2010 Ağustos Anneleri

merhaba annecikler. dün doktordaydım iki kese göründü, bizim bebekler ikizmiş. doktor cinsel ilişkide bulunabilirsiniz dedi ama bu sitede okuyorum 3 aylık olmadan yapmayın diyorlar ama sonuçta doktorunda bi bildiği yok mudur? fikirlerinizi alabilir miyim.

Ayy ne güzelll.Tebrik ederim canımm.İnşallah kalp atışlarını da duyarsın ve sağ salim doğurursun canımmm...

hallisnaya özelden msg yazamamıştım,
tablo için ilave bilgilerim:
yaş 26
kilo 57
ve de pıt pıt atıyor kalbi:)

güncelllemeler için de emeğine sağlık hallisna!
alkisalkisalkis
ekledim canım.. sağlıkla büyüsün bebişlerimiz yeterki.. güzel haberlerimizi eklemek zevk veriyor... :enbuyukkk:

eger gebelıgınde bır rısk yoksa bı sorun olmaz dıye bılıyorum. dusuk rıskın fılan yoksa bırsey olmaz ama sen yınede tedbırlı ol derım bı sure uzak kal enazından bıde ıkızmısss ne guzell. allahım kucagına almayıda nasıp etsın ınş.

Bence de bir az dikkat et derim Cellistim.Dur hele bir kalp atışlarını da duy.Sorunsuz olduğunu anla sonra .Eşine de bir az eziyyet et gebelik kolay değildir bir az da onlar çeksinnn ...

doktor normal hayatına devam et dedi ama işte insan siteden okuduklarından da etkileniyor yine de. iyi dileklerin için çok teşekkür ederim canım...

kızlar benımde saat 2 de randewum war yıne cok heycanlandım bebegımı gorucem ınsallah bugun..15 gun once gormustum en son merak edıyorum buyudumu acaba nasıll ))) suan 8+4 gunluk.. ısallah doktrumda yıne eksık cıkmazz 2-3 gun eksık cıkıyor.. yerımde duraıyorum heycanlandımm kızlllaarr

doktor normal hayatına devam et dedi ama işte insan siteden okuduklarından da etkileniyor yine de. iyi dileklerin için çok teşekkür ederim canım...

yok bence sen yınede uzak kal. kalp atımlarını bır duy bak zaman gecsın soyle 3 aylık olsun :)) bende sahsen korkuyorumm uzak duruyorum. tabıı en cok esler ıcın zor oluyor bu durum bence no problem cok rahatım :))

heyecanlanmaz mı insan dün benim bacaklarım titriyordu beklerken....allahım sağlıkla tamamına erdirsin inşallah......

Canım güzel haberler ile gel inşallah ben de saat 5 te gidiyorum..

Merhaba canlarımNasılsınız?Nasıl gidiyor her gün sizi takib ediyorum.Ben de evde yatarak geçiriyorum günlerimi..
Asrewyagözün aydın canım.Rabbim sağ salim kucağına versin bebişini..

merhaba canım dün aniden çıkmak zorunda kaldım,saolsn canım Allah razı olsun hepimizinki inş...

tesekkur ederim canim iyiyiz sen nasilsin ? cuma gunu benimde 3. kontrolum vardi super gecti
bebisim kocaman olmus masallah 4 cm kollari bacaklari poposu herseyi gorunuyordu
kalbide cok guzel atiyordu
o kadar duygulandikki simdi sanki gercekten icimde bi bebek varmis gibi hissediyorum
onceki gittigimizde kucuk bi nokta gibiydi birsey anlasilmiyordu ..
[/QUOTE]

bnde iyiyim canım çok şükr...ayy ne güzel yaa maaşllh..inş. diger gittigimzde bende öle görürürm yaa...inş. sag salim bebişlerimize kavuşuruz :Saruboceq:

slm kızlar nasılsınız?ya bendede bı heyecan var anlatamam evde ultason olsa 24 saat uyumadan ona baksam gecen hafta gıttım doktora cokta gıtmek ıstemıyorum ama cok ta merak edıyorum.bendemı bı anormallık var yoksa bu normalmı:)

umarım zman hemen gecer ve bbeıslerımızı agustosta bıran once alırız kucagımıza:)

Ben de en son ağdaya ilk muayeneye gittiğimde yaptırmıştım, şimdi uzadılar haliyle 1 ay oldu. Bu hafta ağdaya gitmeyi planlıyorum. Bakalım nasıl geçecek ağda işi , inşallah kolay geçer.

cellist, hayırlı olsun ne güzel ikiz geliyor, allah tamamına erdirsin. Normal hamilelik mi tedavi ile mi oldu ?

Bugün randevusu olan arkadaşların da inşallah güzel haberlerini alırız.

Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…