2010 Ağustos Anneleri

canım sana %100 katılıyorum.. kızlaarr zaten hassas dönemdeyiz neden böyle şeyler düşünüp canınızı sıkıyorsunuz tabii bizimkini de.. kızlaaarr günde milyonlarca kadın doğum yapıyor... ve unutmayın ki çoğu sağlıklı bebekler... neden aklınıza kötü kötü şeyler getiriyorsunuz yaa.. Allah Allaaahh... Düşünecek bişey yok Allahın izni ile herşey yolunda bebeklerimiz büyüyor ve sağlıklılar...

hayır bebek için değil.her şeyden kavga ediyoruz. biz daha 4 aylık evliyiz.hayırlsı allahtan

ccanım aramıza hoşgeldin öncelikle... bunda korkacak bişey yok.. biz ilk 6 ay boyunca kedi köpek gibiydik. inanamazsın... ama bu bir süre sürecek alışma devresi. sakın üzülme.. insan neler geçiriyor aklından.. sen üzülme bebek sizi birbirinize daha da bağlar inş. opuyorumnanaktan

hayır bebek için değil.her şeyden kavga ediyoruz. biz daha 4 aylık evliyiz.hayırlsı allahtan
evliliğin neredeyse ilk 1senesi boşanalım ve anneme gidiyorum,anlaşamıyoruz sendromlarıyla geçiyor..:) (severek evlendiğin halde)
bunlar gelip geçici durumlar ilerleyen dönemlerde karşılıklı alttan almalar başlıyor.. her yeni kavga-tartışma neyi yapmanı ve yapmamanı öğretiyor insana..
aynı evin içerisine girip aynı sofrayı-yatağı paylaştığın zaman tanımaya başlıyorsun birbirini ve senelerce sürüp gidiyor.. ama her geçen zaman daha çok seviyorsun.. daha çok bağlanıyorsun... iyi ki diyorsun.. iyiki yanımda... (herkese nasip olsun inş en güzeli)
bebişe gelince evet biraz erkenci davranmış ama onunda yiyecek ekmeği varmış annesi dünyada.. MEVLAM nasip etmiş onu size.. uğraşmadan,sıkıntı çekmeden,hasrete düşmeden..burada çoğu arkadaşımıza süpriz oldu gebeliği.. alışamadı şok oldu benimseyemedi..
ama onu görmek.. daha küçücük haliyle-yüreğiyle.. o kalp sesini duymak.. anne olduğunu onu çok ama çok sevdiğini anlatıyor
ben ve benim gibi niceleri bu bebeğe sahip olabilmek için çok ağladık,çok üzüldük,çok yıprandık maddi-manevi..
sürekli göbekten iğneler(süzgece dönene kadar),bitmek bilmeyen ilaçlar işlemler..
varını yoğumuzu satıp borç altına girmeler...
olsun diyoruz olsun.. çalışılır ödenir.. kavuştuk ya sonunda... çok şükür.. ALLAH.ım ona sağlık bize güç versin herşey hallolur..
o senin içinde canım artık.. erken yada geç.. o içinde ve hergeçen gün büyüyor annesine sımsıkı tutunarak..
gelip geçici kavga süreçlerin.. ve şuan en hassas olduğun dönemlerin.. ağlanmayacak şeylere ağlayıp,sinirlenmek...
annesin artık.. ve bu güzelliği en rahat en mutlu şekilde yaşamanı diliyorum RABBİM.den..

:hooray::hooray::hooray::hooray:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Halisnanın dediklerine %100 katılıyorum.. üstüne de yorum yapmıyorum.. çook ama çok haklı.. sakın kendini üzme sen canım.. herkes yaşıyor aynı şeyleri bak

