2010 Ağustos Anneleri

mide bulantısı bebğin gelişiminin güzel olduğunu gösteriyomuş benim doktorum sevin sevin dio bulantım var deyincekaydirigubbakcemile3
benim malesef ikiz takkelerim olmuyokaydirigubbakcemile3 resmen dev gibioldular ama kararma yok bendede... daha çok başlardayız kızlar zmanla hepsi olur takmayın mutlu hamilelik geçirinki bebişlermizde mutlu olsun....

Geömiş olsun canım .Benim doktorum bana immunex diye bir ilaç verdi.3 aya kadar kullan dedi .allah korusun grip falan olmamak için.İstersen sen de al kullan..

Benim özellikle sağ bebemin ucu devamlı havada :)) Ama böyle havada olması da çok kötü tşörte sürtüyor tahriş oluyor deli gibi kaşınıyor ve Yatarken de rahatsız ediyor . Sütyenlerim oluyor ama bu sürtmeden dolayı deli oluyorum zaten hiç sevmem keşke afrikalı kadınlar gibi dolaşsak :sm_cool:

çok geçmiş olsun cnmm.. ben de dün 3. kez gittim doktora 15 gün aralıkla bir 15 gün sonra tekrar çağırdı... tahlillerimde guatrım biraz fazla çıktı sanırım o yüzden ama sen merak etme... 3. aydan sonra ayda bir çağırmaya başlarlar...

Mide bulantısı çok kötü yaa.Geçmiş olsun canım.Az kalmış .İnşallah bu da biter ve sorunsuz bir gebelik geçirirsinn..

Günaydın Kızlarrrrrrrrrrr....biraz geçmiş okudum..hasta olan arkadaşlara allah şifa versin diyorum..Baby love canım senin için çok zor bir durum ama diğer bebeklerini düşünmek zorundasın..Mide bulantısı olan arkadaşlar yakınmayın bebeğinizin sizde olduğunun en güzel kanıtı ben de yok biliyorsunuz ...Demetcim benim de göğüsler sadece azıcık şişti ne acıma ne de başka birşey var..Bugün saat 5 te doktor randevumuz var..Ayın 4 ünde pıtpıtlarımızı gördük ama yeniden göreceğim için çok heycanlıyım ....

Geömiş olsun canım .Benim doktorum bana immunex diye bir ilaç verdi.3 aya kadar kullan dedi .allah korusun grip falan olmamak için.İstersen sen de al kullan..

sağol canım daha kötü olursam doktoruma danışıp alırım... ama şimdilik sadece burun akıntısı ve hapşurma var... umarım hemencik geçer...

Hahhahah alah güldürsün seniihihoyyytBir anlık kendimi afrikalı kadınlar gibi düşübndüm hahhahahaaa...

Bana dr bundan sonra ayda 1 görüşecez dedi. 3. gidişim şubat 6'da 2'li test için olacak. Ama içim içimi kemiriyor acaba büyüdü mü diye.... Miğde bulantısı bebeğin geliştiğini gösteriyor diyorsunuz ama benim hiç bulantım yok...Her bünyede farklı oluyormuş kayınvalidemde de hiç olmamış bizim mercimek babannesinin özelliklerinden bana bulaştırdı galiba :))

maşallah ya kalabalık olmuşuz baya aynı performansı akşamlarıda bekliyorum kızlar DDD

Canım benimkiler zaten büyük de bir az daha büyüsün istemem :d..Ama bakıyorum normalmış çoğumuzda henüz büyümedi demek..

Hadi allah kolaylık versin annesi git yine bebişlerinin kalp atışlarını duy onunla muhabbet yap gel a.s.Bizim de selamlarımızı ilettt

ya kızlar ben hamile kaldığımdan beri ağda yapamıyorum korkuyorum içim ürperince bişi olur die.. kese kese odun gibi oldular siz yapıyomusunuz?

Sen yine de kesiyorsun iy ya.Ben sürekli yattığım için ne kese biliyorum ne de ağda..Erkkleştim gittim valla ..

Sen yine de kesiyorsun iy ya.Ben sürekli yattığım için ne kese biliyorum ne de ağda..Erkkleştim gittim valla ..

valla istemesemde kesiyorum doktora ayıp oliii...kaydirigubbakcemile3 ama 2 gün sonra hopp aynı yerdeler...

valla istemesemde kesiyorum doktora ayıp oliii...kaydirigubbakcemile3 ama 2 gün sonra hopp aynı yerdeler...

Evet öğle canım.ben de cumaya kesicem.Muayenem var doktora ayıp dediğin gibi.Ama sağlıklı olsunlar da canım geçer ya..Bir doğsunlar da sağ salim her şey düzelir...Ay benim bir amcakızı var çok güzel bir kız.Ama hamilelik sürecinde kız o kadar çirkinleşiyor ki yüzüne bakmak bile zor oluyor.Sivilce sarı lekeler.Ayakta damarlar alla çok korkunc oluyor.Bazen acaba ben demi öğle olucam diye düşünüyorum.Ama bebişini doğurduktan sonra yine güzeller güzeli olıuyor kız..

inşallah mutlu ve güzel bir hamilelik geçiririz hepimiz canım...
ay ben güzel bi terliyim yoksa iyileşemiycem görüşürüz sonra kızalr öptüm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…