2010 Ağustos Anneleri

teşekkürler Ebrucum :)) ben de kimse yok die hiç bişey yazmadan geçmişi okuyordum :)))
nasılsın iyi misin?

boshayallersmile

iyiyim canım eşim geç gelecek ben de internette okuma yapıyorum. Sen nasılsın nasıl gidiyor ?

iyiyim canım eşim geç gelecek ben de internette okuma yapıyorum. Sen nasılsın nasıl gidiyor ?

ben de eşimi bekliyorum.. birazdan gelir.. bugün son izin günüm.. kara kara yarın işe tekrar başlayacağımı düşünüyorum üzülüyorum... onun dışında çok şükür bir sıkıntımız yok... gönderdiğin sayfa çok güzelmiş.. çok sağol başından geçenleri anlatnası gerçek olanı bilmek inan çok güzel... tekrar teşekkürler..

Ne yapacaksın arkadaşım ekmek parası , inşallah kolay geçer günlerin. Üzülme canım bebiş de üzülür sonra... Pozitif düşün su gibi geçsin inşallah. Benim dr da normal doğumu teşvik ediyormuş bu hikayelerde okudum. Ben daha başındayım diye hiç doğumdan konuşmadım kendisiyle çünkü.

2 tane konuyu baştan sonra okudum ve ağladım biliyor musun? Hani bebeklerini kollarına aldıklarındaki hissi anlatmışlar ya oraya mis yazmışlar ya içim gitti... yüreğim sızladı... hala ağlıyorum ama gerçekten mutluluktan böyle güzel bişeye sahip olmayı Allahın bana nasip etmrsinden... çok şükür...

onu okumadım daha galiba... Ben kızın 7cm açılmış öyle gitmiş doğuma, çünkü sancı denince kallavi birşey olmadı diye beklemişler de beklemişler , sonra şıp diye doğuruvermiş . ınşallah biz de böyle kolayca doğum yaparız. Korkuyorum çünkü.....

canım senı çok ii anlıyorum bende daha önce aynı şeyı yaşadım ama ben söölememiştim eşimin ailesı herkese söölemişti şimdi kımseye söölemıyorum ne gerek var herkese laf anlatmaktan psıkolojım bozulmuştu öncekınde şimdi sadece kendı aileme sööledım zamanla söylenır elbet.:CüvCüv:

kızlaar dün dr gıttım kontrole bebegım büyümüş keyfı yerınde dedı dr teyzesi nohut kadarmış ama beslenemıyorum kı mıde bulantısından (açlıktan ölcem yaklında

kızlaar dün dr gıttım kontrole bebegım büyümüş keyfı yerınde dedı dr teyzesi nohut kadarmış ama beslenemıyorum kı mıde bulantısından (açlıktan ölcem yaklında

Allah yardımcın olsun zor ama az kaldı bulantıların bitmesine ya sabır ne yapacaksın. Senin niye çizelgen yok ? kaç haftalık oldu bebiş ?

kıslar merhaba bugün ilgilenemedim sizinle yaa. hepinizi çok özledim inanın. bugün işten ayrıldım kısçeler. side ne var ne yok. artık resmi ev karısı oldum.

kıslar merhaba bugün ilgilenemedim sizinle yaa. hepinizi çok özledim inanın. bugün işten ayrıldım kısçeler. side ne var ne yok. artık resmi ev karısı oldum.

ben de aklımdan geçirmiştim demetcim seni hayırdır, öğlenden beri yazmamış nereye gitti bu kız diye... hayırlısı olsun cnm.. evde oturmak en iyisi ben de yarın iznim bittiği için mecburen sahalara geri dönüyorum hiiiç ama hiç istemeyerektennnnn.... mafoldumben

ay canım ya seni o kadar ii anlıyorum ki, allahım sabır versin canım. yarın internet başvurumuzu da yapacağız inşallah. evimizde zaten 2 bilg var ama netimiz yok ne işse. artık daha stressiz bir ortamdan merhaba diyeceğim sizlere. valla eve geldim yemek yedim yaa çok şükür dedim. artık nasıl stres olduysam bir haftadır .

Hayırlı olsunnnnnnnnnnnn, ne çabuk sen dün şubat'a kadar bekliycem v.s. demiyor muydun ? ne oldu ne dediler iştekiler v.s. anlat bakalım

selam kizlar
masallah yine 20 sayfa konusulmus :))) gecmisi okuyamadim ..
aslinda muhabbete gunduz katilmak lazim ama malesef nete giremiyorum egitimdeyken ..
herkes iyidir umarim
ben dun geceden beri cok kotuydum asiri derecede kasilmalarim var sag tarafimda ozellikle kasigimda bicak saplanir gibi agrilar vardi
ve sanki afedersiniz vajinama icimden bir seyler asiri baski yapiyo gibi bi histi sanki bebegim disari cikmak istiyormus gibiydi ilk defa oldu bu 10 haftada hemen doktora gittik cunku bazen cok siddetliydi cok korktum ...
hersey cok normalmis allaha sukur bebisim buyudugu icin rahim kendine yer aciyormus 10 ve 20. hafta arasi bazi anneler asiri sekilde hissedermis bu kasilmalari ..
biraz azaldi kasilmalarim ve agrim sanirim annecigim simdilik kendine yerini acti ..
o kadar sevindimki bisey olmadigina
keske benim canim acisin ama ona bisey olmasin :sm_cool:

gozun aydin canim kurtulmussun ... benimde bu donem cok stresli geciyo bazen nefret bile ediyorum yonetimdeki insanlardan ama bebisleri cok seviyorum hepsi kendi yavrum gibi oldu
ama bu gidisle benide pes ettirecekler ...

Geçmiş olsun Elif sena, allaha şükür ciddi birşey yokmuş bebiş kendine yer açıyormuş çok tatlııı...

Hayırlı olsunnnnnnnnnnnn, ne çabuk sen dün şubat'a kadar bekliycem v.s. demiyor muydun ? ne oldu ne dediler iştekiler v.s. anlat bakalım

gozun aydin canim kurtulmussun ... benimde bu donem cok stresli geciyo bazen nefret bile ediyorum yonetimdeki insanlardan ama bebisleri cok seviyorum hepsi kendi yavrum gibi oldu
ama bu gidisle benide pes ettirecekler ...

evet kıslar, ya iş yerim beni başka yere gndermek istemekte kararlıydı bende gitmek istemiyordum eşim izin vermedi. canıma da tak etti artık gideceğim dedim bastım istifayı...
ama o beni işten çıkartmış gösterdi.... allahım isteyen herkese nasip etsin büyük rahatlık inanın ohhhhhhhhhhhhhhh

elifcim sana da çok geçmiş olsun. allahımgönlüne göre versinvereliniortak:1hug:

Kızlar ben geldiimmmmm...meleğim büyümüüşşşşşş..tam 17 mm olmuş teyzeleri....3 gün geriden gidiyoruz derken şimdi arayı kapatmış meleğim :))) allah tüm isteyenlere nasip etsin..ve allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

Canım çok sevindim. Maşallah bebeğin kocaman olmuş yaaa.. Teyzesi yesin onun minnacık ayaklarını ellerini....cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…