2010 Ağustos Anneleri

kızlar canım çoook sııkkın
pazartesi doktora gittim bu arada 7 haftalık hamileyim geç döllenmeden dolayı.kese var cenin oluşmuş herşey normal ama kalp atımı yok vajinal ultrasonlada baktı göremedi.eğer cumartesiye kadar başlamazsa kalp atımı kürtaj dedi doktor tokat gibi ve benim bundan hiç umudum yok yüzde 1 ihtimal başlaması oda mucize olur dedi.yarın faklı bi doktora gitmeyi düşünüyorum.bana kalırsa daha başlar gibime geliyor 8.haftada bile başlayan varmış.
çok stresli günler geçiriyorum

ve şunuda ekleyeyim.vucudumda hiç bi anormallik yok ağrı,sancı,kanama,leke vs.piskolojim dışında gayet rahatım.

Üzülme canım, 7 haftalık SAT'a göre mi yoksa büyüklüğü mü o kadar ? Ben de geç gördüm kalp atışlarını sakin ol umudunu kaybetme arkadaşım. Allah yardımcın olsun

canım inş. atmaya başlar bence asla umutsuz olma geç döllenmeyse normal zaten daha yedi haftalık inş. atar kalbi yavrucunun stres yapma kendine iyi bak opuyorumnanaktan

sohocum bende nisa ya geçicem inş. sen hangi dr a gidiyorsun canım ben mürve hanıma gitmiştim tavsiye üzarine fakat çok yoğun bu sebeple ilgisiz geldi bana biraz daha ilgili bi dr olsun istiyorum.asiye uzun varmış onu deniycem sanırım gerçi o da hamileymiş ama bize kadar doğurup geri gelir sanırım opuyorumnanaktan

yok sata göre değil büyüklüğü o kadar.dediğim gibi geç döllenme benmki

Benim SAT'ım 26 ekimdi ve Kasım'ın ortalarına kadar nerdeyse arkadaşlar kalp atışlarını duymuşlardı. Ben de pek belli etmesem de endişelenmeye başlamıştım . Hallisna hatırlar bendeki endişeyi hissetmişti, bana moral verdi sağolsun. Gözyaşlarımı tutamıyordum mesajından sonra ama kalp atışlarını duyduk allaha şükür. Sen de umud et inşallah duyarsın dualarımız seninle.

rahat ol canim .. stres hem bebisin icin hemde senin icin cok kotu .. baska bi doktora git ve haftaya cumaya kadar bekle eger beklemenin bi tehlikesi yoksa ..
benim 22 ekim son adet tarihimdi kalp atisini duydugumda 11 aralikti .. doktorum cok gec dollenmis daha kalbi bugun atmaya baslamis demisti ... o yuzden beklemeni tavsiye ediyorum ..

Bayanlar günaydın,

Soğuk algınlığım hala devam ediyor öksürük vs. Ama sabahları uykumu aldığım için daha iyi oluyorumç Pastil ve ıhlamurla ayakta kalmaya çalışıyorum. ışlerim yıl başı olduğu için malesef çok yoğun dün bütün yazışmaları okudum. h2o arkadaşım üzülme daha erken bence mutlaka duyarsın ama ne olursa olsun başika bir doktora da gözükmeden sakın 1 karar verme bence. Yine yoğun 1 gün yaşayacağım sanırım arada gelip selam verir bakarım nasılsınız diye. Ben de son durumlar böyle bebiş ve göbiş büyümeye devam ediyor. Çok öpüyorum sizleri canlarım benim iyiki varsınız

GÜNAYDIN CANLARIMMM,
H2O SAKIN ÜZME KENDİNİ,AYNI SÖZLERLE BENDE KARŞILAŞTIM.ALLAH HAKKINDA HAYIRLISI NEYSE ONU VERSİN.BU DÜNYADA YİYECEK EKMEĞİ VARSA KİMSE MANİ OLAMAZ ZATEN.İLK GEBELİĞİNSE EĞER BU TARZ OLUMSUZLUKLARLA MAALESEF KARŞI KARŞIYA KALABİLİYORUZ.AZ Bİ İHTİMAL DE OLSA..

Canım bence üzülüp duracağına prof. bir doktora git. Benimde kanamam vardı ve prof.a gittim, bebeklerimin ikiz olduğu müjdesini aldım. İnşallah sende kalp atımının başladığı müjdesini alırsın. Hiç stres ve üzüntü yapma kendine hemen git canım. Allah sağlıklı ise bebeğini sana bağışlasın inşallah canım.

Kızlar benim cildim kuru bir cilt ve ergenlik dahil nerdeyse hiç sivilcem olmadı ama iki gündür suratımda sivilceler çıkmaya başladı. Acaba neden olabilir yoksa bebişler kız mı? Genelde kız bebekde annede sivilce çıkar derler.

