ben hamileyken de eşim de ailesi de üstüme düşerdi,şimdi huyu değişti.bana akıl verin kızlar,ne yapsam da adamı kendime bağlasm.anasını dinlemese :lepi:
işin garip tarafı sebep yok..kendi kendine kalbi durmuş.daha ilk hamileliğimi öğrenmemden 1 hafta sonra azıcık kanamam oldu,dr progestan verdi bebek tutunsun diye.Meğer bebek o ilacı kullanırken kendi kendine ölmüş,kanamamı durdurduğu için de kalmış içerde.Allahtan gitmişim doktora,bana zamanında ilk uyarı verilmiş.Dua ediyoruz ki bana bişey olmamış, o kadar zaman bana da zarar verebilirdi.
ehehehe süper olmuş valla... keşke biri de bana öyle dese.. acaba doktorla anlaşma mı yapsamyemek yapmak için de ölüüm hem üşeniyorum.. hem piştikten sonraki hemen o taze koku beni kötü yapıyorr... :hulya:
ben hamileyken de eşim de ailesi de üstüme düşerdi,şimdi huyu değişti.bana akıl verin kızlar,ne yapsam da adamı kendime bağlasm.anasını dinlemese :lepi:
selam mervecim.. öncelikle durumunu daha bugün öğrendim.. geçmişi okumadığım bir gün yazmışsın. çok çok gemiş olsun.. Allah en kısa zaman da tekrar hamile kalmayı nasip etsin inş.
diyeceğim şu.. neden hemen düzeldin ki :)) biraz naz yapsaydın.. hala moralin bozukmuş gibi davransaydın.. hamile kalana kadar böyle devam ederdi... kimse de bişey diyemezdi... olumunekankayizsmile tabi Allah o üzüntüyle yaşatmasın ama hani gibi yapsaydın.. belki değişmezdi huyu yaa
kısslar ya süt bende gaz yapıyor ; yogurtuda kaşık kaşık yiyemiyorum bu sütün çaresi yok mu ?
sancım olduğu halde inanmıyorlar,kayınvaldemde kaldık bi gece ertesi gün beni arkadaşına götürdü,ben bebeğimi kaybetmişim,bana makyaj yap diyor.bnm ki gösterişi çok sever,ben de hiç sevmem.
Aslında sana kendini toparla, gidenle gidilmiyor hastayım dedikçe kendini dinledikçe daha kötü olursun , makyaj yap moralin düzelsin demek istiyor ama hem söyleme tarzı hem senin hassas dönemin ters tepiyor. Halbu ki sana sarılsa, canım seni anlıyorum ama ..... tarzında anlatsa ama işte herkes bir tür boşver.
sancım olduğu halde inanmıyorlar,kayınvaldemde kaldık bi gece ertesi gün beni arkadaşına götürdü,ben bebeğimi kaybetmişim,bana makyaj yap diyor.bnm ki gösterişi çok sever,ben de hiç sevmem.
pınarın laktozsuz light sütünü iç canım, meyveli yoğurt seviyorsan yoğurdun içine meyve doğra ya da meyve kurusu falan karıştırıp dene. Kaşar peynir yiyerek de kalsiyum alabilirsiniz.
yok cnm ben anlrım nasıl dediğini..
kızlar günaydın,
işlerim çok yoğun size selam bile veremedim bu sabah. Hepiniz iyi gözüküyorsunuz maşşallah umarım her şey yolundadır(çok okuyamadım) bizim grip durumu devam ediyor ama daha iyiyim bpoğaz ağrım azaldımrvr arkadaşım sen boşver ya benim kayınvalidem de tam cadı. Eskiden çok dert ediyordum son geldiğinde neler yaptı bana ama bak o memleketine döndü ben artık aramıyourum bile o hergün arıyor eşim kızmasın diye. Sen boşver ben hep alttan aldım sonunda eşim herşeyi anladı ona kızdı boşver ben kazançlı çıktım. Ayrıca sadece bebek için iyi davranacaklarsa boşver hiç davranmasınlar. Eşine gelince onun da morali bozuktur hala erkekler daha içinde yaşıyorlar duyguları bize göre.. Bence zamanla geçer, hiç üzülme canım. Neyse kızlar ben işe devam çok öpüyorum sizi bebiş de ellerinizden öper yine gelirim :)
Ebrucum canım çok teşekkür ederim, darısı bekleyen herkesin başına ....italyadan, ne güzelll haberlerrr verdin maşallah bebişe maşallahhhhhhhhh, inşallah hepimiz hep güzel haberler veririz.
Ya aynen bende öyleyim boğazım bir garip ..grip mi olacağım acaba anlamadımKolay gelsin serdemm, biraz daha iyi olmana sevindim. Benim de boğazımda bir gerginlik var anlayamadım. ınşallah hasta falan olmam.
evet en iyisi onlar hakında eşlere dert yanmamak,sonra siz haklıyken haksız konuma düşüyorsunuz.dediğini yapmak lazım.belki bnmki de görür..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?