2010 Ağustos Anneleri

Benim hapımda öyle canım ya.İkiye bölüğ mü içsem diye düşünüyorum. Ne yapacağız bilmiyorum. Bir de çok bulantı yapıyor bende yaa. Çok ağır geldi. Bana verdiği elevitin bir üstü vitaminmiş çok ağır.

heh iyi canım karışmış tarihler banada elevit yazdı aynen kocaman nasıl yutulcak bilmem ben folic i bile içemezz oldum yutamıyorum :gitme:

Evet canım katılıyorum. Allahım sabır versin cümlemize.

Merhaba canım iyiyiz çok şükür. Sen nasılsın?
bende iyi olmaya çalişiyorum dün doktora gittim 5 hafta 3 günlükmüş keseyi gördük içinde 1 nokta gördük bende korktum tabi ilk gebeligim gibi boş gebeleik diye doktor tahlile yolladı kesin birşey söylemek için tahlillerim güzel çıktı. boş gebelik degil dedi cuma günü kalp atışların ı dinlemeye gel ded. ama ben hala tereddütteyim gene boş olur die 5 haftalıkken kalp atışları belli olmuyomu ve bende sadece bir nokta gözüküyor.cevap yazarsanız sevinirim kızlar

Hmmmm.... ikiye bölmeyi düşünüyorum ben de.
Ya kızlar bir şey soracağım bilen var mı?? Dün akşam bebeğin büyüdüğü yerin sol tarafında yaklaşık üç kere seyirme oldu, böyle "pıt pıt pıt" diye. Babaannem bebek kıpraşmıştır dedi. Hakikaten kıpraşır mı bebek bu kadar küçükken??

Çok teşekkür ederim canım. Senin de işten ayrılma kararın hayırlı olsun. İnşallah evde bebeğinle çok mutlu olursun. Ben ayrılırken yapamazsın sıkılırsın v.s. dediler durdular ama herkesin ailesi beklentileri v.s farklı . Hiç mutsuz değilim hatta bu kadar mutlu olamazdım allaha şükür. Hele şimdi kısmetse bebeklerimiz de gelince 24 saat harika bir işimiz şahane bir projemiz olacak. Tekrar hayırlı olsun , Allah işten ayrılmak isteyen arkadaşlarımıza da nasip etsin inşallah. Ben de seni çok öptüm canım

canım demir içerdiği için bulantı yaparmış bana doktorum öle dedi o yüzden 12. haftadan sonra kullanmaya başla çünkü şuan zaten bulantıların var dedi o zamana kadar folic e devam et dedi... bide sana daha agırını vermiş zaten tam bulantı dönemin 2 si karışmış

Canım 5.haftada duyulmaz tabiki daha minnacık. Ama kese içinde mokta gibi göründüyse işte o bebeğin canım. tebrikler allahım sağlık versin tatlım. Endişelenme canım bebeğini de ürkütme maşallah çok iyi bebeğin...

Hareket etmeye başlamış okuduğum kadarıyla ; ama biz hissetmezmişiz. Annem erkek ilk hissettirir demişti senin dediğin gibi tır tırrr diye titretirmiş. Hayırlı olsun erkek mi geliyor yoksaaa....

Canım ben damar seyirmesi diye biliyorum. Bu kadar küçükken olması imkansız ama bilemiyorum da tam olarak...

Evet canım aynen öyle oldu. Ne yapacağım bilemiyorum. Hayırlısı olsun inşallah.

gunaydin annelerin en guzelleri,en sabirlilari vee kuzucuklari....bugun herkes iyidir insallh...

Merhaba tatlım,

İyi olmaya çalışıyoruz çok şükür. Sen nasılsın? Mercimeğimiz nasıl bakalım?:1hug:

Hareket etmeye başlamış okuduğum kadarıyla ; ama biz hissetmezmişiz. Annem erkek ilk hissettirir demişti senin dediğin gibi tır tırrr diye titretirmiş. Hayırlı olsun erkek mi geliyor yoksaaa....

Canım ev hanımı olmuşsun, hadi hayırlı uğurlu olsun...
Bana da hissetmezmişim gibi geliyor, çilek kadar şey sonuçta... Ben de k.validemle babaanneme sordum. Hareket edermiş, öyle dediler bilmiyorum ne kadar doğru. Bir de onlar tam tersini söylediler. Kız bebek hareket edermiş ilk. Ben hala hissedebileceğime inanmıyorum ama, aynen dediğin gibi birşey hissettim. Garip...
Aman eli yüzü düzgün, aklı yerinde olsun, kız, erkek farketmez...

Evet canım katılıyorum sana. En güzel iştir annelik. Allahım bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah. Kem gözden,nazardan korusun rabbim cümlemizi ve mercimeklerimizi...buyrunnnnnnnnn

Günaydın kızlar..nasılsınıııız ben yeni kaltım bugün çok şükür iyi uyudum nihayet...
kaşarlı tostumuda yediim koca bir bardak portokal mandalin suyumuda sıktım içiyorum..
siz nasılsınııııız??yeğenlerim size rahatsızlık veriyolarmı aceba..bende hala tık yok..
Perşembe günü fetal redüksyon yapılacak bana..yani bebeğimin bitanesini alıcaklar(((((çok korkuyorum aslında..hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun..allah kimseyi bu durumda düşürmesin.

çok sagol canım amin hepimize inşallah hiçkimsede bir s
orun çıkmaz. herkes iyi olur inşallah

cok sukur bizde iyiyiz...mercimegim iyi sanirim...mercimekten cok kistlerle basim belada...surekli elimle onlari yokluyorum...ne kadar agri yapiyorlar diye onlari dinliyorum...insallah gun gun kuculcek etkileri azalcak...sonrada mercimegimle rahat rahat ilgilencem sizler gibi...boshayallersmile

Wild_Wild_CAT bende dun aksam yan yatmıs TV izliyordum sag tarafımda bende oyle bir seyirme hissettim , acaba keseye baskımı oldu rahatsız mı oldu diye pozisyonumu degistirdim.. :)

gunydin...canim benim korkma,uzulme..Allahim senin icin evlatlarin icin hayirlisi neyse onu versin...saglikla 9 ay tasiyabilecegin kadarini nasip etsin..

Merhaba canım,

Ohh maşallah ne güzel. Valla ben bir açmayı zor yedim inan. Bebişler ne güzel besleniyor maşallah. Canım hiç üzülme hakkında hayırlısı olsun inşallah. Üzülürsen bebişler de üzülür. Onlara iyi bak...:1hug:

Maşallah canım benim. Allahım nazardan saklasın...:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…