2010 Ağustos Anneleri

ben A Rh (-) eşim A Rh (+) bebeğin A olacağı kesin ama Rh faktörü ne olacağı belli değil kan uyuşmazlığı için ilk gebelik sonrası iğne vuruldu ama doktorum indirek cooms tahlilerini yaptırıyor bakalım allahım bizi korusun inşallah

canım senin adına sevindim benim abimin hanımıda 11 ay arayla doğurdu yeğenlerimi ikiside sezeryandı allaha şükür hiç birşey olmadı allahım korur ondan hayırlısını iste bol bol dua et canım zeynep içinde acil şifalr diliyorum canım

çok sağol cnm
ben A grubu Kocam AB grubu bizim cocuk ne olcak acaba?
canım ya A olur yada AB

iyi düşün iyi olsun cnm

canım iyiyiz biz yarın bebişimi görmeye gidicem çok heycanlıyım :CüvCüv:

hiiii ne güzel yine pıt pıtlar... bu sefer gerçek bir bebek gibi olur sanırım.. biliyorsun artık kolları bacakları oluştuu opuyorumnanaktan yerim onları yerim ben doğsalar mıncırsak sevsek yaa sabredemiyorumm ... sen de hayırlısıyla yavrunu gör inş. cnm çabucak yarın olsun.. ben de 27 sinde gidicem.. :)

merhaba

eger esiniz de siz de A0 iseniz bebegin 0 olma ihtimali de var :)

herkese selamlar,
istanbul anadolu yakasinda olanlar varsa hangi hastane/doktora gidiyorsunuz acaba?

ben medical park mine hanima gidiyorum ama kararsizim...

herkese selamlar,
istanbul anadolu yakasinda olanlar varsa hangi hastane/doktora gidiyorsunuz acaba?

Canım ben koşuyolunda an ka sağlık var, orda Arkun Hanlıoğluna gidiyorum. Bir arkadaşım ve onun 3 arkadaşı Arkun bey ile doğum yaptılar ve hepsi çok memnun kaldılar. Tavsiye ederim canım.

herkese selamlar,

selam cnm karasız kalmanı sağlayan şey nedir? güvenemedin mi doktora acaba? yada davranışları mı kötü? Ben Avrupa yakasında oturuyorum ama merak ettim..

eksik yazmışım ozaman pardon gittiğiniz hastane ile muayene ücretini yazarmısınız:)
benim hastane değil.. tüpbebek merkezinin muayenehanesi.. brüksel tüp bebek.. muayeneden ilgiden bilgilendirmeden çok memnun olsamda hem bana uzak hem pahalı..
şu tehlikeli 3ayı doldurunca gitmeyi düşünmüyorum..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…