2010 Ağustos Anneleri

Aslında merak ettiğim ne biliyormusun canım?23 kasım son adet tarihim.9 aralıkta embriyo transferim oldu.Tüp bebek doktorum 7 haftalıksın diyor buradakı doktorlar 9 aralıktan hesaplıyor 5 haftasın diyolar.Aslında kaç haftamdayım bilmiyorum kafam karıştın :d..

MRVR
canım çok geçmiş olsun üzülme bak annesi kuzun seni cennette bekliyo
ınşallah en kısa sürede tekrar hamile kalırsın ve sağlıklıca kucağına alırsın
Aramızda kal gene gitme

6+3 de karından muayene oldum.Keseler gözüktü 33 mm di ama içi boş dedi doktor.Kendi doktorumu aradım endişe etme dedi bu haftada karından gözükmez dedi

canım neden vajinal baktırmadınki? benim hala alttan bakılıyor 12. hafta bitimine kadar alttan bakıcam dedi dokroum. sakın zararlı olduğunu düşünme dedi....çünkü karından net gözükmüyo hiçbişi ....

benim doktorum nasıl hesapladı biliyomusun.transfer tarihinden 14 gün geri gel.yani senin 26 kasım son adet tarihin gibi düşün. benimde mesela son adetim 28 ekimdi ama 1 kasım olarak hesaplanıyor...

CNM BNM DİKKAT ET KENDİNE.MORAL BOZUKLUĞU İYİ DEĞİL,BEN Bİ YERDEN DUYDUM,KÖTÜ HABER İZLEMEK BİLE BEBEĞİ ETKİLERMİŞ.SENİ ÜZEN HERŞEYDEN UZAK DURMAYA ÇALIŞ ELİNDEN GELDİĞİ KADAR.
BEBEK OLAYINA BİZDE ÇOK ÜZÜLDÜK AMA ALLAHTAN BANA Bİ ZARARI OLMADI,BEN SADECE DANIŞMAK İÇİN ESKİ ÇALIŞTIĞIM HASTANEYE GİTTİM,DR MUAYENEYE ALIR ALMAZ,MERVE BU BEBEK ÖLMÜŞ DEDİ.BENİ DE ÖLDÜREBİLİRDİ.HER İŞTE Bİ HAYIR VARDIR,GÜLAY'IN DA DEDİĞİ GİBİ O BENİ CENNETTE BULACAK :):ecrin_bebek:

benim doktorum nasıl hesapladı biliyomusun.transfer tarihinden 14 gün geri gel.yani senin 26 kasım son adet tarihin gibi düşün. Benimde mesela son adetim 28 ekimdi ama 1 kasım olarak hesaplanıyor...

ben tüp bebekte çalıştım cnm,teransferden sonra sayılır.bebek rahme düşmeden olmaz ki zaten..

allah yardımcın olsun canım cok uzuldum ama her şerde bi hayır vardır emın ol belkı bebege hasta olcaktı ve sen uzulcektın allah onu engelleyıp sana ılerde cok saglıklı bır bebek vercektır emınım allah yar ve yardımcın olsun

ben tüp bebekte çalıştım cnm,teransferden sonra sayılır.bebek rahme düşmeden olmaz ki zaten..

şimdi sana bi mantık sölim o zman ormal gebe kalan insanlar adet bitimin hemen peşindenmi hamile kalıyolarda sonr adet tarihinden itibaren gebe oluyoalr tüp bebkler zaten önceden dölleniyorlar anlatabiliyomyum normal geb kalan kadın bile adetinden 14 gün sonra yumurtalarını çatlatıyo bence söldiğin şey mantıksız ben kendi uzman doktorum bana sölediği söledim ayrıca bilmem tanırmısın fertijin tüp bebek metekzi seval taşdemir. bence sölediğin şey geçekden alakasız....

dorukk.un söylediği doğru.. benimde tüp bebek ve benimkide aynı şekilde hesaplanıyor.. son adet tarihi baz alnıyor yani transfer öncesi 14gün geriye ki bu da son adet tarihine takabül eder.. arada birkaç gün oynar sadece..
yani tüpte olsa normal de olsa son adet tarihi baz alınır.. bazen büyük bazen küçük çıkar bebişin boyu ama bu da tamamen yapısal gelişime bağlı.. bazılarının 1hafta ileride bazılarının 1hafta geriden geliyor..
son adet tarihi sadece bebeğin muhtemel doğum tarihini belirler.. bebeğin tam olarak kaç haftalık olduğunu en doğru usg gösterir.. yerimseniben

merhaba arkadaşlar...
uzun zamandır giremiyorum kötü bir hamilelik geçiriyorum halim olmuyor yazmaya
umarım herkes iyidir bebişlerde iyidirler
kendinize iyi bakın öpüyorummm

iyi akşmlar ... bugün kimsecikler yok pazar diye galiba.... umarım iysinizdir... ben iyim şükür tümgün şeker yedim.. zararı olurmu bilmiyorum ama ağzımın tadı anca böle yerini buluyo.... öpüyorum hepinizi....

KIZLAR BıŞEY SORUCAM SıZEEEE..
ben hamile kaldığım ilk günden beri doğru dürüst uyumuyorum geceleri bazen de sabahlaıyorum bu normalmi,benim gibi yaşayan varmı aranızdaa????bakıyorum bütün hamişler mışıl mışıl uyuyolaaar((

valla canım baya güzel uyuyorum.. hatta yetmezmiş gibi gündüzleride 3 satt uyuyorum... ama uykusu gelmeyen bi hamiş tanıdığım vardı oda ikiz gebydi ve geceleri asla uyuyamıyordu. günüdz uyumayı dene eğer çalışmıyorsan...

selam kizlar 2 gun girmedim sayfalar dolmus yine ....
cuma gunu randevuya gitmeden once yazmistim daha sonrada eltimlerde kaldik iki gun o yuzden yazamadim

bebisimi gordum teyzeleri 4 cm olmus nerdeyse basi poposu kollari bacaklari olusmus
kalbi dakikada 170 atiyo .. babasininda benimde gozlerimiz doldu mukemmel bir duygu .. allahim hepimize hep iyi haberler almayi nasip etsin insallah ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…