Günaydın kızlar..nasılsınıııız ben yeni kaltım bugün çok şükür iyi uyudum nihayet...
kaşarlı tostumuda yediim koca bir bardak portokal mandalin suyumuda sıktım içiyorum..
siz nasılsınııııız??yeğenlerim size rahatsızlık veriyolarmı aceba..bende hala tık yok..
Perşembe günü fetal redüksyon yapılacak bana..yani bebeğimin bitanesini alıcaklar(((((çok korkuyorum aslında..hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun..allah kimseyi bu durumda düşürmesin.
cok sukur bizde iyiyiz...mercimegim iyi sanirim...mercimekten cok kistlerle basim belada...surekli elimle onlari yokluyorum...ne kadar agri yapiyorlar diye onlari dinliyorum...insallah gun gun kuculcek etkileri azalcak...sonrada mercimegimle rahat rahat ilgilencem sizler gibi...boshayallersmile
gunydin...canim benim korkma,uzulme..Allahim senin icin evlatlarin icin hayirlisi neyse onu versin...saglikla 9 ay tasiyabilecegin kadarini nasip etsin..
Merhaba canım,
Ohh maşallah ne güzel. Valla ben bir açmayı zor yedim inan. Bebişler ne güzel besleniyor maşallah. Canım hiç üzülme hakkında hayırlısı olsun inşallah. Üzülürsen bebişler de üzülür. Onlara iyi bak...:1hug:
Afiyet olsunnnn canım, bebişlere yarasın inşallah. Allah diğer bebeklerine ömür ve sana da güç versin inşallah. Allah yardımcın olsun, kendini üzme diğer bebişleri düşün canım. Sevgiler
Merhaba canım, Bu kistler ne kisti göğsünde mi ? rahminde mi ? Benim de polikistik olduğumdan rahmimde kistlerim var ama onlar küçülüp yok olacakmış benim elime gelmiyor ultrasounla görülüyor. Seninkiler göğüste galiba elle yokladığına göre. Kız kardeşimde de var 2 doğum yaptı gitmediler, ultrasonla düzenli olark kontrole gidiyor büyüdü mü diye bakılıyor. Onlar öyle kalacak inşallah öyle kalsın da kötüsünden allah korusun. Sevgiler
cok sukur bizde iyiyiz...mercimegim iyi sanirim...mercimekten cok kistlerle basim belada...surekli elimle onlari yokluyorum...ne kadar agri yapiyorlar diye onlari dinliyorum...insallah gun gun kuculcek etkileri azalcak...sonrada mercimegimle rahat rahat ilgilencem sizler gibi...boshayallersmile
Amiiiiiiiiin canım amin inşallah cümlemizeee hayırlı doğumlar nasib etsin..Teşekürederim güzel dileklerin için:1hug:
Selam demetim:asigim:ben eskiden bir öğün yemek yerdim 1.79 boyundaydım çiroz gibiydim gene öyleyim ama ayva göbüşüm çıktı..okadar şey yiğorumki onlar için.çok araştırma yapıyorum.hayatımda ben böyle beslenmedim..daha şimdiden analık duyguları kabarıyomuş insanın.. şimdi ceviz bademdi.en son vitaminimi sonra süt sonra elma derken böyle devam ediyoo.ama işte sudan nefret ediyorum içmiyoruum bazen unutuyorum..ama şimdi önüme 3 şişe su koydum bunu bitiricem diyee:1no2: çok tiksiniyorum sanki yağ içiyorum...
dün biraz ağladım üzüldüm ama eşim beni sağolsun telkin etti..iyim bugün..bebişim 2 gün daha benimle kalbi atıcak sonra onu rabbime emanet edicem..allah bizi affetsin..:umursamaz:çok zor ..eskiden anneme ve her anne olan herkeze sorardım nasıl olurda bir anne evladının birisini daha fazla sevmez diye.meğer öyle değilmiş üçüde aynı benim için birini feda ediyorum ama sanki hepimizin canı alınıcak gibi oluyo bana..ooof neyseee sizi üzmiyim şimdi..geçicek bu günlerde
Teşekürederiiim:1hug:amin yarasın valla herşey onlar için yoksa nerdeeee..
çok sağol amin amin güzel dualarına amin canım arkadaşım rabbim bütün yavrularımızı korusuun çok zor sabır istiyorum allahtan..:Saruboceq:
selammmmm annişler... nasılsınız bugün? bebişlerimle ben şimdilik iyiz bulantısız birgün temenni ediyoruz...
