Ebrucum ben 3 gebelik kaybını da yaklaşık 7 haftalık yaşadım meğer bende kan pıhtılaşması varmış..şimdi göbekten hergün iğne oluyorum..diğer gebeliklerimin hiçbirinde mercimeğimi göremedik..hep kese boş oluyordu..yani ilk defa pıt pıt heyacanı yaşıyoruz :)) allahım inşallah bu sefer sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin..
Ebrucum ben 3 gebelik kaybını da yaklaşık 7 haftalık yaşadım meğer bende kan pıhtılaşması varmış..şimdi göbekten hergün iğne oluyorum..diğer gebeliklerimin hiçbirinde mercimeğimi göremedik..hep kese boş oluyordu..yani ilk defa pıt pıt heyacanı yaşıyoruz :)) allahım inşallah bu sefer sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin..
Canımmmmm çok sevindim ben de birazdan gidicem allahım inşallah benimkide büyümüştür ...sen kaç haftalık oldun şimdi..ben 6+4 te gördüğümde 8 mm idi..bakalım şimdi ne kadar olmuştur çok merak ediyorum...canım bende acaip kabızlık çekiyorum..ben de bitkisel fitil aldım..ıkınmamak için bakıyorum zorlandığım zaman hemen koyuyorum bir tane 10 dak sonra işlem tamam..İnşallah bu sefer alıcaksınn italyadan.allahımm kucagına almayıda nasıp etsın..tum anne adaylarna.bende geldım sımdı hastaneden bebegımı gordum 20,1 mm olmus kızlaaarr kalıbde nasıl atıyorduu cnm bnmm.1 ay snragıdıcem tekrardann sımdılık normal dedı doktrum.. yanlızbende acaıp yogun sekılde kabılzık wardı sızdede warmı ? cok rahatsız oluyorum karnım sısıyor resmen nefes alamaıyorum şişkınlıkten. ılac verdı bıtkıselmiş zararı yokmus bebege.
İnşallah bu sefer alıcaksınn italyadan.allahımm kucagına almayıda nasıp etsın..tum anne adaylarna.bende geldım sımdı hastaneden bebegımı gordum 20,1 mm olmus kızlaaarr kalıbde nasıl atıyorduu cnm bnmm.1 ay snragıdıcem tekrardann sımdılık normal dedı doktrum.. yanlızbende acaıp yogun sekılde kabılzık wardı sızdede warmı ? cok rahatsız oluyorum karnım sısıyor resmen nefes alamaıyorum şişkınlıkten. ılac verdı bıtkıselmiş zararı yokmus bebege.
Canımmmmm çok sevindim ben de birazdan gidicem allahım inşallah benimkide büyümüştür ...sen kaç haftalık oldun şimdi..ben 6+4 te gördüğümde 8 mm idi..bakalım şimdi ne kadar olmuştur çok merak ediyorum...canım bende acaip kabızlık çekiyorum..ben de bitkisel fitil aldım..ıkınmamak için bakıyorum zorlandığım zaman hemen koyuyorum bir tane 10 dak sonra işlem tamam..
Tamam canım yazarım mutlaka :)) ben çıkıyorum şimdi..hepinizi öptüm..inşallah cnm ınş. buyumustur benım suan 8+4 cıktı . darıısı sana ıyı haberlerını beklıyoruz gelınce yaz bol şanssss..
Ohh maşallah , kalbi kaç atıyordu baktın mı ? Bende de kabızlık vardı hatta zorlamaktan yırttım biryerlerimi kanama oldu çok. Neyse ben sabahları keçiboynuzu pekmezi içiyorum su ile iyi geldi. Dr. bana da bir daha yırtmayayım diye ilaç vermişti ama daha içmedim şükür ihtiyacım olmadı. Bende çok gaz oluyor sütü de laktozsuz içiyorum ama yine de çok gaz var igdaş gibiyim :roflol:
merhaba
benm sat 7.11.2009
beklenen doğum tarihi 14.08.2010
benide ağustos annelerinin içine katın
eksklerinide yazarmısın yaş ve kilomerhaba
benm sat 7.11.2009
beklenen doğum tarihi 14.08.2010
benide ağustos annelerinin içine katın
yaşım 22
kilom 72
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?