Evaa dün pıt pıt dinlemeye gidecekti ama gelip birşey yazmamış..inşallah bir problem yoktur merak ediyorum çok..
6+3 de karından muayene oldum.Keseler gözüktü 33 mm di ama içi boş dedi doktor.Kendi doktorumu aradım endişe etme dedi bu haftada karından gözükmez dedi
Aslında merak ettiğim ne biliyormusun canım?23 kasım son adet tarihim.9 aralıkta embriyo transferim oldu.Tüp bebek doktorum 7 haftalıksın diyor buradakı doktorlar 9 aralıktan hesaplıyor 5 haftasın diyolar.Aslında kaç haftamdayım bilmiyorum kafam karıştın :d..
Canım çok geçmiş olsun gerçekten eşim de ben de çok üzüldük. İnşallah kısa süre içinde hamile kalır ve kucağına alırsın.
Benim de moralim çok bozuk arkadaşımın annesi ani bir şekilde vefat etti. Dün akşam haber aldık. Bana doğur doğur diyordu, öğrenince benim bebeğe çok sevinmiş ve hırka başlamıştı. Bugün cenaze vardı ona katıldık ne kadar bebeği düşünsem de çok ağladım. Sabahtan beri ayaktayım karnımda bir ağrı ve bir şişlik var minnoş yoruldu galiba. Cenazeden sonra ev baktık , Akşama yemeğe de misafir geldi, kağıt da oynadık şimdi yatacağız. Misafirlerimiz gitti ortalığı toparladık.
Pıt pıt duymuş arkadaşlarıma da gözünaydın diyorum. Allah tamamına erdirsin inşallah.
Sevgiler
benim doktorum nasıl hesapladı biliyomusun.transfer tarihinden 14 gün geri gel.yani senin 26 kasım son adet tarihin gibi düşün. Benimde mesela son adetim 28 ekimdi ama 1 kasım olarak hesaplanıyor...
MERHABA
ben bebeğimi kaybettim kızlar.perşembe muayene oldum.meğer karnımda ölmüş,ilaçla düşürmeye çlşyrm.cuma büyük bi parça düştü.bi süre aranızda olamam.heğinizi öpüyırm.aysemerveavar@hotmail.com adresini ekleyin.görüşlm.ebru,demet ve diğerleri...
ben tüp bebekte çalıştım cnm,teransferden sonra sayılır.bebek rahme düşmeden olmaz ki zaten..
KIZLAR BİŞEY SORUCAM SİZEEEE..
ben hamile kaldığım ilk günden beri doğru dürüst uyumuyorum geceleri bazen de sabahlaıyorum bu normalmi,benim gibi yaşayan varmı aranızdaa????bakıyorum bütün hamişler mışıl mışıl uyuyolaaar((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?