ınşallah Ebrucum saol canım..Ben de en son ağdaya ilk muayeneye gittiğimde yaptırmıştım, şimdi uzadılar haliyle 1 ay oldu. Bu hafta ağdaya gitmeyi planlıyorum. Bakalım nasıl geçecek ağda işi , inşallah kolay geçer.
cellist, hayırlı olsun ne güzel ikiz geliyor, allah tamamına erdirsin. Normal hamilelik mi tedavi ile mi oldu ?
Bugün randevusu olan arkadaşların da inşallah güzel haberlerini alırız.
Sevgiler
slm kızlar nasılsınız?ya bendede bı heyecan var anlatamam evde ultason olsa 24 saat uyumadan ona baksam gecen hafta gıttım doktora cokta gıtmek ıstemıyorum ama cok ta merak edıyorum.bendemı bı anormallık var yoksa bu normalmı:)
umarım zman hemen gecer ve bbeıslerımızı agustosta bıran once alırız kucagımıza:)
Benim eşim de daha ailesine söylemedi..Diyoruz bir 3 ayımız bitsin arkadaşlarımıza falan öyle söyleyelim..Ben aileme söyledim çünkü onların duası iyi dilekleri benim için önemli..Merhaba canım, ben de merak ediyorum büyümüş mü diye ama neden bilmiyorum çok heyecanlı değilim. Daha hormonlarım coşmadı galiba .... Etrafımdaki insanlar benden kat kat heyecanlılar herkes çığlıklar atıyor ama bende daha tık yok. Bakalım belki 2'li testten sonra birşeyler değişir. Eşim işyerindekilere falan kimseye söylemiyor, elemanın eşi de hamileymiş çocuk buna anlatmış bizimki dinlemiş tek kelime etmemiş. 2'li test de belli olsun patlatacam balonu şirkette diyor.
Benim eşim de daha ailesine söylemedi..Diyoruz bir 3 ayımız bitsin arkadaşlarımıza falan öyle söyleyelim..Ben aileme söyledim çünkü onların duası iyi dilekleri benim için önemli..
aaa! siz nasıl durabiliyorsunuz?? benim eşim ögrendigimz gün ailelerimize haber verdi hemen :))) aslında bende ilk 3ayın bitmesini istiyordum da olmadı
Canım benim daha önce söyledik dilimiz yandı..bebeği kaybettik sonra işin yoksa herkese dert anlat dur..bir yandan tebrik alıyorsun öte yandan ay yok aslında maalesef kem küm falan demek zorunda kalıyorsun...içinin yanması da cabası tabii..o yüzden bu sefer söylememe kararı aldık..aaa! siz nasıl durabiliyorsunuz?? benim eşim ögrendigimz gün ailelerimize haber verdi hemen :))) aslında bende ilk 3ayın bitmesini istiyordum da olmadı
Canım benim daha önce söyledik dilimiz yandı..bebeği kaybettik sonra işin yoksa herkese dert anlat dur..bir yandan tebrik alıyorsun öte yandan ay yok aslında maalesef kem küm falan demek zorunda kalıyorsun...içinin yanması da cabası tabii..o yüzden bu sefer söylememe kararı aldık..
Ben de girdim muhabbetinizee olurmuuu.Girdim ama ya.hıhıhı
Bizde de kimse bilmiyor ailelerimiz dışında..Geçen gebelikte 8 haftamda her kese söğledik.9 haftamda düşük yaptım.Gel şimdi alemdem geçmiş olsunları duy.İnsan çıldıracak gibi oluyor.Sağ salim bir göbüş çıkaralım da o zaman diycez inşallahh...
Kayınvalidemlere söyledi onu da ben dürte dürte... İş arkadaşlarına elemanlarına falan söylemiyor bomba patlatacam ama şu testler bir bitsin diyor. Ne isim koyalım falan diyorum konuşalım diye onu bile erteliyor. Belli olsun konuşuruz diyor. Ketummm
Evet zor bir durum ama inşallah bu sefer iyi olacak hayatım, Allah yardımcımız olsun, tamamına ersin kucağımıza alalım bebişlerimizi.
inş. testlerinden olumlu sonuçlar alıp haber verrsn yaa..
Ya kızlar yardım edin soğukalgınlığı geçiriryorum sanırım. Dün öğlenden beri kuru öksürük ve buna bağlı boğaz ağrısı var. çok öksürünce sırtlarım da ağırdı, başım da ağrıyor. Tabii ilaç yasak. Ihlamur veballı sıcak sularla pastillerle ayaktayım. Zor işe geldim yardım edin var mı benim gibi olan?Ne yapıyım ben ya bebişim rahatsız olursa
Ya kızlar yardım edin soğukalgınlığı geçiriryorum sanırım. Dün öğlenden beri kuru öksürük ve buna bağlı boğaz ağrısı var. çok öksürünce sırtlarım da ağırdı, başım da ağrıyor. Tabii ilaç yasak. Ihlamur veballı sıcak sularla pastillerle ayaktayım. Zor işe geldim yardım edin var mı benim gibi olan?Ne yapıyım ben ya bebişim rahatsız olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?