2010 Ağustos Anneleri

ayyyy kıyamam ya inanma kuzum öyle şeylere sen ya..
ama canın istediyse azıcık ye tamam mı? benimde çok istiyor canım azcık yiyiyorum yetiyor. Ne derler büyüklerimiz "amelimi körlüyorum"..cokacimcoook

canım inan çok üzüldüm allahım tez vakitte yine nasip etsin yavrunu sana. allahım sabır versin inşallah..:1hug:

ayyyy kıyamam ya inanma kuzum öyle şeylere sen ya..
ama canın istediyse azıcık ye tamam mı? benimde çok istiyor canım azcık yiyiyorum yetiyor. Ne derler büyüklerimiz "amelimi körlüyorum"..cokacimcoook

"amelimi körlüyorum"... Güzel sözmüş... Yeni bir şey daha öğrendim. zemuszemus Yarın hastaneye gideceğim. Hala toxo ile hiv testinin sonucunu alamadım. 1 sene oldu resmen kaydirigubbakcemile3. Bir de doktorumu değiştireceğim. Benim doktorum iyi adam aslında ama adamı klinikte bulmak ne mümkün? Adamın peşinde koşmaktan fenalık geldi.

Haberleri gördünüz mü? İstanbul'da bir anne ile baba 5 yaşındaki çocuklarını dövüp dilendirmiş, köpek gibi de tasma takmışlar. Allah'tan çöpçüler bulmuş zavallıyı da hastaneye kaldırmışlar. Ağlamaktan içim çıktı. Dünyanın adaleti maalesef, hakedene hakettiğini pek vermiyor. Yerdeki ve göktekiler lanet okuyordur böylelerine... mafoldumben

ay evet bende gördüm ama hemen kapattım yaa. kötü haberler izleme çok üzülme canım. iyi değil diye biliyorum. üzüleceğin haber olursa hemen değiştir hayatım. bende değiştireceğim yaa. doktor salak mıdır nedir? kalp atışını görüyoruz ama dinletemedi aleti eskiymiş. bizde medikal parka gideceğiz bu cumartesi inşallah. orda bir doktor varmış bayan çok iyiymiş. hayırlsıı olsun bakalım canım. inşallah iyi bir doktor bulursun...turkbayragi:1hug:

Bana dinletmeyi bırak, göstermedi bile :1closedeyes: neyse... Göstermediği için değil, adamı yerinde bir türlü bulamadığım için değiştireceğim. Bir operatör dr var orda, ilk acile gittiğimde ilgilenmişti. O yarın varmış. Ona transfer olacağım. Belki adam doğurtur beni, belli olmaz.
Keşke maltepedeki tijen hanım olsa. Ne iyi doktordu o.

aaaaaaaaaaaaa
cnm seninki benimkinden de fena. :çok üzgünüm:
neyse inşallah bulursun iyi birini canım..:1hug:

aaaaaaaaaaaaa
cnm seninki benimkinden de fena. :çok üzgünüm:
neyse inşallah bulursun iyi birini canım..:1hug:

İnşallah canımm. Bu arada 4 gündür atkı örüyorum kendime. Boyuma geldi resmen. 2,5 m. yapacağım inşallah. Bol bol sararım artık. :hulya:

İnşallah canımm. Bu arada 4 gündür atkı örüyorum kendime. Boyuma geldi resmen. 2,5 m. yapacağım inşallah. Bol bol sararım artık. :hulya:

ay ne güzel canım ya iyi günlerde giy inşallah. Örneğini ne örüyorsun?
Ben de meleğim eyelek örüyorum. Evde beyaz ipim vardı. Başlayayım dedim. Delikli bir örnek,yaz için ideal bir yelek minnoşuma...-tatlicadiarzu-

Bildiğin lastik örüyorum. Güzel oldu. Uçlarına rengarenk düğme de dikeceğim, hele bir bitsin...

Bildiğin lastik örüyorum. Güzel oldu. Uçlarına rengarenk düğme de dikeceğim, hele bir bitsin...

