2010 Ağustos Anneleri

günaydın canım nasılsın
evet baya uygun bulmuşsun ve bir sürü de parça var :)
bende ikea da beğendim büyük ihtimal ordan alırım mobilyaları hem uygun hemde çok şık çünkü

günaydın canım
izin almak zormu işyerinden

Aaa aç mı gitmek gerekiyor ? Benim randevu da saat 3'de. Geçen kan verdiğimde aç tok farketmez verin kanınızı demişti. Ben 3'e kadar hayatta aç kalamam, ultrasonla incelesin detaylı kanı ertesi sabah aç karnına gider veririm .

efsanur, tuvalete zor yetiştim derken ? Bulantı mı motorlarımı bozdun anlayamadım canım... Geçmiş olsun

"yarın ilk işin hastaneye gidip doktoruna 2'li tarama testi yaptırmak olucak unutma,aç gitmelisin kan da alıyolar."

Bunu google'a soru yazarak buldum. Allah'tan k.validem ve babaannemle gideceğim, giderken de amcam arabayla götürür bizi. Devlet hastanesi doktorları biraz acımasız oluyorlar. Laf yemektense bir şey yemem daha iyidir. Yanımıza minik sandwich alacağız. Şekerli şeyler alırsam komaya girerim sanırım, aç karnına yenmez bildiğim kadarıyla...

Valla canıom hepsine uydu hepsinde erkek diyordu ben de daha hamile kalmadan rüyamda erkek görmüştüm sonra haberini almıştım. Geçenlerde de erkek görmüştüm riyamda. dediğin gibi bulantım vs olmadı benim ayrıca ekşi yiyemedim ben. Tabii eğer gerçekten erkekse tuttu...

Wild wild, bakalım gösterirse 2. cinsiyet de senden gelecek kısmetse, inşallah güzel haberlerle pazartesi gelirsin. Gelir gelmez hemen yaz yoksa ben ve mercimek çatlar meraktan :))

Kızlar dıkkat dıkkat 2'lı test ıÇın aÇ olmaya gerek yok.ben dÜn kan da verdım ve gayet toktum. BoŞuna aÇ kalmayın

Bu arada kızlar benim bebeiş SAT'a göre 4 hgün büyük çıktı.Ama yanıltıcı olabilir dedi bu gidişle ben hayatta ağustosa kalmam ...Olsun ama anca berabert kanca beraber

Kızlar dİkkat dİkkat 2'lİ test İÇİn aÇ olmaya gerek yok.ben dÜn kan da verdİm ve gayet toktum. BoŞuna aÇ kalmayın

Ahanda süper haber.... Teşekkür ederim serdemcim...

Wild wild, bakalım gösterirse 2. cinsiyet de senden gelecek kısmetse, inşallah güzel haberlerle pazartesi gelirsin. Gelir gelmez hemen yaz yoksa ben ve mercimek çatlar meraktan :))

Eşimin patronunun karısı (zincirleme isim tamlaması oldu yaww) benim hastanede girmiş teste. Bizim aramızda 1 hafta var. 12 haftalık onun bebişi. Ona "Erkek görüyorum" demiş doktor. Aynı doktora denk geleceğiz. Benimki popişini dönmezse görürüz herhalde... Görünürse kesin haber veririm, senden önce ben çatlarım söyleyemezsem. akannehir

hastanelerle ilgili testlerle ilgili sorunuz olursa bana yazın,özelden de olur..burada danışırız.testler,açlık,tokluk..ya da aklınıza takılan herşey..

Canım umarım iyi haberlerini alırız. Allah gönlüne göre versin canım

Kızlar ben ikili test icin kan verdim sonuc 22 ocakta cıkacak..
ikili test sonucu cinsiyeti belirliyormus dogrumu ??

Bu arada kızlar benim bebeiş SAT'a göre 4 hgün büyük çıktı.Ama yanıltıcı olabilir dedi bu gidişle ben hayatta ağustosa kalmam ...Olsun ama anca berabert kanca beraber

Geçen arkadaşımla konuştum, 4 gün büyük, 1 gün küçük v.s. değişip duruyormuş her kontrolde. Anca beraber kanca beraber, hem erken doğum yapan sonrakilere rehberlik yapmış olacak. Kısmetse hepimiz Ağustos'ta doğum yapacağız ama baksana bir kısmımız 2'li testlere geçmişken bir kısmımız kalp atışlarında 1-2 haftada ne kadar çok gelişme oluyor. 12. haftada bütün organlar v.s. oluşuyormuş bundan sonra yanlızca hacimsel olarak büyüyormuş organlar v.s.

gunaydin kizlar...Hayirli cumalar,dualarimiz makbul olsun...evlatlarimizi saglikla kucaklarimiza almamiz nasip olsun insallh...
serdemm cnm gozun aydin...cok sevindim...gamyoncuiremsu

Kızlar ben ikili test icin kan verdim sonuc 22 ocakta cıkacak..
ikili test sonucu cinsiyeti belirliyormus dogrumu ??

ultrsounla ensesini v.s. incelemedi mi doktor ? Bu incelemede cinsiyetini görüyorlar, tabii bıdıklar gösterirse ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…