Hatta geçen gün eski ürünleri çıkartmışlar orda arkadaşım aradı harika bir karyola var ve fiyatı acaip ucuza inmiş dedi. Ama ben daha erken diye gidip bakmadım. Ben de zamanı gelince ordan alacam büyük ihtimalle eşyaları, aksesuarları v.s. Arkadaşlarım da ordan aldı memnun kaldılar. Güle güle kullansın bebişlerrr
Herkese günaydın... Bugün güzel başladı, süper fikirlerle doluyum zemuszemus (Ne mi??) 1000tl'nin altında bebek odası kombinasyonu buldum. Hiç de fena durmuyor. Akşam kocişime de göstereceğim. Eee sizler nasılsınız sevgili hamişler??
günaydın herkese.
hayırlı cumalar olsun.
rabbim sağlıklı huzurlu etsin hepimizi.
sabah gözümü açtıım gibi kendimi wcde buldum.hatta zor yetiştim...
hala dr gidemedim.meraktayım çok.işten izin alıp gidemiyom bi türlü
akşam misafir vardı zor durdum yanlarında hemencik uykum geliyor akşamları.allahtan misafir kardeşim ve eşiydi de ayıp olmadı:):)
2'li test demişken... 2'li teste aç karnına gitmek gerekiyormuş. Kan da alıyorlarmış çünkü. Pazartesi saat 2 de benim randevum... 2'ye kadar aç kalacağım kafamçokkarıştı düşüp bayılmazsam iyidir.
günaydın canım nasılsın
evet baya uygun bulmuşsun ve bir sürü de parça var :)
bende ikea da beğendim büyük ihtimal ordan alırım mobilyaları hem uygun hemde çok şık çünkü
Ben de Ikea'dan bahsediyordum zaten... :lepi:
Hatta geçen gün eski ürünleri çıkartmışlar orda arkadaşım aradı harika bir karyola var ve fiyatı acaip ucuza inmiş dedi. Ama ben daha erken diye gidip bakmadım. Ben de zamanı gelince ordan alacam büyük ihtimalle eşyaları, aksesuarları v.s. Arkadaşlarım da ordan aldı memnun kaldılar. Güle güle kullansın bebişlerrr
Bence de erken biraz, hele bir 6. aya gelelim... Ama sonuçta fiyatlar 1 senelik. Ağustos 2010' kadar olabilecek en yüksek fiyatlarmış. Yani bebek doğana kadar yükselmeyeceği kesin... İstersen modellerinin adını vs özelden atabilirim. Şu eski ürünlere bakayım bir netten
biz bugün kalp atışlarını duymaya gidicez o yüzden heyecanlıyım.
Aaa aç mı gitmek gerekiyor ? Benim randevu da saat 3'de. Geçen kan verdiğimde aç tok farketmez verin kanınızı demişti. Ben 3'e kadar hayatta aç kalamam, ultrasonla incelesin detaylı kanı ertesi sabah aç karnına gider veririm .
Günaydın canım, oğluşun hangi cinsiyet tespitine uydu ? Çin rus v.s. Bakalım hangisi tuttu.... Senin fazla bulantın falan olmamıştı galiba ... Cinsiyetler kısmetse artık yavaş yavaş belli olacak bunların da sağlamasını yapmış oluruz. Adama grip bulaştır bulaştır ondan sonra da itekle :roflol:
Kızlar dİkkat dİkkat 2'lİ test İÇİn aÇ olmaya gerek yok.ben dÜn kan da verdİm ve gayet toktum. BoŞuna aÇ kalmayın
Kızlar dİkkat dİkkat 2'lİ test İÇİn aÇ olmaya gerek yok.ben dÜn kan da verdİm ve gayet toktum. BoŞuna aÇ kalmayın
Wild wild, bakalım gösterirse 2. cinsiyet de senden gelecek kısmetse, inşallah güzel haberlerle pazartesi gelirsin. Gelir gelmez hemen yaz yoksa ben ve mercimek çatlar meraktan :))
Ahanda süper haber.... Teşekkür ederim serdemcim...
Eşimin patronunun karısı (zincirleme isim tamlaması oldu yaww) benim hastanede girmiş teste. Bizim aramızda 1 hafta var. 12 haftalık onun bebişi. Ona "Erkek görüyorum" demiş doktor. Aynı doktora denk geleceğiz. Benimki popişini dönmezse görürüz herhalde... Görünürse kesin haber veririm, senden önce ben çatlarım söyleyemezsem. akannehir
Bu arada kızlar benim bebeiş SAT'a göre 4 hgün büyük çıktı.Ama yanıltıcı olabilir dedi bu gidişle ben hayatta ağustosa kalmam ...Olsun ama anca berabert kanca beraber
Kızlar ben ikili test icin kan verdim sonuc 22 ocakta cıkacak..
ikili test sonucu cinsiyeti belirliyormus dogrumu ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?