herkese selam kızlar bı kac gundur yazamıyorum gırıyorum okumaya baslıyorum ama en fazla 5 dakıka kalabılıyorum..hayatımın en kotu gunlerını yasıyorum desem yerıdır...doktorumuz bıle hayret edıyo..dedıgıne gore bı kac hafta beklıcez gecmesını umıt edıyorum dedı..gecmezse hastaneye yatmak zorunda kalabılırım ..cunku beslenemıyorum tansıyonum hep dusuk..ıdrar tahlılım kotu cıktı..allahım kımsenın basına vermesın bulantısı olmayan arkadaslar sukretsın..umarım herkez ıyıdır..
merhaba arkaaşlaar.
birkaç gündür giremiyorum.işe geliyorum bazen gelemiyorum.vakit bulamadım .
bulantım son hhız devam ediyor hız kesmeden.
tiksinmelerimdde devam ediyor.
bu haft aiçi dr.gitmem lazım inşallah kendimi toparlarsam gideceğim.
çizelgemden bir hafta küçük çıktı bebeğim geçenki ultrasonda.bu kez nasıl çıkacak bakalım.
herkee sevgilerimi iletiyorum
arkadaşlar dün drgittim 8 haftalık olmuş kalbi pıt pıt atıyor
herkese selam kızlar bı kac gundur yazamıyorum gırıyorum okumaya baslıyorum ama en fazla 5 dakıka kalabılıyorum..hayatımın en kotu gunlerını yasıyorum desem yerıdır...doktorumuz bıle hayret edıyo..dedıgıne gore bı kac hafta beklıcez gecmesını umıt edıyorum dedı..gecmezse hastaneye yatmak zorunda kalabılırım ..cunku beslenemıyorum tansıyonum hep dusuk..ıdrar tahlılım kotu cıktı..allahım kımsenın basına vermesın bulantısı olmayan arkadaslar sukretsın..umarım herkez ıyıdır..
Merhaba canlarımNasılsınız?Nasıl gidiyor her gün sizi takib ediyorum.Ben de evde yatarak geçiriyorum günlerimi..
Canım iyi olmana çok sevindim inan. İnşallah bebişlerin de seni üzmezler vakitlice doğarlar canım..:hulya:
merhaba yen, üye oldugum icin burdan yaziyorum,
nasipse ben de agustos annesi olacagim,bende gec yumurtlama oldugu icin SAT olarak gercegi degil doktorum yaptigi olcumlerle olani verecegim...
ilerde degisiklik olursa onu da bildiririm size :)
SAT 19 kasım
Beklenen doğum tarihi 26 Ağustos
kilom 56
kalp atışlarını da gördük :)
Canım merhaba,
Aramıza hoşgeldin. İnşallah Allah'ım sağlıkla doğum yapmanı nasip eder. Bebeğini vaktinde kucağında bulursun canım.
selam kızlar bizde ikili test için 30ocağa gün aldık bakalım bebişim nasıl olmuş
Kızlar bu bulantılar ağızdaki tatsızlık ne zaman bitecek bu yumurcak çok yordu beni
Evet canım ya katılıyorum sana. Yekek yiyemiyorum nasıl bir şey anlamadım. Hiç böyle olacağımı düşünmemiştim. Bir bakıma bebeğim iyi bunu biliyorum. Ama diğer yandan da hayat zindan gibi. Alla'ım onlara sağlık versin inşallah. Biz yine iyi oluruz.
:1hug::1hug::1hug:
hallisnaya özelden msg yazamamıştım,
tablo için ilave bilgilerim:
yaş 26
kilo 57
ve de pıt pıt atıyor kalbi:)
güncelllemeler için de emeğine sağlık hallisna!
alkisalkisalkis
çok teşekkür ederim canım..
şu bulantılar da olması hamilelik keyifli bi süreç..
merhaba kızlar nasılsınız?
Selam kızlar,
Uzun zamandır yazamadım, geçmişi de okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir.
Benim son birkaç gündür bel ağrılarım var, endişeleniyorum, siz de de oluyor mu?
Bende 6. haftadan sonra bel ağrısı kesilmişti şimdi yeniden başladı. Yatınca geçiyor, ama işyerinde yoğun bir dönemdeyiz, sabah 8 akşam 6 işteyim, haa bir de 1 saat gidiş 1 saat dönüş uzun yol var tabii... Off bi korku sardı içimi yaa siz de de var mı ağrılar???
Günaydın annecikler ve minik melekleri. Hastaneden şimdi geldim. Doktor değiştirecektim ya... Bu daha beter çıktı. Neyse ayın 12sine 2li tarama testi için randevu aldım. Folik asit ve progesteron haplarını bıraktırdı. Onların yerine vitamin ilacı yazdı... Haptan nefret ediyorum yaaa...Siz napıyorsunuz? mafoldumben
Günaydın annecikler ve minik melekleri. Hastaneden şimdi geldim. Doktor değiştirecektim ya... Bu daha beter çıktı. Neyse ayın 12sine 2li tarama testi için randevu aldım. Folik asit ve progesteron haplarını bıraktırdı. Onların yerine vitamin ilacı yazdı... Haptan nefret ediyorum yaaa...Siz napıyorsunuz? mafoldumben
Canım şubat 12 mi anlayamadım. Bugün ayın 12'si de ..:uhm::uhm:
günaydın canım hadi hayırlısı olsun banada 12. haftadan sonra kullanmam için vitaminler yazdı ama kocaman haplar ben progestan ı bile zor yutuyorum acaba bunların şurubu falan yok mu kibide bişey dicem ayın 12 sine vermiş ya tarama testini benim doktorum tarama testini 12. haftayı kesinlikle geçirmeden yapıcaz dedi tam 12. haftada gel dedi senin geçmiş olmuyor mu
Günaydın arkadaşlar,
Bu akşam biraz daha fazla uyuyabildim ama yine tam manasıyla uyku denilemezdi niye böyle oluyor anlayamadım. Ne kahve ne çay uykumu kaçıracak hiçbirşey içmedim ama devamlı dönüp dönüp duruyorum. Susuyorum su içiyorum v.s. v.s. Uykusuzluk benim için tam bir kabus, ertesi gün zombi gibi oluyorum, hiçbirşey yapamıyorum ayakta zor duruyorum. Sabah sütümü içtim biraz da pekmez yedim, bağırsaklarıma iyi geldi bu keçiboynuzu pekmezi. Sabah tartıldım 73.5 çıktım 2.5 kg almışım başından beri eh pek fazla sayılmaz değil mi ? Gerçi daha sonraları kg almaya başlanıyor. Normal besleniyorum , aşırmam falan yok ama bulantım tiksintim falan da olmadığından dengede kalmaya çalışıyorum.
Yeni pıt pıtlar duyulmuş, yeni arkadaşlar gelmiş ; Hoşgeldiniz ve hayırlı olsun diyorum . Allah tamamına erdirsin .
Benden şimdilik bu kadar. Herkese kolay gelsin, gününüz güzel geçsin inşallah. Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?