2010 Ağustos Anneleri

yaş riski var ama etrafımda bir sürü 40 yaşında doğum yapanlar var hepsi de super zekiler üniversiteyi bitirdiler hiçbir problemleri yok . Ailede kromozom hastalığı v.s. yoksa birşey olacağını sanmıyorum. Allah bize iyi neticeleri müjdelememiz nasip etsin inşallah.

Ben de eşime sordum aldıracağız dedi. Çok zor ve meşaketli birşey aslında çok tatlı oluyorlar, eğitimle falan hayata karışabiiyorlar ama 30 yaşına kadar yaşıyorlar. Neyse canım bunları düşünmeyelim ben bıraktım gördüğün gibi biz de aynı konuşmaları yaptık hepimiz endişeleliyiz. Ama allaha bırakalım ne yazdıysa o olacak , inşallah da iyi olur.

Son düzenleme:

En iyisi ben de herşeyi Allah'ın takdirine bırakayım. İnşallah canım... İnşallah herşey hepimiz için iyi sonuçlanır...

Tamam canım hiç düşünme allaha bırak daha 25 yaşındasın ailede de biliğim kadarıyla bir problemin yok . Kendine ve bebişe iyi bak canım. öptüm

canlarım şimdiden bunları düşünmeyin allahım hayırlı etsin sağlıklı bebişler nasip etsin hepimize zaten evet yüzde yüz diyemiyorlar ki sedece risk fazla diyorlar ama var deyipte doğduktan sonra allahın izniyle gayet sağlıklı bebeişlerde gördüm ben allahım hakkımızda hayırlısını versin inşallah canım

çok teşekkürler canım araştırıcam kaydirigubbakcemile5

Canım çok sağol verdiğin bilgiler için, bende gittiğimde sorayım belki bana da dikiş atılır. Canım hep pozitif düşün bir kere oldu diye şimdiki bebeğinde de olacak diye birşey yok. İnşallah bu sefer sağlıkla kucaklarsın bebişini canım.

Kızlar sadece down sendromu değilki milyonlarca risk var bebeklerimiz için, bunları tek tek araştırmak kafada kurmak ve üzülmek sadece bebeklerimize zarar verir. Geçen gün tv.de konuşma yapan bir doktor, hamilelerle ilgili en önemli noktalardan biri stresden uzak durmak dedi. Ben bugüne kadar ya bebeğim down sendromlu olursa diye düşünüp araştırma yapmadım veya eşime sormadım naparız diye. Eğer öyle bir riskle karşılaşırsam ancak o zaman araştırır ve düşünürüm ne yapmam gerektiğini. Bence hamilelik relax olunması ve kafaya hiçbirşeyin takılmaması gereken bir dönem kızlar. Ben inanıyorumki iki bebeğimde çok sağlıklı ve kendimi buna inandırıyorum boşuna endişelenip stres yaratmak istemiyorum sizde öyle düşünün hepimizin bebekleri sağlıkla gelicekler inşallah.

Merhaba kızlar bence olumsuz şeyleri okuyup endişelenmeyin.BU tür şeyler size ve bebeğinize zarar verir rahat olun herşey olacağına varır.Ve ben bazen bu 2li testi yaptırmayı düşünmüyorum çünkü yanlışlık oranı doğruluk oranı kadar fazla boşuna strese girmenin bir anlamı yok .Yok eğer aldırırım diyorsanız o ayrı ama ben aldırmam doğrururm diyorsanız bu stresle hamilelik geçirmek neden.10 binde bir olan olayı neden kendinizde düşünüyorsunuz .Ayrıca teste problem çıksa birde amniyosentez yapıcaklar boşuna sitres.Bence hiç gereği yok zaten ense kalınlığına bakınca riskli bir durum varsa çıkıyor...sağlıkla kalın...

