hosbulduk..saol cnm amin insallah..hepmiz icin...
Aramıza hoşgeldin arkadaşım. Umuyorum böcüğünü sağlıkla, hayırlısyla kucağına alırsın... zemuszemus
Merhaba canım, aramıza hoşgeldin. İnşallah bebeğin sorunsuz bir şekilde sağlıkla seninle olur,kucağına alırsın canım. Allahım yar ve yardımcın olsun inşallah....zemuszemus
hosbulduk..saol cnm amin insallah..hepmiz icin...
hosbulduk canim...amin insallah...Allahim hepimizin bebegini korusun...9 ay sonra saglikla kokularina kavusmayi nasip etsin...
Senin ve onun adına çok sevindim canım. Herşeyin hayırlısı ve sırasıyla gerçekleşmesi dileği ile...
amin amin amin tatlım inşallah. bu arada şu anda kaç haftalıksın. sende bir çizelge yap istersen canım
günaydınnn herkeseeee
çok mutluyum midem çok bulanıyor sabah akşam kusuyorum ama olsun can dostum kardeşim dediğim en yakın arkadaşım ameliyat olmuştu 2 hafta önce kanser mi deilmi diye patoloji sonucu bekliyordu hep dua ettim 24 saat midem bulansın yeterki o iyi olsun sonuçları temiz çıksın çok şükür temiz çıktı canımm benim 8 aylık evli daha iyileş hemen çocuk yap dedim ona kaydirigubbakcemile2
gunaydin annelerin en tatlilari....
Allahin izni ile insalh...bende agustos annesi olacagim ....
yas:30 kilo:62 sat:12.kasim t.dogum tarihi:19 agustos...pitpitlarini duyali 2 hafta oldu...bu hafta 2cm oldugunu 1 gun onde gittigini ogrendim....Allahim insallh hepimizin evladini saglikla kucagimiza almayi nasip eder...
biraz da kendimden bahsedeyim....bocegimizi bulmamiz zor oldu...
9 senelik evliyim...asilama,2 tup bebek negatif sonuc aldim....3.tup bebekle 1 embrio ile ohss hastaligi oldugu halde Allahima sukurler olsun hamile kadim...9 sene icinde ilk defa 6 aralik ta pozitif sonucu gorduk:Saruboceq:6 Araliktan bu zamana kadar...ohss oldugum icin..(ohss...tedavide yumurtalarin asiri uyarilmasi sonucu vucudun su toplamasi...bocugum tutununca hormon degerim yukseldikce karnim su topladi..3 gunde 10 kg su topladim...doktorum bebise bocuk diyelim dedi...adi oyle kaldi:))bocugum buyudukce yerlestikce beni sisirdigi icin bocuk kaldi adiboshayallersmile)surekli hastane de ve evde yattim...serumlar v.s araniza katilmak ancak nasip oldu...
ohss ve kalan kistler oldugu icin dusuk riski vardi...simdi ohss yi atlattim...geri verdim aldigim sulari:))1 ay kadar kist riskim var..genelde yatiyorum...
bulantilarim ve istahsizlik bendede var..normal kilomdan 2 kg zayifladim...
zemuszemusolsun ask bocugum benimle olsun,beni birakmasin...ben 9 ay bulanti cekmeye hatta tekrar ohss bile olmaya raziyimopuyorumnanaktanyeterki seneler sonra bulmusken birakmasin beni..herseye raziyim...tuhaf gelcek ama..ohss de su topladikca,nefes alamadikca bile sukrettim...ohh ohh nefes alamiyom ne guzel demekki bocegim benimle diye sukrettimboshayallersmile
Kızlar Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn hepimize çokkkkkkkkkk güzel bir hafta diliyorum....
güzel anneler ve bebişleri günaydın nasılsınız bugün. bugün hepimiz için güzel bir gün olsun....
Kızlar Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn hepimize çokkkkkkkkkk güzel bir hafta diliyorum....
güzel anneler ve bebişleri günaydın nasılsınız bugün. bugün hepimiz için güzel bir gün olsun....
sizlerede günaydın canlarım ohhhh bizler sabah erkenden işe geliyoruz sizler şimdi uyanıyorsunuz galiba maşallah şimdiden uyuyun bizim yaramzlar dünyaya gelince uykular bitecek valla
canım valla bana diyorlar zaten bunlar güzel günleri uyu uyuyabildiğin kadar kaydirigubbakcemile2
Bu ilaçlar beni öldürecek... Siz nasılsınız iyisinizdir inşallah??
kızlar bu hafta doktor randevusu olan varmı?
maşallah uykucular sizi hepinize günaydın...
bu ne uyku yaaaaa
kıslar birşey dicim size,
içinizde hiç herhangi bir sebepten JFK Bahçelievler hastanesine giden var mı? Nasıl bir hastane acaba bilen var mı? Medicalpark için pek iyi şeyler okumadım ama....
kızlar bu hafta doktor randevusu olan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?