2010 Ağustos Anneleri

günaydın kızlarrrr....keyifler nasıl bakalım?

gunaydin kizlar...Hayirli cumalar,dualarimiz makbul olsun...evlatlarimizi saglikla kucaklarimiza almamiz nasip olsun insallh...
serdemm cnm gozun aydin...cok sevindim...gamyoncuiremsu

günaydın kızlar.benim daha 5 haftam var 2li test dönemine püff çatlıcam eyvahedigeldismile

Herkese günaydın hoşgeldiniz...

gozun aydın cnm allah tamamına erdırsın.. bendee sımdı cok heyceanladım acaba bızımkıde bellı oldumuı ben 11 suabtta gıdcıem 2 lı test ıcın nasıl beklıycem ozmna kadar bılmıyorum off. bıraz ıpucu wersdene cnm neler cekmıstı? nasıl dı hamılelgıın :))

Ebrucum ayrıntılı usg yi 29 ocakta yapacak doktorum yani 13+0 oldugumda

ok, genelde 2 sini birarada yapıyorlar da ondan . Demek ki seninkini kandan sonra yapacaklar. Ordaki bir değerden de anlaşılıyormuş hallisna yazmıştı sanki daha önce. Araştırayım bulursam yazarım yine. Ama tam 12. haftadaki kan tahlilindeki değer tutuyormuş gerçi.

Uzun süren ayrılıktan sonra biz de pıt pıt larımızı gördük kızlarrr..2 minik kalp atıyor içimde.2 can taşıyorummm..Artık anne olmamı hiss edyorum canlarımmmm..

Bir de bebeklerim ilerde gidiyormuş kızlar.7+4 olmalıyken 8 haftalklarmışşş..kızlar çokk mutluyummm..

Uzun süren ayrılıktan sonra biz de pıt pıt larımızı gördük kızlarrr..2 minik kalp atıyor içimde.2 can taşıyorummm..Artık anne olmamı hiss edyorum canlarımmmm..

Gözünaydın canım, allah tamamına erdirsin hayırlı uğurlu olsun.

gunaydin kizlar...Hayirli cumalar,dualarimiz makbul olsun...evlatlarimizi saglikla kucaklarimiza almamiz nasip olsun insallh...
serdemm cnm gozun aydin...cok sevindim...gamyoncuiremsu

günaydın canım
sanada hayırlı cumalar

günaydın kızlar.benim daha 5 haftam var 2li test dönemine püff çatlıcam eyvahedigeldismile

günaydın canım
benimde 1 ayım var ama zaman çabuk geçiyor ben şaşırıyorum:)
hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren 1 ay geçti nerdeyse ve ben hiç anlamadım nasıl geçti bu zaman:kedi:

Kizlarrrrr ben geldimmm...

hoşgeldin canım nasılsın

Bir de bebeklerim ilerde gidiyormuş kızlar.7+4 olmalıyken 8 haftalklarmışşş..kızlar çokk mutluyummm..

gözünaydın canım çok sevindim
hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim:Saruboceq:

Hoş buldum hepinizi güzel annelerimmmm..ıyi dilekleriniz için çokkkk teşekkür ederim kızlarrrr....

mrvr ciğim seni de aramızada görmek bizi çok mutlu ediyor, sakın gitme bi yerlere...

Bu arada Günaycım çok sevindim canım umarım daha iyi haberlerini alırız bebişlerin...
Seninkiler tek yumurta ikizi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…