2010 Ağustos Anneleri

günaydın melek anneleri gene sabah oluvebrdi gene kalktık zorla kahvaltı bide şimdi bi lokmacık yesem midemde gaz sorunu olusmaya basladı Allahım inş. hayırlısıyla azalıcak artık

günaydın arkadaşlaar hepinize bebeklere güzel annelere:):)

bulantılarım zirvede...zorla yemek yaptım dün akşam.

sabah tost yapayım dediim tostu zor yedim kokusundan

bu hafta dr gitmem gerekiyordu hala gidemedim

6 ocakta 6+6 çıkmııştı ultrasonda 9.6 mm di .
bir hafta geri idi SAT a göre.ama takmadım kafama kesemin iyi ve sağlıklı olduğunu söyledi dr.

hoşgeldın cnm.. gozun aydınnn.gercekten cok sewınım guzel haberlerle gelmeneee süpeerr.bende 3 gun gerıdeyım şimdı 1 gun gerıd sadece kapatıyorrlar arayı bebısler hızlııı. we annelerını uzmuyorlarrr. inş . kucagımza alacagımız gunde tez zamanda gelır..

Günaydın kıslar,keyifleriniz iyidir umarım.teyzelerinin kuzularına iyi bakın..öyle tostlar falan yemeyin,igüzelce kahvaltı yapın,öğünleriniz çok önemli,yumurtanızı,peynirinizi eksik etmeyin..ohaoldumsmile

en çok nelerden tiksindiniz.?
en sevdiğiniz her gün verseler yerim dediğiniz yiyeceklerden sizde tiksindinizmi

ahh ahh çok güzel dedinde.. birde yiyebilsem...yumurta severdim ben.adını duymak bile yetiyo şimdi tiksinmek için...

en sevdiğiniz her gün verseler yerim dediğiniz yiyeceklerden sizde tiksindinizmi

günaydın cnm.. sanırım ben köfteden tiksindim.. birazda kırmızı etten.. ama hergün yiyebilirim dediğim şeylerin hiçbirinden tiksinmedim.

Kızlar ben hicbirseyden tiksinmedim cok rahat sutumu peynirimi yogurdumu yiorum bir tek normalde de yumurtayı pek sevmem onu ihmal ediyorum o kadar

Günaydın canım nasılsın ? Bütün parçaları attın mı ? niye kürtaj yapmadılar böyle sağlıklı mı içerde parça falan kalmasın ? Arkadaşım kürtaj olmuştu içeride parça kaldı diye bir daha yaptılar o yüzden endişelendim. Öptüm canım

bende en çok sevdiğim şey dediğim kırmızı etten tiksindim yemeklerin içinden ayıklar oldum valla normalde çok sever ve yerdim ama şimdiiii göresim yok birde süt normalde çok severek içerdim şimdi ağzıma bile sürmüyorum yumurtada aynı sadece yoğurt ve peynir tüketebiliyorum

Ben hiçbirşeyden tiksinmedim, bulantılarım hiç olmadı maşallahhh hamile gibi değilim . Zaten biraz göbişim vardı şimdi ellediğimde içi dolu dolu bir tek fark bu oldu. Eşim göbeğinden anlaşılıyor hamile olduğun diyor.

90 olmuşuz ne güzellll, ikizlerimiz üçüzlerimiz de var 100 kişilik bir bebek ordusu gelecek allah izin verirse...

valla cnm ben istemedim olmayı,kurcalanmayı.ilaç daha mantıklı geldi,1 haftadır yoğun kanamam var.her ağrım olduğunda anlıyorum ki parça atıyorum.ayın sonunda bakacak parça kaldı mı diye.O kadar büyük bişey yok demek ki beni zorlayan yoksa yapardı.

Sen daha iyi bilirsin tabi inşallah kısa süre içinde eski durumuna dönersin. Kardeşimin görümcesi de test yapıp hamile olduğunu görmüştü dr'a gitti hamile değilsin demiş kan testi de yapmış anlamadık...

bende sutt içemiyorumm hm mıdemı rahatsız edıyor hemde hıc ıcesım gelmıyorrr.onun dısında cıkoltaya bayılrıdım cok sewersım hamıle kaldıgımdan brı hıc yemedım 1 parca bıle yemedım yemekte ıstemıyorum ılgınctır..?

90 olmuşuz ne güzellll, ikizlerimiz üçüzlerimiz de var 100 kişilik bir bebek ordusu gelecek allah izin verirse...

hiiii ebrucum bir düşünsene... hepimiz bir yerde buluşuyoruz hepimizin kucağında bir bebek ve hepsi ağlıyor.. ki bazı arkadaşlar ikiz hatta üçüz bebek bekliyor değmeyin bize amaaann opuyorumnanaktan

işin garip tarafı sebep yok..kendi kendine kalbi durmuş.daha ilk hamileliğimi öğrenmemden 1 hafta sonra azıcık kanamam oldu,dr progestan verdi bebek tutunsun diye.Meğer bebek o ilacı kullanırken kendi kendine ölmüş,kanamamı durdurduğu için de kalmış içerde.Allahtan gitmişim doktora,bana zamanında ilk uyarı verilmiş.Dua ediyoruz ki bana bişey olmamış, o kadar zaman bana da zarar verebilirdi.

günaydın hepinize
dün doktora gittim halsizlik ve iştahsızlık var dedim evde durma açık havaya çık dedi evinde yemek pişmesin dedi ve bütün bunlar açıkcası benim çok işime geldi:))))
dün denedim hakikaten açık havada mide bulantısı olmuyo yada oraya bakıcam buraya bakıcam diye unutuyorum:)
ben zaten hep çok gezerdim eşim bugün kendine bi iilik yap ve evde otur derdi şimdi doktoruda arkama aldım:)))

ben hamileyken de eşim de ailesi de üstüme düşerdi,şimdi huyu değişti.bana akıl verin kızlar,ne yapsam da adamı kendime bağlasm.anasını dinlemese :lepi:

ehehehe süper olmuş valla... keşke biri de bana öyle dese.. acaba doktorla anlaşma mı yapsam yemek yapmak için de ölüüm hem üşeniyorum.. hem piştikten sonraki hemen o taze koku beni kötü yapıyorr... :hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…