2010 Ağustos Anneleri

canım ya benimd ekontrolüm şubatın ilk hafatsında; bende kız istiyorum ama tabikin herşeyin başı sağlık ; sıhhatli olsun yeter bize.

Günaydın hamişlerrrrrrrrrr ve bebişlerrrrr, güzel ve kolay bir gün geçirmenizi diliyorum.

Herkese günaydınlar biz geldik,

Artık dünden sonra full morallli ve daha da dikkatliyiz eşim eskiden mutfakta sigara içiyordu dünden beri balkona şutlandı.:)) Süperim ya dünya yansa umurumda değil. ben girbi atlatmak üzereyim eşim çok kötü kalktı sabah kendimi öptürmedim bile bulaşır diye o da " hem bana bulaştırdın hem bana vebalı muamelesi yapıyosun " diyip gülüyor :))

günaydın güzel anneler:)
bir haftadır giremiyordum kk ya bi hata veriyor açılmıyordu neyse ki bugün düzelmiş
nasılsınz bakalım neler yaptınız
ösledim sizi ve muhabbetinizi :)

Günaydın canım, oğluşun hangi cinsiyet tespitine uydu ? Çin rus v.s. Bakalım hangisi tuttu.... Senin fazla bulantın falan olmamıştı galiba ... Cinsiyetler kısmetse artık yavaş yavaş belli olacak bunların da sağlamasını yapmış oluruz. Adama grip bulaştır bulaştır ondan sonra da itekle :roflol:

günaydın güzel anneler:)
bir haftadır giremiyordum kk ya bi hata veriyor açılmıyordu neyse ki bugün düzelmiş
nasılsınz bakalım neler yaptınız
ösledim sizi ve muhabbetinizi :)

Hoşgeldin canım , ne yapalım canım geçinip gidiyoruz. Kalp atışları duyma kısmını hayırlısıyla tamamlamak üzereyiz. Yakında 2'li test kısmına geçeceğiz kısmetse. İlk olarak Serdemm'den 2'li test ve oğluşşş müjdesini aldık. Demet işten ayrıldı artık o bir ev hanımı, ama interneti bağlanmadığından özlem içinde bekliyoruz onu. Böyle işte bizde haberler....

Sen nasılsın nasıl gidiyor?

Günaydın hamişlerrrrrrrrrr ve bebişlerrrrr, güzel ve kolay bir gün geçirmenizi diliyorum.

günydınlar herkeseopuyorumnanaktan

Herkese günaydın... Bugün güzel başladı, süper fikirlerle doluyum zemuszemus (Ne mi??) 1000tl'nin altında bebek odası kombinasyonu buldum. Hiç de fena durmuyor. Akşam kocişime de göstereceğim. Eee sizler nasılsınız sevgili hamişler??

Günaydın canım, nerden buldun bu kombinasyonu ? Kombinasyon derken içinde neler var ? Çok uygunmuş fiyatı...

günaydın herkese.
hayırlı cumalar olsun.
rabbim sağlıklı huzurlu etsin hepimizi.
sabah gözümü açtıım gibi kendimi wcde buldum.hatta zor yetiştim...
hala dr gidemedim.meraktayım çok.işten izin alıp gidemiyom bi türlü
akşam misafir vardı zor durdum yanlarında hemencik uykum geliyor akşamları.allahtan misafir kardeşim ve eşiydi de ayıp olmadı:):)

Günaydın canım, nerden buldun bu kombinasyonu ? Kombinasyon derken içinde neler var ? Çok uygunmuş fiyatı...

Nıhahaha acayip hesaplı hatunum vesselaamm... Şu, hani isveç markalı mobilye vs satan merkezler var ya... Oranın 2010 kataloğu var elimde..

Bebek karyolası (beyaz) : 248tl
Dolap ünitesi: 139tl
Gardırop: 238tl
Bir de 3'lü ayrı bir şifonyer eklemek istiyorum o da: 129tl
Sonuç olarak şifonyerli: 850tl
Şifonyersiz: 625 tl ediyor.

Bir de masif ahşap olanı var, onun 2 çekmeceli şifonyerli, dolapsız: 984 ediyor...

bebekle birlikte masraflar katlanmaya başlıyor bile...
allahım ödeme kolaylığı versin.
insan herşeyi istiyor.
ama hesaplısını bulmak marifet.
bu fikri aklımda tutacağım
sağol wild cat:):)

ben şimdilik bi park yatakla işi çözmeyi düşünüyorum ama bakalım zaman içinde neler gösterecek.

bebekle birlikte masraflar katlanmaya başlıyor bile...
allahım ödeme kolaylığı versin.
insan herşeyi istiyor.
ama hesaplısını bulmak marifet.
bu fikri aklımda tutacağım
sağol wild cat:):)

Evet canım haklısın, bebek bezi maması, şusu busu derken cüzdanlar hafifliyor. Benim düşündüğüm şu oldu: Hani bebek yatağı 3 sene kullanılacak. Gardırop , şifonyer ve raflı dolap çocukluk döneminde de kullanılabilir, biraz modifiye ile... Enflasyonun alıp başını gittiği bir ülkede yaşıyoruz (Allah daha beter etmesin). Minicik minick hesaplarla biraz daha kârlı çıkabilmek benim asıl niyetim
boshayallersmile

hoşbulduk canım benim sevindim güzel haberlerine senin için inşallah hep güzel sonuçlar alıcaz:)
serdem için de çok sevindim
cinsiyet hangi ay belli oluyor bu arada:kedi:
demet içinde iyi olmuş çok sıkıyorlardı onu işte hep stres sıkıntı evde dinlenir rahat rahat inş. kısa zamanda interneti de düzelir gelir aramızaopuyorumnanaktan

ben de iyiyim canım dün doktordayım ameliyat zamanımda görüştüğüm doktora gittim dün artık hep ona gidicem çok memnun kaldım süper bi doktor çok ilgili herşeyi tek tek anlatıyor :)
dün 7+4 günlüktü 8 haftalık olmuş ne çabuk geçiyor zaman:) 13 mm olmuş kalp atışlarınıda gördüm ama duyamadık tabi olsun görmek bile mucize dün dr karnımdan baktı ve göründü büyümüş dedi:) ve karnımdan bakıncada kendimi iyice hamile gibi hissettim:) ilk resminide verdi çok heycanlandım eve geldim baktım baktım ağladım:)
dr bu büyük mucize ameliyat sonrası tedavisiz hamile kalmak dedi Rabbime çok şükür bin şükür:Saruboceq:
düşük riskin büyük kısmını atlatmışsın dedi zaten 3 ay herkeste risk var dedi 1 ay kendine dikkat et vitamini kullan bol sıvı al dedi cep telefonunu da verdi ki bu bana kendimi çok iyi hissettirdi beni her zaman arayabilirsin dedi 1 ay sonra kontrol 2 li test yapıcaz bu çok öenmli dedi öle :)
öle yani canım çok mutluyum huzurluyum anlayacağın
uzattım ama duygularımı anlatmaya sözler yetmez:kedi:

2'li test demişken... 2'li teste aç karnına gitmek gerekiyormuş. Kan da alıyorlarmış çünkü. Pazartesi saat 2 de benim randevum... 2'ye kadar aç kalacağım kafamçokkarıştı düşüp bayılmazsam iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…