kızlar bende ağustos anne adayıyım 8 haftalık hamileyim katılmak istiyorum aranıza

hoşgeldin canım aramıza bebeğin hayırlı olsun
ilk sayfadaki tablodaki gibi bilgilerini ilgili arkadaşa yazar yada özelden msj atarsan seni de tabloya ekler

tatlım endişelenme geç döllenme olduğu için böyledir en yakında başlar pıtpıtlar
ve şunuda ekleyeyim.vucudumda hiç bi anormallik yok ağrı,sancı,kanama,leke vs.piskolojim dışında gayet rahatım.
bazı kadınlarda hiç belirti olmaya bilir cnm
cnm bir kız doğurdum ama hiç sivilcem olmadı,hatta kızlar için annenin güzelliğini alır derler,benim güzelliğim artmıştı yoksa erkekmi falan dediler hep ama kızım oldu
bence annene git cnm sen,hamilesin sana iş yaptırmazlar hemde yalnızlıktan kurtulursun

tatlım bu çok iyi verilmesi gerekn bir karar,sana bişey olunca ona kim bakar ben en çok bundan korkuyorum,çünkü hep sana muhtaç
bu hastalık riski hepimiz için geçerli,rabbim meleklerimizi koruusn

güzel dileklerin için çok teşekkür ederim bizler çok kolay sahip olamadığımız için biraz daha tedirgin oluyoruz bence ya hiç olmazsa deyip var olanı allahımın inizyle korumak istiyoruz canım ama tabiki yüce allahım ne yazdıysa o olacak biz dua etmekten başka birşey yapamıyoruz allahım inşallah hepimizinkileri bizlere bağaşlar sağlıcakla kucağımıza alırız canım

bende seninle aynı fikirdeyim ama işte yinede yaptırıyoruz en azından bilerek yoluna devam edersin hayatını ona göre planlarsın aldırmayı bende düşünmem allahım verdiği canı ancak kendisinin alması taraftarıyım bende allahım inşallah hepimize sağlıklı hayırlı bebişler verir kucaklarımıza almayıda nasip eder ama eşimin fikrini bilmiyorum hiçte sormadım

slm arkadaşlar.walla ben çok mutsuzum.bu bebeği çok istiyordum ama eşimle hergün tartışıyoruz.çok erken olduğunu düşünüyorum artık.her şey üstüme üstüme geliyor.keşke biraz daha bekleseydim diyorum.hamileliğin vermiş olduğu psikoloji zaten beni mahvediyor.offf off

takma cnm sen hassa dönemdesin şimdi
eşin ne yapsa sana batar,az sabret sonra herşey çok güzel olacaktır

Canım artık bu düşünceleri bırak erken geç sonuçta allah sana çok güzel bir hediye gönderdi. Bir bebek için nice aileler özlem çekiyor, şükret ve armağanına sahip çık. Güzel şeyler düşün bebeğin ile ilgili hayaller kur v.s. Eşin ile bebek için mi tartışıyorsunuz yoksa öyle genel hamilelik psikolojisinin verdiği problemlerden mi ? Herşey geçecek, hepimiz heyecanlıyız, endişeliyiz v.s. bütün duyguları yaşıyoruz.

kızlar bende ağustos anne adayıyım 8 haftalık hamileyim katılmak istiyorum aranıza

Merhaba canım, aramıza hoşgeldin. Hayırlı olsun hamileliğin, su gibi kolay geçsin ve allah tamamına erdirsin. Sen de hamilelik çizelgeni yap , 1. sayfadaki liste için mesaj gönderemiyorsan gerekli bilgileri buraya yaz, biz hallisnaya göndeririz. Sevgiler

hayır bebek için değil.her şeyden kavga ediyoruz. biz daha 4 aylık evliyiz.hayırlsı allahtan

Evet gerçekten çok erkenmiş ama her işte bir hayır vardır. Genç anne baba olmak da çok güzel birşey. İnşallah bu bebek ikinizi ve ilişkinizi iyice kaynaştırsın, çok güzel bir aile olun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…