Ay eminim çok güzel olur canım. inşallah iyi günlerde takarsın. ben eskiden çok örmüştüm kendime artık örmüyorum ya bıktım. artık minnoşuma...delikafadulden

Ay eminim çok güzel olur canım. inşallah iyi günlerde takarsın. ben eskiden çok örmüştüm kendime artık örmüyorum ya bıktım. artık minnoşuma...delikafadulden

Bebek battaniyesi örecektim, 6 aydan önce uğursuzluk getirirmiş, öyle dediler. Zaten iyi değilim, daha fazla laf çekemem diye sustum. Buradakilerin en ufak bir şeyde seslerinin perdesi yükseliyor. Sabrediyoruz şimdilik. Kötü niyetleri yok nasılsa. Bir kere eşimin babaannesi çok test yapıyorlar diye "gençler çürük" demişti. Kimsenin aklına artık insan ve anne hayatına daha çok önem veriliyor demek gelmiyor nedense...

gunaydin annelerin en tatlilari....
Allahin izni ile insalh...bende agustos annesi olacagim ....
yas:30 kilo:62 sat:12.kasim t.dogum tarihi:19 agustos...pitpitlarini duyali 2 hafta oldu...bu hafta 2cm oldugunu 1 gun onde gittigini ogrendim....Allahim insallh hepimizin evladini saglikla kucagimiza almayi nasip eder...
biraz da kendimden bahsedeyim....bocegimizi bulmamiz zor oldu...
9 senelik evliyim...asilama,2 tup bebek negatif sonuc aldim....3.tup bebekle 1 embrio ile ohss hastaligi oldugu halde Allahima sukurler olsun hamile kadim...9 sene icinde ilk defa 6 aralik ta pozitif sonucu gorduk:Saruboceq:6 Araliktan bu zamana kadar...ohss oldugum icin..(ohss...tedavide yumurtalarin asiri uyarilmasi sonucu vucudun su toplamasi...bocugum tutununca hormon degerim yukseldikce karnim su topladi..3 gunde 10 kg su topladim...doktorum bebise bocuk diyelim dedi...adi oyle kaldi:))bocugum buyudukce yerlestikce beni sisirdigi icin bocuk kaldi adiboshayallersmile)surekli hastane de ve evde yattim...serumlar v.s araniza katilmak ancak nasip oldu...
ohss ve kalan kistler oldugu icin dusuk riski vardi...simdi ohss yi atlattim...geri verdim aldigim sulari:))1 ay kadar kist riskim var..genelde yatiyorum...
bulantilarim ve istahsizlik bendede var..normal kilomdan 2 kg zayifladim...
zemuszemusolsun ask bocugum benimle olsun,beni birakmasin...ben 9 ay bulanti cekmeye hatta tekrar ohss bile olmaya raziyimopuyorumnanaktanyeterki seneler sonra bulmusken birakmasin beni..herseye raziyim...tuhaf gelcek ama..ohss de su topladikca,nefes alamadikca bile sukrettim...ohh ohh nefes alamiyom ne guzel demekki bocegim benimle diye sukrettimboshayallersmile

aman bazı insanlar öyle ama boşver. sakın kafana takma canım. Valla ben kaynanama bazen bir naz yapıyorum anlatamam. Şİmdi ilk torunu olacak onunda çok heyecan yapıyor. Ama yok uğursuzlşuk bilmem ne ben buna inanmıyorum canım yaa. herşey allahtan gelir. bir kıyafet almakla veya örmekle uğursuzluk gelmez ya ne zihniyet bu anlamıyorum. hurafeler işte.

Normal doğum için hamile egzersizleri veriyor çoğu hastane. Böyle bir proje içine girecek olan var mı içinizde kıslar?:uhm:

Aramıza hoşgeldin arkadaşım. Umuyorum böcüğünü sağlıkla, hayırlısyla kucağına alırsın...
zemuszemus

Merhaba canım, aramıza hoşgeldin. İnşallah bebeğin sorunsuz bir şekilde sağlıkla seninle olur,kucağına alırsın canım. Allahım yar ve yardımcın olsun inşallah....zemuszemus

günaydınnn herkeseeee
çok mutluyum midem çok bulanıyor sabah akşam kusuyorum ama olsun can dostum kardeşim dediğim en yakın arkadaşım ameliyat olmuştu 2 hafta önce kanser mi deilmi diye patoloji sonucu bekliyordu hep dua ettim 24 saat midem bulansın yeterki o iyi olsun sonuçları temiz çıksın çok şükür temiz çıktı canımm benim 8 aylık evli daha iyileş hemen çocuk yap dedim ona kaydirigubbakcemile2

Senin ve onun adına çok sevindim canım. Herşeyin hayırlısı ve sırasıyla gerçekleşmesi dileği ile...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…