Saol Günaycım iletirim tabiiki :)))) ay çok şekersin....Hadi allah kolaylık versin annesi git yine bebişlerinin kalp atışlarını duy onunla muhabbet yap gel a.s.Bizim de selamlarımızı ilettt
merhaba annecikler. dün doktordaydım iki kese göründü, bizim bebekler ikizmiş. doktor cinsel ilişkide bulunabilirsiniz dedi ama bu sitede okuyorum 3 aylık olmadan yapmayın diyorlar ama sonuçta doktorunda bi bildiği yok mudur? fikirlerinizi alabilir miyim.
ekledim canım.. sağlıkla büyüsün bebişlerimiz yeterki.. güzel haberlerimizi eklemek zevk veriyor... :enbuyukkk:hallisnaya özelden msg yazamamıştım,
tablo için ilave bilgilerim:
yaş 26
kilo 57
ve de pıt pıt atıyor kalbi:)
güncelllemeler için de emeğine sağlık hallisna!
alkisalkisalkis
Saol Günaycım iletirim tabiiki :)))) ay çok şekersin....
Ayy ne güzelll.Tebrik ederim canımm.İnşallah kalp atışlarını da duyarsın ve sağ salim doğurursun canımmm...
merhaba annecikler. dün doktordaydım iki kese göründü, bizim bebekler ikizmiş. doktor cinsel ilişkide bulunabilirsiniz dedi ama bu sitede okuyorum 3 aylık olmadan yapmayın diyorlar ama sonuçta doktorunda bi bildiği yok mudur? fikirlerinizi alabilir miyim.
eger gebelıgınde bır rısk yoksa bı sorun olmaz dıye bılıyorum. dusuk rıskın fılan yoksa bırsey olmaz ama sen yınede tedbırlı ol derım bı sure uzak kal enazından bıde ıkızmısss ne guzell. allahım kucagına almayıda nasıp etsın ınş.
doktor normal hayatına devam et dedi ama işte insan siteden okuduklarından da etkileniyor yine de. iyi dileklerin için çok teşekkür ederim canım...
kızlar benımde saat 2 de randewum war yıne cok heycanlandım bebegımı gorucem ınsallah bugun..15 gun once gormustum en son merak edıyorum buyudumu acaba nasıll))) suan 8+4 gunluk.. ısallah doktrumda yıne eksık cıkmazz 2-3 gun eksık cıkıyor.. yerımde duraıyorum heycanlandımm kızlllaarr
Canım güzel haberler ile gel inşallah ben de saat 5 te gidiyorum..kızlar benımde saat 2 de randewum war yıne cok heycanlandım bebegımı gorucem ınsallah bugun..15 gun once gormustum en son merak edıyorum buyudumu acaba nasıll))) suan 8+4 gunluk.. ısallah doktrumda yıne eksık cıkmazz 2-3 gun eksık cıkıyor.. yerımde duraıyorum heycanlandımm kızlllaarr
Merhaba canlarımNasılsınız?Nasıl gidiyor her gün sizi takib ediyorum.Ben de evde yatarak geçiriyorum günlerimi..
Asrewyagözün aydın canım.Rabbim sağ salim kucağına versin bebişini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?