Günaydın arkadaşlar, dün akşam eşim şehirdışında olduğundan 3'e kadar koltuklarda sızdım sonra yukarı çıkıp yatağa yattım herzamanki klasik dönüşlerim ile sabahı yaptım. Şimdi kahvaltımızı yapacağız. Kocam olmayınca hayatım altüst oluyor önümüzdeki hafta da 1 hafta şehirdışında olacak şimdiden düşünüyorum anneme gitmeyi planlıyorum orda da internet yok babamın mevlutu için hazırlıklar temizlik falan olacak bilmiyorum kararsızım .

Serdemm biraz daha iyi olmana sevindim, allah kolaylık versin bu yılsonu ve açılış işleri çok yoğun olur bilirim.

Tüm arkadaşlara güzel bir gün diliyorum , kolay gelsin. Sevgiler

günaydın arkadaşlar hepinize güzel güzel bir gün diliyorum bebişlerimiz sağlıcakla büyüsünler gelişsinler canlarım allahım kucağımıza almayı nasip etsin

bende madipol hastanesi dr sema ovalı ya gidiyorum muayene ücreti 35 tl özel muayane gibi olmuyor ama yinede çok memnunum ama benim rahim ağzı dikişi için 1200 tl istiyorlar ona çok şaşırdım bakalım pazarlık edicem kaç yııldır aynı hastaneye gidiyorum indirim yapsınlar sanki doğum yapıyorum valla erken doğum yaptım orda 1000 lira verdik dikiş için ondan fazla vericez valla

ücretsiz canım.. ünv hastanesi ssk karşılayacak

canım azda olsa fark alıyor diye biliyorum canım ben oraya rahim filmi için randevu almak için telefon etmiştim fark alınıyordu ama şimdi değişmiş olabilir bir seneden fazla oldu canım

canım lütfen canını sıkma geç döllenmeden dolayı kalp atımını alamamış olması normal doktorlar her zaman inasını en kötüye alıştırıyorlar canım ama sen iyi düşün iyi olsun allahın izniyle bebişinin kalbi pıt pıt diye atacak canım

Günaydın güzel anne adayları. Herkes nasıl iyi mi?? Dün internete giremedim; misafirlerimiz vardı, sonra da alışverişe gittik. P.tesi günü 2'li testim var. Çok korkuyorum, kötü bir şey olur diye. ınternette araştırma yapıyorum o yüzden...

Canım ya neden dikiş atıyorlar, doktorun mu atılması gerek dedi. Ben ikizlerde de dikiş atıldığını duymuştum ama benim doktorum hiçbirşey demedi bu konuda bana.

canım benim ilk gebeliğim 20 haftalık erken doğdu tama rahim ağzı yetmezliğimi yoksa enfeksiyonmu karar verilememişti birde çok zor hamile kalabiliyorum doktorumda tedbiri elden bırakmamak için dikiş atılmasını istedi 26 ocakta atacak dikişi canım sonrası allahıma kalmış birşey ama insan elinden geleni yapmak istiyor canım burda doruk diye bir ardaşımızında ikiz ve ona doktoru atacağız demiş sende bir danışırsın gittiğinde canım

Günaydın canım, fazla düşünme ben düşünmemeye çalışıyorum ben de meraktan biraz baktım ama olana olacağa çaresi yok. Yaşayıp göreceğiz, inşallah hepimizin sonuçları iyi çıkar. Benim yaştan v.s. ne çıkacak endişeleniyorum ama dediğim gibi inşallah güzel haberlerle geliriz. öptüm

hiç korkma canım allahın izniyle hayırlı haberlerle geleceksin canım allahım bebeişlerimiz korusun bizlere nasip etsin canım benimde bir dahaki pazartesi yapılacak canım

hiç korkma canım allahın izniyle hayırlı haberlerle geleceksin canım allahım bebeişlerimiz korusun bizlere nasip etsin canım benimde bir dahaki pazartesi yapılacak canım

Biliyorum ki, down sendromu genetik bir rahatsızlık değil. Sadece kromozom fazlalığından kaynaklanıyor. Yani bizdeki 46 kromozom, onlarda 47 oluyor.
Bilmediğim de şayet bir şey varsa "alalım mı" diyecekler. İşte o zaman ne yapacağım onu bilmiyorum... Ellerini bile kullanamayacak belki de... Algısı düzgün olursa, ölene kadar acı çekecek. Benim evladım o; ölene kadar bebekler gibi bakarım; tek düşüncem o bu acıyla nasıl yaşar?? K.validem "aldırırız" dedi. Eşime 1 kez sordum; cevap vermedi. "Pazar tekrar soracağım, o zamana kadar düşün taşın" dedim. Hani bir kaç hafta önce diyordum ya "benim annelik hislerim başlamadı" diye. Başlamış demekki. Zira içimden hep dua ettim "eşim bebeği ne olursa olsun istesin" diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…