2010 Ağustos Anneleri

İnşallah bu sefer alıcaksınn italyadan.allahımm kucagına almayıda nasıp etsın..tum anne adaylarna.bende geldım sımdı hastaneden bebegımı gordum 20,1 mm olmus kızlaaarr kalıbde nasıl atıyorduu cnm bnmm.1 ay snragıdıcem tekrardann sımdılık normal dedı doktrum.. yanlızbende acaıp yogun sekılde kabılzık wardı sızdede warmı ? cok rahatsız oluyorum karnım sısıyor resmen nefes alamaıyorum şişkınlıkten. ılac verdı bıtkıselmiş zararı yokmus bebege.

İnşallah canım inşallah, şu 3'ayı geçirsek biraz daha rahatlarız herhalde. İlk 3 ay son 3 ay çok önemli diyorlar.

Canımmmmm çok sevindim ben de birazdan gidicem allahım inşallah benimkide büyümüştür ...sen kaç haftalık oldun şimdi..ben 6+4 te gördüğümde 8 mm idi..bakalım şimdi ne kadar olmuştur çok merak ediyorum...canım bende acaip kabızlık çekiyorum..ben de bitkisel fitil aldım..ıkınmamak için bakıyorum zorlandığım zaman hemen koyuyorum bir tane 10 dak sonra işlem tamam..

Ohh maşallah , kalbi kaç atıyordu baktın mı ? Bende de kabızlık vardı hatta zorlamaktan yırttım biryerlerimi kanama oldu çok. Neyse ben sabahları keçiboynuzu pekmezi içiyorum su ile iyi geldi. Dr. bana da bir daha yırtmayayım diye ilaç vermişti ama daha içmedim şükür ihtiyacım olmadı. Bende çok gaz oluyor sütü de laktozsuz içiyorum ama yine de çok gaz var igdaş gibiyim :roflol:

inşallah cnm ınş. buyumustur benım suan 8+4 cıktı . darıısı sana ıyı haberlerını beklıyoruz gelınce yaz bol şanssss..

ayy naı kac atıyordu bılmıyorum kııı ?( sormadımdaa nasıl olucakk . ewet kabızlık ıcın normal dedı sıwı gıdalar alın bol su ıcın kayısı, seftalı suyu ıcın dedı.hamılelıkte salgılanan bı hormon bagırsaklara baskı yapıyormus calısmasını engellıyormus ama aşırısı tabıkde rahatsız edıcı oluyor. ılac verdı bakalım dahha almadımda denıycem ıyı gelır ıns. gaz bendede oluyor sut ıcemıyorum içmesem vıcdan azabı cekıyorum artık ısıtıyorum ıcınede bı bardak bal karıstırp sıcak ıcıyorum. napalım bebeısler ıcın katlancagız..

merhaba
benm sat 7.11.2009
beklenen doğum tarihi 14.08.2010
benide ağustos annelerinin içine katın

Hoşgeldin canım, hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallah.

1. sayfadaki gerekli bilgileri hallisna arkadaşımıza mesaj atabiliyorsan gönder canım. yaşın kilon v.s. de lazım

yaşım 22
kilom 72

tamam arkadaşım görmüş listeye ekliyordur seni problem yok. Kalp atışlarını duydunuz mu ? Nasıl gidiyor hamilelik ? Daha çok gençsinnn maşallah genç anne adayımız. Sen de benim gibi kilolu hamile kalmışsın hakkımızda hayırlısı artık.

ben 9+3 haftalık gebeyim kalp atışlarını 6+6 da gördük kısmet olursa bu cumartesi kontrole gideceğim evet bende kilolu hamişlerdenim doktora gittiğimde 10+0 haftalık olacağım bakalım bu sefer ne diyecekler ve kontrol karındanmı olacak çok merak ediyorum

karından bakarlar büyük bir ihtimalle, kan testi yaptılar mı ? Ben ayda 1 gidiyorum doktora , 12. haftada gideceğim 2'li test için 6 şubatta. ınşallah iyi haberlerle gelirsin canım.

ozzzy seni gördüm aşağıda, galiba eskileri okuyorsun seni çok merak ettik. Nasılsın herşey yolunda mı ? 1. sayfadaki listede kese görüldü gözüküyor galiba sende halen.

ewt ben tüm kan testlerimi 6+6 haftalık kontrole gittiğim zaman yaptırmıştım allaha şükür hepsi iyi çıktı doktorum sadece biraz daha çok su içmemi söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…