2010 Ağustos Anneleri

rabbim hayırlısını versin.yatman gerekiyorsada üzme canını derim.hastanede serum desteği vs derken saha çabuk toparlanır,rahatlarsın.

Canım merhaba. İyi olmana sevindim. bizimde bulantılar tam gaz devam sanki hiç bitmeyecekmiş gibi. İnşallah bu gittiğinde bebeğin kocaman olmuştur hayatım. Allahım mercimeğe de sana da sağlık versin inşallah....

arkadaşlar dün drgittim 8 haftalık olmuş kalbi pıt pıt atıyor

Maşallah canım. Allahım sağlık versin. İnşallah sana güldüğü zamanları da görürsün arkadaşım.kaydirigubbakcemile5

Ay canım ya kıyamam sana. Allahım şifa versin tez vakitte inşallah. Bende de aşırı kansızlık çıktı. Vitamin takviyesi verdi şimdilik. O hapı bile içiyorum sonra istifra ediyorum. Allahım bebişlerimize sağlık versin arkadaşım inşallah. İnan çok üzüldüm. İnşallah tez vakitte beslenmeye başlarsın hayatım.:1hug:

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Kızlar nerelerdesiniz yaa?

Kimsecikler yok ne bu topiğin hali böyle?

hallisnaya özelden msg yazamamıştım,
tablo için ilave bilgilerim:
yaş 26
kilo 57
ve de pıt pıt atıyor kalbi:)

güncelllemeler için de emeğine sağlık hallisna!
alkisalkisalkis

hallisnaya özelden msg yazamamıştım,
tablo için ilave bilgilerim:
yaş 26
kilo 57
ve de pıt pıt atıyor kalbi:)

güncelllemeler için de emeğine sağlık hallisna!
alkisalkisalkis

Canım tekrar tebrik ediyorum. Maşallah ne güzel kalbini yesin teyzesi onun....

Selam kızlar,
Uzun zamandır yazamadım, geçmişi de okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir.
Benim son birkaç gündür bel ağrılarım var, endişeleniyorum, siz de de oluyor mu?
Bende 6. haftadan sonra bel ağrısı kesilmişti şimdi yeniden başladı. Yatınca geçiyor, ama işyerinde yoğun bir dönemdeyiz, sabah 8 akşam 6 işteyim, haa bir de 1 saat gidiş 1 saat dönüş uzun yol var tabii... Off bi korku sardı içimi yaa siz de de var mı ağrılar???

Günaydın annecikler ve minik melekleri. Hastaneden şimdi geldim. Doktor değiştirecektim ya... Bu daha beter çıktı. Neyse ayın 12sine 2li tarama testi için randevu aldım. Folik asit ve progesteron haplarını bıraktırdı. Onların yerine vitamin ilacı yazdı... Haptan nefret ediyorum yaaa...Siz napıyorsunuz? mafoldumben

Canım merhaba,

Biz iyiyiz çok şükür. Endişe etme bazen sabit durmaktan benim de ağrıyor. Allahım bebişlerimize sabır versin inşallah...:dance:

Merhaba canımi

Sana da Decavit mi verdim. Ay çok fena bir hap yaa.. Bana verdi inan dün gece hep çıkartım hapı içtikten sonra. İçinde yok yok bir vitamin yani. Bir sorun olmadığına çok sevindim hayatım. Geçmiş olsun...

Canım şubat 12 mi anlayamadım. Bugün ayın 12'si de ..:uhm::uhm:

günaydın canım hadi hayırlısı olsun banada 12. haftadan sonra kullanmam için vitaminler yazdı ama kocaman haplar ben progestan ı bile zor yutuyorum acaba bunların şurubu falan yok mu ki bide bişey dicem ayın 12 sine vermiş ya tarama testini benim doktorum tarama testini 12. haftayı kesinlikle geçirmeden yapıcaz dedi tam 12. haftada gel dedi senin geçmiş olmuyor mu

Günaydın arkadaşlar,

Bu akşam biraz daha fazla uyuyabildim ama yine tam manasıyla uyku denilemezdi niye böyle oluyor anlayamadım. Ne kahve ne çay uykumu kaçıracak hiçbirşey içmedim ama devamlı dönüp dönüp duruyorum. Susuyorum su içiyorum v.s. v.s. Uykusuzluk benim için tam bir kabus, ertesi gün zombi gibi oluyorum, hiçbirşey yapamıyorum ayakta zor duruyorum. Sabah sütümü içtim biraz da pekmez yedim, bağırsaklarıma iyi geldi bu keçiboynuzu pekmezi. Sabah tartıldım 73.5 çıktım 2.5 kg almışım başından beri eh pek fazla sayılmaz değil mi ? Gerçi daha sonraları kg almaya başlanıyor. Normal besleniyorum , aşırmam falan yok ama bulantım tiksintim falan da olmadığından dengede kalmaya çalışıyorum.

Yeni pıt pıtlar duyulmuş, yeni arkadaşlar gelmiş ; Hoşgeldiniz ve hayırlı olsun diyorum . Allah tamamına erdirsin .

Benden şimdilik bu kadar. Herkese kolay gelsin, gününüz güzel geçsin inşallah. Sevgiler

Canım şubat 12 mi anlayamadım. Bugün ayın 12'si de ..:uhm::uhm:

Üff ya pardon kafam karışmış. Kafa kalmadı ki ilaçtan. 18'i diyecektim. Az önce eşim aradı ona da 12'si demişim kaydirigubbakcemile3 ay kusura bakmayın bayanlar...
Demetcim bana elevit yazdı doktor. Eşşek kadar hap nasıl yutucam kara kara düşünüyorum eyvahedigeldismile

Son düzenleme:

Merhaba Ebrucum, Biraz da olsa uyuyabilmene sevindim tatlım. Uykusuzluk çok kötü birşeydir. Hamilelik döneminde kafana birşey takıyorsan o uykunu kaçırıyormuş. Gerçi normalde de öyle ama hamilelik dönemimde normal zamandan daha hassas olduğu için hormonlar, daha dikkatli olmak gerekliymiş canım. Belki ondandır uykusuz kalışın. Kendine ve bebişimize cici bak hayatım. Öpüyorum seni,a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…