merhaba kızlar uzun zaman oldu giremedim sınavlarım var bu aralar
nasılsınız?
bebeğimi benden almayacaklar çok mutluyumm,sonunda bişey olmaz dedi kendi dr.umzemuszemus
zeynebim de çok hasta oldu dünden beri şimdi uyuyor sesi kısıldı,burnu hep akıyor,mızımız bi halde umarım hemen iyileşir
geçmişi okuyamadım kusura bakmayın
zeynep uyurken bişeyler atıştırayım da çileğim aç kalmasın
çok sağol cnmcanım senin adına sevindim benim abimin hanımıda 11 ay arayla doğurdu yeğenlerimi ikiside sezeryandı allaha şükür hiç birşey olmadı allahım korur ondan hayırlısını iste bol bol dua et canım zeynep içinde acil şifalr diliyorum canım
canım ya A olur yada ABben A grubu Kocam AB grubu bizim cocuk ne olcak acaba?
ben A Rh (-) eşim A Rh (+) bebeğin A olacağı kesin ama Rh faktörü ne olacağı belli değil kan uyuşmazlığı için ilk gebelik sonrası iğne vuruldu ama doktorum indirek cooms tahlilerini yaptırıyor bakalım allahım bizi korusun inşallah
güzel anneler ve bebişleri nasılsınız bakalım :)
canım iyiyiz biz yarın bebişimi görmeye gidicem çok heycanlıyım :CüvCüv:
ben A Rh (-) eşim A Rh (+) bebeğin A olacağı kesin ama Rh faktörü ne olacağı belli değil kan uyuşmazlığı için ilk gebelik sonrası iğne vuruldu ama doktorum indirek cooms tahlilerini yaptırıyor bakalım allahım bizi korusun inşallah
herkese selamlar,
istanbul anadolu yakasinda olanlar varsa hangi hastane/doktora gidiyorsunuz acaba?
ben medical park mine hanima gidiyorum ama kararsizim...
herkese selamlar,
istanbul anadolu yakasinda olanlar varsa hangi hastane/doktora gidiyorsunuz acaba?
Canım ben koşuyolunda an ka sağlık var, orda Arkun Hanlıoğluna gidiyorum. Bir arkadaşım ve onun 3 arkadaşı Arkun bey ile doğum yaptılar ve hepsi çok memnun kaldılar. Tavsiye ederim canım.
herkese selamlar,
kıslar muayene ücretlerinizi öğrenebilir miyim..
ben 170lira veriyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?