekten eşim de ben de çok üzüldük. İnşallah kısa süre içinde hamile kalır ve kucağına alırsın.

Benim de moralim çok bozuk arkadaşımın annesi ani bir şekilde vefat etti. Dün akşam haber aldık. Bana doğur doğur diyordu, öğrenince benim bebeğe çok sevinmiş ve hırka başlamıştı. Bugün cenaze vardı ona katıldık ne kadar bebeği düşünsem de çok ağladım. Sabahtan beri ayaktayım karnımda bir ağrı ve bir şişlik var minnoş yoruldu galiba. Cenazeden sonra ev baktık , Akşama yemeğe de misafir geldi, kağıt da oynadık şimdi yatacağız. Misafirlerimiz gitti ortalığı toparladık.

Pıt pıt duymuş arkadaşlarıma da gözünaydın diyorum. Allah tamamına erdirsin inşallah.
Sevgiler

6+3 de karından muayene oldum.Keseler gözüktü 33 mm di ama içi boş dedi doktor.Kendi doktorumu aradım endişe etme dedi bu haftada karından gözükmez dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…