Canım benim daha önce söyledik dilimiz yandı..bebeği kaybettik sonra işin yoksa herkese dert anlat dur..bir yandan tebrik alıyorsun öte yandan ay yok aslında maalesef kem küm falan demek zorunda kalıyorsun...içinin yanması da cabası tabii..o yüzden bu sefer söylememe kararı aldık..
Ya kızlar yardım edin soğukalgınlığı geçiriryorum sanırım. Dün öğlenden beri kuru öksürük ve buna bağlı boğaz ağrısı var. çok öksürünce sırtlarım da ağırdı, başım da ağrıyor. Tabii ilaç yasak. Ihlamur veballı sıcak sularla pastillerle ayaktayım. Zor işe geldim yardım edin var mı benim gibi olan?Ne yapıyım ben ya bebişim rahatsız olursa
Geçmiş olsun canım, çok kötü olursan parasetemol kullanabiliyormuşuz galiba sorarsın dr'a ama yaptıkların güzel . ciğerlerini yumuşat , ılık devamlı sıvı al. İnşallah hemen iyileşirsin, eşim de hasta uzak duruyorum bende. Çeşme gibi burnu akıyor, deli gibi hapşuruyor, çok yaşa demekten dilim kurudu walla.
Aman dikkat et canım yaklaşma eşine mümkün olduğu kadar sen de tedbir olsun diye vitamin al portakal filan ye. Siz evdesiniiz eşiniz en büyük taşıyıcı ama biz de taşıyıcı çok iş ortamı olunca kimden kapacağın belli olmuyor ki
Zaten işten gelince hiç öpmüyorum normalde de yıkanıyor paklanıyor v.s. öyle. Çünkü ilaç şirketinde müdür ve bütün hastanelere girip çıkıyorlar 41 çeşit mikrop var hastalerde allah korusun.
Çayla derken çayın içene mi katıyorsunuz
Canım deminden internetten araştırıyorum türkce ismi ne diye kızılcıkmış.Bir de kzılcık reçeli çokkk iyi geliyor canım...(bizde ismi zoğal netten araştırıyordum sizde ne diye)
Çok geçmiş olsun canım.Kendin dikkat et.Frambuaz reçeli varsa çayla iç iyi gelir..
Dışarı çıktım 2 tur attım, sitenin marketine uğradım birşeyler aldım geldim. Bir kedicik dadandı kapıya da çok minnoş birşey , koşuyor önüme geçiyor atıyor kendini yere yuvarlanıyor seveyim diye. Dr. da toxiplazma falan uzak dur demişlerdi ne olur ne olmaz diye uzak durdum. Güvenlik pisi pisi dedi gitti de evden çıkabildim, dönüşte yine bekliyordu minnoş yine güvenlik uzaklaştırdı oyy çok minnoşş ama. keşke burda bir arkadaşım olsa böyle tek başıma dolaşmak sıkıyor , arabayı çıkarayım dedim nereye gidecem deli gibi mi dolaşacam sokaklarda üfff. Bağdat'ın oralarda da haftasonu dolaştık birkaç ev hem çok pahalı hem de leş gibi . Oturayım desem 20 milyar masraf lazım ev sahipleri de yanaşmıyor, ben de elalemin evine masraf yapamam. Zaten kendi evim oluyor geçici olarak İstanbul'da oturacağız mercimek büyüsün evimiz bitsin Küçükkuyuya yerleşeceğiz allah izin verirse.
canım çok geçmiş olsun.
Ebrucum ben 3 gebelik kaybını da yaklaşık 7 haftalık yaşadım meğer bende kan pıhtılaşması varmış..şimdi göbekten hergün iğne oluyorum..diğer gebeliklerimin hiçbirinde mercimeğimi göremedik..hep kese boş oluyordu..yani ilk defa pıt pıt heyacanı yaşıyoruz :)) allahım inşallah bu sefer sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin..Geçen sefer ki kaç haftalıktı ? İnşallah bu sefer böyle birşey olmaz, allah tamamına erdir bütün dünyaya haykırırız bebişi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?