2010 Ağustos Anneleri

ben hamileyken de eşim de ailesi de üstüme düşerdi,şimdi huyu değişti.bana akıl verin kızlar,ne yapsam da adamı kendime bağlasm.anasını dinlemese :lepi:

selam mervecim.. öncelikle durumunu daha bugün öğrendim.. geçmişi okumadığım bir gün yazmışsın. çok çok gemiş olsun.. Allah en kısa zaman da tekrar hamile kalmayı nasip etsin inş.

diyeceğim şu.. neden hemen düzeldin ki :)) biraz naz yapsaydın.. hala moralin bozukmuş gibi davransaydın.. hamile kalana kadar böyle devam ederdi... kimse de bişey diyemezdi... olumunekankayizsmile tabi Allah o üzüntüyle yaşatmasın ama hani gibi yapsaydın.. belki değişmezdi huyu yaa

Evet canım allahtan zamanında gitmişsin yoksa seni de zehirleyebilirdi. Bizim ile birlikte olman çok güzel inşallah bize burdan güzel haberlerini de vereceksin. Dualarımız seninle arkadaşım

Yemek pişirirken mutlaka camı açın temiz hava gelsin, bulantım yok ama soğan kokusundan hiç hoşlanmıyorum yemek pişirken. Tavsiye ederim temiz hava arkadaşımın dediği gibi bulantıya iyi geliyor.

100 bebek ve anneleri çığlık çığlığa bizi hiçbir yere almazlar , stadyumda buluşmak lazım :roflol:

kısslar ya süt bende gaz yapıyor ; yogurtuda kaşık kaşık yiyemiyorum bu sütün çaresi yok mu ?

ben hamileyken de eşim de ailesi de üstüme düşerdi,şimdi huyu değişti.bana akıl verin kızlar,ne yapsam da adamı kendime bağlasm.anasını dinlemese :lepi:

Şimdi ikinizde zor bir dönemden geçiyorsunuz, çok hassassınızdır. Erkekler zaten benimki hariç (allah değiştirmesin) kapalı kutu problemleri olduğunda kabuklarına çekilirler. Zamana bırak hayatım sen eşine de kayınvalidene de ilgini sevgini saygını aynı şekilde göster , bir süre sonra herşey düzelir inşallah. İşe başladın mı ? İşlerle falan ilgililen kafanı dağıt birşeylerle. Allah yardımcınız olsun tatlım

sancım olduğu halde inanmıyorlar,kayınvaldemde kaldık bi gece ertesi gün beni arkadaşına götürdü,ben bebeğimi kaybetmişim,bana makyaj yap diyor.bnm ki gösterişi çok sever,ben de hiç sevmem.

kısslar ya süt bende gaz yapıyor ; yogurtuda kaşık kaşık yiyemiyorum bu sütün çaresi yok mu ?

pınarın laktozsuz light sütünü iç canım, meyveli yoğurt seviyorsan yoğurdun içine meyve doğra ya da meyve kurusu falan karıştırıp dene. Kaşar peynir yiyerek de kalsiyum alabilirsiniz.

sancım olduğu halde inanmıyorlar,kayınvaldemde kaldık bi gece ertesi gün beni arkadaşına götürdü,ben bebeğimi kaybetmişim,bana makyaj yap diyor.bnm ki gösterişi çok sever,ben de hiç sevmem.

Aslında sana kendini toparla, gidenle gidilmiyor hastayım dedikçe kendini dinledikçe daha kötü olursun , makyaj yap moralin düzelsin demek istiyor ama hem söyleme tarzı hem senin hassas dönemin ters tepiyor. Halbu ki sana sarılsa, canım seni anlıyorum ama ..... tarzında anlatsa ama işte herkes bir tür boşver.

yok cnm ben anlrım nasıl dediğini..

canım benim bende şimdi okudum yaradanım en kısa zamanda tekrar hamiş kalmayı nasip etsin inşllah.

pınarın laktozsuz light sütünü iç canım, meyveli yoğurt seviyorsan yoğurdun içine meyve doğra ya da meyve kurusu falan karıştırıp dene. Kaşar peynir yiyerek de kalsiyum alabilirsiniz.

sağol canım laktozsuz light süt , akşam alır denerim amrketten.

Kızlar günaydın,

ışlerim çok yoğun size selam bile veremedim bu sabah. Hepiniz iyi gözüküyorsunuz maşşallah umarım her şey yolundadır(çok okuyamadım) Bizim grip durumu devam ediyor ama daha iyiyim bpoğaz ağrım azaldıMrvr arkadaşım sen boşver ya benim kayınvalidem de tam cadı. Eskiden çok dert ediyordum son geldiğinde neler yaptı bana ama bak o memleketine döndü ben artık aramıyourum bile o hergün arıyor eşim kızmasın diye. Sen boşver ben hep alttan aldım sonunda eşim herşeyi anladı ona kızdı boşver ben kazançlı çıktım. Ayrıca sadece bebek için iyi davranacaklarsa boşver hiç davranmasınlar. Eşine gelince onun da morali bozuktur hala erkekler daha içinde yaşıyorlar duyguları bize göre.. Bence zamanla geçer, hiç üzülme canım. Neyse kızlar ben işe devam çok öpüyorum sizi bebiş de ellerinizden öper yine gelirim :)

Kolay gelsin serdemm, biraz daha iyi olmana sevindim. Benim de boğazımda bir gerginlik var anlayamadım. ınşallah hasta falan olmam.

evet en iyisi onlar hakında eşlere dert yanmamak,sonra siz haklıyken haksız konuma düşüyorsunuz.dediğini yapmak lazım.belki bnmki de görür..

herkese slmlar kızlar ben daha ultrasyona gırmedım bu ayın sonuna gırecegım
ama 3 haftadır karnım buyudu bıraz saskınım ılk hamılelıgımde 5.aydan sonra cıkmıstı bu sımdıden bellı oldu bırde halsızlık var yorgunum sankı uyusup duruyorum uzanıyorum hep arada sırada karnımda seyrıme oluyor acaba bebısımdenmı yoksa ben oylemı hıssetmek ıstıyorum bılmıyorum hamıle degılkende hıssetmezdım boyle ppskolojıkmı acaba
mıgdemde hep bır yanma hıssı var gecmıyorda delı oluyorum yedıklerımın hıc tadını alamıyorum
benden sımdılık bu kadar

selam güzel bayanlar, doktordan geldim kalp atışlarını duydum çok şükür. listeye eklerseniz sevinirim. birde ERSASUdan haberi olan varmı bebeği nasıl çok merak ediyorum

evet en iyisi onlar hakında eşlere dert yanmamak,sonra siz haklıyken haksız konuma düşüyorsunuz.dediğini yapmak lazım.belki bnmki de görür..

bende canım kayınvalidem için eşime biraz sitemde bulunsam hemen kızar kadın senin için paralanıyor diyor sende şikayet ediyorsun şimdi bana yemek falan yapıyor canım ne istiyorsa söyle yapayım falan diyor ama herşey bebek için normalde olsa yemek yapıyordu arada sırada kendi keyfine göre takılıyor hepsi aunı yani canım o yüzden anneleri için birşey söyleyip kendimizi üzmeyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…