Merhaba kızlar.Nasılsınız?Nasıl gidiyor bebişleri taşımak?
Wild_Wild_CAT bende dun aksam yan yatmıs TV izliyordum sag tarafımda bende oyle bir seyirme hissettim , acaba keseye baskımı oldu rahatsız mı oldu diye pozisyonumu degistirdim.. :)
Pek bilemeyeceğim tatlım. Çünkü ben dümdüz, ayaklarımı uzatmış oturuyordum. Bir anda ne olduğunu anlamadım, korkmadım da, komiğime gitti. Hiç başıma gelmemişti çünkü...
Neyse kızlar misafir gelecekmiş. Çıkıyorum o yüzden, kendinize iyi bakın...
Hepinizi teker teker öptüm... opuyorumnanaktan
Canım üzülme, bunda da bir hayır vardır de. Herşey allahtan gelir. Allahım kalan bebeklerine sağlık versin inşallah. Onlar vatana millete ailesine hayırlı birer evlat olsun inşallah.
Merhaba canım,
Biz iyiyiz çok şükür. Mide bulantımız hat safhada. Ama buna da çok şükür...Sen nasılsın?
Merhaba canım,
Biz iyiyiz çok şükür. Bebişi taşımak okadar güzel ,o kadar müthiş bir duygu ki anlatamam. allahım herkese nasip etsin bu duyguyu inşallah...
valla çok şükür iyi diyelim iyi olalım ama bugün bi sürprizle karşılaştım uyandığımda burnum tıkanmışdı... hapşurmakdan bi hal oldum umarım sadece nezledir.. nerden kapdım bilmiyorumki....
Canım üzülme, bunda da bir hayır vardır de. Herşey allahtan gelir. Allahım kalan bebeklerine sağlık versin inşallah. Onlar vatana millete ailesine hayırlı birer evlat olsun inşallah.
sağol canım sağol amiiiin inşallaaaah..CÜMLEMİZİNKİİİ..:Saruboceq:
Dmtumnt çok güzel canım.Sağ salim bir kucağımıza da ala bilsek rabbim göstersin inşallah o günleri..Canım ya benim kafama takılan bir şey var.Benim göyüslerim hiç acımıyor çok büyümedi de.Bir tek sabah uykudan uyandığım zamanlar şişkin görüyorum ama sonra sanki yeniden küçülüyor.Çok hassasiyet yok da.Acaba normalmı bu ya?ama bu mide bulantıları var ya giderek mahv ediyor beni.Dün gece bir bulantı geldi bana anlatamam.Eşime gece buralara çıkarırsam korkma dedim...
slmm kızlarrr, bir haftadır hastaydımm yenii düzeldimm çok şükürrr..
mide bulantılarıı benii mahvediyoo doktor ilaç verdi sabah öğlen akşam onu içiyorumm
kimileri bu kadar içme diyoo zararlıdırr?? sizce bi zararı var mıı ???
birde doktorum beni 15 gün bi çağırıyoo sizinde mii öyle acabaa ??
öptümm sizleriii
Ayyy hayatım dikkat et.Sakın hasta olma sıkı giyin ve terlet kendini canım. Geçmiş olsun.
valla çok şükür iyi diyelim iyi olalım ama bugün bi sürprizle karşılaştım uyandığımda burnum tıkanmışdı... hapşurmakdan bi hal oldum umarım sadece nezledir.. nerden kapdım bilmiyorumki....
valla nasıl geçer bilmiyorum evden dışarı çıkmıyorum aslında nasıl hasta oldum bende anlamadım...bitki çayıda içemiyoruz.. ıhlamur ne ii gelirdi aslında ama ilaç etkisi yapıyomuş o yüzden normal çay içtim sabah...
Dmtumnt çok güzel canım.Sağ salim bir kucağımıza da ala bilsek rabbim göstersin inşallah o günleri..Canım ya benim kafama takılan bir şey var.Benim göyüslerim hiç acımıyor çok büyümedi de.Bir tek sabah uykudan uyandığım zamanlar şişkin görüyorum ama sonra sanki yeniden küçülüyor.Çok hassasiyet yok da.Acaba normalmı bu ya?ama bu mide bulantıları var ya giderek mahv ediyor beni.Dün gece bir bulantı geldi bana anlatamam.Eşime gece buralara çıkarırsam korkma dedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?