2010 Ağustos Anneleri

kızlar ben bugün dr gittim pıt pıt ları gördük çok şükür. gerçi ben görmedim dr gördüya. kendi drum yokmuş bugün bende ille göreyim diye başka bi dr girireyim dedim gitmez olaydım suratsız gıcık bi insandı. ilk defa kalp atışını göreceğimi bildiği halde bana gösterme tenezzülünde bile bulunmadı. girdik içeri suratsızın teki bi hoşgeldin buyrun bişey yok. neyse yattım direk ultrasona ekran kendine çevriliydi dedim bakıp göstericek heralde saniye sürdü baktı kalbi atıyor gayet sağlıklı deyip kaldırdı beni. sevinemedik bile eşimle sinir olduk ikimizde. yarın tekrar gidicez dicem memnun kalmadım drdan kendi doktoruma birdaha giricem dicem(kontrol süresindeydik) göremedim pıt pıtlarını yavrumun yaa(

buarada merak eden olur yenibosna nisa hastanesine gidiyorum. doktorun adı ARZU DEDE ŞıDDETLE KINIYOR VE KESıNLıKLE TAVSıYE ETMıYORUM. her şeyde o hastaneye giderim ilk doğumumuda orda yaptım ilk defa böyle bi doktora rastladım

oğlumdada ilk zombi gibi bi dr gitmiştim ben sevinçten gülerken pıt pıtları görünce o bön bön bakıyordu. nedir bu benim kaderim yaaaa

Son düzenleme:
Arkadaşlar zize bişey sormak istiyorum ben bugün 5+5 oldum ama çarşamba dr gittiğimde alttan baktı ve çok korkuyorum düşük riski olurmu diye 6sene bekledim ben bu bebeği bişeyolmasından çok korkuyorum ogün de çok ağrım oldu kalkmadım yataktan sadece küçük bir kese gördüm dedi kalp atışarını haftaya dinleriz dedi arkadaşlar aranızda benim gibi olan varmı

kardelenim gözünaydın canımm.. nasıl biriymiş o da yahuuu... bu işin ehli herkes o anı görmek için geliyor dimi ama..
neyse canım bebiş sağlıklı ya şükür.. :Saruboceq:
yarın inş o minik yüreği görür ve hatta duyarsın... listeye ekledim yerimseniben

Birşey olmaz hayatım , kanaman falan olmadı değil mi ? Kalp atışları için artık karnından bakacak . Gönlünü ferah tut....

yok haytım kanam olmadı çok şükür ama sürekli aklımda neden diyorum okdar kişinin karından bakıyorlar neden benim alttan sinir oldum biraz içim rahtladı canım çoktşr ler

yok haytım kanam olmadı çok şükür ama sürekli aklımda neden diyorum okdar kişinin karından bakıyorlar neden benim alttan sinir oldum biraz içim rahtladı canım çoktşr ler

Karından bakmaları için biraz daha büyümesi gerekiyor hepimize ilk alttan baktılar, kalp atışları için karından bakıyorlar biraz daha büyümüş oluyor çünkü. Allah tamamına erdirsin, hayırlı olsun bebişin. Öptüm

dsmart 15. kanal discovery world'de inanılmaz gebelik hikayeleri ile ilgili bir program var.

sağol arkadaşım ya valla içim rahatladı kime sorsan bazıları değil baya bi bölümü karnın dan bakıldı deyince ister istemez insan korkuyor tekrar çok tşrler hayatımopuyorumnanaktan

canım bebeğim tiviyi mi diyorsun doğumu canlı gösteriyor

yok discovery channel'in world kanalı, bitti zaten şimdi de çok acaip doğum dosyalarını mucizeleri gösteriyorlardı. Bende Bebeğim tv yok ama ilave ettirecem herkes çok tavsiye ediyor, bilgilendirici programlar v.s. varmış.

halisnacım ben vermiştim zaten ekliyim ben
klava: klava: klava: klava: bunlar bana gelsin...
frezyam doğrusun sen zaten bizdeymişsinnn :kedi: :kedi: :kedi:
pardon canım ya ben seni yeni sandım :kedi: :kedi: :kedi:
ama ne yapıyım yahu ALLAH bereketimizi arttırsın 92kişiyiz... unutuyorumm :kedi: :kedi::kedi:

Son düzenleme:
arkadaşlar dr kontrolüne gittiğinizde bebeğiniz rahimdeki kesenin sol tarafına mı yoksa sağ tarafına mı yerleşmiş bir sorsanıza benim drum söylemişti 1000 kadın üzerinde denenmiş sağ tarafta olursa erkkek sol tarafta olursa kız imiş

arkadaşlar günaydın ben en son 6+6 da gittim doktora alttan muayne etti kalp atışlarını gördü.yarında tam 10+0 olacağım alttanmı yoksa karındanmı muayne ederler acaba merak ediyorum

cnm benim sağ tarafımda ve hep sağ tarafım ağrıyoo oğluşummu olacak ne :):sinifsinif::sinifsinif:kaydirigubbakcemile5 kız istiodum ama hayırlısı tabi sağlıklı olsunda tek opuyorumnanaktanbilmiyorumkismile

tşk ederim arkadaşlar 27 yaşındayım 57 kiloyum şuan yani bu kiloyla hamile kaldım bugün doktora gidicem kalp atışlarını duyucam işallah geçen günlerde gitmiştim kahverengi lekelenme oluyo hafif onun için kontrole gitmiştim bugün genel muayne olucam. ben gündüzleri giriyorum siteye kimse olmuyomu acaba herkese sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…