2010 Ağustos Anneleri

hııım anladım dogrudr söylememeniz normal...Allah ım bu sefer sag salim nasip eder inş.

Çok geçmiş olsun canım.Kendin dikkat et.Frambuaz reçeli varsa çayla iç iyi gelir..

Aman dikkat et canım yaklaşma eşine mümkün olduğu kadar sen de tedbir olsun diye vitamin al portakal filan ye. Siz evdesiniiz eşiniz en büyük taşıyıcı ama biz de taşıyıcı çok iş ortamı olunca kimden kapacağın belli olmuyor ki

Kızlar çok sağolun deniycem hepsini, aslında dediğiniz gibi terlemek en iyisi ben akşam iyice bir terliyim Günay'cım frambuaz reçelim yok ama iyi geliyorsa aldırıyım eşime be :)

Evet hayatım çok iyi geliyor.Benim kayınvalidem hep yapar kışa saklar hasta falan olduğumuzda bize çayla içirir...Çok iyi geliyor canım.Geçmiş olsu bir tanem..

Zaten işten gelince hiç öpmüyorum normalde de yıkanıyor paklanıyor v.s. öyle. Çünkü ilaç şirketinde müdür ve bütün hastanelere girip çıkıyorlar 41 çeşit mikrop var hastalerde allah korusun.

Haklsısın canım hatta mikrop öldürücü jel de kullan bence. Ben eşime sürdürüyorum ben ofisteyim bütün gün ama o sürekli dışarda, seninkinin işi hastahanelerle benim de büyük marketlerle içecek firmasında bölge müfettişliği yapıyor ve sürekli geziyor bayileri, marketleri, benzincileri anlayacağın 1000 türlü insan

Canım deminden internetten araştırıyorum türkce ismi ne diye kızılcıkmış.Bir de kzılcık reçeli çokkk iyi geliyor canım...(bizde ismi zoğal netten araştırıyordum sizde ne diye )

Sağol canım eşime söyliycem hangisini buılursa alsın bari iyileşiyim bebiş de zarar görmesin olumunekankayizsmile

Dışarı çıktım 2 tur attım, sitenin marketine uğradım birşeyler aldım geldim. Bir kedicik dadandı kapıya da çok minnoş birşey , koşuyor önüme geçiyor atıyor kendini yere yuvarlanıyor seveyim diye. Dr. da toxiplazma falan uzak dur demişlerdi ne olur ne olmaz diye uzak durdum. Güvenlik pisi pisi dedi gitti de evden çıkabildim, dönüşte yine bekliyordu minnoş yine güvenlik uzaklaştırdı oyy çok minnoşş ama. keşke burda bir arkadaşım olsa böyle tek başıma dolaşmak sıkıyor , arabayı çıkarayım dedim nereye gidecem deli gibi mi dolaşacam sokaklarda üfff. Bağdat'ın oralarda da haftasonu dolaştık birkaç ev hem çok pahalı hem de leş gibi . Oturayım desem 20 milyar masraf lazım ev sahipleri de yanaşmıyor, ben de elalemin evine masraf yapamam. Zaten kendi evim oluyor geçici olarak ıstanbul'da oturacağız mercimek büyüsün evimiz bitsin Küçükkuyuya yerleşeceğiz allah izin verirse.

canım çok geçmiş olsun.

Geçen sefer ki kaç haftalıktı ? İnşallah bu sefer böyle birşey olmaz, allah tamamına erdir bütün dünyaya haykırırız bebişi....
Ebrucum ben 3 gebelik kaybını da yaklaşık 7 haftalık yaşadım meğer bende kan pıhtılaşması varmış..şimdi göbekten hergün iğne oluyorum..diğer gebeliklerimin hiçbirinde mercimeğimi göremedik..hep kese boş oluyordu..yani ilk defa pıt pıt heyacanı yaşıyoruz :)) allahım inşallah bu sefer sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin..

Kızlar ne düşünüyorum biliyor musunuz hani hep diyoruz ya ya nazar değer söylersem milletin ya gözü kalırsa falan diye..o zaman şu ünlülerin hiçbirinin çocuğunun olmaması lazım..düşünsenize Angelina Jolie, demet şener, çağla şikel ay ne bileyim hepsi çatır çatır doğuruyor..:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…