arkadaşlar günaydın ben en son 6+6 da gittim doktora alttan muayne etti kalp atışlarını gördü.yarında tam 10+0 olacağım alttanmı yoksa karındanmı muayne ederler acaba merak ediyorum
arkadaşlar dr kontrolüne gittiğinizde bebeğiniz rahimdeki kesenin sol tarafına mı yoksa sağ tarafına mı yerleşmiş bir sorsanıza benim drum söylemişti 1000 kadın üzerinde denenmiş sağ tarafta olursa erkkek sol tarafta olursa kız imiş
Herkese günaydınlar biz geldik,
Artık dünden sonra full morallli ve daha da dikkatliyiz eşim eskiden mutfakta sigara içiyordu dünden beri balkona şutlandı.:)) Süperim ya dünya yansa umurumda değil. ben girbi atlatmak üzereyim eşim çok kötü kalktı sabah kendimi öptürmedim bile bulaşır diye o da " hem bana bulaştırdın hem bana vebalı muamelesi yapıyosun " diyip gülüyor :))
günaydın güzel anneler:)
bir haftadır giremiyordum kk ya bi hata veriyor açılmıyordu neyse ki bugün düzelmiş
nasılsınz bakalım neler yaptınız
ösledim sizi ve muhabbetinizi :)
Günaydın hamişlerrrrrrrrrr ve bebişlerrrrr, güzel ve kolay bir gün geçirmenizi diliyorum.
günydınlar herkeseopuyorumnanaktan
Herkese günaydın... Bugün güzel başladı, süper fikirlerle doluyum zemuszemus (Ne mi??) 1000tl'nin altında bebek odası kombinasyonu buldum. Hiç de fena durmuyor. Akşam kocişime de göstereceğim. Eee sizler nasılsınız sevgili hamişler??
Günaydın canım, nerden buldun bu kombinasyonu ? Kombinasyon derken içinde neler var ? Çok uygunmuş fiyatı...
bebekle birlikte masraflar katlanmaya başlıyor bile...
allahım ödeme kolaylığı versin.
insan herşeyi istiyor.
ama hesaplısını bulmak marifet.
bu fikri aklımda tutacağım
sağol wild cat:):)
Hoşgeldin canım , ne yapalım canım geçinip gidiyoruz. Kalp atışları duyma kısmını hayırlısıyla tamamlamak üzereyiz. Yakında 2'li test kısmına geçeceğiz kısmetse. İlk olarak Serdemm'den 2'li test ve oğluşşş müjdesini aldık. Demet işten ayrıldı artık o bir ev hanımı, ama interneti bağlanmadığından özlem içinde bekliyoruz onu. Böyle işte bizde haberler....
Sen nasılsın nasıl gidiyor?
ben şimdilik bi park yatakla işi çözmeyi düşünüyorum ama bakalım zaman içinde neler gösterecek.
Yakında 2'li test kısmına geçeceğiz kısmetse. İlk olarak Serdemm'den 2'li test ve oğluşşş müjdesini aldık. Demet işten ayrıldı artık o bir ev hanımı, ama interneti bağlanmadığından özlem içinde bekliyoruz onu. Böyle işte bizde haberler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?