Bayanlar selam,

Grip dolayısıyla doktorumu aradım hemen gel dedi. Gittim bebişimi gördüm teyzeleri çok hareketli bebeiş ya eli ayağı hiç durmuyor 9cm kadar olmuş boyu baş-popo mesafesi 5,5 cm. Bir bakıyoruz resmen zıplıyor. 2'li test yaptı ensesi 0,6 çıktı herhangi bir sorun gözükmüyor dedi. Tabii kan verdim o teste göre tekrar bir şey söyleyecek. Gribim de sanki bebişi gördüm düzeldi. Multi vitamin ve demir ile folik asit bileşimi olan 1 kan ilacı verdi. Ayrıca baş ağrısı için de minoset verdi:) Çok mutluyum çok sağlıklıymış. Sanırım erkek dedi tabii kesin bir şey diyemem ama öyle gözüküyor yine 3 hafta sonra kesin 1 şey söyleriz dedi... Çok çok mutluyum kızlar resmi yanımda çok güzel bir duygu Allah hepinize nasip etsin kızlar.Zıplayıp duruyor içimde. Burnu bile var çok güzel burnusu var dedi. Aklıma gelenler bu kadar şimdilik

canım geçmiş olsun,bahaneyle yavrunu görmüşün ne güzel,erkek mi geliyormuş hadi hayırlı olsun cnm

herlkese iyi akşamalr kılar

ayyy maşallahhhh gözünaydın canım.. okurken bile insanın yüzüne tebessüm yerleşiyor sen ne haldesin kimbilir... hep böyle mutlu-sağlıklı olun inş..
yarın benimde kontrolüm var ve çok çok çok heyecanlıyımmmmmm

Canım işallah sen de benim gibi iyi haberlerle gelirsin. Delirdim resmen çok müthiş ya. Ağzım kulaklarımda gribim bile geçti sanki. Bu arada fındık fıstık ceviz ve kaju ye dedi. Aklınızda bulunsun sizin degamyoncuiremsu

canım bu çoooooooookkk güzel bir haber... tebrik ederim seni... Allah bize de nasip etsin o mutlu haberi almayı... demek cinsiyetini bile söyleyebiliyorlar... hiiii bu çok güzel.. gözlerim doldu inan.. tekrar tebrik ederim..

canım bu çoooooooookkk güzel bir haber... tebrik ederim seni... Allah bize de nasip etsin o mutlu haberi almayı... demek cinsiyetini bile söyleyebiliyorlar... hiiii bu çok güzel.. gözlerim doldu inan.. tekrar tebrik ederim..

Ben hüngür hüngür ağladım ama bir şeyi farkettim ultrasonda ben kahkaha attım baktım bizim ki hareketlendi doktor sen mutlu olunca o hissseder dedi. Darısı başınıza kızlarrr ama hep gülün onlar da mutlu olsun

ahhh serdemcimm damarıma bastın sanırım...tutamıyorum.. gözlerimden yaşlar akıııpp gidiyor.. Allahım nolur bize de o güzel anı o mutlu haberi duymayı nasip etsin.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Canım benim gerçekten çok sevindim mutlu haberine, ilk cinsiyet müjdesini de sen vermiş oldun grubumuzda. Bu haberle yüzümü güldürdün gerçekten 2 gündür miğdemde bir ağrı var hazım problemi yaşıyorum. Darısı bizlerin başına... senin de içine doğdu herhalde erkek resmi koymuştun profiline. Oyyyyyyyyyy oğluşşşşşşşşşşşş ilk müjdemiz hayırlı olsun.

selam

arkdaşlar umarım herkes iyidir biz midemizle beladayız

neyse soho nisada kime gidiyosun canım sormuştum cvp vermemişsin sanırım göremedim ...?

Canım benim çok teşekkürler darısı başınıza.. Ama emin olun bizim aramızda süper bir bağ oluştu eve girdim ilk bu sayfayı açtım üstümü bile değişmeden size anlatmak istedim. bence bu paylaşımlarımız çok değerli.. Çok sağolun herhalde oğluş geliyor ebrucum tabii kesin bir şey yok ama ay ne biliyim çok şaşkın mutlu ay çok karışığım.:1hug:

Kızlar ben bari evi toplayıp kociş gelmeden 1 duş alıyım. Çok öpüyorum sizleri dediğim gibi iyiki varsınız. Bebişlerinizi ve sizi çok öpüyorum

Kızlar ben bari evi toplayıp kociş gelmeden 1 duş alıyım. Çok öpüyorum sizleri dediğim gibi iyiki varsınız. Bebişlerinizi ve sizi çok öpüyorum

İyi ki sen de varsın arkadaşım, iyi ki bütün hamiş arkadaşlarımız var. Her dakika burdayım bağımlı oldum resmen. Sıhhatler olsun mis gibi yıkan bu güzel haberi kutlayın, gözünüzaydın arkadaşım. Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…