2010 Ağustos Anneleri

Bana da ilginç geldi bu yasak ama doktor sen bilirsin bebek için diyorum ben dedi. Aslında düşününce evet zararları vardır muhakkak ama telefon ve internetsiz hayat çok sıkıcı oluyor.

evet canım katılıyorum. ben eve geçeyim ilk işim net almak olacak sizden ayrı hayatta duramam ben

kızlar biz çıkıyoruz babamız geldi öptüm hepinizi

gülegüle tatlımmmm muckkk

kızlar sizinle tanışmak güzeldi. bugünlük benden bu kadar yarın görüşmek üzere..
bebişlerinizle size hayırlı akşamlar diliyorum.

selam kızlar nasılsınız
biz iyiyiz çok şükür bol bol istirat ediyoruz bayanssulusmile
şimdi ancak girebildim nete

cANIM BEN ÇOKDAR PANTALON GİYERDİM HELE KOTLARIM ÇOK DARDI.Daha 1 aylık hamileyken bile bebeğe bişey olur diye dr. bu kadar sıkı giyme demişti. Şimdi ise karnım şişti benim yani iş yerine açık düğme öğleden sonra da açık fermuarla geziyordum. Bu pantalonlar çok rahat belinde ayar yeri var ayarlayınca şi,mdi de oluyor 9 aylıkken de. Mesela benim belim çok çok incedir ona bile oldu yani. Kalçam aşırı geniş belim aşırı dardır benim tabii kalçadan dolayı büyük aaldı belini de ayarladım yani emin ol düğme açık gezmekten daha güzel üstüne hep uzun bol giyiyordum düğmem açık gdiye şimdi ise en dar bady var üstümde:) Tabi kalçama kadar uzun yoksa lastikli yer gözüküyor :)

kızlar sizinle tanışmak güzeldi. bugünlük benden bu kadar yarın görüşmek üzere..
bebişlerinizle size hayırlı akşamlar diliyorum.

İyi akşamlar canım.Kendine ve bebişe iyi bak.

selam kızlar nasılsınız

merhaba canım iyi olmana sevindim. bebiş nasıl

selam kızlar nasılsınız

Hoşgeldin canım,

Biz iyiyiz sen nasılsın?Akıntın filan yok değil mi?Bebiş nasıl?Doktor en son ne dedi? Şuan bir sorun yok değil mi?En son akıntın vardı diye biliyorum ben

kızlar şunda çok şükür bir sorunum yok
akıntı falanda kalmadı bebişte iyi
şimdilik annemlerde kalıyorum dünden beri ama yarın akşam artık evime gidicem
ondan annemlerdeyken çok giremiyorum nete

Eşiniz bu formda konuştuğunuzu biliyor mu?Benim haftasonları görüyor çok hoşuna gidiyor böyle herşeyi paylaşmamız. Bir şey olunca hadi git sor kızlara diyor. Ya da sen çekil bilgisayarın başından ben bir bakıyım şu kişi dra gidecekti diyorum çok gülüyor bana

yahu kızlar benim bu ticer neden geri kalıyo yaaa fisfisfis

benimde bazen geri kalıyor bazen bakıyorum doğruyu bulmuş o kafasına göre takılıyor...kaydirigubbakcemile3 hatta bak benim bugün 10+1 ama ilerlemedi 2 günüdr aynı...

benimde bazen geri kalıyor bazen bakıyorum doğruyu bulmuş o kafasına göre takılıyor...kaydirigubbakcemile3 hatta bak benim bugün 10+1 ama ilerlemedi 2 günüdr aynı...

evet cnm benimkiside geri kalıyo ve sürekli düzeltmek zorunda kalıyorum
bunada sinir oluyorum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…