2010 Ağustos Anneleri

doktora 2 kere gittim
birinde keseyi gordu digerinde kalp atislarini
yani ultrasonla baktiktan sonra sunu yap bunu yapma gibi cok fazla bilgi vermiyor

ilk hamilelik oldugu icin tecrubesizim,sormadan soyleyecek bir doktor ariyorum varsa :)

selam cnm karasız kalmanı sağlayan şey nedir? güvenemedin mi doktora acaba? yada davranışları mı kötü? Ben Avrupa yakasında oturuyorum ama merak ettim..

iyi aksamlar canlarim....hekes iyidir insalh...bugun anca girebildim....topik bugun sessiz kalmis...eyvahedigeldismile
buarada muayne ucretleriniz cok cok iyimisbilmiyorumkismileben ilk gittigimde 270 aldilar 17 gun sonra kontrol kabul edip para almadilar....ama yinede cok geliyor...hadi diyorum tup bebek o kadar emek verdik...durumumu tupbebek doktorum bilior onda devam edeyim ama nereye kadar butcem yeter bilemiyorum...birde Allahim o gunleri nasip ederse dogum masrafinida gozonune almak gerek...napsam ki sizce?biraz daha burda devam edip...sonra iyi bi hastane doktormu arastirsam...hemen doktor degistirmem dogru olurmu bilmiyorum...kisler var ...onlarin boyutunu simdiki doktorum takip ediyor 2 aydirboshayallersmile
annislerr bebislere kendinize iyi bakin...

canım zaten en uygunu en tez zamanda değiştirmendir... çok vakit geçtiğinde doktorun (şimdiki) herşeyi daha çok bilecek ve sen kopmak istemeyeceksin.. haklısın 270 lira çok para.. bunun testi var ıvır var zıvır var .. doğum falan ... bence değiştirmek istiyorsan şimdi değiştir cnm..

canım evet ücretler çok pahalı ama bence tüp bebek olduğu için ve önceende oraya gittin sanırım bence memnunsan devam et. Allahım bebişlerimizi korusun :CüvCüv:

doktora 2 kere gittim
birinde keseyi gordu digerinde kalp atislarini
yani ultrasonla baktiktan sonra sunu yap bunu yapma gibi cok fazla bilgi vermiyor

ilk hamilelik oldugu icin tecrubesizim,sormadan soyleyecek bir doktor ariyorum varsa :)

hııı.. benim ki öyle canım... bazı merak ettiğim şeyler olursa iyice aklıma yazıyorum ki unutmadan sorabileyim.. ama gerekli şeyleri sormadan söylüyor bana zaten.. çok güzel açıklama yapıyor benim için de önemli olan bu..

ayin 30 da yine muaynem var ve ikili taramadan,kan tahlillerinden bahsetti doktorum inslh cok fiyat cikarmazlar....simdilik mecbur devam etmem gerekiyor...kistlerin 3. ayda yok olmasi bekleniyor...3.ayimda kistler icin gidip yok olduysa baska doktora gecim desem o gittigimde tahliller alincak...zor bi durum...eyvahedigeldismile

çok para tabi canım.. ileride (inş ogünleri hepberaber görelimde) bebiş için masraflar gidecek..
bez mama odası kıyafeti.. bunları da düşünerek şimdiden yol izlemeliyiz..
eskiden ne rahatmış ne bereketliymiş dünya ki anne-babalar doğurdukça doğurmuş.. şimdi nerdeeee

Son düzenleme:
canım kistlerden dolayı senin durum biraz daha beklemeni gösteriyor.. sonumuz hayır olsun inş..

evet canım benimde tüp bebek kendi doktorum da 170lira veriyorum ama bunun testi tahlili yolu derken beni yoruyor..
ben bu 3.ayı doldurduktan sonra bırakacağım..

oylemi...bende en erken 3.aydan sonra birakabilirim diye dusunuyordum....ama tahlilleri o doktor yaptirmis olcak...sonuclari alip baska merkezemi gecceksin....

ikili test için marmara ünv.den randevu aldım 27 ocakta.. benim doktorun daha haberi yok.. o da bana 28ocak dedi 2li için..
bakalım cuma kontrol var ozaman konuşacağız..

ikili test için marmara ünv.den randevu aldım 27 ocakta.. benim doktorun daha haberi yok.. o da bana 28ocak dedi 2li için..

marmara unv.once bi doktorla gorusmek sonra onun mu tahlil yazmasi gerekiyor ki ....iyiki soyledin...bende bi arastirayim,esimle konusayim....cok sagol canim..
babacik geliyor yemek hazirlamam gerek...bebislere kendinize cici bakin:CüvCüv:iyi aksamlar..

Kızlar,

ben işten çıkıyorum görüşmek üzere kendinize ve bebişlere iyi bakın. Bu arada grip devam ediyor burnum akıyor

canım kaç para vereceksin 2li test için ücretsiz mi demiştin? Randevu ile gidiliyorsa ben de alayım çünkü önümüzdeki hafta benden de isteyecek testi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…