günaydın canım nasılsın
evet baya uygun bulmuşsun ve bir sürü de parça var :)
bende ikea da beğendim büyük ihtimal ordan alırım mobilyaları hem uygun hemde çok şık çünkü
Ben de Ikea'dan bahsediyordum zaten... :lepi:
Bence de erken biraz, hele bir 6. aya gelelim... Ama sonuçta fiyatlar 1 senelik. Ağustos 2010' kadar olabilecek en yüksek fiyatlarmış. Yani bebek doğana kadar yükselmeyeceği kesin... İstersen modellerinin adını vs özelden atabilirim. Şu eski ürünlere bakayım bir netten
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
Bu arada kızlar benim bebeiş SAT'a göre 4 hgün büyük çıktı.Ama yanıltıcı olabilir dedi bu gidişle ben hayatta ağustosa kalmam ...Olsun ama anca berabert kanca beraber
canımcım günaydın
ne yapıyolar 2 li testte hemen çıkıyormu sonucu:kedi:
günaydın kızlarrrr....keyifler nasıl bakalım?
günaydın canım
nasılsın
günaydın kızlarrrr....keyifler nasıl bakalım?
gunaydin kizlar...Hayirli cumalar,dualarimiz makbul olsun...evlatlarimizi saglikla kucaklarimiza almamiz nasip olsun insallh...
serdemm cnm gozun aydin...cok sevindim...gamyoncuiremsu
günaydın kızlar.benim daha 5 haftam var 2li test dönemine püff çatlıcam eyvahedigeldismile
Valla canıom hepsine uydu hepsinde erkek diyordu ben de daha hamile kalmadan rüyamda erkek görmüştüm sonra haberini almıştım. Geçenlerde de erkek görmüştüm riyamda. dediğin gibi bulantım vs olmadı benim ayrıca ekşi yiyemedim ben. Tabii eğer gerçekten erkekse tuttu...
Ebrucum ayrıntılı usg yi 29 ocakta yapacak doktorum yani 13+0 oldugumda
Kizlarrrrr ben geldimmm...
Uzun süren ayrılıktan sonra biz de pıt pıt larımızı gördük kızlarrr..2 minik kalp atıyor içimde.2 can taşıyorummm..Artık anne olmamı hiss edyorum canlarımmmm..
gunaydin kizlar...Hayirli cumalar,dualarimiz makbul olsun...evlatlarimizi saglikla kucaklarimiza almamiz nasip olsun insallh...
serdemm cnm gozun aydin...cok sevindim...gamyoncuiremsu
günaydın kızlar.benim daha 5 haftam var 2li test dönemine püff çatlıcam eyvahedigeldismile
Uzun süren ayrılıktan sonra biz de pıt pıt larımızı gördük kızlarrr..2 minik kalp atıyor içimde.2 can taşıyorummm..Artık anne olmamı hiss edyorum canlarımmmm..
Bir de bebeklerim ilerde gidiyormuş kızlar.7+4 olmalıyken 8 haftalklarmışşş..kızlar çokk mutluyummm..
gözün aydın canım opuyorumnanaktan yerim o pıtpıtları hele doğsunlarda :CüvCüv:Uzun süren ayrılıktan sonra biz de pıt pıt larımızı gördük kızlarrr..2 minik kalp atıyor içimde.2 can taşıyorummm..Artık anne olmamı hiss edyorum canlarımmmm..
Bir de bebeklerim ilerde gidiyormuş kızlar.7+4 olmalıyken 8 haftalklarmışşş..kızlar çokk mutluyummm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?