bende canım kayınvalidem için eşime biraz sitemde bulunsam hemen kızar kadın senin için paralanıyor diyor sende şikayet ediyorsun şimdi bana yemek falan yapıyor canım ne istiyorsa söyle yapayım falan diyor ama herşey bebek için normalde olsa yemek yapıyordu arada sırada kendi keyfine göre takılıyor hepsi aunı yani canım o yüzden anneleri için birşey söyleyip kendimizi üzmeyelim
aynı fikirdeyim...günaydın gülaycım bu iyi bir fakat ben heyecandan boyunu falan sormayı unutuyorum.. ultrason resminden de bişey anlayamıyorum.. bir de şu kötü olabilir hani herkes söylerse.. bazı bebeklerimiz her insanda olduğu gibi büyüme değişikliği gösterebiliyor.. bazıları çok önden gidip bazıları geriden gelebiliyor.. herkesin ki farklı... ve bildiğin gibi şuan çok evhamlıyız.. en ufak bir bulantıyı kafamıza takıyoruz yada bir ağrıyı.. buraya detayları yazmamız bazı anne adaylarını düşündürüp üzebilir.. onun ile aynı SAT dayım ama benim bebeğim neden daha küçük yoksa gelişmiyor mu gibi? ben annelerimizin içine kurt düşürmek istemem açıkçası.. ama yine de siz bilirsiniz.. diğer arkadaşları da dinleyelim.. CADIARZU
aynı fikirdeyim...
çoğu zaman yeme-içme ile alakalı değil bu gelişim durumları genetik-yapısal.. anne-baba uzundur kiloloudur çocuk zayıf ve kısadır.. bilmem kime çekmiştir vs..
kıyaslama olmadan paylaşılır illaki ki paylaşılıyorda ama benimki bu kadar seninki ne kadar gibi bir paylaşım sohonun dediği sonuca varır..
kıdemin,rütben..
msj sayına göre,sitedeki aktivitene göre kıdemin yükseliyor canım..
tabi istersen kullanıcı panelinden onu kaldırıp söz de yazabiliyorsun..
kıdemin,rütben..
msj sayına göre,sitedeki aktivitene göre kıdemin yükseliyor canım..
tabi istersen kullanıcı panelinden onu kaldırıp söz de yazabiliyorsun..
DOĞRUSUNU ÖĞRENELİM
İnsanlarda A, B, 0 ve AB olmak üzere dört farklı kan grubu bulunur. Bu kan gruplarından herbiri Rh(+) ve Rh(-) olabilir. İnsanların yaklaşık %15'i Rh(-) kan grubuna sahiptir. Rh uygunsuzluğu veya Kan Uyuşmazlığı anne adayının Rh(-) baba adayının Rh(+) olduğu durumlarda söz konusu olur. Bunun dışındaki kombinasyonların hiçbirinde uyuşmazlık söz konusu değildir. İlk gebeliğinizse bebeğinizin Rh uyuşmazlığından etkilenme olasılığı son derece düşüktür ve takip eden gebeliklerinizin de benzer şekilde sorunsuz seyretmesini sağlamak için alınacak bir dizi önlem vardır. Eşinizle aranızda bir Rh uygunsuzluğu söz konusuysa daha geniş bilgi almak için tıklayın.Kan Gruplarının Kalıtımı
A ve B baskın kan grupları, O ise edilgen gruptur. Kan grubunu belirleyen genlerin biri anneden biri babadan gelir. Bir taraftan A, bir taraftan B gelmişse kan grubu AB (ikisi de baskındır ve birbirlerine üstünlükleri yoktur), iki taraftan da O gelmişse kan grubu O olur. Bir taraftan A (veya B), diğer taraftan O gelmişse kan grubu baskın olan A (veya B) olur.
Rh kalıtımında ise (+) baskındır ve her iki taraftan (-) gelmediği sürece kan grubu (+) olur.
Bebek doğduğunda belirlenen kan grubu anne ve babasının kan gruplarına göre olması gerekenden farklı olursa bu durumda en muhtemel neden üç kişiden birinin kan gruplarının yanlış bakılmış olmasıdır. Bu duruma nispeten sık rastlanır ve kan grupları yeniden belirlendiğinde sorun ortadan kalkar.
- Anne adayı ve baba adayı ikisi de O ise, bebek O olmak zorundadır.
- Bir taraf A, diğer taraf B ise bebekte tüm kan grupları söz konusu olabilir.
- Her iki taraf A ise bebek B ve AB, iki taraf B ise bebek A ve AB olamaz, ancak O olabilir.
- Her iki taraf AB ise bebek O olamaz, diğer gruplar olabilir.
- Her iki taraf (-) ise bebek (+) olamaz.
- Her iki taraf (+) ise bebek hem (+) hem (-) olabilir.
- Bir taraf (+), diğer taraf (-) ise bebek hem (+), hem (-) olabilir.
muhasebeci olduğun nasıl belli:)Sağol canım paylaşım için benim eşim ab ben ise a. Ben ya AA oluyorum ya AO oluyorum . Biz hesapladık bizim bebiş %50 a grubu %37,50AB grubu %0,125 B grubu oluyor:))
muhasebeci olduğun nasıl belli:)
yOK SADECE BİYOLOJİDE İLGİMİ ÇEKEN TEK KONU GENETİKTİ.olumunekankayizsmile
kızlar ozaman bizim bebeğin kan grubu ne oluurrr ? eşim A+ ben 0+ :)))
baskın olan grup A..kızlar ozaman bizim bebeğin kan grubu ne oluurrr ? eşim A+ ben 0+ :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?