2010 Ağustos Anneleri

canım o testlerin hepsini sağlık ocağı yapıyor oturduğun yere bağlı olan sağlık ocaklarında hormon testleri de dahil hepsini ücretsiz yapıyor gebe olduğunu söyler söylemez hemde sıra yok beklemek yok..
italyadan canım büyüsün göbişlerimiz inş hallederiz
eşim akşamları sorar listede kaç kişi oldunuz?
herkes duydumu kalp atışını vs.. bilgi paylaştığımız çoğu konuyu da okurum ona da..

tabii ki canım haklısın o yüzden sorgusuz sualsiz veriyoruz ya paraları.. ama işte sonradan böle aklıma takılınca ki Allahtan sizler varsınız hemen danışayım diyorum :)) :enbuyukkk: en iyisi cnm ... gelir bir kaç hafta veya ay kalırlar.. bebek biraz toparlanmaya başlayınca giderler... Türkiye de ne var ki neye geleceksin.. Ülkemi çok seviyorum ama kötü yanlarını da görmemezlikten gelememmm

gerçekten mii?? peki sağlıklı bir sonuç alabilirz dimi cnmm?? Biliyorsun ülkede olmayan yok.. nedense ücretsiz deyince altında sürekli bişey arar olduk milletçe :))) 2li testi yaptırabilirim yani.. süpeer... çok sağol cnm bilgi için

Bayanlar ve saygıdeğer bebişler biz de yavaş yavaş çıkıyoruz artık mesai sonuna yaklaştık işleri toplayıp çıkacağım. Hepinizi çok öpüyorum. Kendinize çok iyibakın. Bebişlere iyi bakın tabii kendinize de:)

canım ikili test yapılmıyor bildiğim kadarıyla.yalnızca kan testleri.. benim gittiğim doktorda özel, tahlilleri orada yaptırdım sadece .. güvenilir ki zaten kendileri değil anlaşmalı oldukları özel lab. yaptırıyorlar.. gebelere yardım aile planlaması adı altında olduğu için ücretsiz..
ben 2li testimi sanırım marmara ünv.de yaptıracağım.. cuma kontrolüm var doktor kendim yapıcam derse bilemem tabi..

merhaba arkadaşlar nasılsınz? cuma günü doktora gittim bebişimn kalbi pıt pıt atıyordu çok güzel bir duygu yaa..Allah ım tamamına erdirir hepimizinkini inş..

Merhaba canlarımNasılsınız?Nasıl gidiyor her gün sizi takib ediyorum.Ben de evde yatarak geçiriyorum günlerimi..
Asrewyagözün aydın canım.Rabbim sağ salim kucağına versin bebişini..

Merhaba canlarımNasılsınız?Nasıl gidiyor her gün sizi takib ediyorum.Ben de evde yatarak geçiriyorum günlerimi..
Asrewyagözün aydın canım.Rabbim sağ salim kucağına versin bebişini..

bizler iyiyiz canım sen nasılsın? kendini daha iyi hissediyorsundur umarım... :Saruboceq:

kıslar biz de çıkıyoruz artık gidip biraz dinlenelim bütün gün hastane kapılarındaydık :)... size iyi akşamlar... sağlıklı yarınlar bebişlerinizle beraber.. çok opuyorum... görüşürüzz

hediyelesme konusunda bende varim kesinlikle gerceklestirelim cok guzel olur ..
bulusma konusunda benim icin cok zor
subat yada martta iki haftaligina istanbuldayim o donemdede bulusabilirmiyiz bilmiyorum ... sonrasindada bebis dogasiya kadar turkiyeye gelmiycem ..

Kızlar sizlere de doktor internete girmeyi, tlfnla konuşmayı filan yasakladı mı? Bana yasakladı valla. Çocuk ters etkileniyormuş.

ay ben surekli internetteyim ve telefondayim cep telefonumda ayda 10 saat konusma hakkim var ve ben her ay o 10 saati bitirip extra faturaya bile cikiyorum cep olmadan yasayamam .. ev telefonu desen turkiyede dahil olmak uzere 40 ulkeye bedeva yani ayda 30 € oduyorsun istersen 24 saat kesintisiz turkiyeyle konus oda elimden hic dusmez .. bu durumda ben mahvoldum

merhaba arkadaşlar nasılsınz? cuma günü doktora gittim bebişimn kalbi pıt pıt atıyordu çok güzel bir duygu yaa..Allah ım tamamına erdirir hepimizinkini inş..

tesekkur ederim canim iyiyiz sen nasilsin ? cuma gunu benimde 3. kontrolum vardi super gecti
bebisim kocaman olmus masallah 4 cm kollari bacaklari poposu herseyi gorunuyordu
kalbide cok guzel atiyordu
o kadar duygulandikki simdi sanki gercekten icimde bi bebek varmis gibi hissediyorum
onceki gittigimizde kucuk bi nokta gibiydi birsey anlasilmiyordu ..

Ben de iyiyyim canım.Hep yatıyorum kanama lekelenme yok.ınşallah bebeşlerim de iyidir.Cummaya tekrar muayene olucam.
Çıkıyormuşsun hoşca kal canım.Kendine ve bebişine dikkat et canım..

Bu arada seni tebrik ediyorum canım okumuştum bebişin iyiymiş mauyeneye girmişsin.Ben de iyiyim canım ama bebişlerden haberim yok inşallah iyiler cumaya ultrasona giricem tekrar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…