- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
merhaba canımmmmmselam kıslaar,
sabahtan beri hastanedeyim yeni geldim.. detayları anlatacağım :) demetcim ben yanlış mı anlıyorum yoksa sen benim oğlan mı demişsin? öğrendin mi cinsiyetini??? hiiiii opuyorumnanaktan
BENıM OĞLAN MI DEDıM...
bilmem demişimdir canım cinsiyetini öğrendim anne hissiyatı ile aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Bana da ilginç geldi bu yasak ama doktor sen bilirsin bebek için diyorum ben dedi. Aslında düşününce evet zararları vardır muhakkak ama telefon ve internetsiz hayat çok sıkıcı oluyor.
kızlar biz çıkıyoruz babamız geldi öptüm hepinizi
valla canım şaşırdım ya... bu kadar erkenmi giymeye başladın sen... ben hala aynı şeyleri giyiyorum... bazen gaz oluyo o zman tayt giyiyorum. hamile pantolonu çok bol olmazmı şimdi hem... amailerde lazımolacak orasıda aynı... iyi günlerde kullan inşallahhh...
kızlar sizinle tanışmak güzeldi. bugünlük benden bu kadar yarın görüşmek üzere..
bebişlerinizle size hayırlı akşamlar diliyorum.
selam kızlar nasılsınız
biz iyiyiz çok şükür bol bol istirat ediyoruz bayanssulusmile
şimdi ancak girebildim nete
yahu kızlar benim bu ticer neden geri kalıyo yaaa fisfisfis
selam kızlar nasılsınız
biz iyiyiz çok şükür bol bol istirat ediyoruz bayanssulusmile
şimdi ancak girebildim nete
yahu kızlar benim bu ticer neden geri kalıyo yaaa fisfisfis
Daha birşey söylemedi ama sanırım yarın söyleyecek :)) o zaman haber veririm..canım sana doktorun kaçıncı haftada yapalım dedi?
benimde bazen geri kalıyor bazen bakıyorum doğruyu bulmuş o kafasına göre takılıyor...kaydirigubbakcemile3 hatta bak benim bugün 10+1 ama ilerlemedi 2 günüdr aynı...
merhaba canımmmmm
BENİM OĞLAN MI DEDİM...
bilmem demişimdir canım cinsiyetini öğrendim anne hissiyatı ile aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben belki de yanlış algıladım bilmiyorum :))) yorgunum sabah 9 dan beri hastandeyim.. çok şükür bebeğim sağlıklı 9+6 haftalık görünüyor dedi doktor. çok şükür Allahıma bebeği görene kadar içim içime sığmadı yaa hem güzel hem çok heyecanlı bir an..
canlarım sizlere bişeyler sormak istiyorum... kafama takılıyor.. hani kendiniz için doktorun istediği idrar ve kan tahlilleri varya onlar için kaç para ödediniz? hani açlık kan şekeri guatr şeker vs. ölçümleri yapılıyor.. bir de gittiğiniz hastanenin 2'li test fiyatını öğrendiniz mi kaç para???
ben belki de yanlış algıladım bilmiyorum :))) yorgunum sabah 9 dan beri hastandeyim.. çok şükür bebeğim sağlıklı 9+6 haftalık görünüyor dedi doktor. çok şükür Allahıma bebeği görene kadar içim içime sığmadı yaa hem güzel hem çok heyecanlı bir an..
canlarım sizlere bişeyler sormak istiyorum... kafama takılıyor.. hani kendiniz için doktorun istediği idrar ve kan tahlilleri varya onlar için kaç para ödediniz? hani açlık kan şekeri guatr şeker vs. ölçümleri yapılıyor.. bir de gittiğiniz hastanenin 2'li test fiyatını öğrendiniz mi kaç para???
Canım 2'li test 107tl'imiş. Kan ve idrar testleri ise horman vs 500tl idi. Ama daha şeker testleri yapılmadı bana. Bu 500 dediğim troid kızamıkçık demir kan vs. içindi 2 sayfa test ama şeker yoktu o daha ilerde herhalde. ben medicana'ya gidiyorum. Özel sigortam var bu normal fiyatlar ben %20'sini ödüyorum
Biliyor musun Sohocum bizim burada her türlü testimiz bedeva..devlet hepsini karşılıyor..tüm kullanmam gereken ilaçları sorgusuz sualsiz ( tabii doktorun yazdığı reçete ile ) gidip bedeva alıyorum eczaneden..sadece özel doktora gittiğimiz için doktora muayene parası veriyoruz ama onu da sene sonunda eşim devletten alıyor..ve diyorum ki neden benim devletim insanına bu değeri vermiyor acababen belki de yanlış algıladım bilmiyorum :))) yorgunum sabah 9 dan beri hastandeyim.. çok şükür bebeğim sağlıklı 9+6 haftalık görünüyor dedi doktor. çok şükür Allahıma bebeği görene kadar içim içime sığmadı yaa hem güzel hem çok heyecanlı bir an..
canlarım sizlere bişeyler sormak istiyorum... kafama takılıyor.. hani kendiniz için doktorun istediği idrar ve kan tahlilleri varya onlar için kaç para ödediniz? hani açlık kan şekeri guatr şeker vs. ölçümleri yapılıyor.. bir de gittiğiniz hastanenin 2'li test fiyatını öğrendiniz mi kaç para???((
Biliyor musun Sohocum bizim burada her türlü testimiz bedeva..devlet hepsini karşılıyor..tüm kullanmam gereken ilaçları sorgusuz sualsiz ( tabii doktorun yazdığı reçete ile ) gidip bedeva alıyorum eczaneden..sadece özel doktora gittiğimiz için doktora muayene parası veriyoruz ama onu da sene sonunda eşim devletten alıyor..ve diyorum ki neden benim devletim insanına bu değeri vermiyor acaba((
vallahi süper canım.. biz burda herşeye para herşeye para... bugün idarar kan ve sanırım hormon tahlillerim için 114TL para verdim + muayene ücreti... 2li testin fiyatı içinse (SSK lılar için) 105TL dediler.... çok merak ettim kazıklanıyor muyuz diye... 45 tl ye yapan yerler varmış forumda okuduğuma göre...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?