Gerçekten çok paralar bunlar ama tabiiki veriyoruz çünkü bebeklerimiz için herşeye değer..Annem aslında çok istedi ben istanbulda doğum yapayım ama ben dedimki bir kuruş vermeden en güzel şekilde en iyi hastanede burada doğum yapacağım şimdi ne gerek var durup dururken özele gidip dünya para vermeye.. Artık biraz gelip kalacaklar benimle burada yapacak birşey yok ..ama sonra onlar gidince ben ne yapıcam bilmiyorum :))) annesi ile yakın oturan arkadaşlar çok şanslısınız ....vallahi süper canım.. biz burda herşeye para herşeye para... bugün idarar kan ve sanırım hormon tahlillerim için 114TL para verdim + muayene ücreti... 2li testin fiyatı içinse (SSK lılar için) 105TL dediler.... çok merak ettim kazıklanıyor muyuz diye... 45 tl ye yapan yerler varmış forumda okuduğuma göre...
demetçim sen kalp atışlarını duydunmu en son doktora gitcektin
geçmişe bakamadım
Gerçekten çok paralar bunlar ama tabiiki veriyoruz çünkü bebeklerimiz için herşeye değer..Annem aslında çok istedi ben istanbulda doğum yapayım ama ben dedimki bir kuruş vermeden en güzel şekilde en iyi hastanede burada doğum yapacağım şimdi ne gerek var durup dururken özele gidip dünya para vermeye.. Artık biraz gelip kalacaklar benimle burada yapacak birşey yok ..ama sonra onlar gidince ben ne yapıcam bilmiyorum :))) annesi ile yakın oturan arkadaşlar çok şanslısınız ....
ben belki de yanlış algıladım bilmiyorum :))) yorgunum sabah 9 dan beri hastandeyim.. çok şükür bebeğim sağlıklı 9+6 haftalık görünüyor dedi doktor. çok şükür Allahıma bebeği görene kadar içim içime sığmadı yaa hem güzel hem çok heyecanlı bir an..
canlarım sizlere bişeyler sormak istiyorum... kafama takılıyor.. hani kendiniz için doktorun istediği idrar ve kan tahlilleri varya onlar için kaç para ödediniz? hani açlık kan şekeri guatr şeker vs. ölçümleri yapılıyor.. bir de gittiğiniz hastanenin 2'li test fiyatını öğrendiniz mi kaç para???
cnmben hepsini ilk hafta yaptırdım kızılayda ve 75 tl ödedim hepsine.
Evet merak teyzesi duyduk pıtpıt attı kalbimiz maşallahh
canım o testlerin hepsini sağlık ocağı yapıyor oturduğun yere bağlı olan sağlık ocaklarında hormon testleri de dahil hepsini ücretsiz yapıyor gebe olduğunu söyler söylemez hemde sıra yok beklemek yok..
italyadan canım büyüsün göbişlerimiz inş hallederiz
eşim akşamları sorar listede kaç kişi oldunuz?
herkes duydumu kalp atışını vs.. bilgi paylaştığımız çoğu konuyu da okurum ona da..
cnmben hepsini ilk hafta yaptırdım kızılayda ve 75 tl ödedim hepsine.
hmm çok iyi demetcim.. peki 2li testi nerede yaptıracaksın? fiyatını öğrendin mi?
canım ikili test yapılmıyor bildiğim kadarıyla.yalnızca kan testleri.. benim gittiğim doktorda özel, tahlilleri orada yaptırdım sadece .. güvenilir ki zaten kendileri değil anlaşmalı oldukları özel lab. yaptırıyorlar.. gebelere yardım aile planlaması adı altında olduğu için ücretsiz..gerçekten mii?? peki sağlıklı bir sonuç alabilirz dimi cnmm?? Biliyorsun ülkede olmayan yok.. nedense ücretsiz deyince altında sürekli bişey arar olduk milletçe :))) 2li testi yaptırabilirim yani.. süpeer... çok sağol cnm bilgi için
Merhaba canlarımNasılsınız?Nasıl gidiyor her gün sizi takib ediyorum.Ben de evde yatarak geçiriyorum günlerimi..
Asrewyagözün aydın canım.Rabbim sağ salim kucağına versin bebişini..
Bence süper olur canım. Bir de ben bir öneri sunıyım başka aylarda gördüm sanırım doğuam 1-2 ay kala çekiliş yapılır herkes birbirinin bebişine ciciler yollamış kargo ile. Biz de yapsak diyorum ne dersiniz? Mesela haziran da başlasak? Belli bir limit koyarız kimse çok pahalı şeyler almasın bu sayfanın hatırası olur ne dersiniz
:) ay ne güzel olur. ağustos anneleri buluşması yaparız.. çoğunluk nerelerde ikamet ediyor acaba? ist içi -dışı bilsek farklı buluşmalar yapar fotolarda koyarız..yaşasın göbiş kardeşliği deriz opuyorumnanaktan
Kızlar sizlere de doktor internete girmeyi, tlfnla konuşmayı filan yasakladı mı? Bana yasakladı valla. Çocuk ters etkileniyormuş.
merhaba arkadaşlar nasılsınz? cuma günü doktora gittim bebişimn kalbi pıt pıt atıyordu çok güzel bir duygu yaa..Allah ım tamamına erdirir hepimizinkini inş..
Merhaba canlarımNasılsınız?Nasıl gidiyor her gün sizi takib ediyorum.Ben de evde yatarak geçiriyorum günlerimi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?