2010 Ağustos Anneleri

ınşallah Ebrucum saol canım..

Merhaba canım, ben de merak ediyorum büyümüş mü diye ama neden bilmiyorum çok heyecanlı değilim. Daha hormonlarım coşmadı galiba .... Etrafımdaki insanlar benden kat kat heyecanlılar herkes çığlıklar atıyor ama bende daha tık yok. Bakalım belki 2'li testten sonra birşeyler değişir. Eşim işyerindekilere falan kimseye söylemiyor, elemanın eşi de hamileymiş çocuk buna anlatmış bizimki dinlemiş tek kelime etmemiş. 2'li test de belli olsun patlatacam balonu şirkette diyor.

Benim eşim de daha ailesine söylemedi..Diyoruz bir 3 ayımız bitsin arkadaşlarımıza falan öyle söyleyelim..Ben aileme söyledim çünkü onların duası iyi dilekleri benim için önemli..

Benim eşim de daha ailesine söylemedi..Diyoruz bir 3 ayımız bitsin arkadaşlarımıza falan öyle söyleyelim..Ben aileme söyledim çünkü onların duası iyi dilekleri benim için önemli..

aaa! siz nasıl durabiliyorsunuz?? benim eşim ögrendigimz gün ailelerimize haber verdi hemen :))) aslında bende ilk 3ayın bitmesini istiyordum da olmadı

aaa! siz nasıl durabiliyorsunuz?? benim eşim ögrendigimz gün ailelerimize haber verdi hemen :))) aslında bende ilk 3ayın bitmesini istiyordum da olmadı

Kayınvalidemlere söyledi onu da ben dürte dürte... İş arkadaşlarına elemanlarına falan söylemiyor bomba patlatacam ama şu testler bir bitsin diyor. Ne isim koyalım falan diyorum konuşalım diye onu bile erteliyor. Belli olsun konuşuruz diyor. Ketummm

Canım benim daha önce söyledik dilimiz yandı..bebeği kaybettik sonra işin yoksa herkese dert anlat dur..bir yandan tebrik alıyorsun öte yandan ay yok aslında maalesef kem küm falan demek zorunda kalıyorsun...içinin yanması da cabası tabii..o yüzden bu sefer söylememe kararı aldık..

Geçen sefer ki kaç haftalıktı ? İnşallah bu sefer böyle birşey olmaz, allah tamamına erdir bütün dünyaya haykırırız bebişi....

Ben de girdim muhabbetinizee olurmuuu.Girdim ama ya.hıhıhı

Bizde de kimse bilmiyor ailelerimiz dışında..Geçen gebelikte 8 haftamda her kese söğledik.9 haftamda düşük yaptım.Gel şimdi alemdem geçmiş olsunları duy.ınsan çıldıracak gibi oluyor.Sağ salim bir göbüş çıkaralım da o zaman diycez inşallahh...

Evet zor bir durum ama inşallah bu sefer iyi olacak hayatım, Allah yardımcımız olsun, tamamına ersin kucağımıza alalım bebişlerimizi.

inş. testlerinden olumlu sonuçlar alıp haber verrsn yaa..

Ayy bugün hava ne kadar güzel, biraz çıkıp dolaşayım diyorum . Yaz geliyor sankiiii bu havalara bayılıyorum. İçimde böyle deniz kıyısında güzel bir yemek masasında olup 2 tek atmak geliyorrrrrrr. Bunu aşerdim şimdi :roflol:

bende 3.aya kadar ailemden baska kimseye soylememe taraftariydim.8+2 de dokt gittigimde doktorum kizdi...su endiseleri batil inanclari kafandan at..sonucta bu bebegi herkes senden 9 senedir bekliyor...kim kotu bisey aklindan gecirir,kim nazar degdirebilirki dedi...ben hayir risk olursa sonra yeniden uzulurum dedim..canim o risk 3.aydada 9.aydada var...Allahina sigincaksin pozitif olcaksin...icinde yasama sevincini,sikintilarini paylas dedi...3 gundur arayan arayana hayirli olsun,seninde bizimde gozumuz aydin Allah tamamina erdirsin dediler....dualari beni mutlu ediyor...Allahim hepimizin bebislerini korusun,saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallh...

Ya kızlar yardım edin soğukalgınlığı geçiriryorum sanırım. Dün öğlenden beri kuru öksürük ve buna bağlı boğaz ağrısı var. çok öksürünce sırtlarım da ağırdı, başım da ağrıyor. Tabii ilaç yasak. Ihlamur veballı sıcak sularla pastillerle ayaktayım. Zor işe geldim yardım edin var mı benim gibi olan?Ne yapıyım ben ya bebişim rahatsız olursa

ınşallah kızlar inşallahhh..
Ebrucum ben bu gün ilk kez bir şey istedim.Canım ayva çekti.Ama aşerdimmi yoksa sadece istedimmi bilmiyorum.Bir de hava güzelse ne işin var burda hadi çık dolaş bebişine temiz hava yuttur..

Geçmiş olsun canım, çok kötü olursan parasetemol kullanabiliyormuşuz galiba sorarsın dr'a ama yaptıkların güzel . ciğerlerini yumuşat , ılık devamlı sıvı al. İnşallah hemen iyileşirsin, eşim de hasta uzak duruyorum bende. Çeşme gibi burnu akıyor, deli gibi hapşuruyor, çok yaşa demekten dilim kurudu walla.

tatlim...sicak suya bol bal,limon,az karabiber karistir sicak sicak ic,ustune kalin birsey al terle derim...gecmis olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…