Ay maşallah maşallahhhhhhhh :))) gözünüz aydın canım..Darısı burada kalbi bebeği için çarpan herkesin başına ..tabii benim de :)))selam kizlar 2 gun girmedim sayfalar dolmus yine ....
cuma gunu randevuya gitmeden once yazmistim daha sonrada eltimlerde kaldik iki gun o yuzden yazamadim
bebisimi gordum teyzeleri 4 cm olmus nerdeyse basi poposu kollari bacaklari olusmus
kalbi dakikada 170 atiyo .. babasininda benimde gozlerimiz doldu mukemmel bir duygu .. allahim hepimize hep iyi haberler almayi nasip etsin insallah ..
günaydınlar canlarım herkese güzel ve sorunsuz sıkıntısız haftalar diliyorum allahım bebişlerimizi bizlere bağaşlasın
günaydın canımm,
cümlemize inşallah nasılsın?nasıl geçti haftasonu?
iyiydi canım evdeydim yattım dinlendim hiçç yormadık kendimizi sanki dışarı çıkınca yorulup vicdan azabı çekicem gibi geliyor çünkü hafta içi zaten işe gelip gidiyorum o yüzden hafta sonu evden dışarı çıkmamaya çalışıyorum canım bebişim dünyaya gelsin sağlıcakla hep gezeriz artık senin nasılsın nasıl geçti ??
Bizde evdeydik canım. Cumartesi babannesine gittik, yattık uyuduk yemek yedik. Dediğine katılıyorum sanki dışarı çıkınca yorulacakmış gibi hissediyorum bende hep evde durmak istiyorum. Yalnız 2 gündür bir alışkanlık edindim kendime. Geceleri yatarken sallanıyorum bilinçsizce. Uyurken çok rahat ediyorum. Ne akala anlamadım...:çok üzgünüm:
Kızlar günaydın,
İşlerim bugün çok yoğun geçmişi okuyamadım. Çok yoğun bir hafta sonu geçirdik teyzeleri. Dün bütün gün hamile pantalonu baktık. Viaporta gittik sakın gitmeyin bulamadık(bir tek LCWaikiki'de vardı o da kısa geldi) sonra Fatih'e gittik. Lord giyim süper....3 tane pantalon aldım 2 adet işe giymek için kanvas tipi...Biri kahve diğeri siyah. Dokuz ay giyilir belden ayarlanıyor aşırı rahat 1 tane de kot aldım(o da aynı şekilde) Peşin olunca 3 tanesini 170tl'ye bıraktı. Bilginiz olsun. Geçenlerde burada konuşuyorduk nerdene alırız diye, hemen girip yazıyım dedim size....Umarım hepiniz iyisinizdir çok öptüm yine gelirim
güle güle kullan canım bende LCW den aldım beli lastik olan kot bir ay oldu 39 tl yıkıyorum giyiyorum şimdilik başka almayı düşünmüyorum ilerde iş durumuma bakıcam eğer devam edersem alıcam devam etmezsem almam çünkü mayıs gibi elbiseleri giymeye başlarız yaz tiril tiril şöyle
güle güle kullan canım bende LCW den aldım beli lastik olan kot bir ay oldu 39 tl yıkıyorum giyiyorum şimdilik başka almayı düşünmüyorum ilerde iş durumuma bakıcam eğer devam edersem alıcam devam etmezsem almam çünkü mayıs gibi elbiseleri giymeye başlarız yaz tiril tiril şöyle
Günaydın annecikler ve civcivleri... Nasılsınız? Hafta sonunuz iyi geçmiştir inşallah...
Günaydın canım.
Biz iyiyiz çok şükür. cuma günü pıtpıtlarımız duyduk teyzesi. maşallah büyümüş 1 gün önden gidiyor annesinin kuzusu. Sen nasılsın? minnoşum nasıl iyi mi?kaydirigubbakcemile5
Ya kızlar evaa dan haber yok, merak ettim bilgisi olan varmı?
Bu arada MRV canım çok üzüldüm, inşallah en kısa zamanda tekrar hamiş kalırsın ve sağlıkla bebeğini kucaklarsın.
Ya kızlar evaa dan haber yok, merak ettim bilgisi olan varmı?
Bu arada MRV canım çok üzüldüm, inşallah en kısa zamanda tekrar hamiş kalırsın ve sağlıkla bebeğini kucaklarsın.
ya kızlar evaa dan haber yok, merak ettim bilgisi olan varmı?
Bu arada mrv canım çok üzüldüm, inşallah en kısa zamanda tekrar hamiş kalırsın ve sağlıkla bebeğini kucaklarsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?