Teşekkürler Demetcim :))))Canım çok sevindim. Maşallah bebeğin kocaman olmuş yaaa.. Teyzesi yesin onun minnacık ayaklarını ellerini....cokacimcoook
Çok teşekkürler Hallisnacıımmmm ....:)))))gözünaydın canım ya MAŞALLAH yavruna.. siz böyle yazdıkca ben daha da heyecanlanıyorum ve cumayı iple çekiyorum..
evet canım şükür kayboldum:)
evlendiğimden beri yani 2senedir ev emekçisiyim canım:) zaten bebek için sürekli tedavilerle uğraşmaktan çalışma gibi bir durum söz konusu olmadı.. şükür kavuştuk..sonumuzda hayırlı sağlıklı olsun inş..
senin adına da sevindim ALLAH eşinin işlerini rast getirsin bereket versin ki bebiş için en iyisi olsun..
mide bulantıların,tansiyon düşüklüğün vs.. şimdik evinde rahat rahat büyüt bebişini bakalım sağlıkla...
Kızlar ben geldiimmmmm...meleğim büyümüüşşşşşş..tam 17 mm olmuş teyzeleri....3 gün geriden gidiyoruz derken şimdi arayı kapatmış meleğim :))) allah tüm isteyenlere nasip etsin..ve allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
arkadaşlar ben diorum ki eğer sizde uygun görürseniz dr kontrollerimizden sonra bebişlerin boy ve gr tarzı bilgilerini paylaşalım böylece hangi haftada diğer annelere göre ne derece ileri yada geri bir gelişim gösterdiklerini anlarız valla ben çok merak ediyorum sizleri bilemem ben yazıyorum benim gibi düşünenler varsa paylaşsın karşılaştırmak isterim ilginize şimdiden teşekkürler
7+2 fetüsün boyu 9,83mm
uygun bulan yazsın derim arkadaşlar açıkçası benim bebeğim geriden seyrediyor olsa ben yediğime içtiğime dikkat ederim bu konuda paylaşmak isteyen arkadaşlar elinizde ultrason fotosu olanlar sağ alt köşede CRL İLE BELİRTİLEN BOY yine aynı fotoda bu fotonun çekildiği tarihi belirten GA DA HAFTA VE GÜN OLARAK incelenir CRL 9,83mm GA 7w2d bebişşşşş 9,83 milimetre ve 7 hafta 2 günlük zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?