canım o testlerin hepsini sağlık ocağı yapıyor oturduğun yere bağlı olan sağlık ocaklarında hormon testleri de dahil hepsini ücretsiz yapıyor gebe olduğunu söyler söylemez hemde sıra yok beklemek yok..
italyadan canım büyüsün göbişlerimiz inş hallederiz
eşim akşamları sorar listede kaç kişi oldunuz?
herkes duydumu kalp atışını vs.. bilgi paylaştığımız çoğu konuyu da okurum ona da..
herkese selam kızlar bı kac gundur yazamıyorum gırıyorum okumaya baslıyorum ama en fazla 5 dakıka kalabılıyorum..hayatımın en kotu gunlerını yasıyorum desem yerıdır...doktorumuz bıle hayret edıyo..dedıgıne gore bı kac hafta beklıcez gecmesını umıt edıyorum dedı..gecmezse hastaneye yatmak zorunda kalabılırım ..cunku beslenemıyorum tansıyonum hep dusuk..ıdrar tahlılım kotu cıktı..allahım kımsenın basına vermesın bulantısı olmayan arkadaslar sukretsın..umarım herkez ıyıdır..
merhaba yen, üye oldugum icin burdan yaziyorum,
nasipse ben de agustos annesi olacagim,bende gec yumurtlama oldugu icin SAT olarak gercegi degil doktorum yaptigi olcumlerle olani verecegim...
ilerde degisiklik olursa onu da bildiririm size :)
SAT 19 kasım
Beklenen doğum tarihi 26 Ağustos
kilom 56
kalp atışlarını da gördük :)
benim güvencem vardı ama olmasada yapılıyor..saglik ocagina gittigimizde herhangi bir saglik guvencemizin olmasi gerekiyormu arkadaslar?? ben bilmiyorumda.aydinlatrsaniz sevinirim...
merhaba yen, üye oldugum icin burdan yaziyorum,
nasipse ben de agustos annesi olacagim,bende gec yumurtlama oldugu icin SAT olarak gercegi degil doktorum yaptigi olcumlerle olani verecegim...
ilerde degisiklik olursa onu da bildiririm size :)
SAT 19 kasım
Beklenen doğum tarihi 26 Ağustos
kilom 56
kalp atışlarını da gördük :)
cnm görmedim valla sorry. eğer geç döllenme olduysa normaldir canım. ultrason kağıdı veriyor ya meleğin, orda kaç hafta kaç gün olduğu yazıyor. sende de yazıyor mu kaç yazıyor?
ayyyyyyyyyy
canım yerim beni onu yerimmm fıstıkı maşallah.
inşallah bizde sabırla bekliyoruz o günleri:çok üzgünüm:
bu kadar erken nasıl hissediyorsun hareketleri
vallahi süper canım.. biz burda herşeye para herşeye para... bugün idarar kan ve sanırım hormon tahlillerim için 114TL para verdim + muayene ücreti... 2li testin fiyatı içinse (SSK lılar için) 105TL dediler.... çok merak ettim kazıklanıyor muyuz diye... 45 tl ye yapan yerler varmış forumda okuduğuma göre...
biz burda hiç para vermiyoruz ve sırada beklemiyoruz açıkçası :S
selam kızlar bizde ikili test için 30ocağa gün aldık bakalım bebişim nasıl olmuş
Kızlar bu bulantılar ağızdaki tatsızlık ne zaman bitecek bu yumurcak çok yordu beni
çrşbm ilk defa gircem ultrasona
herkese iyi akşamlar.. hem bilgisayarda hemde nette problem olduğu için bayadır bağlanamadım.. c.tesi günü dr.a gittik kalp atışımızı duyduk ve gördük çok şükür.. inananılmaz heycanlıydı.. :):):) pıt pıt nasılda görünüyo göz kırpıyo sanki.. şimdi tam anlamıyla kendimi hamile gb hissediyorum.. dr. tahlil istedi onları verdim bunun yanında elevit adında bi vitamin verdi 9 ay boyunca kullanacakmışım.. bunun yanında mide bulantılarım hala devam ediyo az buçukta olsa yemek yiyom çok şükür..
sizler nasılsınız??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?