kızlar bende bugün gittim doktora, kan sonuçlarımı beğendi.demir tam sınırda olduğu için önümüzdeki ay başla dedi ama ben geceleri üşüyorum deyince hemen başla o zmn dedi.folic hapını değiştirdi günde bir tane içilen bi hap verdi.tekrar bi bebişe bakalım dedi, 1.4 cm filan dedi.göbişten baktığı için tam kaç hafta söyleyemem kesin bir şey erken dedi.bebişin kalbi atıyo :CüvCüv: bi de kafama takılan bi kaç soru sordum. saç boyası 3.aydan sonra dedi.domuz gribi aşısı tercihe bağlı dedi.karnıma sıcak termofor şimdilik koyabilirmişim no problem..bi de kendi ekledi birkaç şey daha söyledi.şimdilik çalışma sonrası olaya dvm edebilirsin dedi ay utandım söyleyemedim anladınız siz onukaydirigubbakcemile
bi de fiyat olarak benımkı prof oldugu ıcın gecen gıttıgımde 250 aldı ama bundan sonra 200 mus.5 hafta sonra gel dedi.zemuszemus
kızlar bende bugün gittim doktora, kan sonuçlarımı beğendi.demir tam sınırda olduğu için önümüzdeki ay başla dedi ama ben geceleri üşüyorum deyince hemen başla o zmn dedi.folic hapını değiştirdi günde bir tane içilen bi hap verdi.tekrar bi bebişe bakalım dedi, 1.4 cm filan dedi.göbişten baktığı için tam kaç hafta söyleyemem kesin bir şey erken dedi.bebişin kalbi atıyo :CüvCüv: bi de kafama takılan bi kaç soru sordum. saç boyası 3.aydan sonra dedi.domuz gribi aşısı tercihe bağlı dedi.karnıma sıcak termofor şimdilik koyabilirmişim no problem..bi de kendi ekledi birkaç şey daha söyledi.şimdilik çalışma sonrası olaya dvm edebilirsin dedi ay utandım söyleyemedim anladınız siz onukaydirigubbakcemile
bi de fiyat olarak benımkı prof oldugu ıcın gecen gıttıgımde 250 aldı ama bundan sonra 200 mus.5 hafta sonra gel dedi.zemuszemus
ne güzel cnm herşeyin güzel çöımış maşallah bebişinekızlar bende bugün gittim doktora, kan sonuçlarımı beğendi.demir tam sınırda olduğu için önümüzdeki ay başla dedi ama ben geceleri üşüyorum deyince hemen başla o zmn dedi.folic hapını değiştirdi günde bir tane içilen bi hap verdi.tekrar bi bebişe bakalım dedi, 1.4 cm filan dedi.göbişten baktığı için tam kaç hafta söyleyemem kesin bir şey erken dedi.bebişin kalbi atıyo :CüvCüv: bi de kafama takılan bi kaç soru sordum. saç boyası 3.aydan sonra dedi.domuz gribi aşısı tercihe bağlı dedi.karnıma sıcak termofor şimdilik koyabilirmişim no problem..bi de kendi ekledi birkaç şey daha söyledi.şimdilik çalışma sonrası olaya dvm edebilirsin dedi ay utandım söyleyemedim anladınız siz onukaydirigubbakcemile
sohocum kısmetse benım prof mersın devlet hastanesınde doktor orda olur.tabıı o zmn a kadar doktorumu değiştirmezsemyerimseniben
ebrucum keşke bende daha önceden sigorta yaptırsaymışım iyiymiş seninki:umursamaz:
cilekcim darısı hepimizin başına inşallah benim şu amniyosentez durumu temiz çıksın asıl o zaman sevindirik olucamzemuszemus
benimki zaten riskli bir durum olduğu için yapacaklar amniyosentez:kedi:Benim dr. 2'li test yapıyormuş şüpheli bir durum olursa 4'lü test yapıyormuş , amniosentes yapmıyormuş düşük tehlikesi varmış. Zaten bu testler yeterliymiş tespit için.
benimki zaten riskli bir durum olduğu için yapacaklar amniyosentez:kedi:
hayır canım gebelik polikliniğine gittim direk son adet tarihimi sorup direk 2li test randevusu verdiler.. sonrasında takip altına alınacağım..marmara unv.once bi doktorla gorusmek sonra onun mu tahlil yazmasi gerekiyor ki ....iyiki soyledin...bende bi arastirayim,esimle konusayim....cok sagol canim..
babacik geliyor yemek hazirlamam gerek...bebislere kendinize cici bakin:CüvCüv:iyi aksamlar..
ücretsiz canım.. ünv hastanesi ssk karşılayacakcanım kaç para vereceksin 2li test için ücretsiz mi demiştin? Randevu ile gidiliyorsa ben de alayım çünkü önümüzdeki hafta benden de isteyecek testi..
2liye girmedim canım.eşimin aileden gelen kromozomlarıyla ilgili bir sorun olduğu için zaten riskliyim.o yüzden doktor 2li ye gerek yok amniyo yapıcaz dedi.Sen 2'liye girdin mi ? risk ne ?
selam kizlar..nasilsiniz...umarim hersey yolundadir
ben bugün doktora gittim..bebisim cok iyi gelismis cok sükür sorun yok...2 hafta sonra yine gideceyim..bazi tahliller yapilacak..
selam kizlar..nasilsiniz...umarim hersey yolundadir
ben bugün doktora gittim..bebisim cok iyi gelismis cok sükür sorun yok...2 hafta sonra yine gideceyim..bazi tahliller yapilacak..
kaydirigubbakcemile5 aynen canım... ne hayallerim vardı.. günlük tutmayı planlıyordum bende..gozun aydin canim hep iyi haberlerini aliriz insallah ...:)
kislar ya bisey sormak istiyordum
ben hamile kalmadan once cok hayaller kurardim bebegime bi tane blog yapicam .. gun gun herseyimi paylasicam not edicem .. hamile kaldigim ilk aydan itibaren her ay fotomu cekip bi album yapicam her doktor randevu kaydedip gunluk tutucam filan diye
ama inanin hic birini yapamiyorum
cok yogunum ama en onemlisi istegim yok normal ev islerimi bile bazen kaytariyorum
ben basak burcuyum cok duzenli bi insandim ama butun duzenim alt ust oldu
merak ettigim hepinizmi boylesiniz yoksa bu bana has biseymi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?