2010 Ağustos Anneleri

herkese selam kızlar bı kac gundur yazamıyorum gırıyorum okumaya baslıyorum ama en fazla 5 dakıka kalabılıyorum..hayatımın en kotu gunlerını yasıyorum desem yerıdır...doktorumuz bıle hayret edıyo..dedıgıne gore bı kac hafta beklıcez gecmesını umıt edıyorum dedı..gecmezse hastaneye yatmak zorunda kalabılırım ..cunku beslenemıyorum tansıyonum hep dusuk..ıdrar tahlılım kotu cıktı..allahım kımsenın basına vermesın bulantısı olmayan arkadaslar sukretsın..umarım herkez ıyıdır..

Canım gçmiş olsun.ınşallah hastaneye yatmadan iyileşirsin.Hasretinde olduğumuz yavrularımız bizi ne hallere getiriyo keratalarr...sağ salim gelsinler de ..

selam arkadaslr bende birkac gundur yazamiyordum.gecmis olsun NPSL ...bendede bulanti var ama agzima gore birsey buldugumda yiyebiliyorum cok sukur...

saglik ocagina gittigimizde herhangi bir saglik guvencemizin olmasi gerekiyormu arkadaslar?? ben bilmiyorumda.aydinlatrsaniz sevinirim...

herkese iyi akşamlar.. hem bilgisayarda hemde nette problem olduğu için bayadır bağlanamadım.. c.tesi günü dr.a gittik kalp atışımızı duyduk ve gördük çok şükür.. inananılmaz heycanlıydı.. :):):) pıt pıt nasılda görünüyo göz kırpıyo sanki.. şimdi tam anlamıyla kendimi hamile gb hissediyorum.. dr. tahlil istedi onları verdim bunun yanında elevit adında bi vitamin verdi 9 ay boyunca kullanacakmışım.. bunun yanında mide bulantılarım hala devam ediyo az buçukta olsa yemek yiyom çok şükür..

sizler nasılsınız??

canım çok geçmiş olsun inşallahh en kısa zamanda geçer kendini daha iyi hissedersin.. daha iyi olacaksan yatarsın cnm.. senin ve bebişin hayatı herşeyden önemli napcaksın..

merhaba yen, üye oldugum icin burdan yaziyorum,
nasipse ben de agustos annesi olacagim,bende gec yumurtlama oldugu icin SAT olarak gercegi degil doktorum yaptigi olcumlerle olani verecegim...
ilerde degisiklik olursa onu da bildiririm size :)

SAT 19 kasım
Beklenen doğum tarihi 26 Ağustos
kilom 56
kalp atışlarını da gördük :)

hoşgeldin canım aramıza hayırlısı olsun..

Hoşgeldin aramıza ayyildiz..hayırlı uğurlu olsun bebişin dee.

selam kızlar bizde ikili test için 30ocağa gün aldık bakalım bebişim nasıl olmuş
Kızlar bu bulantılar ağızdaki tatsızlık ne zaman bitecek bu yumurcak çok yordu beni

selam kızlar bizde ikili test için 30ocağa gün aldık bakalım bebişim nasıl olmuş
Kızlar bu bulantılar ağızdaki tatsızlık ne zaman bitecek bu yumurcak çok yordu beni

benim bulantilarim biraz azaldi Allaha sukur sanirim yavas yavas geciyo ama hala agzimin tadi kotu ... bu iki ayda iki kilo kaybetmisim doktor normal dedi insallah seninkide azalir canim
ben bu ayin 22 sinde ense olcumu yaptiricam daha dogrusu bebegi kalbinden butun organlarina detayli inceleyecekler eger ense kalinliginda problem cikarsa o zaman kan testi yapicakmisiz ama ben doktorumla konustum yaptirmiycam .. cunku gecen sene eltimde cok yuksek oranda down sendromlu bebek cikti
allaha sukur sapasaglam saglikli ve acayip zeki bi bebegi var suan
o yuzden strese girmek istemiyorum % 100 dogru olmayan bir sey icinde asla bebegime kiyamam o yuzden ikili testi gerekli gormuyorum ...

gozun aydin canim ne guzel tatmissin o duyguyu
bende cuma gunu bebegimi ikinci kez gordum artik bi bocek gibi degil kollari bacaklari basi poposu olan 4 cm liicimde kocaman bisi olmus .. cuma gunu gercekten anne oldugumu anladim
kendisi kucucuk ama mutlulugu kocaman .. tek istegim saglikla saglicakla kucagima alabilmek yavrumu
insallah bir gun hepimiz burdan dogum haberlerimizi paylasicaz ..

benim bulantilar baya azaldi en azindan cikartmiyorum eskisi kadar .. kendi yapmadigim yemekleri cok guzel yiyorum vede agzimda hala aci bi tat var o gecmedi ..
bende hamileler icin ozel bi vitamin kullaniyorum
ve demirim cok dusmus zaten kansizlik bende senelerdir vardi yeni yukselmisti hamile kalir kalmaz geri dusmus demir hapina basladim o yuzden ..

Bayanlar ve minikler günaydın,

Bugün biraz yoğunum ben fırsat bulunca gelirim umarım herkes iyidir. Bizi merak etmeyin biz süperiz:))

Günaydın güzel annecikler ve minnoşları,

Nasılsınız bakalım? Biz bugün şubat sonuna istifamızı veriyoruz çok şükür. Ondan sonra miniğimi evimde büyüteceğim. Bugün net için başvuru yapacağım inşallah. Ama midemiz felaket her günkü gibi.

merhaba arkaaşlaar.
birkaç gündür giremiyorum.işe geliyorum bazen gelemiyorum.vakit bulamadım .
bulantım son hhız devam ediyor hız kesmeden.
tiksinmelerimdde devam ediyor.
bu haft aiçi dr.gitmem lazım inşallah kendimi toparlarsam gideceğim.

çizelgemden bir hafta küçük çıktı bebeğim geçenki ultrasonda.bu kez nasıl çıkacak bakalım.
herkee sevgilerimi iletiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…