eksik yazmışım ozaman pardon gittiğiniz hastane ile muayene ücretini yazarmısınız:)
selam cnm karasız kalmanı sağlayan şey nedir? güvenemedin mi doktora acaba? yada davranışları mı kötü? Ben Avrupa yakasında oturuyorum ama merak ettim..
kıslar muayene ücretlerinizi öğrenebilir miyim..
ben 170lira veriyorum..
kadıköy şifa hastanesi ile konuştum 260lira..
iyi aksamlar canlarim....hekes iyidir insalh...bugun anca girebildim....topik bugun sessiz kalmis...eyvahedigeldismile
buarada muayne ucretleriniz cok cok iyimisbilmiyorumkismileben ilk gittigimde 270 aldilar 17 gun sonra kontrol kabul edip para almadilar....ama yinede cok geliyor...hadi diyorum tup bebek o kadar emek verdik...durumumu tupbebek doktorum bilior onda devam edeyim ama nereye kadar butcem yeter bilemiyorum...birde Allahim o gunleri nasip ederse dogum masrafinida gozonune almak gerek...napsam ki sizce?biraz daha burda devam edip...sonra iyi bi hastane doktormu arastirsam...hemen doktor degistirmem dogru olurmu bilmiyorum...kisler var ...onlarin boyutunu simdiki doktorum takip ediyor 2 aydirboshayallersmile
annislerr bebislere kendinize iyi bakin...
iyi aksamlar canlarim....hekes iyidir insalh...bugun anca girebildim....topik bugun sessiz kalmis...eyvahedigeldismile
buarada muayne ucretleriniz cok cok iyimisbilmiyorumkismileben ilk gittigimde 270 aldilar 17 gun sonra kontrol kabul edip para almadilar....ama yinede cok geliyor...hadi diyorum tup bebek o kadar emek verdik...durumumu tupbebek doktorum bilior onda devam edeyim ama nereye kadar butcem yeter bilemiyorum...birde Allahim o gunleri nasip ederse dogum masrafinida gozonune almak gerek...napsam ki sizce?biraz daha burda devam edip...sonra iyi bi hastane doktormu arastirsam...hemen doktor degistirmem dogru olurmu bilmiyorum...kisler var ...onlarin boyutunu simdiki doktorum takip ediyor 2 aydirboshayallersmile
annislerr bebislere kendinize iyi bakin...
doktora 2 kere gittim
birinde keseyi gordu digerinde kalp atislarini
yani ultrasonla baktiktan sonra sunu yap bunu yapma gibi cok fazla bilgi vermiyor
ilk hamilelik oldugu icin tecrubesizim,sormadan soyleyecek bir doktor ariyorum varsa :)
evet canım benimde tüp bebek kendi doktorum da 170lira veriyorum ama bunun testi tahlili yolu derken beni yoruyor..cnm senin demi tupbebek?sanada yuksek fiyat vermisler...
canım kistlerden dolayı senin durum biraz daha beklemeni gösteriyor.. sonumuz hayır olsun inş..ayin 30 da yine muaynem var ve ikili taramadan,kan tahlillerinden bahsetti doktorum inslh cok fiyat cikarmazlar....simdilik mecbur devam etmem gerekiyor...kistlerin 3. ayda yok olmasi bekleniyor...3.ayimda kistler icin gidip yok olduysa baska doktora gecim desem o gittigimde tahliller alincak...zor bi durum...eyvahedigeldismile
evet canım benimde tüp bebek kendi doktorum da 170lira veriyorum ama bunun testi tahlili yolu derken beni yoruyor..
ben bu 3.ayı doldurduktan sonra bırakacağım..
ikili test için marmara ünv.den randevu aldım 27 ocakta.. benim doktorun daha haberi yok.. o da bana 28ocak dedi 2li için..
bakalım cuma kontrol var ozaman konuşacağız..
ikili test için marmara ünv.den randevu aldım 27 ocakta.. benim doktorun daha haberi yok.. o da bana 28ocak dedi 2li için..
bakalım cuma kontrol var ozaman konuşacağız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?