- 2 Aralık 2009
- 852
- 175
- 133
Kızlar ben geldiimmmmm...meleğim büyümüüşşşşşş..tam 17 mm olmuş teyzeleri....3 gün geriden gidiyoruz derken şimdi arayı kapatmış meleğim :))) allah tüm isteyenlere nasip etsin..ve allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
Günaydın kıslar,keyifleriniz iyidir umarım.teyzelerinin kuzularına iyi bakın..öyle tostlar falan yemeyin,igüzelce kahvaltı yapın,öğünleriniz çok önemli,yumurtanızı,peynirinizi eksik etmeyin..ohaoldumsmile
en çok nelerden tiksindiniz.?
en sevdiğiniz her gün verseler yerim dediğiniz yiyeceklerden sizde tiksindinizmi
Günaydın kıslar,keyifleriniz iyidir umarım.teyzelerinin kuzularına iyi bakın..öyle tostlar falan yemeyin,igüzelce kahvaltı yapın,öğünleriniz çok önemli,yumurtanızı,peynirinizi eksik etmeyin..ohaoldumsmile
en çok nelerden tiksindiniz.?
en sevdiğiniz her gün verseler yerim dediğiniz yiyeceklerden sizde tiksindinizmi
Günaydın canım nasılsın ? Bütün parçaları attın mı ? niye kürtaj yapmadılar böyle sağlıklı mı içerde parça falan kalmasın ? Arkadaşım kürtaj olmuştu içeride parça kaldı diye bir daha yaptılar o yüzden endişelendim. Öptüm canım
valla cnm ben istemedim olmayı,kurcalanmayı.ilaç daha mantıklı geldi,1 haftadır yoğun kanamam var.her ağrım olduğunda anlıyorum ki parça atıyorum.ayın sonunda bakacak parça kaldı mı diye.O kadar büyük bişey yok demek ki beni zorlayan yoksa yapardı.
90 olmuşuz ne güzellll, ikizlerimiz üçüzlerimiz de var 100 kişilik bir bebek ordusu gelecek allah izin verirse...
Sen daha iyi bilirsin tabi inşallah kısa süre içinde eski durumuna dönersin. Kardeşimin görümcesi de test yapıp hamile olduğunu görmüştü dr'a gitti hamile değilsin demiş kan testi de yapmış anlamadık...
günaydın hepinize
dün doktora gittim halsizlik ve iştahsızlık var dedim evde durma açık havaya çık dedi evinde yemek pişmesin dedi ve bütün bunlar açıkcası benim çok işime geldi:))))
dün denedim hakikaten açık havada mide bulantısı olmuyo yada oraya bakıcam buraya bakıcam diye unutuyorum:)
ben zaten hep çok gezerdim eşim bugün kendine bi iilik yap ve evde otur derdi şimdi doktoruda arkama aldım:)))
günaydın hepinize
dün doktora gittim halsizlik ve iştahsızlık var dedim evde durma açık havaya çık dedi evinde yemek pişmesin dedi ve bütün bunlar açıkcası benim çok işime geldi:))))
dün denedim hakikaten açık havada mide bulantısı olmuyo yada oraya bakıcam buraya bakıcam diye unutuyorum:)
ben zaten hep çok gezerdim eşim bugün kendine bi iilik yap ve evde otur derdi şimdi doktoruda arkama aldım:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?