kızlar canım çoook sııkkın
pazartesi doktora gittim bu arada 7 haftalık hamileyim geç döllenmeden dolayı.kese var cenin oluşmuş herşey normal ama kalp atımı yokvajinal ultrasonlada baktı göremedi.eğer cumartesiye kadar başlamazsa kalp atımı kürtaj dedi doktor tokat gibi ve benim bundan hiç umudum yok yüzde 1 ihtimal başlaması oda mucize olur dedi.yarın faklı bi doktora gitmeyi düşünüyorum.bana kalırsa daha başlar gibime geliyor 8.haftada bile başlayan varmış.
çok stresli günler geçiriyorum
pazartesi doktora gittim bu arada 7 haftalık hamileyim geç döllenmeden dolayı.kese var cenin oluşmuş herşey normal ama kalp atımı yokvajinal ultrasonlada baktı göremedi.eğer cumartesiye kadar başlamazsa kalp atımı kürtaj dedi doktor tokat gibi ve benim bundan hiç umudum yok yüzde 1 ihtimal başlaması oda mucize olur dedi.yarın faklı bi doktora gitmeyi düşünüyorum.bana kalırsa daha başlar gibime geliyor 8.haftada bile başlayan varmış.
Bayanlar günaydın,
Soğuk algınlığım hala devam ediyor öksürük vs. Ama sabahları uykumu aldığım için daha iyi oluyorumç Pastil ve ıhlamurla ayakta kalmaya çalışıyorum. İşlerim yıl başı olduğu için malesef çok yoğun dün bütün yazışmaları okudum. h2o arkadaşım üzülme daha erken bence mutlaka duyarsın ama ne olursa olsun başika bir doktora da gözükmeden sakın 1 karar verme bence. Yine yoğun 1 gün yaşayacağım sanırım arada gelip selam verir bakarım nasılsınız diye. Ben de son durumlar böyle bebiş ve göbiş büyümeye devam ediyor. Çok öpüyorum sizleri canlarım benim iyiki varsınız
ücretsiz canım.. ünv hastanesi ssk karşılayacak
günaydın arkadaşlar hepinize güzel güzel bir gün diliyorum bebişlerimiz sağlıcakla büyüsünler gelişsinler canlarım allahım kucağımıza almayı nasip etsin
bende madipol hastanesi dr sema ovalı ya gidiyorum muayene ücreti 35 tl özel muayane gibi olmuyor ama yinede çok memnunum ama benim rahim ağzı dikişi için 1200 tl istiyorlar ona çok şaşırdım bakalım pazarlık edicem kaç yııldır aynı hastaneye gidiyorum indirim yapsınlar sanki doğum yapıyorum valla erken doğum yaptım orda 1000 lira verdik dikiş için ondan fazla vericez valla
Canım ya neden dikiş atıyorlar, doktorun mu atılması gerek dedi. Ben ikizlerde de dikiş atıldığını duymuştum ama benim doktorum hiçbirşey demedi bu konuda bana.
Canım ya neden dikiş atıyorlar, doktorun mu atılması gerek dedi. Ben ikizlerde de dikiş atıldığını duymuştum ama benim doktorum hiçbirşey demedi bu konuda bana.
Günaydın güzel anne adayları. Herkes nasıl iyi mi?? Dün internete giremedim; misafirlerimiz vardı, sonra da alışverişe gittik. P.tesi günü 2'li testim var. Çok korkuyorum, kötü bir şey olur diye. İnternette araştırma yapıyorum o yüzden...
Günaydın güzel anne adayları. Herkes nasıl iyi mi?? Dün internete giremedim; misafirlerimiz vardı, sonra da alışverişe gittik. P.tesi günü 2'li testim var. Çok korkuyorum, kötü bir şey olur diye. İnternette araştırma yapıyorum o yüzden...
Günaydın canım, fazla düşünme ben düşünmemeye çalışıyorum ben de meraktan biraz baktım ama olana olacağa çaresi yok. Yaşayıp göreceğiz, inşallah hepimizin sonuçları iyi çıkar. Benim yaştan v.s. ne çıkacak endişeleniyorum ama dediğim gibi inşallah güzel haberlerle geliriz. öptüm
hiç korkma canım allahın izniyle hayırlı haberlerle geleceksin canım allahım bebeişlerimiz korusun bizlere nasip etsin canım benimde bir dahaki pazartesi yapılacak canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?