2010 Ağustos Anneleri

evet canım şükür kayboldum:)
evlendiğimden beri yani 2senedir ev emekçisiyim canım:) zaten bebek için sürekli tedavilerle uğraşmaktan çalışma gibi bir durum söz konusu olmadı.. şükür kavuştuk..sonumuzda hayırlı sağlıklı olsun inş..
senin adına da sevindim ALLAH eşinin işlerini rast getirsin bereket versin ki bebiş için en iyisi olsun..
mide bulantıların,tansiyon düşüklüğün vs.. şimdik evinde rahat rahat büyüt bebişini bakalım sağlıkla...

Allah razı olsun canım. İnşallah allahım eşlerimize sağlık sıhhat bereket versin inşallah. Allahım onları başımızdan eksik etmesin inşallah. Evde hergün dinleneceğiz inşallah teyzesi bebeğim için çok iyi oldu bu. Allahım herşeyin hayırlısını nasip eder inşallah..olumunekankayizsmile

Canlarım ben çıkıyorum. yarın eve internet başvurusu yapıyoruz. bağlanana kadar sizi cepten taik edeceğim. hepiniz allaha emanet olun inşallah. bebişlerimize de kendşnize de cici cici bakın. öpüyorum kocamannnnnn

italyadan, ne güzelll haberlerrr verdin maşallah bebişe maşallahhhhhhhhh, inşallah hepimiz hep güzel haberler veririz.

iyi geceler kızlar ne güzel gündüz kaynatıyonuz ben işteyim olmuyo nete akşam bkabiliyorum bazen hepsini de okuyamıyorum
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler
hepinize iyi uykular diliyorum anneler uyusun beybiler büyüsün...

günaydın herkese ya ben sabahları cok erken uyanıyorum esımle bırlıkte bır dahada uyuyamıyorum
ben tokattayım ve hava burda cok can sıkıcı ıyıkı varsınız sızlerle neselenıyıorum mutlu oluyorum kahvaltıdan sonra folıklerımızı ve demır ılaclarımızı unutmayalım:hulya:

günaydın kızlaarr :)) bugün iş başı yaptık ne yazik ki 2 haftalık tatilden sonra... ( artık her dakika sizlerleyim... :))

arkadaşlar ben diorum ki eğer sizde uygun görürseniz dr kontrollerimizden sonra bebişlerin boy ve gr tarzı bilgilerini paylaşalım böylece hangi haftada diğer annelere göre ne derece ileri yada geri bir gelişim gösterdiklerini anlarız valla ben çok merak ediyorum sizleri bilemem ben yazıyorum benim gibi düşünenler varsa paylaşsın karşılaştırmak isterim ilginize şimdiden teşekkürler
7+2 fetüsün boyu 9,83mm

gözünaydın canımm... böle ufak şeyler zaten üzmesin seni.. 3 gün dediğin nedir ki onun büyüme hızıne göre :))) çok sevindim yine de içinin rahatlamasına bebeğinin sağlıklı olmasına.. devamı da böyle olsun hepimiz için...

günaydın güzel anne adayları allahım sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin allahım hepimizi korusun ben 2 gündür bulantıdan ölüyorum azaldı dedim ama dün 5 sefer istifra ettim korkttum bebğime birşeymi oldu falan diye ama doktor normal dedi olabilir bazen 3. aydan sonra kusamalar coşabiliyor dedi başından beri bulantım vardı ama hiç böyle olmamıştı allahım bebeğimi korusun işe gelemedim dün halsizlikten bugün geldim leblebim elimde durmadan yiyiyorum halen bulantım geçmedi ama kusma yok allahtan

günaydın gülaycım bu iyi bir fakat ben heyecandan boyunu falan sormayı unutuyorum.. ultrason resminden de bişey anlayamıyorum.. bir de şu kötü olabilir hani herkes söylerse.. bazı bebeklerimiz her insanda olduğu gibi büyüme değişikliği gösterebiliyor.. bazıları çok önden gidip bazıları geriden gelebiliyor.. herkesin ki farklı... ve bildiğin gibi şuan çok evhamlıyız.. en ufak bir bulantıyı kafamıza takıyoruz yada bir ağrıyı.. buraya detayları yazmamız bazı anne adaylarını düşündürüp üzebilir.. onun ile aynı SAT dayım ama benim bebeğim neden daha küçük yoksa gelişmiyor mu gibi? ben annelerimizin içine kurt düşürmek istemem açıkçası.. ama yine de siz bilirsiniz.. diğer arkadaşları da dinleyelim.. CADIARZU

uygun bulan yazsın derim arkadaşlar açıkçası benim bebeğim geriden seyrediyor olsa ben yediğime içtiğime dikkat ederim bu konuda paylaşmak isteyen arkadaşlar elinizde ultrason fotosu olanlar sağ alt köşede CRL ıLE BELıRTıLEN BOY yine aynı fotoda bu fotonun çekildiği tarihi belirten GA DA HAFTA VE GÜN OLARAK incelenir CRL 9,83mm GA 7w2d bebişşşşş 9,83 milimetre ve 7 hafta 2 günlük zemuszemus

ok canm sağol.. akşam bakayım ben de GA sını gördüm ama kaç mm onu çözememiştim... opuyorumnanaktan

Günaydınnnn güzel anne adayları ve bebişleriiiii, Herkese kolay gelsin, güzel bir gün olsunnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…