2010 Ağustos Anneleri

kızlar bende bugün gittim doktora, kan sonuçlarımı beğendi.demir tam sınırda olduğu için önümüzdeki ay başla dedi ama ben geceleri üşüyorum deyince hemen başla o zmn dedi.folic hapını değiştirdi günde bir tane içilen bi hap verdi.tekrar bi bebişe bakalım dedi, 1.4 cm filan dedi.göbişten baktığı için tam kaç hafta söyleyemem kesin bir şey erken dedi.bebişin kalbi atıyo :CüvCüv: bi de kafama takılan bi kaç soru sordum. saç boyası 3.aydan sonra dedi.domuz gribi aşısı tercihe bağlı dedi.karnıma sıcak termofor şimdilik koyabilirmişim no problem..bi de kendi ekledi birkaç şey daha söyledi.şimdilik çalışma sonrası olaya dvm edebilirsin dedi ay utandım söyleyemedim anladınız siz onukaydirigubbakcemile
bi de fiyat olarak benımkı prof oldugu ıcın gecen gıttıgımde 250 aldı ama bundan sonra 200 mus.5 hafta sonra gel dedi.zemuszemus

hayırlı haberlerin için çok sevindim cnmm.. peki doğumu nerede ve kaça yapacaksın? inş. Allah o günleri gösterirse.. ?

Ben kadıköy acıbadem Dr. Baha Celal Doğan'a gidiyorum tavsiye ederim. Doğum limitinden çekiyorlar sigorta şirketi %100 karşılıyor. Sigorta belgelerini imzalarken muayene fiyatına baktığımda 119 TL olduğunu gördüm sigorta şirketine indirim v.s. var mı bilmiyorum. Kan testlerim için de 272 TL'lik belge imzaladım. 2'li testler ne tutacak 6 şubatta belli olacak sormadım. 7.500 TL limitim var , 500 TL harcadım ama 2009 sonunda sigorta yenilendiğinden bu harcamalar 2010 limitinden düşmemiştir diye düşünüyorum bir ara soracağım.

canım :CüvCüv:ikinizinde iyi olduğunuza sevindim. Allahım hayırlısı ile kucamıza almayı da nasip etsin.

sohocum kısmetse benım prof mersın devlet hastanesınde doktor orda olur.tabıı o zmn a kadar doktorumu değiştirmezsemyerimseniben

ebrucum keşke bende daha önceden sigorta yaptırsaymışım iyiymiş seninki:umursamaz:

cilekcim darısı hepimizin başına inşallah benim şu amniyosentez durumu temiz çıksın asıl o zaman sevindirik olucamzemuszemus

ne güzel cnm herşeyin güzel çöımış maşallah bebişine

cnm amniyosentez mi olacakmışssın:uhm:

devereux, ne güzel bebişini görmüşsün güzel haberlerle de geldin, inşallah hepimizin sonuçları hep iyi olur. Eşimin işyerinde yapıyorlar sigortayı primlerini de şirket karşılıyor , keselerine bereket :)) Ben de bebişi çook merak ediyorum acaba büyüdü mü ? 6 şubat'a kadar beklemek zor geliyor yaa gitsem mi haftasonu acaba....

Benim dr. 2'li test yapıyormuş şüpheli bir durum olursa 4'lü test yapıyormuş , amniosentes yapmıyormuş düşük tehlikesi varmış. Zaten bu testler yeterliymiş tespit için.

selam kizlar..nasilsiniz...umarim hersey yolundadir
ben bugün doktora gittim..bebisim cok iyi gelismis cok sükür sorun yok...2 hafta sonra yine gideceyim..bazi tahliller yapilacak..

hayır canım gebelik polikliniğine gittim direk son adet tarihimi sorup direk 2li test randevusu verdiler.. sonrasında takip altına alınacağım..

devereux canım güzel haberlerine sevindim devamıda gelsin inş...
ben geçenlerde haberlerde gördüm,amniyosentez artık düşük tehlikesinden dolayı kaldırılmış?
çapa da koldan kan alınarak artık bu işlem yapılıyormuş.. mersindesin ama bu uygulama illaki oralarda da yapılıyordur?
bir araştır istersen..

ben bugün doktora gittim..bebisim cok iyi gelismis cok sükür sorun yok...2 hafta sonra yine gideceyim..bazi tahliller yapilacak..

gozun aydin canim hep iyi haberlerini aliriz insallah ...:)

kislar ya bisey sormak istiyordum
ben hamile kalmadan once cok hayaller kurardim bebegime bi tane blog yapicam .. gun gun herseyimi paylasicam not edicem .. hamile kaldigim ilk aydan itibaren her ay fotomu cekip bi album yapicam her doktor randevu kaydedip gunluk tutucam filan diye
ama inanin hic birini yapamiyorum
cok yogunum ama en onemlisi istegim yok normal ev islerimi bile bazen kaytariyorum
ben basak burcuyum cok duzenli bi insandim ama butun duzenim alt ust oldu
merak ettigim hepinizmi boylesiniz yoksa bu bana has biseymi ?

güzel haberlerle dönmüşssün cnm
hemde ne güzel meleğini gördün
inş sonuçlarında iyi çıkar cnm

kaydirigubbakcemile5 aynen canım... ne hayallerim vardı.. günlük tutmayı planlıyordum bende..
eşim çokta güzel günlük defteri almış.. bembeyaz sayfalar beni bekliyor.. ama benim hevesim kalmadı.. nedendir bilmem..

Elif _sena cım bende aynı durumdayım usg resimlerini bile ozenle sakladıgım falan yok , koyuyorum oylesine bi yere :) neden bu kadar isteksizim bende anlamadım

ay icim rahatladi biraz demekki hepimiz ayniyiz :)))
aslinda kendimi cok kotu hissediyorum bu halimden hic memnun degilim
eskiden bebek odasi icin deli gibi magzalar dolasirdim duvar kagitlari secerdim hep kafamda fikirler vardi ama simdi hic bisey yok
bide isin kotusu ben subatta turkiyeye gelicem yani simdiden eksiklerimi gozden gecirmem lazim cunku bebis dogasiya yani eylule kadar bir daha gelmiycem turkiyeye
o yuzden odayi simdiden kafamda planlayip ona gore turkiyeden uyku seti alicam kuzuma
burda bazi seyleri bulmak mumkun degil o yuzden bir an once toparlanmam lazim ..
bide haftaya cuma bebisim 11 haftanin sonunda olacak bebek icin detayli ultrasona giricem insallah cinsiyeti belli olur o zamana gerci burda dorduncu ayin sonuna ancak soyluyorlar ama belliyse israr edicem doktora ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…